2011 Şubat Anneleri

canım bnim tam baktım çevrim içisin göndereyim yeniden diye yöneldim.mesajını gördüm.en iyisini yptın link vermekle :))

kendini yorduğun için olmuş olabilir
biraz dinlen bakalım canım belki rahatlarsın biraz
yarın da aynı şekilde devam ederse salıyı bekleme bence git dr.una

benim dr.un söylediği şöyle; sabah 8buçuktan ertesi sabah 8buçuğa en az 10 hareket sayman lazım ve hıçkırıkları hesaba katmıyorsun. benim de her gün farklı bazen çok tepiniyor bazen daha yavaş ama 10 hareket sayıp bırakıyorum)

boğazım hatır hatır ballı zencefilli süt içeyim bari

ay canım napıcaz bu boğazı; benim de 2gündür tuzlu suyla gargara yapmaktan midem bulandı. bak ballı zencefilli süt cazip geldi bana da) ama balı abartma olur mu sonra şeker fırlamasın

huhuhuuuu ben geldim kızlar,ya açık kalmış benim burası pek pc kapatma gibi bi huyum yoktur daee kaynanalardan bahsetmişsiniz galiba...valla ben kaynanamla çok bir arada kalmadım bakalım biz neler yaşıycaz:18: ama allah var sessiz sakin bi kadındır,ama benim evime geldiğinde hiçbişeye girişmez..bakalım bu sefer ne yapacak..haftaya hafta sonu kayınvalidemle kayınpederim gelecek sanırım bir hafta kalıcaklar..eşim de diyoki annemi göndermeyelim artık...bizle kalsın sen ağırlaşmaya başladın...yoook dedim gerek yok,ben her işimi yapabiliorum,şimdilik kimseye ihtiyacım yok,böyle gayet rahatım dedim,onun yanında rahat edemem falan dedim ama inş. kalmaz yaa..şimdiden ne gerek var ki kalmasına dimi ama..

Canım merhaba ;moralini bozmak ya da seni telaşlandırmak istemem ama doktorunla bir görüş bence.Benim bebişimde 3 gündür çok az hareket ediyordu .2. gün doktorumu aradım nst çektiriyorum 2 gündür . Bugün tekrar doktordaydık daha iyiydi hareketleri . Ancak stres ve yorgunluk inanılmaz etkili bu durumda senin de öyle bir dönemine denk gelmiş olabilir. Dinlen ve rahatlamaya çalış olur mu, yine de doktorunla bir görüş.

geç kaldın melocum tüm davranışlarımı girmiştim neyse artık başka zamana kısmet

Kızlarr bi türlü karar veremediğimiz kızımın adında sonunda karar kıldık:)) azra olacak ksımetse...nasıl sizce?

melocum baby_s'ciğimizin uzun uğraşlarından sonra bana mail gelmişti gecen akşam. senin adreste bir sorun olabilir
canım nickimi yazıp bir de ek getirmeye uuğraşmışsın .sevil benim adım ilk zaman söylemdim çağlayan kızınakoyacak bu ismi hevesi kırılmasın diye...ben de öyle oluyordu isim düşünürken :)))

güzelim bnm geçen hafta öyleydi .baya bir panik yaptım bununla ilgili konu bile açtım.doktragittim sancı fean çıkmadı.kızımın harekeleri de azdı.dönmeye uğraşıyormuş o haftaa kadar tersti o hafta dönmüş.ancı bile yapbilirdi dedi doktrum normal dedi.ama bir az önce açtığım konuya arkadaş yazmış kasılmaları varmış erken doğum yapmış.yani telaş yapma ama kendini ve bebek hareketlerini iyi dinle.bende şimdi geçti magnezyumda içiyorum :)))
hayır sen gönderince nereye gidip nerde geziyor acaba

sende olmadı ya kızlara gitti . sanırım bir kaç arkadaşa daha gönderdim.senin adrsi beğenmedi :))

Son düzenleme:
Kızlarr bi türlü karar veremediğimiz kızımın adında sonunda karar kıldık:)) azra olacak ksımetse...nasıl sizce?
ben de bir ara gittim geldim bu isim üzerinde seviyorum ama biz feryal de karar kıldık.feryat gib felan diyenler oldu ama anlam felan hşumuza gitti bizim :)))

Burcucum kağanımız hastalanmış yine geçmiş olsun canım üzüntünü anlıyorum bol bol dua edicem yakışıklımız için senide çooook öpüyorum
Cnm Allah razı olsun ,sağolasın
Evet cnm maalesef, inş bu son olur, çok sağol
Cnm kiloyu kafana takma lütfen, doğuma kadar bir miktar daha alır hem, sağlıklı olsun yeterli
Sağolasın cnm
Ah inş cnm sağolasın ,gerçekten kendi hamileliğimi unuttum kaç zamandır hep kağanın hastalığı ile uğraşıyorum, aklım hep onda
Cnm biraz korkutmuş seni bebişin, geçenlerde benimkinine hareketleri azalmıştı dönem dönem olabiliyor
Cnm her yemekten sonra fenalaşıyorum ben, dr a sordum çok normal dedi, ama öyle böyle değil yani baya baya fanalaşıp çoğunluklada sonucunda kusuyorum, tansiyon normal şeker normal, düzelmesi için az az sık sık yenmesi gerekiyormuş ama nerdeeee…
Cnm inş hemencecik atlatırsın, kız ne işi var o kadar erkeğin loğusa kadının evinde, eşinle konuş cnm bence yeniden, çekineceksin sonuçta kesin rahat edemeyeceksin, sigara konusuna ise hiç tahammülüm yok inan
Cnm dr bu sefer antibiyotik veremediği için onun yerine verdi umcayı bize, günde 3 sefer 10 damla veriyorum, ama ben onu bitkisel antibiyotik sanıyodum ya bağışıklıkla ilgili olduğunu söylediğinde çok sevindim, hastalık konusnda gerçekten çok çok haklısın, bu konuda hiç taviz verme, bak belki sana abartı gelecek ama ben kağan 3.ye hasta olduğu için şu an eve gelen kimsenin elini yıkatmadan içeri almıyorum, öptürmüyorum ki kağan 21.ayının içinde cnm, bi kaç ay geçsin öyle öper severler, bu çocuğunu kıskanmak olarak düşünülmemeli
Merhaba arkadaşlar. diğer sayfaya ekledim buraya da ekleyeyim.

