- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Güzel günlerde kullan canım yazda geliyor şimdi bizim için çok kolaylık olacak :))Ben o nevresimlerden çok istedim ama hemencik bitiri vermişler yenisine yenide koymuyolar alalım.
Özelcan bebede fiyatlar 26tlden başlıyor.Burası çok güzel indirim yapmış.Kirli torbasınıda almayı düşünüyorum oda çok güzel.
Teşekkür ederiz teyzesi
mrb kızlar ben geldim.
annemi yine hastaneye kaldırmışlar.
ameliyattan önce 3 gün hormon tedavisi olmuştu o sırada bacaklarına pıhtı atmış.iki bacakta tamamen tıkanmış tedavi başlamışlar.yaaa elim kolum bağlu kaldım bruda.
dr raporu olsa bile uçaklar 36. haftadan sonra almıyolarmış.çıldırmak üzereyim.ben druma sööliycem 38 dolunca sezeryana alsın beni yarı 40 çıkınca da gitmek istiyorum istanbula
internette tarifleri var.aktarlarda satılan lohusa şekeri diğer bir adıda kızılcık şekeri ondan alıyosun.şeker ve suyla yapılıyo sanırım.bende hiç yapmadım içmedim.ben evde üzüm suları var annem yazın bahçedeli bağda yetişen üzümlerden yapmıştı ondan veririm diye düşünüyorum.sonuçta oda vitamin
ben de kaynanama sormuştumm..oda hazır alıyoz biz dedi...kırmızı bir tozmuş fialn dedi...almam ben öyle şeyler yaaa...boya onların çoğuu..bide piyasayı çok iyi biliyorumm..güvenilmez yani..senin gibi bir yöntem bulmalıyım..anneciğimin yaptığı kızılcık marmelatı var olmadı onu sulandırır şerbetini yaparımm..bide interneti tarıyayımmm..bakalım neler çıkcakkk
aaa kızlar olmuyor ama boyle ısteyı ılk ben haber verdım puanları sız kazanıyorsunuz cıks cıks cıkss..
kızlar o önlük ve kundak mycey kısmında ordan bakabilirsiniz.
teşekkür ederim sedaaa
cibinliklerle perdelerde güzel.oda yapıyo olsaydım alırdım
6sında başka iki markanında indirimi başlıyomuş.takip etmek lazım.ben pek netten alışveriş yapmam ama burası bana bile uygun geldii
aaa kızlar olmuyor ama boyle ısteyı ılk ben haber verdım puanları sız kazanıyorsunuz cıks cıks cıkss..
Önümüzdeki haftada markafonide bebedor'un ürünleri indireme girecek.
Kızıma teyzeleri geçen indirimden çok güzel mont almışlar tabii seneye girecek ama indirimden yararlanmak böyle güzel oluyor
ayy nereymiş orası banada gönderin davet bari benim neyim eksik kambersiz dügün olurmu ??
bide markofoni çıkardı başımıza
eee oda davetiye istiyoooonolcak şimcik
ayy yok ona ben davetiye göndermem sana başka varsa üye o göndersin üstüme kalıyor sonra puanlar ne yapıcam o kadar puanı ben harca harca bitmez
tamam harcarız beraber merak etmee
Tamam gel senide üye yapalım o zaman ama ben davet etmem ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?