yavv ksılar bişey sorcammm
lohusa şerbeti nasıl yapılıyorrr..bizim orda kimsenin yaptığını görmedimmm..oda benden kaynaklanıyo birazzz..bebek görme işini ben biraz geçten alırımda..genellikle minikler 40larını geçmiş olurlarr..
bi anlatın bakıyım..ben de yapıyım...çok da misafirim olmaz ama bu gurbet ellerde:)))bana yararr hiç değilse:)))
internette tarifleri var.aktarlarda satılan lohusa şekeri diğer bir adıda kızılcık şekeri ondan alıyosun.şeker ve suyla yapılıyo sanırım.bende hiç yapmadım içmedim.ben evde üzüm suları var annem yazın bahçedeli bağda yetişen üzümlerden yapmıştı ondan veririm diye düşünüyorum.sonuçta oda vitamin
slm kızlar ben geldim ayyyy ankara ne kadar soğuk yaa burnum kırılıp düşcek sandım
çok yorulmuşum yaa bi de bi midem bulandı sormayın tansiyonum mu düştü ne zor attım kendimi eve kabanımı çıkarmadan mutfaga girdim bişiler yedim de kendime geldimçayımı da koydum ocaga o oluncaya kadar size bakıım dedim
Fenamı oldu bak uğraştın ama sende birşeyler almaya karar vermişsinPuan sana feda olsun canım istersen hepsi senin olsun :))
Önlükten hangisi daha çok aklına yatıyor ben 1.numarayı düşünüyorum ama 3.te olabilir kararsızım o konuda çok
oyy oyy oyyy..olmadı buuu..güvendiğim dağlara kar yağdı şimdi...bu tezi çürütcek bir tecrübeye ihtiyacım var şimdi:))) ay bide bunu düşüncem off yaaa:)))dur bide ben ablamları arıyımmm...hepsi normal doğurdu..1 tane doğuranda var 3 tane doğuran da...yorumları yazarımmmm...
lohusa şerbeti tarifi
Malzemeler:
1 adet lohusa şekeri
400 ml su
12 adet karanfil
8 adet tane karabiber
1,5 çay kaşığı zencefil
1 tatlı kaşığı file badem
3 adet kırılmış tarçın
Yapılışı:
Bir tencereye lohusa şekeri konup Su eklenir.Yarım Saat kaynatılır.Temiz bir tülbentlin içine karabiber, zencefil, tarçın ve karanfil konup bohça haline getirilir.Bu bohça kaynayan şekere eklenir.Bir süre daha kaynatılarak iyice özleştirilir.Ocaktan alınıp Sıcak yada soğuk olarak badem ekilerek servis yapılır
Bende hiç bilmiyorum canım.eşimin halası yapıcak bizede o çok meraklıymış böyle şeylere yapalım bizimkilerde yapamadım kaynanam istemedi içimde kaldı dedi.Onların tarafındada ilk bebek bizimki bende kabul ettim.
Ama sedanın söylediği gibi aktarlarda satılıyor içine biraz da kabuk tarçın ve karanfilde katıyorlarmış tadı daha güzel oluyormuş.
İstersen net tarif alır yazarım sana
Gözdecim Allah anneciğine şifa vericek bolbol dua et. Ama sen içini ferah tut, bebişini düşün eminim annen de sana aynı şeyi söylüyordur. Dualarımız seninle.
Çağlayan o ne sitesi öyle alışveriş mi bende bende :)) nasıl yapıcam ama?
