yarın kayınvalidemler geliyor.eltimle ilk defa 4 senede..görümcem demiş bende geleyim eşime yuh dedim o kadar insana yemek yatak nerden bulayım.görümcemde sonra gelsin dedim.kayınvalidemde gelirken ben börek yaparım demiş eşim söylemiş herhalde ...zaten eltimler 4kişi 2 kişi de kayınvalide kayınpeder .görümcede gelirse 8-10 kişi yatak yorganım yok .artı düşünüyorum.bugün biraz cam sileyim dedim öldüm.bide erken dogum riskim var.yarında yemeklerimi yapsam ne.bide bugün hastaneye gittim nst bebeğim ters duruyor hareketylerini hissedemiyorum.şükür iyi dedi
slm kızlar ben geldm yine:)
pek bi aksiyon yok galiba bgn burda yaww.
ben dışarı çıktm kargomu aldım kendime 2 tane lohusa tacı aldım,bi mavi bi kırmzı:)
sooonra ağdamı yaptırdım evime geldm,kojam da gelmiş kütahyadan ben gelene kadar:)
artık yarın fln kontrole gidebilirim hazırımm
ayy bu hamillelikten heralde ne kadar çok canım acıyo benm ya ağda yapılırken önceden doğru dürüst acı hissetmezdm bile şimdi dudaklarımı ısırdım yaa,kız dio sen ne kadar dayanıklısın yine de
dedim inşallah gerçekten öyleyimdir doğumda görcezz
yarın da hastanede giymek için çok gecelik bakıyım diorum,ii bişiy olmasına gerek yok nasılsa sancı pansuman vs derken batcak rezil olcak,pijamalrımı almıştm zaten cicilerinden..
he bi de iç çamaşırı bakıcam artık kendi valizimi de bi hale yola koyayım yaw,oğlumu süsleyip püsleyip kendim dımdızlak kalmiim ortada dimi
ya bide utanmadan kendi kaynanası neler yaparmış nasıl iyi bakarmış hamilelik döneminde falan onu anlatmıyomu gelde çıldırma ya artık pes riskli durum olmasa zaten çağırmazdık.hadi onu geçtim artık 37. haftaya giriyorum yani riskli olmasa bile ağırlaştım insan bi kap çorba yapmazmı yaaa.
ya ev işi falan zaten hak getire ki yapmsın zaten ama inan turp gibi hiç bi hastalığı yok daha genç zaten 49 yaşında
akşam yemeği telaşı malum
ii günlerde kullan canım taçlarını
ben de yaptırcam ama biraz daha dursun benim çatı muayenem son hafta olcakmış evet daha hassas olup acıyomuş
neyse ben de kaçiim salata yapıım bari eşime gelirim bi ara :80:
gözde madem o düşünmüyo sen söyle yemek yapılacağı zaman anne yemek yapıcanmı de yada başka bişe varsa şu işi yaparmısın biliyosun durumu seni yormam ama rahatsızım de ne biliim söyle güzelim ya yapar yada kaçar gider. Valla biz gurur yaptıkça onlar kendini anlamamazlığa veriyo boşver iste ne lazımsa yapsın.
yarın kayınvalidemler geliyor.eltimle ilk defa 4 senede..görümcem demiş bende geleyim eşime yuh dedim o kadar insana yemek yatak nerden bulayım.görümcemde sonra gelsin dedim.kayınvalidemde gelirken ben börek yaparım demiş eşim söylemiş herhalde ...zaten eltimler 4kişi 2 kişi de kayınvalide kayınpeder .görümcede gelirse 8-10 kişi yatak yorganım yok .artı düşünüyorum.bugün biraz cam sileyim dedim öldüm.bide erken dogum riskim var.yarında yemeklerimi yapsam ne.bide bugün hastaneye gittim nst bebeğim ters duruyor hareketylerini hissedemiyorum.şükür iyi dedi
nasılsınız kızlar bugün çok sessizmiş buralar ne alemdesiniz
gözde sudenur valla allah sabır versin benim işkence doğumdan sonra başlıyacak o günleri düşündükçe çıldırasım geliyor kaynana kayınpeder kaynım evleri 2 sokak ötemde olmasına rağmen yatılı gelicekler hadi kaynanam kalsında bari kaynım ve kayınpeder eve gitsin ama yok kalıcaklar onu geçtim görümceler gelir onlarda evleri yakın oldukları halde kalmak istiyecekler ama eşime baştan söyledim bari onlar evlerine gitsin eve erzak aldırıyorum işte sen fazla al doğumda kalabalık olucaz demeye başladılar bile bakalım umarım kafaya huni takıp gezmem hem bana yazık hem aprt yaşayanlara 3 kişi kaynanalar 3 görümce herbirinin en az 3 çocuk bide okul tatiline gelicek vay halimizeee vayyyyyyyyyy
Okuyorum şaşırıyorum kayınvalde taraflarına hele sizinki doğum olacak lohusa olacaksın bebek çok ufak olacak mikrop kapma durumuda var yuhhhh diyorum yani o kadar kalabalık gelirmi vede evleri yakınmış valla annen müsaitse ona kaç derim ben okudum sinir oldum yaaaa
Bende anlaşamam görmek bile sinirimi bozar evlerde uzak ama gelip kalamazlar hele ben rahatsızken allah sabır versin çokta sıkma kendini sütün kesilir allah korusun doğumdan sonra