Kapı süsümüz, sepetimiz ve şekerlerimiz :)

Güle güle kullanın cnm beğendim
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
acaip derecede ağrım var hem belimde hem kasıklarımda çok korkuyorum lütfen bana duaedinn eşimde yok bu gece nöbetçi nolurrrrr duaedinnn
Ayyy cnm durur inş bebiş biraz daha, ama doğum ağrısı değil bence çünkü doğum ağrısı azalmaz hafiflemez cnm belki alıştırma yapıyodur vücudun doğum için
Cnm geçmiş olsun, inş zamanında gelir kuzucuk
Cnm hakikaten kaynanana ne diyim bilemedim…hadi seni düşünmüyo diyelim, torununa dahi ne kadar meraksız yaa

Bende tam bir aç kurt oldum kız amaaaaan emince gitcek zaten bi kısmı takmamaya çalışıyorum valla hiç dayanamam canım bişey isteyince

Güzel olmuş cnm beğendim
maş kuzuna cnm
Cnm benimde sat 11 mayıs,34 hafta 3 günlüğüz bugün, ama benim kafam karıştı hem bebek zayıf hemde haftasından büyük derken neyi kast ediyolar anlamadım, ultrasonda verilen ortalama kg değerine takılma cnm değişiyor,
Cnm inş her şey yoluna girer, Allah yardımcın olsun
maş kuzuya cnm
Cnm geçmiş olsun, eğer seker normalse neden diyet yapacakmışsın??
Aaaa kız nasıl döndürecekler bebeğin yönünüüü?? İnş kendiliğinden dönerde hiç gerek kalmaz cnm ya…
Cnm inana o kadar ani hareket yapıyorum ki bu aralar, kağan ateşlendimi diye fırlıyorum yataktan artık hangi pozisyonda fırlarsam öyle,bu hastalık yüzünden o kadar gerilmişimki çıt çıksa sıçrıyorum, psikolojim alt üst, eşimede gelme bu haftasonu dedim o da nöbet ayarladı belki o haftaya gelene dek kağan düzelirde bende düzelirim
Kız vallahi bu ne yüzsüzlük erzağını çok al doğumda cümbür cemaat sizdeyiz fln ne demek ya, hayret bişi, ya sabır cnm ya sabır, konuş eşinle ya ben uyuz olurdum

Cnm bendede oluyor sertleşme bol bol, düzenli ise doğum sancısı oluyor, benimkiler düzensiz
Cnm dönem dönem benim bebişin haeketleride azalıyor
burcucum canım nasılsın? kağan nasıl oldu var mı bir gelişme?
Cnm sağolasın, gece boğulur gibi uyanıyor 3-4 defa, balgam var boğazında onu sökemiyor, yataktan fırlayıp çıkıyor yavrucum ya yazık korkuyor, dün gce nerdeyse acile götürecektim buhar versinler boğazı açılsın biraz diye ama aynı maskeyi takıyolar herkese kesin ordanda mikrop alır diye vazgeçtim, off içim sıkılıyooooooooooooooooor…

dün odasını yerleştirdim oğlumun yoruldum biraz belimde ağrıdı durdu ama bugün tümgün dinlendim ağrımda yoktu sadece hareket etmiyo sıpa nedenine ne dedi doktor niye az hareket ediyormuş? bugün arayacaktım ağrım geçince vazgeçtim ama sabah mutlaka arayacağım içim rahatlasın en azından

ben de bir ara gittim geldim bu isim üzerinde seviyorum ama biz feryal de karar kıldık.feryat gib felan diyenler oldu ama anlam felan hşumuza gitti bizim :)))

amaann millet yorum yapıo sürekli zaten,gayet de güzel bi isim bence...ama duymamıltım anlamı ne acaba? ben tuana,berra ,azra, beren,ve belis arasında kalmıştım,en sonunda eşim de bunu beğendi...inş. bi daha karar deiştirmeyiz

slm baby_s güzel isim bulmuşsun ben anlamını merak ettim anlamı ne acaba

gözleri ışık saçan güzel kız diye karşıma çıktı ilk onu sevdim.eski mısırda bir prensesin adı ve ayın etrafndaki ışık gibi açıklamalar çıkıyor karşımainternettev hoşuma gitti :)) birde kardeş türkülermüzik grubunun solistinin adı. feryatı çağrıştırıyor felan dediler ama bilemedim ferhan,ferhat gibi isimlere benziyormu .yoksa değişik mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…