çağlayan bu site sürelimi yaaa ben demin sepete attım onu.bakayım sitede başka ne var diye dolanırken sürem bitmiş sipariş gitmiş.bide 14 lira olmuş.ben 10 lira gibi hatırlıuyodum yanlışmı hatırlıyorum
hepsiburadada aynı ürün 22 lira gerçi yine uygun
walla anlatsınlar tecrübelerini...bence oda çok önemli..zaten korkuyom normaldenbunu bahane edip sezeryan yaparım.duyanlar yazalım buraya...yoksa ben epidural normal doğum düşünüyodum..hem ağrısız hemde normal...ama bu olay..uzman tvyede baktım..bollaşır diyo ama 3ten fazla çocuktan sonra ameliyatla düzeltiyoz diyo..bide benim bi arkadaşım normal doğurdu.oda o kadar yırtılmışki...idrar yoluyla birleşmiş.kaç dişiş attım sayamadım demiş dr..doktorda salakmış böylemi denir hastaya...6ay oldu doğuralı hala acıyomuş...kızın annesi bile fırça atmış kıza "kocan aldatsında gör niye normal doğurdun" demiş...ay çok üzüldüm..kızın psikoloji yerlerde yazık...yarım gibi hissediyo kendini...gerçi bu istisnadır bence herkeste olmazda,yinede insan tırsıyo walla:18: dikişse ordada dikiş oluyo sezeryandaki gibi...:18:
Ben sana davetiye gönderirim canım mail adresini alıyım faceden
yada sen bana özelden msj at mail'i davetiye gönderiyim sana
Evet canım süreli yani siteye girdiğin zaman sana o ürünün şu kadar saat şu kadar gün kalacağını gösteriyor mesela önlükler 12 ocakta bitiyor bende eşim maaş alsın diye bekliyorum oda yarın alıcak bende yarın sipariş vericem :))
çağlayan bu site sürelimi yaaa ben demin sepete attım onu.bakayım sitede başka ne var diye dolanırken sürem bitmiş sipariş gitmiş.bide 14 lira olmuş.ben 10 lira gibi hatırlıuyodum yanlışmı hatırlıyorum
hepsiburadada aynı ürün 22 lira gerçi yine uygun
bende davetiye istiyorummm..bi bakıyım gezeyim dedimm..üye olamıyorumm..sinir oldummm...özelden atıyorum canım mail adresimi:)))
ne sitesi kızlar bu...değinde bakalım bizde...yazın bakim linki..
walla anlatsınlar tecrübelerini...bence oda çok önemli..zaten korkuyom normaldenbunu bahane edip sezeryan yaparım.duyanlar yazalım buraya...yoksa ben epidural normal doğum düşünüyodum..hem ağrısız hemde normal...ama bu olay..uzman tvyede baktım..bollaşır diyo ama 3ten fazla çocuktan sonra ameliyatla düzeltiyoz diyo..bide benim bi arkadaşım normal doğurdu.oda o kadar yırtılmışki...idrar yoluyla birleşmiş.kaç dişiş attım sayamadım demiş dr..doktorda salakmış böylemi denir hastaya...6ay oldu doğuralı hala acıyomuş...kızın annesi bile fırça atmış kıza "kocan aldatsında gör niye normal doğurdun" demiş...ay çok üzüldüm..kızın psikoloji yerlerde yazık...yarım gibi hissediyo kendini...gerçi bu istisnadır bence herkeste olmazda,yinede insan tırsıyo walla:18: dikişse ordada dikiş oluyo sezeryandaki gibi...:18:
davetiyesiz kabul etmiyorlar maalesef( at canım ben sana davetiye gönderirim
unnado.com canım alışveriş sitesi
ben aldım 3.5 lira kargo ücreti ekliyolar 17 buçuk liraya geldi.olsun yinede iyi diğer sitelere baktım 26 lira 22 lira fiyatları.ilk resimdekini aldım.hadi çağlayan sanada puan kazandırdım kızına cici alırsın puanlarınla
aslında nevresimler ffalanda çok güzel.bitmiş ama onlar.bakalım kampanyalar uygun oluyor
ben aldım 3.5 lira kargo ücreti ekliyolar 17 buçuk liraya geldi.olsun yinede iyi diğer sitelere baktım 26 lira 22 lira fiyatları.ilk resimdekini aldım.hadi çağlayan sanada puan kazandırdım kızına cici alırsın puanlarınla
aslında nevresimler ffalanda çok güzel.bitmiş ama onlar.bakalım kampanyalar uygun oluyor
seda sende bana davetiye gönder ozaman :) bende sana puan kazandırıyım olmamııözelden atayımmı maılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?