ayy bende bişi sanmıştım
yaww bana hala gelmedi davetiye unnadodan
bebedor diil kız bebettoymuş oooo..ayy bebettoonun ürünleri iyi oluyo.ben hastane çıkışlarını falan almıştım bakalım yarın
bebege memeyi nasıl vercez şimdi neresinden yani ben bunu pek anlamadım ne amaçla kullanılıyor cahilmiyim ne??
güle güle kullanın canım, benim sata göre 25 şubatta 40 hafta doluyor ama dr. kesin birşey demiyor şimdilik. normal doğum gözüküyor, bekliycez paşanın keyfini) bebek hep 1 hafta ilerde, ben 10 şubattan sonra heran gelebilir gibi hazırlıyorum kendimi. sana tarih verdi mi?
ben yanlış mı hatırlıyorum senin kayınpederin sana yastık falan dikiyordu galiba dimi canım? o emzirmek önlükleri 20 lira civarıydı e-bebekte, kayınvalidem kumaş alıp ben sana renkrenk dikerim kolay bişey dedi) zaten kumaşla terziye bile diktirsek 5 liradan fazlaya mal olmaz
hadi yaa ben bunu kendimde yaparım ama güzelmiş alanlar ii günlerde kullansın
Ayy doğru ya ben yalnış yazdım buraya acıktımda çok başıma vurdu galiba
Bunu boynuna bağlıyorsun canım bebişide altından geçiriyorsun bunun içine yada kucağındayken bağlayabilirsin.Sonra bebişi başlıyorsun doyurmaya :))
Nasıl güzel anlattım mı :))
ayy bebek bunun altında dururmu ki acep hiç sanmıyorum bunalır yazık gerçi bende arada düşünüyom bböyle kadınlar açıp emziriyorlarya ortada ben utanırım ya sanki :))) ayyy ne komik bi durum kaynanamın yanında falan nasıl açıp emzircemki
emzirme yastığı alan var mı ben onlardan yaptırayım anneme diyorum çok kullanışlıymış siz ne dersiniz?
ben kaçar kızlar
biraz ders çalışayım yarın sınavım vaaarr
böyle site mite bulursanız benide unutmayın heeeee
hadi gelirim ben yine öptüm
arkadaşlar bebek şekeri alan var mı internetten fikri olan varsa yardım edebilir mi
off kızlarr evde olmak ne zormuşş bn şimdiden cok sıkıldımm yaptıgım hiç bişi yokk yat yat nereye kadrr
ayy bebek bunun altında dururmu ki acep hiç sanmıyorum bunalır yazık gerçi bende arada düşünüyom bböyle kadınlar açıp emziriyorlarya ortada ben utanırım ya sanki :))) ayyy ne komik bi durum kaynanamın yanında falan nasıl açıp emzircemki
Doğumdan sonra almayı düşünüyorum canım ben o yastıktan..
Kullanan anneler memnunmuş öyle okudum sitede
İyi dersler kambersiz hiç düğün olur mu....Biz seni haberder ederiz gözün arkada kalmasın
Gittigidiyordan sipariş verdim ben bak sanada linkini atıyım
50ADT NAZARBONCUKLU KELEBEK BEBEK ŞEKERİ +SEPETİ GittiGidiyor.com'da #34195400
Aaa ama annesi beste ne yapsın içerde emin ol oda çok sıkılıyordur orda ama ikinizinde sağlığı için dinlenmeniz gerekiyor
Oyun bozancılık yapmayın yatıp dinlenin bakalım :))
Bende o sebepten dolayı istiyorum ya.Misafirliğine gitsen bile yanında mutlaka biri geliyor senin.
Ee açıpta veremezsin ki pat diye ört bunu üstüne bebişin ver memeyi tabii durur mu durmazmı o ayrı konu ama rahat olduğu kesin
off kızlarr evde olmak ne zormuşş bn şimdiden cok sıkıldımm yaptıgım hiç bişi yokk yat yat nereye kadrr
Doğumdan sonra almayı düşünüyorum canım ben o yastıktan..
Kullanan anneler memnunmuş öyle okudum sitede
İyi dersler kambersiz hiç düğün olur mu....Biz seni haberder ederiz gözün arkada kalmasın
Gittigidiyordan sipariş verdim ben bak sanada linkini atıyım
50ADT NAZARBONCUKLU KELEBEK BEBEK ŞEKERİ +SEPETİ GittiGidiyor.com'da #34195400
Aaa ama annesi beste ne yapsın içerde emin ol oda çok sıkılıyordur orda ama ikinizinde sağlığı için dinlenmeniz gerekiyor
Oyun bozancılık yapmayın yatıp dinlenin bakalım :))
Bende o sebepten dolayı istiyorum ya.Misafirliğine gitsen bile yanında mutlaka biri geliyor senin.
Ee açıpta veremezsin ki pat diye ört bunu üstüne bebişin ver memeyi tabii durur mu durmazmı o ayrı konu ama rahat olduğu kesin
adres için çok sağol canım sen hangisine bakmıştın
slm kızlar biz geldik kızımı gördüm bugün ağzını açıp açıp kapatıyordu kızçemi görmek çok güzeldi. 34.haftamızda 2400 olmuş maşallah kızıma ama hala yan duruyor dr çok ilginç dedi bu pozisyon onun için de zordur dedi 36.haftaya kadar dönmesi gerekmiş dönmese bile sezeryan olsa bile bu şekilde duruşu bizim için bile zor dedi.ben sürekli konuşuyorum telkin etmeye çalışıyorum dr amacası ama dinlemiyor dedim güldü dr.iki hafta sonra tekrar gidicez hayırlısı olsun döner inşallah kızçem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?