gözde sudenur valla allah sabır versin benim işkence doğumdan sonra başlıyacak o günleri düşündükçe çıldırasım geliyor kaynana kayınpeder kaynım evleri 2 sokak ötemde olmasına rağmen yatılı gelicekler hadi kaynanam kalsında bari kaynım ve kayınpeder eve gitsin ama yok kalıcaklar onu geçtim görümceler gelir onlarda evleri yakın oldukları halde kalmak istiyecekler ama eşime baştan söyledim bari onlar evlerine gitsin eve erzak aldırıyorum işte sen fazla al doğumda kalabalık olucaz demeye başladılar bile bakalım umarım kafaya huni takıp gezmem hem bana yazık hem aprt yaşayanlara 3 kişi kaynanalar 3 görümce herbirinin en az 3 çocuk bide okul tatiline gelicek vay halimizeee vayyyyyyyyyy
ya varya bişeyi anlayamıyorumhadi kaynananı anlarım,tamam gelir bi başvurur elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışırda,kaynınla kayınpederine ne oluyor onu anlamış değilim,yahu erkek bunlar ne işleri var sende yatıya geliyorlar,bir kere ayıptır be,erkeğe düşmez bile orada bulunmak,valla benim kültürümde böyle şeyleri çok ayıp karşılarlar,benimde babam var 4 tane abim var,ben böyle şeyler görmedim ya,ayıp ayıpp,şaşırıyorum bazı insanların rahatlığına,bide yatıya kalacaklarmış,evleride 2 adım ötede,kalıpta ne faydası olacakmış zarardan başka,mutfağa zarar psikolojiye zarar temizliğe zarar,off bi defolup gitsinle,insana bi nefes aldırsınlar,yahu lohusa kadın ne demek? kanaması olan doğum yapmış kadın demek,anlamını bilmeyen mallara çekin s... gitsinler.daraldım valla ya
kızlaaaaar bırakın kaynanaları bebişlere, tekmelerine, cici giysilerine...konsantre olun. ay böyle hamilelik mi geçer?? hepimiz bu günleri bekledik hevesle, şimdi de dertleniyoruz gereksiz insanların gereksiz sıkıntılarıyla. yapmayııııın
kızlarrr artık biran önce doğurmak istiyorum...depresyonamı giriyorum nee...bu şehirden ve dr lardanda bıktım...bilenler bilir geçen hafta hastanede yattım suyum az diyee...şimdi su falan herşey normal ama dr lar aklımı karıştırıyoo iyice...hastaneye yatmadan önce dr kilosuna 2.500 civarı demişti hastaneden çıkarken 2.300 dediler sonra başka dr a gittim o da 2.300 dedii kızım 2 haftada hç kilo almamış görünüyodu bi moralim bozuldu.sonra erken doğum olabilir diye ciğer geliştirici iğne vurdularr...bugün yine dayanamayıp dr gittim bugün 2.500 kilo çıktı.en son p.tesi gitmştim 2.300 dü 200 gr almış 5 günde ama dr hala küçük deyip duruyoo uyuz oldum.son adet tarihim normalde 11 mayıs ama söyleyince yanlış hatırlıyosun diyolar çünkü bebek büyük çıkıyoo 4 mayıs gibi görünüyoo anlamadım gitti...şimdi gelişimi yavaş deyince diyesim geliyoo kızım haftasına göre normal siz bişiden anlamıosunuz amaap.teside 35 haftalık çıktı bugünde...kilo alınca haftasıı falan ilerlemiyomuu
yok yok ben yemek yapsam valla aç kalcaz ayakta kalınca kasılmalarım artıyo bu karı anlamıyo sanırım
niye geldi o zaman yaa evde halıların hepsi kalkmış zaten yapılcak hiç bi iş yok banyo kaç gündür pis eşime diyodum o da yapmadan gitti kalktım cifeldim dur ben yapıyım yok zaten allahım yaaaa
normalde meshepleri dardır herşey ayıp yada günahtır ama ne işse böyler şeyler normal geliyor sonuçta kanama olabilir ağrım sancım olabilir herşeyden önemlisi ben her emziremede kendim mi odadan çıkayım onlarımı postalayım ya hiç unutmuyorum 23 yaşındaki kaynım benle usg girmek istedi izin vermedim diye kavga kıyamet kopardı afta tafra GÖRMELİYDİNİZ benim ailemdede yok böyle bişey çevremdede karşılaşmadım yengem doğum yaptı dedem bize geldi yengemin ailesi rahat etsin diye kırk gün gitmedi evine babam daha sormaz bana bebekle alakalı bişey bunlarda am tersi görümcem doğum yaptı kayınpederi gelmesin diye kırk takla attılarf onlar insan da biz başka bişeyiz
sevim bunlar nasıl insan?kaynın seninle usg ye girmek istedi ne demek,bana kaynım böyle bişey dese başına yıkarım ortalığı,bunların bakış açısı sadece bebek yönünden demekki,konu bebekse herşey mübah,senin açından pek bakamıyorlar birşeylere,bide biraz zor olan bi bebek olduğu için hepten uçmuşlar,sabret ya sabret,ama arada tavrınıda göster,hepten sus pus durma,empati yaptımda yok ben katlanamazdım
canım zaten bilirler tavrımı yaparımda eksik etmem aynen öyle onlar sadece bebek açısından bakıyorlar kaynanam gerçekten iyidir etliye sütlüye karışmaz çokta destek olur bana amma aklına girmeseler kaynanama bende söyliyecem eşim söylemez çünkü çekinir ailesinden anne siz kalın kayınpedere amenna derimm ama görümceler gündüz gelirse gelip gitsinler hepsiyle evimiz yürüme mesafesi sonuçta hem kış benim okadar insan ağırlayacak yatak yorganım yok onlarda biliyor umarım ozamana kadar dank ederlerde lohusa hbalimle kimseyle kötü olmamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?