sen yolla onları bana öyle bi püskürtürümkii aklın şaşar valla
benim eşimin anneannesi bile bana bu tür şeyler söylemeye çekinir.kadıncağız çaktırmadan anlatır ama ben tıınnn zaten sevmem böyle hurafeleri bide baana dayatmaya çalışırlarsa iyice sinir olurum.
hamileykende bi kaç bişi söyleyen oldu inadınaa yaptımm.ya birazda deliliğe vuracaksın yoksa çok yıpranırsın.etrafında okadar insan varki ve hepsi başka birşey söylüyor.hepsini dinlersen uygularsan sen aradan çıkarsın valla.
yauu ben ne yedim ne içtiysem iki gündür deli gibi su içiyorumm valla damacanayı dikicem kafama bu gidişle
Günaydın kızlar perşembe günü öğleden sonra işten bir çıktım daha yeni işe geldim.Çok feci grip oldum.Dİşimin ağrısı bunaymış demekki.
3 gündür evde yatıyorum ama kendimi çok az toparlayabildim bugünde artık birşey söylemesinler diye işe geldim ama diş ağrım kulak ağrım ve boğazım çok feci ağrıyor.
Bu sabah saat 10:30 da dr.amcamızda randevumuz var bakalım minik kızım ne kadar olmuş onu öğrenicez.
Siz nasılsınız umarım doğuran yoktur :))
slmmm kızlarr nasılsınız?
sabaha karşı benimm yine çok ama çok az bi lekelenmemm oldu....geçen sefer hastaneye yatırdıklarındada böle olmuştu...doktorumu aradım şuan ameliyattaymış....öğleden sonra tekrar telefonda görüşcez ne diycekkk bilmiyorum ama çok korkuyorumm lütfenn duaedin
Selam hanımlar nasılsınız? yeni bebişlerimiz var mı?
Beni pazartesi günü taburcu ettiler öğleden sonra... pazartesinden beri evde dinleniyorum.
Tabi bu hastane olayından sonra eve gelir gelmez hemen kalan işleri tamamlamaya uğraştım..
Çantamı hazırladım arabanın arkasına koyduk... bebeğin kalan eksiklerini tamamladım...
Şu an için ani bir doğuma hazır sayılırım.... :)
Hastanede kaldığım 3 günlük sürede iyi bir ön tecrübe edinmiş oldum.Çantamı da ona göre hazırladım :)
güüüünnnnnnnaaaaaaaaaaayyyyyyyyyddııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
şimdidiyceksiniz gece kaynanatörden bahsederek gittin bu ne neşe diye.
sabahannemin telefonuyla uyandım bugün yada yarın taburcu etceklermiş.iyiye gidiyomuş.dr 10 gün sonra gidebilirsin kıznın yanına demiş
gerçi o iyi olsunda uzaktada olsa olur diyodum ama hep kendimi avutuyomuşum meğer.çok mutlu oldum
tek sıkıntı kızınada sööle druna söölesin bu rahatsızlık genetik drunu mutlaka bilgilendirsin demiş doğumdan önce.
nur geçmiş olsun canım sen ne takıyon allah aşkına ayıp olurmu falan diye teyzenle rahat etcezksen teyzeni çağır bence.
çağlayancım sanada geçmiş olsun doğurdun sandım bende
Hepinize hayırlı günler hanımlar
geçmişe şöyle hızlıca bir baktım doğuran falan yok,iyi şükür zamanında gelsinler zaten
çok huzursuzum,bende artık gece uyumakta çok zorlanıyorum,sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor,sırt üstü zaten yatamıyorum,yarım yamalak bir uyku uyuyorum hepsi bu,birde parmaklarıma kramp giriyor,ağrıyor,tutuluyor,sanki felç gibi,üstüne kabuslar falan görüyorum anlayacağınız geceler berbat
yarın benim doktor kontrolüm var,bakalım 15 gün içinde neler olmuş bitmiş,bu arada hastane çantamız hazır,herşeyi ütüledim yerleştirdim,bebeğime bişey almadım derken bu seferde abartmışım sanki,gece 2 ye kadar ütü yaptım,hastane çantamızda sadece bebek bezimiz eksik,onuda molfix düşünüyorum,bakalım
dün evi temizlemek istedim yarım kaldı,şimdi kalkıp sil baştan tekrar temizlicem,içimede sinmez şimdi kaldığım yerden devam etmek,ufak ufak yapayım çıksın aradan,ama önce bişeyler atıştırim,sonra yine görüşürüz
hımm duş almak yemek yemek gibi ayrıntıları düşünmemiştim ben.sen özeldemiydin devlet hastanesindemiydin.
