2011 Şubat Anneleri

Bende hiç bilmiyorum canım.eşimin halası yapıcak bizede o çok meraklıymış böyle şeylere yapalım bizimkilerde yapamadım kaynanam istemedi içimde kaldı dedi.Onların tarafındada ilk bebek bizimki bende kabul ettim.
Ama sedanın söylediği gibi aktarlarda satılıyor içine biraz da kabuk tarçın ve karanfilde katıyorlarmış tadı daha güzel oluyormuş.
İstersen net tarif alır yazarım sana

slm kızlar ben geldim ayyyy ankara ne kadar soğuk yaa burnum kırılıp düşcek sandım
çok yorulmuşum yaa bi de bi midem bulandı sormayın tansiyonum mu düştü ne zor attım kendimi eve kabanımı çıkarmadan mutfaga girdim bişiler yedim de kendime geldim çayımı da koydum ocaga o oluncaya kadar size bakıım dedim

Gözdecim Allah anneciğine şifa vericek bolbol dua et. Ama sen içini ferah tut, bebişini düşün eminim annen de sana aynı şeyi söylüyordur. Dualarımız seninle.

Çağlayan o ne sitesi öyle alışveriş mi bende bende :)) nasıl yapıcam ama?

ben de kaynanama sormuştumm..oda hazır alıyoz biz dedi...kırmızı bir tozmuş fialn dedi...almam ben öyle şeyler yaaa...boya onların çoğuu..bide piyasayı çok iyi biliyorumm..güvenilmez yani..senin gibi bir yöntem bulmalıyım..anneciğimin yaptığı kızılcık marmelatı var olmadı onu sulandırır şerbetini yaparımm..bide interneti tarıyayımmm..bakalım neler çıkcakkk

aynen canım bugun ankara bi ayrı soguk ya

çağlayan bu site sürelimi yaaa ben demin sepete attım onu.bakayım sitede başka ne var diye dolanırken sürem bitmiş sipariş gitmiş.bide 14 lira olmuş.ben 10 lira gibi hatırlıuyodum yanlışmı hatırlıyorum

hepsiburadada aynı ürün 22 lira gerçi yine uygun

walla anlatsınlar tecrübelerini...bence oda çok önemli..zaten korkuyom normaldenbunu bahane edip sezeryan yaparım.duyanlar yazalım buraya...yoksa ben epidural normal doğum düşünüyodum..hem ağrısız hemde normal...ama bu olay..uzman tvyede baktım..bollaşır diyo ama 3ten fazla çocuktan sonra ameliyatla düzeltiyoz diyo..bide benim bi arkadaşım normal doğurdu.oda o kadar yırtılmışki...idrar yoluyla birleşmiş.kaç dişiş attım sayamadım demiş dr..doktorda salakmış böylemi denir hastaya...6ay oldu doğuralı hala acıyomuş...kızın annesi bile fırça atmış kıza "kocan aldatsında gör niye normal doğurdun" demiş...ay çok üzüldüm..kızın psikoloji yerlerde yazık...yarım gibi hissediyo kendini...gerçi bu istisnadır bence herkeste olmazda,yinede insan tırsıyo walla:18: dikişse ordada dikiş oluyo sezeryandaki gibi...:18:

toz değilmiymiiş yanii...kafam karıştı benim şimdi..ben tang gibi bişey hayal etmiştim kafamda...tarif için teşekkür ederim şimdiden...not aldım bileee merak ettimm..dışarı çıktığımda ilk işim bi aktara uğramak olacak...deneme tahtam var benimm..yaparımm..eşime içiririmalıştı garibim ne de olsa:))) bi aktarlada konuşuyımm..ne var söyle bakıyım bu şekerin içindeeee...konuşşşşş

Ben sana davetiye gönderirim canım mail adresini alıyım faceden
yada sen bana özelden msj at mail'i davetiye gönderiyim sana

Evet canım süreli yani siteye girdiğin zaman sana o ürünün şu kadar saat şu kadar gün kalacağını gösteriyor mesela önlükler 12 ocakta bitiyor bende eşim maaş alsın diye bekliyorum oda yarın alıcak bende yarın sipariş vericem :))

ya işte böyle kötü örnekleri duymakta hoş olmuyor istisna gerçi ama bizde istisna olursak diye korkmuyor degil insan .) çok kötü olmuş kızcagıza ya öfff napalım bilmiyorum

bende davetiye istiyorummm..bi bakıyım gezeyim dedimm..üye olamıyorumm..sinir oldummm...özelden atıyorum canım mail adresimi:)))

ne sitesi kızlar bu...değinde bakalım bizde...yazın bakim linki..

bende davetiye istiyorummm..bi bakıyım gezeyim dedimm..üye olamıyorumm..sinir oldummm...özelden atıyorum canım mail adresimi:)))

davetiyesiz kabul etmiyorlar maalesef ( at canım ben sana davetiye gönderirim
ne sitesi kızlar bu...değinde bakalım bizde...yazın bakim linki..

unnado.com canım alışveriş sitesi

ama bu da korkunçmuşş...doğum tamamen süpriz yaaa...:26: uffff..şimdi benimkiler yok herşey çok güzelll..biz aynen devam ediyoz desler bileee ya doğumda olumsuz bişey yaşarsam diye takılacak aklımaaaböyle hikayeler ne yazık ki istisna da olsa etrafımızda varrr.. allah hepimize kolay, acısız, sorunsuz bir doğum ve lohusalık süreci verir inşallahhh..

davetiyesiz kabul etmiyorlar maalesef ( at canım ben sana davetiye gönderirim

unnado.com canım alışveriş sitesi

ben aldım 3.5 lira kargo ücreti ekliyolar 17 buçuk liraya geldi.olsun yinede iyi diğer sitelere baktım 26 lira 22 lira fiyatları.ilk resimdekini aldım.hadi çağlayan sanada puan kazandırdım kızına cici alırsın puanlarınla

aslında nevresimler ffalanda çok güzel.bitmiş ama onlar.bakalım kampanyalar uygun oluyor

seda sende bana davetiye gönder ozaman :) bende sana puan kazandırıyım olmamıı özelden atayımmı maılı

Güzel günlerde kullan canım yazda geliyor şimdi bizim için çok kolaylık olacak :))Ben o nevresimlerden çok istedim ama hemencik bitiri vermişler yenisine yenide koymuyolar alalım.
Özelcan bebede fiyatlar 26tlden başlıyor.Burası çok güzel indirim yapmış.Kirli torbasınıda almayı düşünüyorum oda çok güzel.
Teşekkür ederiz teyzesi

seda sende bana davetiye gönder ozaman :) bende sana puan kazandırıyım olmamıı özelden atayımmı maılı

yolladım canım.

valla herkes birbirine yollasın.puan bişi diil tabikide ürünler güzel ve uygun.ben önce gereksiz görmüştüm kızlar konuşurken ama girip bakınca hakkaten güzel ve uygun fiyatlar.nettende karşılaştırınca farkediliyor yani.

teşekkür ederim haberdar ettiğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…