Ben sana linkini gönderdiğimi aldım nazarboncuklu kelebekli olan 50 tane ve sepette dahil kargoda onlardan 60tl
Ayyy maşallah benim kızıma yaa kocaman olmuş...
Onların girdiği pozisyonları kimse alamıyor zaten benim kızçemde kucağımda yatıyor bakalım ne yapıcaz doğuma kadar inş.döner
Nstye girdiniz mi canım.
mrhb güzel annişler ve bebişleri
biraz önce dr.dan geldik.çok şükür herşeyimiz normal.haftaya tekrar gidicez ilk defa nts ye giricez bakalım hayırlısı.
canım kızım 2580 gr. 48cm olmuş.
yüzünü yakınlaştırdı dr teyzemiz.çok tatlıydı ağzını açıp kapatıyordu .o tatlı dudaklarını yerim ben onun.Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah.
mrb kızlar ben geldim.
annemi yine hastaneye kaldırmışlar.
ameliyattan önce 3 gün hormon tedavisi olmuştu o sırada bacaklarına pıhtı atmış.iki bacakta tamamen tıkanmış tedavi başlamışlar.yaaa elim kolum bağlu kaldım bruda.
dr raporu olsa bile uçaklar 36. haftadan sonra almıyolarmış.çıldırmak üzereyim.ben druma sööliycem 38 dolunca sezeryana alsın beni yarı 40 çıkınca da gitmek istiyorum istanbula
slm kızlar biz geldik kızımı gördüm bugün ağzını açıp açıp kapatıyordu kızçemi görmek çok güzeldi. 34.haftamızda 2400 olmuş maşallah kızıma ama hala yan duruyor dr çok ilginç dedi bu pozisyon onun için de zordur dedi 36.haftaya kadar dönmesi gerekmiş dönmese bile sezeryan olsa bile bu şekilde duruşu bizim için bile zor dedi.ben sürekli konuşuyorum telkin etmeye çalışıyorum dr amacası ama dinlemiyor dedim güldü dr.iki hafta sonra tekrar gidicez hayırlısı olsun döner inşallah kızçem...
Evet kocaman oldu teyzesi.Vallahi aynen benim kızçem de kucağımda yatıyor yaramazlar benziyecekler birbirlerine iyi arkadaş olurlar inşallah isterim ben görüşmelerini :) ay bana da bak doğdular büyüdüler de arkadaş oldular :)))))Almadı bugün nts ye iki hafta için de tekrar gel o zaman gireceksin dedi sen o zaman izin de olacaksın sanırım halede izin de olur herhalde bir görüşme ayarlarız artık :)
slm kızlar ben geldim daha doğrusu hep burdaymışım:))
açık bırakıp gitmişim
sağlık ocağından aradılar oraya gittim bi ara tansiyon mansiyon normal işte kalp atışını dinledik o da ii dedi ebemiz.
karnıma baktı bebek irimi dedi yoo dedim minnak:)
o zaman suyun çok fazla dedi valla dedim doktorum her seferinde suyu iyi diyo ama çokmu azmı bilmiyom dedim karnın büyük senin suyun çok o zaman dedi bende ii madem dedim:))
annemde bi kaç gün kalcakmış hastanede aslında bu pıhtı atma işini bekliyoduk zaten önceden de bu rahatsızlığı vardı.doğum kontrol hapından olmuştu ilk.
40 gün bi yere gitmek yok demişti ya dr bunun için diyodu annem bunun tedavisini olursam hemen gelebilrim her işte hayır vardır dedi ama beni teslli etmek içinmi dedi yoksa iyimi ondan mı dedi bilemedim.
alışverişler yapılıyo bakıyorum harıl harıl gerçekten çok uygunmul fiyatlar
maşallh canım kızına Allah nazrdan saklasınslm kızlar biz geldik kızımı gördüm bugün ağzını açıp açıp kapatıyordu kızçemi görmek çok güzeldi. 34.haftamızda 2400 olmuş maşallah kızıma ama hala yan duruyor dr çok ilginç dedi bu pozisyon onun için de zordur dedi 36.haftaya kadar dönmesi gerekmiş dönmese bile sezeryan olsa bile bu şekilde duruşu bizim için bile zor dedi.ben sürekli konuşuyorum telkin etmeye çalışıyorum dr amacası ama dinlemiyor dedim güldü dr.iki hafta sonra tekrar gidicez hayırlısı olsun döner inşallah kızçem...
açık bırakıp gitmişim
sağlık ocağından aradılar oraya gittim bi ara tansiyon mansiyon normal işte kalp atışını dinledik o da ii dedi ebemiz.
o zaman suyun çok fazla dedi valla dedim doktorum her seferinde suyu iyi diyo ama çokmu azmı bilmiyom dedim karnın büyük senin suyun çok o zaman dedi bende ii madem dedim:))
annemde bi kaç gün kalcakmış hastanede aslında bu pıhtı atma işini bekliyoduk zaten önceden de bu rahatsızlığı vardı.doğum kontrol hapından olmuştu ilk.
