Kızlarr bi türlü karar veremediğimiz kızımın adında sonunda karar kıldık:)) azra olacak ksımetse...nasıl sizce?
ayy benim kızım olsaydı bende azra koyacaktım. çok güzel bir isim ismiyle yaşasın büyüsün inşallah canım güzel bir isimde karar kılmışsınız
cnm yaa bence sen bu aralar çoook yoruluyosun,drunla bi görüş istersen bu akıntıyı...nolur nolmaz senin günün de az kalmış...Kizlar insallah kendiliginden dönerde gerek kalmaz yaa..
Bugun bi kaç kez dogum sancisi gibi bacaklarima sanci girdi karnim sertlesti..
1 dk sürdü sonra geçti. Acayip korktum.
Ben size en önemli ayrintiyi söylemeyi unutmusum
Gündüz hastanedede lavobaya girdigimde yesil akintim gelmisti.
Sonrasinda gelmedi ama baya tirstim tansiyonum neyim düstü :)).
gözleri ışık saçan güzel kız diye karşıma çıktı ilk onu sevdim.eski mısırda bir prensesin adı ve ayın etrafndaki ışık gibi açıklamalar çıkıyor karşımainternettev hoşuma gitti :)) birde kardeş türkülermüzik grubunun solistinin adı. feryatı çağrıştırıyor felan dediler ama bilemedim ferhan,ferhat gibi isimlere benziyormu .yoksa değişik mi??
canım nickimi yazıp bir de ek getirmeye uuğraşmışsın .sevil benim adım ilk zaman söylemdim çağlayan kızınakoyacak bu ismi hevesi kırılmasın diye...ben de öyle oluyordu isim düşünürken :)))
teşekkürler cnm çok saol...belki 2. kızın olur da koyarsın:)
cnm yaa bence sen bu aralar çoook yoruluyosun,drunla bi görüş istersen bu akıntıyı...nolur nolmaz senin günün de az kalmış...
cnm yaa anlamı çok güzelmiş...belki yaşlılar falan söylerken zorlanabilirler amaann zamanla öğrenirler:))
Kızlarr bi türlü karar veremediğimiz kızımın adında sonunda karar kıldık:)) azra olacak ksımetse...nasıl sizce?
isimlerden konuşmuşsunuz biz de sonunda emre koymaya karar verdik, bir değişiklik olmazsa emre'miz geliyor kızlar
bence çok güzel canım anlamları da çok güzel biz de düşündük ama bi arkadaşımızın kızı oldu yeni o koydu biz de vazgeçtik
sevilcim feryal de güzel canım benim bi arkadaşım vardı o adda
biz de sonunda karar verdik gibi eşim dedğime geldi sonunda eğer değiştirmezse ZEYNEP ELA olcak
sürmelicim yaa sen çok yoruyosun kendini bak çok az kaldı canım biraz dinlen bence hem fiziken hem de manen
burcucum alesten bahsetmişin duydum canım baktım sonuca canım biraz sıkıldı ama başvurabilecek kadar almışım ales 83 üds 65senin?
bizde mecburen ömer taha koyuyoruz. kayınbabamın ismi ömer, tahayıda ben istedim ömer taha oldu. içime oturdu açıkcası kendi bebeğimin ismini seçtirmedikleri için ama napim. görümcem daha ben bişey demeden babamın adı olacak, ömer olacak diye tutturup, geri kalan tüm akrabalarda daha cinsiyeti bile belli olmayan çocuğa ömer diye seslenince başka şansımız kalmadı. allahtan kayınbabam eşimin ailesi içinde en sevdiğim insan ağzı var dili yok çokta sever beni sağolsun o yüzden takmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?