2011 Şubat Anneleri

bebedor diil kız bebettoymuş oooo..ayy bebettoonun ürünleri iyi oluyo.ben hastane çıkışlarını falan almıştım bakalım yarın

Ayy doğru ya ben yalnış yazdım buraya acıktımda çok başıma vurdu galiba

bebege memeyi nasıl vercez şimdi neresinden yani ben bunu pek anlamadım ne amaçla kullanılıyor cahilmiyim ne??

Bunu boynuna bağlıyorsun canım bebişide altından geçiriyorsun bunun içine yada kucağındayken bağlayabilirsin.Sonra bebişi başlıyorsun doyurmaya :))
Nasıl güzel anlattım mı :))

MKT mailinde gereksiz kısmına geliyo oraya bak
evet dikmişti sağolsun.ama o terzi diil.emekli mobilya ustası.

aslında anneme göstersem o bile diker bunu öyle zor bişi diil zaten.ama git kumaş al uğraş falan

hadi yaa ben bunu kendimde yaparım ama güzelmiş alanlar ii günlerde kullansın

Yapabilme şansın varsa ne kadar güzel canım.
Benim dikiş makinam olsa anneme yaptırırdım ama maalesef dikiş makinası yok.
Terziyede versen kim bilir kaç para ister diye en iyisi hazır almak galiba

kısacası sokakta evde heryerde meme görünmeden bebek doyuyor tabii o bebek önlüğü altında durursa

esracım saol

meltem çok utandım :26: saol canım gereksizlerdeymiş teşekkürler

emzirme yastığı alan var mı ben onlardan yaptırayım anneme diyorum çok kullanışlıymış siz ne dersiniz?

ben kaçar kızlar

biraz ders çalışayım yarın sınavım vaaarr

böyle site mite bulursanız benide unutmayın heeeee

hadi gelirim ben yine öptüm

ayy bebek bunun altında dururmu ki acep hiç sanmıyorum bunalır yazık gerçi bende arada düşünüyom bböyle kadınlar açıp emziriyorlarya ortada ben utanırım ya sanki :))) ayyy ne komik bi durum kaynanamın yanında falan nasıl açıp emzircemki

ben emzirmem kaynanamın yanında giderim başka odaya ben anneme bile göstermem bi yerimi

emzirme yastığı alan var mı ben onlardan yaptırayım anneme diyorum çok kullanışlıymış siz ne dersiniz?

Doğumdan sonra almayı düşünüyorum canım ben o yastıktan..
Kullanan anneler memnunmuş öyle okudum sitede

ben kaçar kızlar

biraz ders çalışayım yarın sınavım vaaarr

böyle site mite bulursanız benide unutmayın heeeee

hadi gelirim ben yine öptüm

İyi dersler kambersiz hiç düğün olur mu....Biz seni haberder ederiz gözün arkada kalmasın

arkadaşlar bebek şekeri alan var mı internetten fikri olan varsa yardım edebilir mi

Gittigidiyordan sipariş verdim ben bak sanada linkini atıyım
50ADT NAZARBONCUKLU KELEBEK BEBEK ŞEKERİ +SEPETİ GittiGidiyor.com'da #34195400

off kızlarr evde olmak ne zormuşş bn şimdiden cok sıkıldımm yaptıgım hiç bişi yokk yat yat nereye kadrr

Aaa ama annesi beste ne yapsın içerde emin ol oda çok sıkılıyordur orda ama ikinizinde sağlığı için dinlenmeniz gerekiyor
Oyun bozancılık yapmayın yatıp dinlenin bakalım :))

Bende o sebepten dolayı istiyorum ya.Misafirliğine gitsen bile yanında mutlaka biri geliyor senin.
Ee açıpta veremezsin ki pat diye ört bunu üstüne bebişin ver memeyi tabii durur mu durmazmı o ayrı konu ama rahat olduğu kesin

evet bende bi tane edineyim bari bebegi merak edip gelip otururlar ya yanına emzir emzirebilirsen hadi :26:

adres için çok sağol canım sen hangisine bakmıştın

slm kızlar biz geldik kızımı gördüm bugün ağzını açıp açıp kapatıyordu kızçemi görmek çok güzeldi. 34.haftamızda 2400 olmuş maşallah kızıma ama hala yan duruyor dr çok ilginç dedi bu pozisyon onun için de zordur dedi 36.haftaya kadar dönmesi gerekmiş dönmese bile sezeryan olsa bile bu şekilde duruşu bizim için bile zor dedi.ben sürekli konuşuyorum telkin etmeye çalışıyorum dr amacası ama dinlemiyor dedim güldü dr.iki hafta sonra tekrar gidicez hayırlısı olsun döner inşallah kızçem...

adres için çok sağol canım sen hangisine bakmıştın

Ben sana linkini gönderdiğimi aldım nazarboncuklu kelebekli olan 50 tane ve sepette dahil kargoda onlardan 60tl

Ayyy maşallah benim kızıma yaa kocaman olmuş...
Onların girdiği pozisyonları kimse alamıyor zaten benim kızçemde kucağımda yatıyor bakalım ne yapıcaz doğuma kadar inş.döner
Nstye girdiniz mi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…