slm kızlar biz geldikk doktrdann off bebeişim 2350 gr olmuşş suyumuz gene azz nst ye bağladık sancı cıktı 3 gün sonraa tekrar gidicemm nst ye giricemm 2 hafta daha tutmamız lazım dedi küvez yok diyorr cevre illere gönderilliyormuss eğer doğum olursa hiç kalkmadan yat dedi doktrorumuz inşallh bekler mniğimm
izmirli kimler var arkadaşlar burda? nerde doğum yapacaklar?
slm kızlar biz geldikk doktrdann off bebeişim 2350 gr olmuşş suyumuz gene azz nst ye bağladık sancı cıktı 3 gün sonraa tekrar gidicemm nst ye giricemm 2 hafta daha tutmamız lazım dedi küvez yok diyorr cevre illere gönderilliyormuss eğer doğum olursa hiç kalkmadan yat dedi doktrorumuz inşallh bekler mniğimm
valla egepol gibi görünüyo şimdilik..ege sağlık nerde cnm? özel hastane mi?
erkenden yattım şimdide uykum kaçtı kalktım
bir duş aldım ohhh rahatladım
haftasonu kızımın doğumgününü yapacağım onu düşünmekten uyuyamıyorum
ne yapsam ne etsem nasıl yetiştircem vs vs
haftaiçi full çalışınca pasta-börek için sadece cuma öğleden sonram kalıyor
temizlik içinde cuma kadın tutayım diyorum
daha bavulumda eksiklikler var
ilkinde 7. Ayda herşeyim tamamdı
inşallah erken gelmeye kalkmaz ezgicik
25 inde dr kontrolümüz var artık son 3 haftalık iznimizede ayıracak bizi dr amcamız
internetten bebek şekeri siparişi vereceğim onu halledeceğim bakalım bğenecekmisiniz?
2 seçenek arasında kaldım
tahta motif bebek şekeri pembe&mavi mıknatıslı gittigidiyor.com'da #32195489
ve
ahşap figür bebek şekeri mıknatıslı gittigidiyor.com'da #25296815
ikisinede ücretsiz mıknatıs,lavanta ve isim kartı takıyorlar
birde kapı tülü alacağım
süsleme için eksiğim sadece lohusa takımı kaldı
oda el becerim yok silikon tabancası yok hazır alsam 50 tl
15 e buldum ama sadece bardak ve sürahi için var
bakın sizce nasıl pembeside varmış
lohusa şerbet takımı pembe - mavi gittigidiyor.com'da #30794517
neyse ben saçımı kurulaayım bide hastalık çıkmasın şimdi
uyuyamazsam gelirim sonra
Aman devlet hastanesinde ebeye yaptırmayında
zaten bakarak anlaşılmıyor 3 parmakla bakılıyor
kızlar 68 kğ dan 84 kğ almışımım moralim sıfır nasıl vereceğim bilmiyoru.meyveyi çok yiyorum birde hamur işleri ekmek
gunaydın kızlar zaman daraldıkca bızım korkularda tavan yapıyor anlasılan dun aksam kayınvaldemle konustukta ılk cocugunu dogurdugunda hıc korkmamıs cunku bılmıyormus hıcbırsey dogumhanede drlar onu gosterıp 3.4.yapanlara utanın bak kızacagızın gıkı cıkmıyor dıyorlarmıs sanırım bız okadar cok sey bılıyoruz kı buyuzdende korkularımız artıyor
hmmm..nrurun yazmadığını görünce merak etmiştim,ayyy...neti olmayınca sıkıntıdan evde patlar insan ya..kızlarr nur_45 ile konuştum.neti arızalıymış.giremiyormuş.iyiymiş ama hepinize selam söyledii
eşim geldi şimdi hastalanmışkıyamam yaa çok üzülüyorum o hastalanınca.taaa geçen hafta bi balık yemiştik söylemesi ayıp hala afedersiniz çıkarınca onlar çıkıyo.1 hafta oldu.hazmetmemişmi midesi omu dokundu anlamadık yaaaa pöffff
haman bakıyorum canımbi kaç cicimizi ekledik kızlar diğer topiğe:))
ne yaptın yıkadın mı missss..gibi mini mini ne kadar tatlılar di mi?tamam deterjan gözüne koyuyorum aksada sorun yok ok
çok sağolun,ben 30 derecede günlük yıkama yapıcam.yıkim şunları çıksın aradan ertesi gün ütülerim bu hafta sonu hastane çantamı hazırlamış olurum,ben yemek yapıyorum şimdilik gittim bol muhabbetler size.
canım ben kullanmıyorum elevit kullanıyorum sadeceherkese selam kızlar geçmişi ancak bitirebildim, siz kaçmadan geldim aranıza.
