- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
ayy ne bütük bi heyecan ya benim tarihim belli olsa saatler geçmez valla :)) hadi bakalım inşallah herşey gönlünce olur canım
bilemiyorum tamamen o anki psikolojik durumuma bağlıartık doğum hanede aramızda ne geçer bilemiyorum girerken derim bak doktoorrrr sana çukulata vericeeemm ona göreeeee davraannnn :79:
ay kızlar doğum olursa ben napıcam kayınvalidem var malum annem gelemez ya durumum kötü olursa bazılarında lavabo bile sorun oluyormuşş ben kayınvalidemden yardım isteyemem ancak eşim ya yardım ederse olur....şimdi teyzemi çağırsam kayınvalideme ayıp olur mu...teyzemden çekinmemm öff ya şu halimde neleri düşünmek zorundayım ya
okuldan gelip yemeğimizi yedik kızlar.boğazım çok kötü soluk borum ve ciğerlerim sızlıyor.
okulda bugün herkes okulda mı doğurcan daha ne kadar gelcen demeye başladı sinir oldum sanki ben bayıla bayıla keyfimden gidiyorum ve daha 3 haftam var
ücretsiz alırsam da eylülden başlatmak istiyorum yazın niye ücretsiz alayım ki?
gitme okulaaaaaaaaaa...demiyorlarmı kaygısız kaygısız
güüüünnnnnnnaaaaaaaaaaayyyyyyyyyddııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
şimdidiyceksiniz gece kaynanatörden bahsederek gittin bu ne neşe diye.
sabahannemin telefonuyla uyandım bugün yada yarın taburcu etceklermiş.iyiye gidiyomuş.dr 10 gün sonra gidebilirsin kıznın yanına demiş
gerçi o iyi olsunda uzaktada olsa olur diyodum ama hep kendimi avutuyomuşum meğer.çok mutlu oldum
tek sıkıntı kızınada sööle druna söölesin bu rahatsızlık genetik drunu mutlaka bilgilendirsin demiş doğumdan önce.
nur geçmiş olsun canım sen ne takıyon allah aşkına ayıp olurmu falan diye teyzenle rahat etcezksen teyzeni çağır bence.
çağlayancım sanada geçmiş olsun doğurdun sandım bende
Hepinize hayırlı günler hanımlar
geçmişe şöyle hızlıca bir baktım doğuran falan yok,iyi şükür zamanında gelsinler zaten
çok huzursuzum,bende artık gece uyumakta çok zorlanıyorum,sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor,sırt üstü zaten yatamıyorum,yarım yamalak bir uyku uyuyorum hepsi bu,birde parmaklarıma kramp giriyor,ağrıyor,tutuluyor,sanki felç gibi,üstüne kabuslar falan görüyorum anlayacağınız geceler berbat
yarın benim doktor kontrolüm var,bakalım 15 gün içinde neler olmuş bitmiş,bu arada hastane çantamız hazır,herşeyi ütüledim yerleştirdim,bebeğime bişey almadım derken bu seferde abartmışım sanki,gece 2 ye kadar ütü yaptım,hastane çantamızda sadece bebek bezimiz eksik,onuda molfix düşünüyorum,bakalım
dün evi temizlemek istedim yarım kaldı,şimdi kalkıp sil baştan tekrar temizlicem,içimede sinmez şimdi kaldığım yerden devam etmek,ufak ufak yapayım çıksın aradan,ama önce bişeyler atıştırim,sonra yine görüşürüz
ben cumartesi oldum aslında başka bi sorun vardı ama beraberinde çatı muayeneside yaptı hiç zor bişey değildi canım yanmadı ama o masaya çıkmak beni hep çok germiştir onun sıkıntısı oldu bende gerçi üzerine örtü falan örtüyolar zaten doktorda bakmıyo eliyle kontrol ediyo bikaç saniyelik bişe canım yanmadı yani korkma hiç korkar kendini kasarsan canın yanar rahat ol inan zor bişe değil.
ben hastane odamı süslemeyi düşünmüyorum.birtek çikolata sepetimi götürücem çikolatalarımı koymaya.kapı süsüm falan evde kalacak götür getir tülleri büzüşüyor üstünün süsleri düşüyor falanbide hastaneyi gezdimde kimsenin kapısında öyle süs falan yoktu valla.belki bir iki balon alırım yatağının başına asmaya okadar
Selam kızlar biz geldik kızımla dr.amcamıza gittik kızım çok iyiymiş ama birazcık minyon tipli olacakmış 2.570 gr olmuş.
Haftaya çatı muayenesi için tekrardan gidicem.Grip içinde birşey yapamam işi bırakıp eve gidip dinleneceksin bol bol c vitamini ve ıhlamur iç dedi.İlaç vermek istemiyorum dedi.Çok daha fazla ilerlerse gel hemen dedi.
Geçmişe hiç bakamadım kızlar inş.hepiniz iyisinizdir bugün buradaki işleri bitirip tekrardan izne ayrılıcam
kızlar hastane cantaları artık kapıda hazır beklıyor bızımde bende ctesı gunu eksıklerı tamamladım koydum yola ayrıca hastaneyı suslemek ıcın gereklı olanlarıda kayınvaldemlere bıraktım sız ben dogumdayken suslersınız dedım lohusa serbetı takımı vsde onlara verdım bırtek lohusa serbetı yapılacak onuda annem yapıcak bız hazırız bakalım Allah hepımıze hayırlı koay dogumlar versınde hazırlıklarımızı dogumlarımızı bebeıslerımızı tadını cıkara cıkara yasayalım
yaaa ben daha hastane çantamı bile hazırlayamadım...listelerinizi yazsanıza kızlar zahmet...zaten moralim bozuk kocişim 1 haftalık göreve gittive yazık aklı bende kaldı garibimin..telefonlada ulaşamıyacak bana..bi tane telefon bulmuş yazık önemli bişey olursa burdan ara dedi durdu... bide taksi numaraları bıraktı....yazık o yokken doğuracam diye korkuyo...:98: dedim artık bekleriz biz seni..doğurmam tutarım kendimi dedim ama....şaka bi yana allah korusun bende korkuyorum çaktırmadan:18: olmaz inş öyle bişi...bebeklerimiz zamanında ve sağlıklı doğar inş...
hıms yazıda sezeryanda akciger ve alerji sorunları yasanıyor diye yazılmış kacıncı haftada alınırsa yasanır acaba
Kızlar Bebeğim Dönmüş Peki Biz Şimdi 4 Boyutlu Ultrason Çektirmek İstesek Bebeğimizin Yüzünü Görebilir miyiz? Çektiren Var mı Bebeği Döndükten Sonra? Ya da Bilginiz Var mı
canım önceki şekli nasıldı şimdi nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?