2011 Şubat Anneleri

Kızlarr bi türlü karar veremediğimiz kızımın adında sonunda karar kıldık:)) azra olacak ksımetse...nasıl sizce?

ayy benim kızım olsaydı bende azra koyacaktım. çok güzel bir isim ismiyle yaşasın büyüsün inşallah canım güzel bir isimde karar kılmışsınız

Kizlar insallah kendiliginden dönerde gerek kalmaz yaa..
Bugun bi kaç kez dogum sancisi gibi bacaklarima sanci girdi karnim sertlesti..
1 dk sürdü sonra geçti. Acayip korktum.

Ben size en önemli ayrintiyi söylemeyi unutmusum
Gündüz hastanedede lavobaya girdigimde yesil akintim gelmisti.
Sonrasinda gelmedi ama baya tirstim tansiyonum neyim düstü :)).

Son düzenleme:
ayy benim kızım olsaydı bende azra koyacaktım. çok güzel bir isim ismiyle yaşasın büyüsün inşallah canım güzel bir isimde karar kılmışsınız

teşekkürler cnm çok saol...belki 2. kızın olur da koyarsın:)

cnm yaa bence sen bu aralar çoook yoruluyosun,drunla bi görüş istersen bu akıntıyı...nolur nolmaz senin günün de az kalmış...

cnm yaa anlamı çok güzelmiş...belki yaşlılar falan söylerken zorlanabilirler amaann zamanla öğrenirler:))

canım mailinden biliyorum aslında ama belki burada yazılmasını istemezsin diye yazmamıştım adını. evet ben de ilk okuyunca çağlayan da bu ismi koyacaktı diye düşünmüştüm. ne güzel denk gelmiş

Dra dedim canim
Bu haftalarda normal dedi

Kızlarrrrrrrrrr benim dogum iznim bugünden itibaren başladıııııııı :)

Pazartesi kontrolümüz var ve kesin tarih belli olacak.

merhaba arkadaşlarrr
isimlerden mi bahsediyorsunuzzzzz?
ben de haaala ismini netleştiremeyenlerdenimm.
bugüne dek bi sürü isim düşündük eşimle aramızda konuşurken de haala bebek diyoruz çocuk diyoruz kızımız diyoruzz :)))

Kızlarr bi türlü karar veremediğimiz kızımın adında sonunda karar kıldık:)) azra olacak ksımetse...nasıl sizce?

bence çok güzel canım anlamları da çok güzel biz de düşündük ama bi arkadaşımızın kızı oldu yeni o koydu biz de vazgeçtik
sevilcim feryal de güzel canım benim bi arkadaşım vardı o adda
biz de sonunda karar verdik gibi eşim dedğime geldi sonunda eğer değiştirmezse ZEYNEP ELA olcak
sürmelicim yaa sen çok yoruyosun kendini bak çok az kaldı canım biraz dinlen bence hem fiziken hem de manen

burcucum alesten bahsetmişin duydum canım baktım sonuca canım biraz sıkıldı ama başvurabilecek kadar almışım ales 83 üds 65 senin?

biz de en başından beri zeynep adını düşünüyorduk hala da vazgeçmiş değiliz ama hep yanına bir şey daha bulmaya çalıştık. ilk aklımıza gelen ela idi bizim dee.. haluk levent bizim burada karşı apartmanda oturuyor kızının adı ela. sesleniyorlar çocuğa hoşuma gidiyor. ayrıca ela gözlüüü benlii dilber şarkısını da çok beğenirim ben:) ama sonra kafamız çokk karıştı mısra, kumsal, simla isimleri girdi aklımıza. şimdi de TANEM adı en öne geçti. zeynep tanem olabilr :)

slm kızlar
arkadaşım geldi biraz lafladık gitti snra bnde size bakiim dedim:)
isim konusu 2 hafta öncesine kadar bizim de netleştiremediğimiz bi konuydu.
çok şükür zor da olsa bi karar verdik: orhun uygar koymayı düşünüyoruz

Kızlar bütün bebişlerin isimleri çok güzel. Çok begendim. Adlarıyla yaşasınlar inşallah.

Sürmeli canım dikkat et kendine. Belli olmaz belki de döner. Henüz erken...

bizde mecburen ömer taha koyuyoruz. kayınbabamın ismi ömer, tahayıda ben istedim ömer taha oldu. içime oturdu açıkcası kendi bebeğimin ismini seçtirmedikleri için ama napim. görümcem daha ben bişey demeden babamın adı olacak, ömer olacak diye tutturup, geri kalan tüm akrabalarda daha cinsiyeti bile belli olmayan çocuğa ömer diye seslenince başka şansımız kalmadı. allahtan kayınbabam eşimin ailesi içinde en sevdiğim insan ağzı var dili yok çokta sever beni sağolsun o yüzden takmıyorum..

burcucum alesten bahsetmişin duydum canım baktım sonuca canım biraz sıkıldı ama başvurabilecek kadar almışım ales 83 üds 65 senin?

cnm benm ales 88 ama önceki 94 o yüzden onu kullanıcam bi üds var 66,25 ama yeni açıklanan kpds 72 geldi çok şükür,bakalım üds kaç gelicek umarım daha yüksek gelir..
yani şu an elimde 94 ales 72 kpds var. ama bölümümün puanları çok yüksek umarım bunlar yeterli olur artık ya çok sıkıldım uğraşmaktan

bizimde isim bellı olamadı bi türlü bebiş diyoruz kızım kardeşim kardeşim dıyıp duruyo... bende taha ismini çok beğeniyorum ama eşim yanaşmıyo... bakalım artık...

ayy ben de emrivaakileri hiç sevmem. öncelikle şunu söyleyim kii biz daha cinsiyetini bilmiyorken eşimle kız olursa zeynep erkek olursa ömer koyarız diyorduk. tanıdığımız biri olduundan değil sevdiğimizdenn. ama bana birisi deseydi karışsaydı ömer koyacaksın diye ne olurdu bilmiyorumm. bize hiç bir kimse karışmıyor hep siz neyi isterseniz diyor. hatta eşim de bana aynen diyor canım sen bul sen bu konuda daha iyisin filan diye :)
ama canım bence yine de üzülme ömer ismi bence eeeeen güzelerkek ismii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…