2011 Şubat Anneleri

Ben zaten sürekli ılık su tüketiyorum canım ama benim boğazımdaki sorun bir türlü geçmiyor kuru kuru öksürükten sonra boğazda kalan yanmadan oluyor benim ve tek çare sütü buldum işte onu içiyordum geçen haftadan beri

Çağlayan bende de hamilelikten önce hem reflü hem de mide fıtığı vardı ve hamilelikte mahvolucam diye düşünüyodum ama beni pekmez kurtardı daha öncede yazmıştım buraya. Ben sabahları aç karnına 4-5 kaşık kara dut pekmezi yiyorum ve mide yanmalarım çok çok azaldı ayrıca kabızlığıma da çok iyi geldi. Hem de pekmez kansızlığa ve bebeğe de yarıyo dene istersen.

Hamileliğimin başından beri tatlı yemeyen vede hiç sevmeyen ben iki gündür sizi okumaktan canım tatlı istedi valla

Bende kansızlık sınırda çıkmıştı zaten dr.dikkat et yediklerine sadece demişti.karadut pekmezi iyi geliyor demek ilaç almıyımda doğal yollardan ne iyi geliyorsa onu deniyim.Saol canım akşama alırım marketten.

tünaydınn kızlarrr nasılsınız ayy insan evde olunca tembelleşiyorr valla bi işte yaptıgım yokk sürekli yatıyorumm şimdi tv de hurmanın doğumu kolaylaştrdıgını söylüyolarrr hemen hurmaa yiyelimm

Benimde annem söyledi hurma yemeye başla artık dedi doğumu kolaylaştırıyomuş hemde bebeğe kilo aldırıyomuş diye okumuştum burda forumda yazmıştı arkadaşlar

32.haftadan beri yiyorum canım ben günde 2 yada 3 tane çok iyi geliyormuş 2010 anneleride söylemişti yiyin diye :))

slm kızlar nasılsınız?
ayy patlıyorum ben bugün ya çok sıkılıyorum artık hep yanlız hep yanlız...akşam olmuyo walla bi türlü ya:S
Kociş de güya gitmicekti bgn sınav haftası olduğundan dersi yoktu,bugün snavı da yoktu,ama işi çıktı malesef yine bölüm başkanı çağırdı:S Kaldımmı yine bi başıma
ayy çok sıkılıorum bu ara yanlızlıktan ya.
doğumdan sonra işe başlıycam o zaman da şikayet edrim kesin özledim evimi die
ahh ah insanoğlu işte hiç memnun olmuyo bişiyden
sunumumu düzeltmem lazım aslında hiiiç canım istemiyo ama,garip bi psikolojiye girdim yahu ben

Biz insan oğluna hiç bir şekilde yaranılmaz bu kesin bende şimdi evimi özlüyorum bir hafta evde kalıncada işimi özlüyorum ayy gidiyim dayanamıyorum diyorum keşke bir gün işe gitsek bir gün evde kalsak ne güzel olurdu dinlenmiş olarak işe gidip çalışırdık.Hamileler için böyle birşey yapsalar keşke

huhuuu ne kaynatiyosunuz bakem =) biz dün drdaydik biraz moralim bozuldu gecen pazar acildeydim bebisin kilosu 2600 gr demislerdi dün 2430 gr dedi moralimi bozdu kadin, ya ben bu kiza nasil kilo aldircam bide erken dogum olabilir dediler ya zaten zayif kuzum bide erken gelirse ne edecem ben :18: hos erken dogum erken dogum dediler rahim agzi yumusadi ve kisaldi dediler ama erken dogum riski olmayanlar bile dogurdu ben duruyorum hala esimde her ise gittiginde ya askim ben isteyken askim doguruyorum diye tel ac diyo deli benden sabirsiz kocis

Benimde annem söyledi hurma yemeye başla artık dedi doğumu kolaylaştırıyomuş hemde bebeğe kilo aldırıyomuş diye okumuştum burda forumda yazmıştı arkadaşlar

yaaa..ben ilk defa duyuyorum böyle bişeyi:)))doğumu kolaylaştırıyosa yiyelim yaa..hemen eşime veriyorum siparişini:)

ehehe süper fikir walla,sunalım bi yasa tasarısı be yaw

Hoşgeldin kızçe maşallah diycem senin kuzuya ama sen pek memnun değilsin bu konuda ama artı eksi yanılma payları var her zaman unutma bak bunu :))
Hiç beklemediğimiz kızçeler doğurdu zaten erken gelicek dikkatli ol diyenlerde şubatın sonunda doğuracak galiba...

ehehe süper fikir walla,sunalım bi yasa tasarısı be yaw

Benim bu devletten tek istediğim olur 6 ay anne sütü diyorlar ama bizi 2 ay kuzucuklarımızla bırakıyorlar sadece 8+8 :16 haftada 6 ay'a tekabül etmiyorki biz bunlara 6 ay anne sütü verelim sadece..
Yap izinlerimizin süresini 6 ay bizde ek gıdasız 6 ay anne sütü verelim dimi.

selam arkadaslarr biz doktora gittik bugün oğlumla.

doktorla dogumu konusacaktım ki o bana sordu nasıl düşünüyosun normalmi sezeryanmı diye

bende siz nasıl uygun görürsünüz dedim bence kadın saglıgı acısından sezeryan daha iyi ama sen

karar ver normal içinde bi sorun yok dedi öyle diyincde şaşırdım bende o deseydi şöyle diye tamam derdim secimi bana bırakınca kararsız kaldım 10 gn sonra tekrar gidicem kontrole bende bi daha geldiğimde karar vereyim dedim tamam dedi ne yapıcam bilmiyorum karar vermek cok zorr :26:

öyle cnm nerden baksan tutarsızlık hesabı...

Kadın sağlığı acısından sezeryan daha iyiyi anlamadım canım ben ya.Nerdeyse herkes normal doğumdan yana daha iyi kadın içinde diye ama seninki neden böyle dedi sormadın mı

cnm yaa bencee normalden şaşma sezaryan cok zorr ilerde bile hafif agır kaldırdıgında dikiş yerlerin sızlıyormuşş annemden biliyorumm en sağlıklısı normal doğumm

sezeryan mecburi degilse normal yapsana kuzum, hem dogum sonrasi icinde rahat olur hemen kalkarsin bebisinle güzelce ilgilenirsin... benimki büyük ihtimal normal olacak kafasini sokmus kanala zaten bi acilma konusunda sorun yasamazsak tamamdir

bence once normalı dene canım olmassa sezeryan herhalukarda zaten benım drumda kendısı sezeryanı tercıh etmıs ılerde rahım sarkması ıdrar kacırma tarzı sorunlarla karsılasma ıhtımalı oldugu ıcın ama bana sezeryan demedı catı muayenesınden sonra karar verıcez dedı bende eger zor bır dogum olacaksa sunı sancıya fılan gerek kalacaksa sezeryana alabılırısnız perısan olmak ıstemıyorum dedım yanı kadere bıraktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…