magnezyumdan bahsetmişsiniz ben daha 10gün oldu başlayalı bügüne kadar vermemişti dr. benimkisi magnesium diasporal, günde 1 tane yeter dedi. bacak ağrılarım biraz azaldı ama tam kesmedi gene de. sorup günde 2ye çıkarmayı düşünüyorum. siz hangi marka ve günde kaç defa kullanıyorsunuz?
canım geçmiş olsun enerji ve moral iniş çıkışları yaşıyoruz bu dönemde..eski kıyafetlerimizi inşallah giyicez beniml-kilerin hepsi yatağın altında görmüyorum askıda sadece hamile kıyafetlerim kaldıKzılar hepinize iyi akşamlar geçmişi okuyayım dyorum 1-2 sayfa sonra başım ağrımaya başlıyor dünden beri pek iyi değilim çok halsiz hissediyorum kendimi.Bebeşini görenler olmuş ne güzel bende perşembe günü görücem nasipse.Karnım iyice ağırlaştı artık belimide ağrıtmaya başladı bu çocuk kaç kilo doğacak bilmiyorum daha 1 ay var doğmasına offf off... Eski kıyafetlerden bahsedilmiş sormayın bende daracık eteklerime bakıp bakıp aynı şeyleri düşünüyorum acaba tekrar giyebilcekmiyim diye...
bebek şekerleri ve lohusa takımı çok güzelllll...sade ve şık bence:) ben ahşaplıya baktımm..o kenardaki motşflerin hepsi karışık mı olacak acaba??
gözdem geçmiş olsun miden kötü olmuş epey...
sedacım ablanın sonuçlarını merak ediyordum çol sevindim iyi çıkmasına canım
burcu kağan iyileşmiş gözün aydın umarım tekrarlamaz
hmmm..nrurun yazmadığını görünce merak etmiştim,ayyy...neti olmayınca sıkıntıdan evde patlar insan ya..
eşine de geçmiş olsun canım
haman bakıyorum canım
ne yaptın yıkadın mı missss..gibi mini mini ne kadar tatlılar di mi?
canım ben kullanmıyorum elevit kullanıyorum sadece
ama bana da magnorm yazdı.yalnız ben ilk hamile kaldığımdan beri(şekerşmşn yüksek olduğu dönem hariç)günde 4 hurma falan yiyorum etkisi var mı bilmem.muz hiç yemedim muz da magnezyum kaynağı deniyor ya
canım geçmiş olsun enerji ve moral iniş çıkışları yaşıyoruz bu dönemde..eski kıyafetlerimizi inşallah giyicez beniml-kilerin hepsi yatağın altında görmüyorum askıda sadece hamile kıyafetlerim kaldı
deniz nasılsın canım tez yazıyorum demişsin kou demisin?
nasılsınız kızlar öğlen alel acele çıktım hastaneden aradılar tahlilim çıkmış şükür kültürde mikrop gözükmedi idrardaki iltihapta pasifmiş demek oluyor sadece sancı yapar başka zararı yokmuş çok sevindim 2 hafta sonra tekrar çağırdı yeni muayne olduğum için tekrar yapmadı oğluşumu göremedim ama nst bol bol kalbini dinledim uyuyordu sıpacık bu arada bebişleri gören arkadaşlar olmuş gözünüz aydın kocaman olmuşlar maşallah hepiciğine
sedacım]ablanın sonuçları temiz çıkmış gözünüz aydın annen yerini özlüyordur torunu doğsun bırskıp gitmek istemiyecek bu seferde
şurup içip yatsan gözde faydası olur muki?saol canım yaa valla haytımda hiç böle olmamıştım çok kötüydü yastık sayısını arttırmaya karar verdim
kızlar ben kaçtım gidip hazırlanıyım
canım çok sevindim tahlil sonuçlarını merak ediyordum bugün büyük gün demiştin ya...gözün aydın hadi sen yine de bol bol su iç
şurup içip yatsan gözde faydası olur muki?
bebişi öp bizim içinde
sağolun arkadaşşlar teşekkür ederiz.
az önce apartmanda dahiliye doktoru komşumuz var ona gittik.şöyle bir baktı büyük ihtimal zehirlenmişsin dedi :2: çok kötüysen hemen telefon edeyim serum hazırlasınlar ama biraz iyiysen sabah ben iyice bi bakayım tahlil falan yapalım ona göre hareket edelim dedi.eşimde çok kötü diil çıkarınca biraz rahatladı sabah erkenden gidicek.canımm ya bana sebep yedi balığıda sırf ben balık yiyeyim diyee.bende yiyemedimm bir parça ben yedim yemicem ben dedim benim payımıda o yedi.
ya ben yeseydimm bana bişi olsaydı oda var tabiineyse yarın inşallah ne gerekiyosa yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?