2011 Şubat Anneleri

kızlar tüp bebek bölümünde "ben hergün kızımsız ve oğlumsuz yaşıyorum" diye bi başlık var onu okudumda içim parçalandı.Ve defalarca şükrettiim yine

biz aslında ne kadar şanslıyız ne kadar mutluyuzz.yavrularımız bizimle ve Allah nasip ederse kısa zaman sonra kucağımızda.Rabbim isteyen herkese versin inşallah

esra erolu gördünüzmü 4 aylık hamileymiş daha çöp gibi bişey belli değil,ben 4.ayımda 4. kilomu çoktan almıştım bile.ahhh ahhh biz başta hata yaptık,ilk aylarda yedim yedim şimdi sıkıp duruyorum ama nafileeee yanlış zaman yapcak bişey yok

ben öyle şeyleri ucundan okumaya başlasam hemen bi ağıt tutturuyorum okumuyorum cnm o yüzden çok duygusal oldum çooookkk

İyi geceler herkese.

Yarın Adana'da okullar tatil Evdeyim yani :) Biz de son hız hazırlıklara devam ediyoruz. Yarın oglumda kullandıgımız karyolayı kuracagız. Bir de küçük sepet şeklinde pusetimiz var. 3-4 aylık olana kadar yatak odasında yanımızda onda yatacak. Sonra karyolasından yatmaya başlayacak miniğimiz.

Oglumda sanki kıskanacak gibi. Bunlar benim, ben yatıcam diyor :)

Cuma günü de dogum iznim başlıyor . Doguma da 16-17 gün kaldı :)

Sedacım eşine geçmiş olsun canım. İyi ki sen yememişsin.

hadi yaw 4 aylıkmıymış hım

ayy evet evet incecikk hala.

valla benim 2. ayımda top gibi karnım vardı.gerçi benim iç karnım geniş değil heralde şuan benden 1 metre önde gidiyo

bide bir topuklu giyiyo maşallahhh. ben hiç giymedim hamileliğim boyunca

görürüm ben onu 3 ay sonra

kızlar süpersiniz ya bende az önce oturup kahvaltı yaptım ve yarım kilo peynirin neredeyse yarısını yedim kendimi çok kötü hissediyordum taki yazdıklarınızı görene kadar demekki hepimiz aynı durumdayız sürekli açım canım sürekli bişeyler istiyor.Ben 5. ayımın başına kadar hiç kilo almamıştım şimdi o açığı kapatmaya çalışıyo bebiş sanırsam.

Son düzenleme:
bende giymedim hiç topuklu,bu arada çok ayıp olucak ama benimde karnım kocamannn,malum yerimi kaç aydır görmüyorum bir iki haftadır ayaklarımıda görmüyorum ayna olmasa belden aşağımdan habersizim şaka gibi , az kaldı neyseeee

Son düzenleme:
slm kızlar:)
kocam maça gitti kaldık oğlumla başbaşa:13:
kilolardan bahsetmişsiniz ben var ya ben 17. kilomu almışım yaaaaaa
34 bedendim oldum 40 beden
dizlerim beni taşımıyo artık ya:26:
dünyayı yiyorum dünyayııııı

Kalamam mutfağın köşesinde
O zaman hamileliğin neşesi neresinde
Koysalar önüme şekeride
Çocukta yaparım göbekteee

Pes etmem ben en zor günümde
yedim ne bulduysam özgürüm bende
Deseler gelecek kilolar da rejimde
Çocukta yaparım göbekteee

oooo ooooo ooooo

ayyy alemsin kız

süpermiş buuu çocukta yaparım göbekte kızlar iyi sohbetler size kocacık geliomuş ben kaçtım ,miniklerle beraber öpüldünüz hepiniz

inşallah gider cnm :18: okullar neden tatil kiii hadi gözün aydın,bu arada doğumuna çok az kalmışşş ay ne güzel yaaa Allah kavuştursun

Hepimiz aynıyız merak etme :)

Ben de 16. kilomu aldım. :) Oglumda 17 ile bitmişti muhtemelen yine 17 ile bitecek. 34 bedenden 40'a çıkmak büyük başarı biz başardık degil mi? :) 46 kilo nerde 62 kilo nerde? :)

Süpersin Seda :)

Son düzenleme:
aaa ben geri kalırmıyım hiçç. bende 34 bendenden (44 kilo) kaç bedene geldim bilmiyorum 14 kilo aldım 58 oldum ohhhh sefaamm olsunnnn

slmmmmmmmmmmm biz geldikk internetimizz bozulmuştuu eşim yaptı yenii çok şükür kavuştum sizee ayy ne zormuşş internetsizlik..... hava gibi su gibi olmuş meğerse......

aman sağlık olsun yaaa
bişi sorucam kızlar doğumdan sonra kendinizde değişiklik yapmayı düşünüyor musunuz?
ben daraldım paçozluktan ya çok sıkıldım,ama içimden bişi yapmak da gelmiyor doğurmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…