2011 Şubat Anneleri

veriyolar mı ki ankarada alan var mı süt?

ben almadım ama veriyorlarmı ankara da bilmiyorum sormadım yarın gitcem sorayım
hayrı kızlar boşuna yorulmayın tabi yine siz bilirsiniz de ..kocaeli büyükşehir belediyesinin hizmeti bu sadece burada varmış zaten kuponların üstünde de yazıyor

ayyyy..ne güzel tehlikeyi atlatmışsın canım yine de hayırlsı tabiki herşeyin güzel olması benide sevindirdi canım gözün aydın

istanbuldada veriyorlar? ama ben sağlık ocağına hiç gitmediğim için faydalanamicam,şu sıralar gitsem işe yararmı acaba ,benim bildiğim 6 yada 7 aylıkken gidip yazdırıyomuşun kendini.

canım benim ya ...tekrar çok geçmiş olsun sen yinede kızma eşine o da hasta olsun istemez bir anlık boşluktur.canım benim ya ...ne çekti yavrucak sana da zor karnın burnunda Allahtan yalnız değilsin burcu tek teselli o yani

Kaşıntının bittiğine sevindim cnm gözün aydın, çatı muayenesimi yaptı?

Gözün aydın cnm herşeyin ylunda gitmesine sevindim

okuyunca çok sevindim bana söylenmiş gibi sevinmiş... MAŞALLAH Gözün aydın canım... Hep Böyle Sorunsuz Geçer İnşallah..

mapuci sezeryanmı olucan sen? bende sezeyan olursam 16 subat dedidoktor bana.

melocum kız bebekleri erken alabiliolarmış sezeryanda daha kilolu oluyormuş kız bebekler erkek bebeklerden.

bu arada sanırım çogumuzun bebeği kova burcu olucak dimi araştıran oldumu hiç burcun özelliklerini

Kaşıntının bittiğine sevindim cnm gözün aydın, çatı muayenesimi yaptı?
hayır burcu benim kemik yapım iri oluşum dolayısıyla öyle konuştu bebeğin de kafası tam vajinamın üstündeydi sanırım ondan öyle dedi.birde sorun şu anda yok gibisinden sanırım

eşim kova burcu ve benim için mükemmel bi insan inşallah kızımda kova olur

bugün hastaneye falan gittim araba bendeydi,eşimin dersi buçukta bitecek onu alıp geleyim kıslarr.

merhaba nasılsınız kızlar bebişler ne alemde ben bugün oğlumun kıyafetlerini yıkıcaktım ama makinenin düğmesine tam basacakken sular kesildi ve hala gelmediii((

Manikk gözün aydın,hem minik büyümüş hemde normal doğum istiyodun Allah inşallah gönlüne göre verecek,magnezyumun sancıları önlediğini bilmiyodum,pzt gibi randevum var bende bir sorayım bakim bırak dicekmi

yok sezeryan değil normal doğum görünüyor diyor doktorum,ama bakalım nasib,benim normalde adet satıma göre doğum 14 şubata geliyor ama doktorum şubatın ilk haftası doğumu bekliyoruz diyor

Sağolasın cnm, kaç haftadır 4.5 - 5 saatlik uykularla duruyorum,35. haftamın içindeyim ama kendimden geçtim ben yani kağan bi daha hasta olacağına ben ikisefer olsam keşke, gündüz bi kaç saat kestirince kendime geliyorumda kağan çok ağlıyor o öksürdükçe benim içim parçalanıyor sanki, hakikaten ne bitmez hastalıkmış ya, ilk defa oluyor inş son olur
Eşler asla bizim gibi düşünemiyorlar kızlar asla, rahatlar yani, bişey olmaz, olsada nolur ki diye bakıyorlar maalesef, hasta olsun istemez ama olmaması içinde uğraşmazlar yine ne varsa annelerde var, onun eline kıymık batsa benim canım acır, öyle işte..

Hatunlar ben çıkayımda kağan uyanana kadar yemeğimizi yiyelim, öpüldünüz

bu arada kızımın cicilerini yıkadım ev miss gibi bebek kokuyor:) hazır yıkamışken kendime aldığım geceliği pijamayıda attım yıkadım,ana kız bebek kokalım diye:) çok şükür boya döken bişeyde olmadı,zaten yıkamadan önce şüphelendiğim kumaşları suya tutup öyle attım makineye,neyse kurusunlar yarın ütü yapıcam,bu hafta sonuna hastane çantam artık hazır olmuş olur

Canım geçmiş olsun bende en ufak iş yaptığımın akşamında ağrılar çekiyorum.Rol yapma konusunda sana çok hak veriyorum canımm anlamıyorlarsa halimizden bizde mızıldanır anlatırız halimizi bende hiç naz yapmadım sayılır eşime hamileliğim boyunca gerek kalmadı Allahtan ama anlayışsız davransaydı nazın alasını yapacaktım kendi kendime kurmuştum planlarımı.

Çağlayancım sanada geçmiş oldun diş ağrısı normalde bile çekilmezken çok fena

Sormayın kzılar ya bi doğum olsun şu göbeğim bi insin bende kendimi kadın gibi hissetmeyi çok özledim.İlk işim mağazalara gidip dar kotlar etekler almak olacak sonrada sokağa çıkıp salına salına gezicem.Bebeişide babası taşır artık.Saçlarımı boyatıcam kızıl kahveye makyajımı yapıcam bu 9 ayın acısını çıkarıcam fena halde....

bende diziyi çok sevdim izlemeyi düşünüyorum diziyi izlerken bende kocişe sürekli haremde olsam beni seçerdin dimiii tarzı bi dolu soru sordum tabi benim akıllı kociş hiçbir tuzak soruma yakalanmadan benden 100 tam puan aldı:)
Oh maşallah gözdecim ya hem bebişini görmene az kalmış hemde bir sürü iş bitirmişsin.Ne güzel.Ben bile tarih belirsizken heyecanlanıyorum senin heyacan yapman çok doğal.

Canım hiç üzülme bende hamilelikten önce şunu yaparım bunu yaparım dediğim bi çok şeyi evde tadilat yaptırdığımzıdan dolayı ve oraya tahminimizin 2 katı para harcadığımzıdan dolayı yapamadım.Ama olsun bebeklerimiz sağlıkla gelsin gerisi önemli değil.Ama seni çok iyi anlıyorum.Bende şunu alayımmı bunu yapayımmı diyen yakınlarıma sinir oluyorum soracağına yap.Sonuçta biz nezaketen gerek yok filan diyoruz ne diyecektik evet sen şunu al bunu yapmı insanlar işte napacaksın.

Ben çalıştığım için mecbur haftasonu yıkayacağım çamaşırlarımı. Bakalım Dalinlerle güzel kokucakmı?
Kızlar size bir soru hastane çıkışı için portbebe aldınızmı? Yoksa kucaktamı çıkartmak istiyorsunuz? Yoksa ana kucağımı? Yoksa yoksa ???...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…