canım gecmıs olsun benım 2 ay once cok olmustu oksurugum hatta dr kortızonlu ılac verdı mecburen oksurugu kessın dıye cok fazla oksurmek ıyı degılmıs zencefıl ve bal karısımı bana cok ıyı gelmıstı bu arada:26:
keşke bizde içebilsek okadar..bende iş yerine getirmeye üşeniyom.akşamda fazla kaçırınca çerez meyve...süte yer kalmıyo..ama yinede en az 2 ençokta 3 bardak anca içebiliyorum...nolcak uzun olur bebişindaha ne
tünaydın herkese hanımlar bende geceyi ayakta geçirdim çok fena hastayım kızlar grip öksürük sabaha kadar uyutmadı şimdi geceye göre daha iyiyyim ama öksürük devam ediyor kızıma bir zararı olmaz değilmii bir yerde okudum çok öksürünce kasılmalar oluşuyor rahimde doğum gibi hissedip doğum başlayabiliyormuş hiç duydunuzmu böyle bişey :18::18: artık öksürmekten karnım acıyooo
fazla değilmi canım yhaa 2 bardaktan fazlası kansızlık yapıyor diye biliyorum ben
gunaydın kızlar bugun ıse gec gedım bıraz oh cok ıyı geldı
dun aksamdan adet sancısına benzer bı sancım oldu belımde ve kasıklarımda sabah gıtmeyecektım ıse ama baktım gecmıs bosuna ıznımı kullanmayayım dedım
azonce ogluma netten https://www.unnado.com/
hazır kundak aldım emınonune gıttgımde sormustum aynısan 32tl demıslerdı 17ye bulunca kaptım hemen:90:
Bende geçen haftadan beri arttırdım zaten sütü boğazımdaki yanmayı kesiyordu diye ama 2 bardağa düşürüyim madem bende...
İnş. yararda uzun boylu ve sağlıklı olur kızım.
Dr.arayıp bir konuş istersen artık ihmal etmeye gelmiyor bu son zamanlarımızda dahada dikkat etmemiz gerekiyor.
Ben bunu bilmiyordum canım 2 bardağa düşüriyim bende
Kundak'ın hangisi aldın canım.Bende emzirme önlüğünden alıyorum hemen ne zamandır fiyat düşsün diye bekliyordum çok iyi oldu senin sayende denk geldim bende
saolasın canm benm bu hamilelikte 3. oldu ama geçen seferkiler daha hafifdi sanki bir dr şurup vermişti diğeri içme dedi anlamadım kafamı karıştırıyor bu dr. lar zencefilin bir zararı yoksa onu deneyim bide nasıl yapcam
zencefılın fazlası zararlı olabılır ben cok yapmadım ılaca baslayınca bır corba kasıgı balın ıcıne bır cay kasıgı zencefıl koyup karıstırıyorsun canım
offfff dr telefona cevap vermiyorrr hanımefendi 4 ten sonra tlf görüşmesi yapabilirmişşş yaa acil bişey olsaaa yani sırf cerrahisinden dolayı vazgeçmedim dr ama sinir ediyorlar valla
bu arada alt komşumun bebeği oldu pzt geldiler eve şimdi ona kek yapııım bebek görmeye gitcem
ama hastayımda sıkıntı olurmu acep öksürünce falan gitmesemmi ne dersiniz
Anlamadım ben canım senin dediğini ya şimdi yengen o sütü içtiği için iyimi olmuş kötümü olmuş
Önlük için 1.ve 3.arasında kaldım 1.seçenek daha ağır basıyor ama karar veremedim henüz.
Bende kundağı anneme bir gösteriyim bakıyım ne diycek.Oda doğunca kundak yaparız falan diyordu.Onay verirse alıyım bende fiyatı çok uygunmuş çünkü.
Aaa ben dr.istediğim saat arayabiliyorum oda öyle dedi zaten.Seninkide çok farklıymış canım acil bir durum olduğunu ona nasıl anlatacaksın peki.
Başka gittiğin bir dr.daha yokmu canım varsa birde onu ara istersen
Hastaysan hiç gitme canım bulaşır falan bebiş hasta olur sonra vicdan azabı çekersin bence sen iyileşince git görmeye bebişi
mrhb güzel annişler ve bebişleri
biraz önce dr.dan geldik.çok şükür herşeyimiz normal.haftaya tekrar gidicez ilk defa nts ye giricez bakalım hayırlısı.
canım kızım 2580 gr. 48cm olmuş.
yüzünü yakınlaştırdı dr teyzemiz.çok tatlıydı ağzını açıp kapatıyordu .o tatlı dudaklarını yerim ben onun.Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah.
Kızlar günde ne kadar süt içiyorsunuz ben nerdeyse 1lt yakın içmeye başladım.Sırf şu boğazımın yanmasını hissetmiyim diye.İş yerine 1lt süt alıp getiriyorum evden bardak bardak içiyorum boğazım kötü oldukça...Sütün fazlasının zararı varmıdır acaba.
tünaydın herkese hanımlar bende geceyi ayakta geçirdim çok fena hastayım kızlar grip öksürük sabaha kadar uyutmadı şimdi geceye göre daha iyiyyim ama öksürük devam ediyor kızıma bir zararı olmaz değilmii bir yerde okudum çok öksürünce kasılmalar oluşuyor rahimde doğum gibi hissedip doğum başlayabiliyormuş hiç duydunuzmu böyle bişey :18::18: artık öksürmekten karnım acıyooo
bu arada çağlayancım benim diyetistyen midem ekşiyo ağzıma geliyo deyince ılık su iç ii gelir demişti ben hiç denemedim ama bi dene istersen
ben çıkıyorum kızlar babannemiz kızıma ördüğü hırka ve yelekleri getirdi düğmesi olmayanlar var onlara düğme alayım bi de kundak dikmiş onun etrafına güpür alayım son rutuşlar yanii
:79:
yani kemikleri hızla sertleşti yeğenimin o d vitaminine gerek yokmuş doğduktan sonra d vit verirken söylersin dr una ben çok süt içmiştim die
ıkısıde guzel caglayancım hangısını daha rahat kulanabılırsın sac rengınle fılan daha uyumlu daha cok yakısır sana ona gore karar verebılırsın kundak ıcın hangıı boy olması gerektıgını annene bır danısırmısın ben small aldım ama olcu vermemısler
2 dr gidiyordum ama 2 aydır diğerine gitmiyorum tek dr devam ediyorduk arasam diye aklıma geldide adama 2 aydır gitmeyipde şimdi tlf sormak ayıp olacak gibi geldi neyse şimdi eşim hastaneye gitcek işte acil felan bişey olsa ortada kalcam heralde sinir oldum dr.:84:
bencede en iyisi ben kekimi yapayım kapıdan geçimiş olsun der gelirim iyileşincye kadar da beklesem ayıp olacak samimi komşum çünkü hadi ben kaçar kızlar kendinize iyi bakın
bu arada çağlayancım benim diyetistyen midem ekşiyo ağzıma geliyo deyince ılık su iç ii gelir demişti ben hiç denemedim ama bi dene istersen
ben çıkıyorum kızlar babannemiz kızıma ördüğü hırka ve yelekleri getirdi düğmesi olmayanlar var onlara düğme alayım bi de kundak dikmiş onun etrafına güpür alayım son rutuşlar yanii
:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?