40 gün bi yere gitmek yok demişti ya dr bunun için diyodu annem bunun tedavisini olursam hemen gelebilrim her işte hayır vardır dedi ama beni teslli etmek içinmi dedi yoksa iyimi ondan mı dedi bilemedim.
maşallah kuzuya, bu kız biraz rahatına düşkün olacak gibi canım) baksana yan yatıp poz mu veriyor dr. amcasına. inşallah döner 2 haftaya
Bende annemin karnında yan yatıyormuşum çevirememişler benide öyle yan çıkmışım sezeryanla almışlar benide bana benziycek kızımın kaderi :))
Çok güzel olur canım arkadaş olmalarıda kızım orhangaziye geldiğinde görüşeceği bir arkadaşı olur benimde gidecek bir arkadaşım çünkü orda pek kimseyi tanımıyorum ben maalesef eşimin ailesi var bir tek birde 2 arkadaşım onlarada fazla gidemiyorum zaten malum büyüdük artık :))
Evet canım haftaya cumarteside çalıştım mı iş günüm bitiyor benim ondan sonra buluşabiliriz her daim :))
Kız anneyemi çekermiş :))) Aman dönsünler canım ya normal doğum yapalım.Biliyorsun benim de burada pek arkadaşım yok inşallah hep birlikte güzel bir ortamımız olur canım.dr ları da aynı kızlarımızın:)))ortak yanları olacak :)belkide aynı gün doğacaklar:)hayırlısı bakalım.
maşallh canım kızına Allah nazrdan saklasın
sağol canım hepimizinkini.
gözdecim bak annen iimiş sen içini ferah tut canım
açık bırakıp gitmişim
evet canım ya.yaramaz kız bu şenay teyzesi bu arada senin gönderdiğin tulumu da koyduk hastane çantamıza çok beğendik çünkü onu güzel olsun kızım hastane de :))) inşallah döner canım ben normal doğum istiyorum çünkü...
Çok tşkr ederiz teyzesi resimlerini koyarız inşallah buraya.çok sevindim beğenmene canım, içindeki prenses zaten, ne giydirsen fıstık olacak annesi.
OOO..KIZLAR bi alışveriş çılgınlığı almış başını gitmiş...
kundağı kaçırmayın ben 30 a aldım bebettonun
gözde annen için dua ettim sen zor durumdasın ama gitme bence kendini toplayınca gidersin
ben de muayeneye gittim kızım 2200 olmuş 33 haftayla uyumlu dedi doktor kafası biraz iri dedi bende babası gibi koca kafalı dedim koptuk
kalbindeki ekojenik odak kaybolmuş yok dedi.birkaç arkadaşta daha vardı sanırım burda,geçmiş yani.
allerjiyle başım dertte geceleri kabarıyorum kaşınıyorum
doktorum baktı losyon şimdilik baskılıyor dedi
kimlerinde baskılamıyormuş vıcır vıcır yara oluyormuş o durumda kortizonda kullanamadığımız için acil sezeryana alıyoruz dedi.
sen dayanabildiğin yere kadar dayan dedi,hayırlısı gelince yoğurt gibi kremlendim.
sema hastanesinin cildiyesi de akrabamız kardeşimde onu arayacak olmazsa birde ona gidip görüneceğim
melocum maşallah canım kızına bu kocişlerin hepsi koca kafalı heralde yaa
kaşıntın alerjik mi safra karaciğer falan mı canım geçmiş olsun yaa
slm kızlar biz geldik kızımı gördüm bugün ağzını açıp açıp kapatıyordu kızçemi görmek çok güzeldi. 34.haftamızda 2400 olmuş maşallah kızıma ama hala yan duruyor dr çok ilginç dedi bu pozisyon onun için de zordur dedi 36.haftaya kadar dönmesi gerekmiş dönmese bile sezeryan olsa bile bu şekilde duruşu bizim için bile zor dedi.ben sürekli konuşuyorum telkin etmeye çalışıyorum dr amacası ama dinlemiyor dedim güldü dr.iki hafta sonra tekrar gidicez hayırlısı olsun döner inşallah kızçem...
OOO..KIZLAR bi alışveriş çılgınlığı almış başını gitmiş...
kundağı kaçırmayın ben 30 a aldım bebettonun
gözde annen için dua ettim sen zor durumdasın ama gitme bence kendini toplayınca gidersin
ben de muayeneye gittim kızım 2200 olmuş 33 haftayla uyumlu dedi doktor kafası biraz iri dedi bende babası gibi koca kafalı dedim koptuk
kalbindeki ekojenik odak kaybolmuş yok dedi.birkaç arkadaşta daha vardı sanırım burda,geçmiş yani.
allerjiyle başım dertte geceleri kabarıyorum kaşınıyorum
doktorum baktı losyon şimdilik baskılıyor dedi
kimlerinde baskılamıyormuş vıcır vıcır yara oluyormuş o durumda kortizonda kullanamadığımız için acil sezeryana alıyoruz dedi.
sen dayanabildiğin yere kadar dayan dedi,hayırlısı gelince yoğurt gibi kremlendim.
sema hastanesinin cildiyesi de akrabamız kardeşimde onu arayacak olmazsa birde ona gidip görüneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?