2011 Şubat Anneleri

canım bence ihmal etme iç ilaçarı hem bak sen ilk başta dra gitmeyi de ertelmiştin sonra daha kötü olmaımdı. ilaçlara onları yazmak zorundalar.

bence az bile anlatılmış zaten osmanlının başına ne geldiyse yabancı analrdan ve kadın düşkünlüğünden gelmiş.haa bide devşirmelerden

canım sağlık ocağında takibin yapılması iyi olur.çünkü sonra bebişin aşıları orda yapılcak ya

sızden daha kotu durumda olanlar var kızlar annelerınını nne oldugunu bılmeyıp onları savunan laf soyletmeyen eslerde var sız yıne dua edınkı eslerınız yanınızda

Bebek bezine karar verdinizmi kızlar ben hep primanın son çıkan bezini alıcam diyodum ama kendi sitesinde bile yorumların %80 i olumsuz çok değişti eskisi gibi değil çok kötü flan diye yazmışlar. Çok araştırdım en son molfix de karar kıldım ama bide sizin fikrinizi alayım dedim

selamm kızlarr nasılsınızzz biz oğlumla evdeyizz

kayınvalidem geldi camları siliyo bende oturuyorum kendimi cok kötüü hissediyorum işe yaramaz biri gibiyim yaa :44:

Valla sen anlatınca ben burada çıldırdım,koynunda yatıracakmış pehhh,8 ay neredeymiş? tavuğun götüne yumurta dayanmış kadının babaannelik duyguları tutuvermiş,ya geçsinler bunları babaanne olmak öyle kolay değil,haketmek lazım,karabataklığa ne lüzum varsa.sabır çek yasemin sabır.

sızden daha kotu durumda olanlar var kızlar annelerınını nne oldugunu bılmeyıp onları savunan laf soyletmeyen eslerde var sız yıne dua edınkı eslerınız yanınızda

evet walla analarını melek sanan salaklara ne denirrr

ben prima premium care almıştm cnm.
ama huggiesin de yeni bi bezi çıkmış organik pamuktan fln hatta bi araştr istersen

:))))) canımsın yaaa olayı çok güzel özetlemişsin hiç gülesim yoktu yorumun harika çok haklısın valla .

ben prıma premıum aldım canım cokta arastırmadım aslında ama kullandıgımda memnun kalmassam degsıtırırm

ben prıma premıum aldım canım cokta arastırmadım aslında ama kullandıgımda memnun kalmassam degsıtırırm

ya hani bez değiştirince pişik oluyo diyolarya bende o yüzden aldığımla devam edeyim diyorum ama denemeden de bilemiycez galiba

kızlar ben kaçar
söölememe gerek yok mutlaka yine gelcem :))

selam kızlar ben geldimm

dün gece tam bir felakettii

saat 5 buçukta anca uyudum 7 buçukta uyandım.

nasıl midem yandı nasıl anlatamam.ama acıyı midemde değil boğazımda hissediyorum ben..delirdimm resmen.sabah sağlık ocağına gidicektim bana şurup falan yazsın diye ama sıra gelmedi ona

sabah kursa gittim.sınav olduk iyi geçti 10 buçukta bitti çıktım minibüse bindim düşündüm taşındım ulusa gitmeye karar verdim.tül almam lazım sipariş bi iş var başlayamadım bi türlü.artık evde ooturuyorum boş boş ortalık sakinken gidim alim dedim.gittim samanpazarından aldım ama korka korka yürüken o yokuşu tin tin zorlandım yine

dönüşte kayınvalideme uğradım.ordan burdan konuşurken temizlik mevzuna geldi.kayınvalidem benim aklımda gelicem ben sana dedi.bende aaaa olurmu hiç temizlikçi tutarız dedim.oda yoo gerek yok sen bilirsin ama ben yaparım hakanda yardım eder dedi.bende olurmu yorulursun sen dedim.1 günde olmaz 2 günde olur dedi.mutfağının duvarındaki fayansları falan silicem benim aklımda dedi.ama erken daha diye bekliyorum dedi iyii sen bilin dedim bende.annemde gelir ozamana eşimde var yaparız artık yavaş yavaş madem

bugün uyumamam lazım kesinlikle akşama uyumanın başka çaresi yok kafayı yicem yoksa

geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah

yataklardan söz etmişsiniz benimde çeyizimde vardı annem bursada yaptırmıştı bi takım yeşil hem oğlumun nevresim takımıda aynı tonda yeşil onu sericem ben yatağa.eşimin çok akrabası var burda onlar gelir giderler o yüzden ben bu konuya biraz özeniyorum.

