2011 Şubat Anneleri

üff dşüncesiz bunalr yaaa... aslında dşünemediklerinden diil işlerine gelmediinden işgüzarlık işte..
allah sabır versin cnm..
ayy bzmkilerde gelcekler çok lazımmş gbi,aklıma geldkçe saçımı başımı yoluyorum yaa

akşam yemeği telaşı malum
ii günlerde kullan canım taçlarını
ben de yaptırcam ama biraz daha dursun benim çatı muayenem son hafta olcakmış evet daha hassas olup acıyomuş
neyse ben de kaçiim salata yapıım bari eşime gelirim bi ara :80:

al işte buna yüzsüzlük görgüsüzlük denmez de ne denir.. bi de anlatıyo demek güzelce çok ilginç yaa

canm bu arada haberin varmı bilmiorum ales açıklanmış

canım kaç kere sööledim.ne yiycez diyo mesela bende diyorum anne artık ev senin evin ne istersen gir yap yiyelim. kaç kere diycem insan olan anlar sonuçta benim bakıma ihtiyacım yokki altımımı değiştircek bana yardıma geldi de yemek yapcak bunu kaç kere sööliyim daha

al işte bi tane daha ya canım sen ne strese giriyosun ben kaynanam gelcek diye valla hiç bi hazırlık yapmamıştım sonuçta durumumuzu biliyolar ama gel gör gelince çıldırtıyolar:))

kızlar farkında olmadan sinirden bi paket çikolatyı güpletmişşim bu kadın sırf zarar valla şeker komasına gircem töbe töbe

nasılsınız kızlar bugün çok sessizmiş buralar ne alemdesiniz
gözde sudenur valla allah sabır versin benim işkence doğumdan sonra başlıyacak o günleri düşündükçe çıldırasım geliyor kaynana kayınpeder kaynım evleri 2 sokak ötemde olmasına rağmen yatılı gelicekler hadi kaynanam kalsında bari kaynım ve kayınpeder eve gitsin ama yok kalıcaklar onu geçtim görümceler gelir onlarda evleri yakın oldukları halde kalmak istiyecekler ama eşime baştan söyledim bari onlar evlerine gitsin eve erzak aldırıyorum işte sen fazla al doğumda kalabalık olucaz demeye başladılar bile bakalım umarım kafaya huni takıp gezmem hem bana yazık hem aprt yaşayanlara 3 kişi kaynanalar 3 görümce herbirinin en az 3 çocuk bide okul tatiline gelicek vay halimizeee vayyyyyyyyyy

Okuyorum şaşırıyorum kayınvalde taraflarına hele sizinki doğum olacak lohusa olacaksın bebek çok ufak olacak mikrop kapma durumuda var yuhhhh diyorum yani o kadar kalabalık gelirmi vede evleri yakınmış valla annen müsaitse ona kaç derim ben okudum sinir oldum yaaaa
Bende anlaşamam görmek bile sinirimi bozar evlerde uzak ama gelip kalamazlar hele ben rahatsızken allah sabır versin çokta sıkma kendini sütün kesilir allah korusun doğumdan sonra

annem çalışıyor malesef ki anneme gitsem edicekleri lafları adım kadar iyi biliyorum ordanda yetişirler canım eşime dedim ben bebeği yatak odasında tutucam çıkarmıyacam odaya sonuçta kış herkeste salgın var yeni doğan bebek ben bile elimden geldiğince yanaşmıyacam ki okadar yıldır bu çocuğu bekliyorum eşimden gelen cevap ;:bu bebek herkesin muradı herkes sevinecek sevmek tabiki hakları olurmu öyle şey diyo sanki ben sevmesinler diyorum en azından kırkı çıkana kadar dikkat etmeliyiz diyorum ama bakalım ne olucak

ya varya bişeyi anlayamıyorum hadi kaynananı anlarım,tamam gelir bi başvurur elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışırda,kaynınla kayınpederine ne oluyor onu anlamış değilim,yahu erkek bunlar ne işleri var sende yatıya geliyorlar,bir kere ayıptır be,erkeğe düşmez bile orada bulunmak,valla benim kültürümde böyle şeyleri çok ayıp karşılarlar,benimde babam var 4 tane abim var,ben böyle şeyler görmedim ya,ayıp ayıpp,şaşırıyorum bazı insanların rahatlığına,bide yatıya kalacaklarmış,evleride 2 adım ötede,kalıpta ne faydası olacakmış zarardan başka,mutfağa zarar psikolojiye zarar temizliğe zarar,off bi defolup gitsinle,insana bi nefes aldırsınlar,yahu lohusa kadın ne demek? kanaması olan doğum yapmış kadın demek,anlamını bilmeyen mallara çekin s... gitsinler.daraldım valla ya

kızlaaaaar bırakın kaynanaları bebişlere, tekmelerine, cici giysilerine...konsantre olun. ay böyle hamilelik mi geçer?? hepimiz bu günleri bekledik hevesle, şimdi de dertleniyoruz gereksiz insanların gereksiz sıkıntılarıyla. yapmayııııın

normalde meshepleri dardır herşey ayıp yada günahtır ama ne işse böyler şeyler normal geliyor sonuçta kanama olabilir ağrım sancım olabilir herşeyden önemlisi ben her emziremede kendim mi odadan çıkayım onlarımı postalayım ya hiç unutmuyorum 23 yaşındaki kaynım benle usg girmek istedi izin vermedim diye kavga kıyamet kopardı afta tafra GÖRMELİYDİNİZ benim ailemdede yok böyle bişey çevremdede karşılaşmadım yengem doğum yaptı dedem bize geldi yengemin ailesi rahat etsin diye kırk gün gitmedi evine babam daha sormaz bana bebekle alakalı bişey bunlarda am tersi görümcem doğum yaptı kayınpederi gelmesin diye kırk takla attılarf onlar insan da biz başka bişeyiz