küçükte olsa bir havlu koyayım ben
benim hastanenin dibinde alışveriş merkezi var diye birazda rahat davranıyorum ben.sıkışırsam eşim ordan alır diye düşünmüştüm.ama tabiki tedbirli olmak en güzeli
Canım eğer kesinlikle o hastanede doğuracaksan düşüncen doğru olabilir ama herşey planlandığı gibi olmayabiliyor.Ben devlet hastanesine asla gitmem derken HRS'de doğumu planlarken neredeyse Zekai Tahir'de doğuracaktım :)) ve hiç hazırlıksız olarak.
kızlar hastane cantaları artık kapıda hazır beklıyor bızımde bende ctesı gunu eksıklerı tamamladım koydum yola ayrıca hastaneyı suslemek ıcın gereklı olanlarıda kayınvaldemlere bıraktım sız ben dogumdayken suslersınız dedım lohusa serbetı takımı vsde onlara verdım bırtek lohusa serbetı yapılacak onuda annem yapıcak bız hazırız bakalım Allah hepımıze hayırlı koay dogumlar versınde hazırlıklarımızı dogumlarımızı bebeıslerımızı tadını cıkara cıkara yasayalım
Selam kızlar biz geldik kızımla dr.amcamıza gittik kızım çok iyiymiş ama birazcık minyon tipli olacakmış 2.570 gr olmuş.
Haftaya çatı muayenesi için tekrardan gidicem.Grip içinde birşey yapamam işi bırakıp eve gidip dinleneceksin bol bol c vitamini ve ıhlamur iç dedi.İlaç vermek istemiyorum dedi.Çok daha fazla ilerlerse gel hemen dedi.
Geçmişe hiç bakamadım kızlar inş.hepiniz iyisinizdir bugün buradaki işleri bitirip tekrardan izne ayrılıcam
Selam kızlar biz geldik kızımla dr.amcamıza gittik kızım çok iyiymiş ama birazcık minyon tipli olacakmış 2.570 gr olmuş.
Haftaya çatı muayenesi için tekrardan gidicem.Grip içinde birşey yapamam işi bırakıp eve gidip dinleneceksin bol bol c vitamini ve ıhlamur iç dedi.İlaç vermek istemiyorum dedi.Çok daha fazla ilerlerse gel hemen dedi.
Geçmişe hiç bakamadım kızlar inş.hepiniz iyisinizdir bugün buradaki işleri bitirip tekrardan izne ayrılıcam
ben hastane odamı süslemeyi düşünmüyorum.birtek çikolata sepetimi götürücem çikolatalarımı koymaya.kapı süsüm falan evde kalacak götür getir tülleri büzüşüyor üstünün süsleri düşüyor falanbide hastaneyi gezdimde kimsenin kapısında öyle süs falan yoktu valla.belki bir iki balon alırım yatağının başına asmaya okadar
Canım ben de düşünmüyorum. Çikolata ve kolonya alacagız.
Bir de doktorumuza çiçek yaptıracagız...
slmmm kızlarr nasılsınız?
sabaha karşı benimm yine çok ama çok az bi lekelenmemm oldu....geçen sefer hastaneye yatırdıklarındada böle olmuştu...doktorumu aradım şuan ameliyattaymış....öğleden sonra tekrar telefonda görüşcez ne diycekkk bilmiyorum ama çok korkuyorumm lütfenn duaedin
ben doktor işini düşünmemiştim doğru söylüyorsun teşekkür için bişi yapmak lazım
ama önce bi doğurayım bakalım teşekkür mü edicem yoksa gözüm bidaha görmesin senimi dicem
oğlum hiççç durmuyooo..kum torbasına döndüm yaaaagüçlendi velettttt
sonunda totişi kaldırıp doğum çantasını hazırlayabildim...bebemin totiş bezi eksik sadece:))))ay insan bi tuhaf hissediyor yaa..sanki hemen yarın gidecekmişim gibi doğuma
tv dede bişey yokk..burası da durgunn..koçiş de yokkk...oğlumla halay çekeyim ben bariii
kızlar su catı muayenesını olan varmı ıcımızde??
Günaydın herkese.
Gece hiç uyuyamadım yaOfff
Dün epey ayakta durdum sanırım ondan oldu, her yerim agrıyordu. Sabaha karşı biraz kestirmişim. uyandıgımda biraz hafiflemişti agrılarım.
Kızımda maşallah hiç durmuyor. Oglum ayaklarını uzatırdı, bu tam tersi iki büklüm, sonra bir tekme, gögüs kafesim sıkışıyor. dün resmen elimle ayagını tuttum, bu kadar olur yani :)
Bugün saat 4.00'de kontrolüm var, kesin dogum tarihi belli olacak :)
Alemsin Seda
Oglumdaki doktorum çok çok iyiydi. O zaman Denizli'deydik. Sürekli odaya gelip kontrol etmişti beni.
Bu da çok iyi ama bakalım nelerle karşılaşacagız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?