bebek bezi demişsiniz.bende ultra primanın yeni doğanından aldım 1 paket.ama ikinciyi memnun kalmazsam molfiks düşünüyorum.bitane promosyton göndermişlerdi göbek bağı kısmında oyuk falan var hoşuma gitti.daha 1 paket aldık zaten ikinciye duruma göre karar vericez

sağlık ocagına gebe kaydını yaptırcaksın canım bebegin aşıları için gerekli sonra aşı yapamıyorlarmıs gebe olarak kaydın görünmeyince bi şekilde yaptır sen artık dogum geldi nerdeyse

aman kayınvalidelerde bazen pek lüzumsuz oluyorlar sen nasıl yatak yapcakmıssın onların yaşındakilerin işi o töbe töbe

aynen canım 8 aydır aklı nerdeymiş gelip akıl veriyor bizimkide öyle 7 ay hangi hastaneye gittigimi bile sormadı varya şimdide mevlüt yaparım şeker yaptıralım örgü örelim ben onu kundaklarım diyo aman kafaya takmamaya calıs bide dogum hikayeleri anlatılıyor kötü kötü korkutuyor :))

evet o diziyi bende begenmedim saçma geldi banada izlemedim

evet walla analarını melek sanan salaklara ne denirrr

aman erkeklerin geneli öyle şeytan gibi analarının yaptıklarını görmüyorlar bide size tek kelime ettirmemek için ugrasıyorlar tek anasına laf söylenmesinde senin kalbin kırılsada olur diyorlar off off./

Markafoni de bişey kalmamış kızlar .))) sabahın köründe karga nokunu yemeden herkes alışveriş yapmış bitirmişler galiba:)) hem zaten pahalı bi kaç parca ürün ben almıstım magazadan ama burda fark var hem de kargo parası eklenecek aman

dün annemle pazara gittik,tabi hava buz gibi,baya bi dolandık mutfak alışverişi yaptık,fakat eve döndüğümde durumum hüsrandı,ağrılar içindeydim,inleyip durmuşum sabaha kadar,zaten artık dışarıya çıkmayı yasakladım kendime ara ara ufak bir yürüyüş yeterli,minik bi yeğenim var 5 yaşında adı kübra,bir kaç hafta önce annemlerle dolanırken çok yorulmuştum,dedimki benim pilim bitti,oda o lafı duymuş bir türlü unutmamış,nezaman dışarı çıksak biraz yorulsam bana halaaa pilinmi bitti deyip duruyor pis böcük:)

kızlar bide Allah beni affetsin ama mecburum hafiften eşime rol yapmaya karar verdim,eşimin hayırsız bir akraba grubu var,görüşmüyoruz bile,çok çektim onlardan,kaçtık evimizi taşıdık,geçenlerde yazmıştım babaannesiyle dedesi çıkmış buradaki oğullarına gelmişler,bi gelmişken sizede uğrayalım hesabı,arayıp duruyolardı eşimi,geçen dedesi çağrı bırakmış eşime,eşim dönememiş işte olduğu için,ama dertleri bize gelmek,oda fesatlıklarından,gittikten sonra bir ton dedikodumu yaparlar,çok fesatlar çoook.bende istemiyorum gelmelerini,ağrıya sızıya dayanıklı olduğum halde ağrılarımı abartıyorum ( hasta ayağı yapıyorumki eşim halimi görsün aramasın onları diye,ama hiç numarada yapmasam cidden artık bişeyleri yapıp edemiyorum,kendi ailemden bile misafir kabul edemeyecek durumdayım,çabuk yoruluyorum kansızlık olduğu için,napim biraz fazlaca abartıyorum eşime karşı,rabbim affet beni :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…