ben aslında son 3 haftaya kadar çalışıp izni 3+13 şeklinde kullanmayı düşünüyordum. ama malesef 32. haftadan sonra 4 hafta çalışıyoruz ve okullar kapanıyor. 5. haftada tatil olduğu için fiilen çalışmadığımız süreyi doğum sonrasına aktaramıyorsun diyor, istanbuldayım ben şişli ilçe milli eğitimde özlük haklarıyla da görüştüm onlar da aynısını söylediler. 4 haftanı sonraya aktarırsın 1 haftanı tatilde olduğu için aktaramazsın diyorlar.
slm kızlar ben geldim
gittik bebişi gördük maşallah 3 kilo doğmuştu 3800 olmuş 20 günde üstelik kızacağızın ilk 3 gün sütü gelmemişti
8. gün göbeği düşmüş paşanın
bu arada kızlar ben manda kaymağından yapılma bi şeker yedim söölemesi ayıp onra aklıma geldi mandalar geç doğuruyomuş falan diye bi muhabbet olmuştu dimi burda ayyyy nolcak şimdi:))
bu arada seda şiirine bayıldım:)) eşine de geçmiş olsun
şenay kız senin izne çıktığının ertesi günü benim 40 hafta doluyooo
uyuyamadıkk bizz belim midem çok kötü....bende aldım laptopu yatağın içinde geldim muhabbete...koçişim uyudu yarın nöbeti var yazık kıyamıyorum ya ben yan gel osman yatıyorum o da habire çalışıyo canım benimm
kızlar bebişin bir saçı var maşllah hem gür hem kapkara hem uzun faulleri bile var:))
39 haftalık doğdu dedim 1 hafta daha kalsa sakallı doğcakmış :)))
slm kızlar ben geldim
gittik bebişi gördük maşallah 3 kilo doğmuştu 3800 olmuş 20 günde üstelik kızacağızın ilk 3 gün sütü gelmemişti
8. gün göbeği düşmüş paşanın
bu arada kızlar ben manda kaymağından yapılma bi şeker yedim söölemesi ayıp onra aklıma geldi mandalar geç doğuruyomuş falan diye bi muhabbet olmuştu dimi burda ayyyy nolcak şimdi:))
uyuyamadıkk bizz belim midem çok kötü....bende aldım laptopu yatağın içinde geldim muhabbete...koçişim uyudu yarın nöbeti var yazık kıyamıyorum ya ben yan gel osman yatıyorum o da habire çalışıyo canım benimm
ahaha bende afyona gidip gelmekten deli gbi manda kaymağı yedim haaa martı bulucaz desenize o zaman
ahaha bende afyona gidip gelmekten deli gbi manda kaymağı yedim haaa martı bulucaz desenize o zaman
ayyy çok güldüm gözde yaa çok yaşa sen
burcu ben de organik boya kullancam canım bişi olmaz heralde
göbek sarmayla ilgili bi topic vardı ama bakmadım ben kayınvalidem diyodu göbek kuşagı dikiyom die benim yegenlerin hep 6-7 gunde düştü inş benimki de fazla bekletmez de mis gibi yıkarım kızımı
evet ya...bi de sanırım kendi kendime nazar değirdim sanada demiştim ya geçende artık çok güzel uyuyorum diye dün gecede uykumun hayrı yoktu..gündüzde uyumadım...akşam tvnin karşısında bi yarım saat kestirmişim...bakalım bu gece kaçları bulcaz...geçmiş olsun insan uyuyamayıncada heryeri iyice ağrıyoo
bizimde internette limitimiz dolmuş keseden yiyom1 gün kaldı ayın bitmesine ama aklım burda girmeden duramıyorumkiii
öylede canım şimdide uyuyamıyom ki....nolcak halimizz sanırım alıştırma yapıyor vücut...doğumdan sonra nöbeti biz devralıcaz nasılsa canım; fırsat varken uyu sonra arasan da yok!!!!1
ahaha geyiğe bak yaaahe walla manda sütünden yapılıyo kaymağı da kaymak şekeri de,ve ben hastasıyımdır yani....
anammm zaten haftam da küçüktü benm kaldıkmı marta
akşamdan beriuykulu bir hali var okl yoruyor artık beni o yüzden sadece ouyorum sizi.göbek bağı düşmeden yıkamıyomuyuz bebişleri.
amaann duruyolar işte ne güzel içerdehem alıştımda ben zatenn
ya bende onu sorcaktım göbik düşmeden yıkamıyozmu biz bu bebikleri
Kizlaaar pasamizin durumu iyiye gidiyor çokkkk sükürrr
Idrarini almislar pasamin sehir disinda özel hastaneye yollamislar arastirsinlar diye
Bi kaç güne kadar sonucu cikarmis
Ayy bugun sabah gittigimizde uyanikti bize gulucukler atti ayy yerim ben onu yaa insanin yigeninin olmasi bile cok guzelken annelik duygusu nasil birsey acaba
Mertim iyi oldukça bende iyi oluyorum
Bugun erken yatmayi dusunuyorum eger uyuyabilirsem pasamin yanina yorgun gitmek istemiyorum
Bu arada kizlar kassigima arada bicak saplantisi gibi kramp giriyor.. Asiri idrara çikiyorum yaa sonta falan takcam bu gidisle sinir oluyorum kizim az hareket etsin hemen wc gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?