bide markofoni çıkardı başımıza
eee oda davetiye istiyoooonolcak şimcik
hehe yok yok atmam ben artık kimseye davetiye falansen davet etmezsen bende üye olmam
banane ben karışmam
bana markafoniden davetiye yollayınnn kimin yolladığı farketmesssalışverişim geldiiii
caglayancım alındınmı kızzz askolsun ben saka yapmıstım maksat alısverısler karlı olsun yoksa uyelık puan hıkayeeee
hahahaha:)))ay onada ben davet gönderebilirimmm
olur adresimi yollim ben sana
kız çağlayannn aşkolsunnn.lafımı olur öyle şeylerin.burda hepimiz birbirimizi biliyoruz.sakınnn alınmaespri yapıyoruz aramızda.ben artık hepinizi öyle benisedimki konuşuyorum rahat rahat.
Ben sizi kendi ailemden biri olarak görüyorum canım artık.Bunca ayy birbirimizin derdini sıkıntısını paylaştık,güzel şeylerimizin herşeye ortak olup tanıklık ettik.
Ben bu saatten sonra sizin söylediğiniz hiç birşeye alınmam hiç kusura bakmayın içli dışlı olduk bile çoktan o alınma devreleri bitti.
Ayy çok yüzsüz gördüm böylede kendimi
selam kızlar, ben geldim.
hamiş hamiş yollara dökülüp alışveriş yapamıyoruz diye sanal alemi talan etmeye karar verdiniz sanırım) ne alıyorsunuz??
bu unnadodan alısverıs guzelde urunlerı beklemesı cok kotu gecendede lımango dıye bır sıteden canta almıstım kampnay bıtımınden sonrakı hafta sevkıyat yaptıkları ıcın baya bır beklıyorsun dogurmadan gelır ıns kundakımız
hamiş hamiş yollara dökülüp alışveriş yapamıyoruz diye sanal alemi talan etmeye karar verdiniz sanırım) ne alıyorsunuz??
ayyhhh bizde az diiliz heee
ayda indirim var deseler valla davetiye mavetiye merdiven falan ayarlar orayada gideriz valla
kadın milleti işte napacann
ama bana arada hakkaten geliyolar.bazen çokda ucuz olsa cimriliğim tutuyo almıyorum
ama bazen batıyo bana parailla harcayacam
ayyhhh bizde az diiliz heee
ayda indirim var deseler valla davetiye mavetiye merdiven falan ayarlar orayada gideriz valla
kadın milleti işte napacann
ama bana arada hakkaten geliyolar.bazen çokda ucuz olsa cimriliğim tutuyo almıyorum
ama bazen batıyo bana parailla harcayacam
hoşgeldin canımm evet doğru söylüyosun oturduğumuz yerden alıyoruz işte
indirimli sitelerden bakınıyoruz.şuan gündemde kundak ve emzirme önlüğü var. ondan bahsettik.
evet canım aynen oyle ben bebısıme kundak aldım dıger kızlarda emzırme onlugu
buarada senınle aynı tarıhteyız doktor dogum taırıhı olarak sana ne verdı?
hoşgeldin canımm evet doğru söylüyosun oturduğumuz yerden alıyoruz işte
indirimli sitelerden bakınıyoruz.şuan gündemde kundak ve emzirme önlüğü var. ondan bahsettik.
Gel canım gel nerde indirim var şubat anneleri olarak orayı talan etmeye başladık bugün
unnado'da bugün güzel indirim var yarın markofonide başlıycak bebedor'un
Aynen valla bu bende kendimi düzelttim ya nereye harcıyacağımı şaşırdım parayı.
Nerde ne kadar indirim var herşeyi takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?