canım doğum yaklaştıkça malesef geliyor bunlar aklına en önemli zamanımı istila edicekler kaynanam yardım eder onu takmıyorum kafaya ama geride kalan fuzuli insanlar aklımdan çıkmıyor

canım sen hiç takma o doktorları bendede aynısı oldu bi gittim doktora 31 haftamda 1125gr dedi bide çok normal kilosu dedi başka doktora gittim iki gün sonra 1860 gr dedi. anlayacağın bunların makineler bozuk şaka maka sen moralini düzgün tutarsan bebişinde iyi olur annesinden gelen mamaları daha güzel yer kilo alır canım bizim her halimiz etkiliyo onları sen iyi olki bebişte iyi olsun...

ayyy bunların hepsi aynı benimki bırak yemek yapmayı ocağın üstünde duran çorbayı ısıtıp yemiyordu. anne ısıtıp ye niye beni bekliyon diyincede hizmet istiyorum artık diyordu. düşün artık.ölür müsün öldürür müsün? bir yerini büyütmeye gelmiş seninki töbe töbe...

allah aşkına sana bakmaya, yardımamı geliyorlar yoksa sıkıntı verip çıldırtmayamı. uzaktan gelseler bile abest bir durum yeni doğum yapmış olacaksın oturup kalkamazsın birde iki sokak ötedeler diyorsun yuh yani.. ben dedim eşime önce annem gelecek 15 gün kalır yanımda bende toparlanmış olurum biraz sonra gelsin annenler dedim kayınbabamda gelecek benim evim küçük bide bizimkiler takıntılıdır yanında öyle rahat oturamazsın yatak odasınamı kapanayım ben istemiyommm

sevim bunlar nasıl insan?kaynın seninle usg ye girmek istedi ne demek,bana kaynım böyle bişey dese başına yıkarım ortalığı,bunların bakış açısı sadece bebek yönünden demekki,konu bebekse herşey mübah,senin açından pek bakamıyorlar birşeylere,bide biraz zor olan bi bebek olduğu için hepten uçmuşlar,sabret ya sabret,ama arada tavrınıda göster,hepten sus pus durma,empati yaptımda yok ben katlanamazdım

canım zaten bilirler tavrımı yaparımda eksik etmem aynen öyle onlar sadece bebek açısından bakıyorlar kaynanam gerçekten iyidir etliye sütlüye karışmaz çokta destek olur bana amma aklına girmeseler kaynanama bende söyliyecem eşim söylemez çünkü çekinir ailesinden anne siz kalın kayınpedere amenna derimm ama görümceler gündüz gelirse gelip gitsinler hepsiyle evimiz yürüme mesafesi sonuçta hem kış benim okadar insan ağırlayacak yatak yorganım yok onlarda biliyor umarım ozamana kadar dank ederlerde lohusa hbalimle kimseyle kötü olmamm

okadar kalabalığa yatakmı yeter,inşallah sürüsüne bereket gelip kalmazlar,en azından lohusalık dönemini rahat geçir,görümcelerin hiç hamile kalmamışlarmı doğurmamışlarmı,insan anlamazmı hamile kadının yada doğum yapmış kadının halinden,valla eğer onlarda anlamazsa seni hiç kimse anlamaz.bırak ozaman girsinler günahına,peygamber efendimiz [a.s] buyuruyor,bir yere misafirliğe gideceğiniz zaman,ev sahibini günaha sokacak kadar uzun kalmayınız,diyor,misafirlik süresinide 3 gün diyede belirtmiş ama en güzeli 1 gece kalmakmış,hani uygulayan nerdeeee

mrb kızlar nasılsınız ben malum 34+3 teyim ama dün ve buğün sertleşmelrim arttı buğün çok yoruldum gerçide normalde salı randevum napsam bilemedim bebişimin hareketleri düzenli bi eksilme yok yani ama sertleşmelerim var ya bu doğum bi belirti verse kanaman olsa suyum filan gelse kafam karıştı hiç gidesim yok dr bi ılık duş alayım bakim belki geçer biraz daah bekle kızım bak gene tplandı napıcam ben yaa moralim çok bozuldu?????sizdede oluyormu

kızlar bişey sorcam benim oğluş 2-3 gündür çok fazla hareket etmiyo arada bir kasıklarımda bi hareket hissediyorum ama günde en fazla beş altı kez önceden sağdan soldan yan taraflarda sürekli vurur ayaklarını ellerini dayardı çok net hissediyordum şimdi yanlarda hiç hareket yok acaba döndümü ondan mı hareketlerini az hissediyorum sizde durumlar nasıl?

ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMMMMMMM
sevil çok uğraştıda gönderemedi bana canım benim ama internetten buldum kızlar
http://www.bilgisayarbilisim.net/e - o k u l-f121/davranis-notu-girici-t46057.html

DAVRANIŞ NOTLARI girmek için hepsine 4-5 ya da hepsine 5 ya da istediğiniz aralığı verebilirsiniz ben 5 dakikada 300 öğrenci girdim haberiniz olaaaa
haaa.kk linki bozmasın diye e- okulun arasına boşluk koydum onu silin va adres çubuğuna yapıştırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…