2011 Şubat Anneleri

okuldan gelip yemeğimizi yedik kızlar.boğazım çok kötü soluk borum ve ciğerlerim sızlıyor.
okulda bugün herkes okulda mı doğurcan daha ne kadar gelcen demeye başladı sinir oldum sanki ben bayıla bayıla keyfimden gidiyorum ve daha 3 haftam var
ücretsiz alırsam da eylülden başlatmak istiyorum yazın niye ücretsiz alayım ki?

gitme okulaaaaaaaaaa...demiyorlarmı kaygısız kaygısız

ayy ne bütük bi heyecan ya benim tarihim belli olsa saatler geçmez valla :)) hadi bakalım inşallah herşey gönlünce olur canım

Teşekkürler canım. Belli aslında 20-21-24 Ocak bu üç tarihten biri olacak inşallah. Bugün kesinleşecek :)

bilemiyorum tamamen o anki psikolojik durumuma bağlı artık doğum hanede aramızda ne geçer bilemiyorum girerken derim bak doktoorrrr sana çukulata vericeeemm ona göreeeee davraannnn :79:

Hayırlısı olsun :) İnşallah hepimizinki iyi geçer...

canım şuan kendinden başka hiçkimseyi düşünme seni bu halinde anlamayan hiç anlamasın zaten. teyzenin gelmesi seni rahatlatacaksa çağır gelsin mutlaka zaten herşey bizi korkutuyo ürkütüyo bide milletin nazınımı düşünücez. Eşinle konuş kayınvalideni o idare etsin onun annesi nede olsa eşinin dediği ağrına gitmez ama sen dersen kırılır belki. Ama en önemli olan şu durumda senin kendini iyi hissetmen bunu unutma kim ne derse desin...

Canım geçmiş olsun. Son haftalarda en sık duydugum şey buydu. Ne zaman dogum iznine ayrılıyorsun?

Bana kalsa hiç gelmem de bunun sonrası var diyordum. Neyseki bugün başladık artık. Darısı sizlere inşallah...

Son düzenleme:
ayy ben kalkayımda bi gideyim otur otur nereye kadar şöleee bi dolanayımm bariiii.bi eczane bi market yapıp geleyim

Gözdecim gözün aydın canım inşallah annen hemencecik iyileşirde gelir yanına. Sende ihmal etme sakın doktoruna söyle mutlaka en azından varsa bi sıkıntı en başından çözüm aranır canım. Tekrar tekrar geçmiş olsun annene

nasılsınız hanımlar ben uyuşukluktan ölücem sanırım hiçbişi yapasım yok akşama kadar el ensede yatasım var ya sizin göbüşler ne alemde ben dün farkettimde benim göğsümün altından itibaren şişti amA dün sanki aşşağılara gelmiş 2 gündürde vajinamda sanki kesik var çok sızlıyor bide kemiklerim acıyordu ikisi birleşince anam ağladı akşamlar dahada artıyor

buarada

çağlayancımgeçm,ş olsun dinlenmeden geçmiyor grip malesef sendeded şuan o durum imkansız galiba bol bol ıhlamur iç canım bebişinede maşallah kocaman olmuş minyon olsun canım sen sonra onu iyice beslersin gerçi zayıflık iyidir :))
gözdecimgözünüz aydın çok sevindim annenin iyi olmasına umay hanım anneannesini bekliyecek galiba
melocum sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine kimsenin lafınada kulak asma sen keyfinemi gidiyorsun karnı burnunda okulka
nurcum geçmiş olsun canım inş azıcık daha bekler bebişin gerçi hayırlısı neyse o olsun kendine dikkat et doktora gittin sanırım inş güüzel haberlerle gelirsin

unuttuğum arkadaşlar varsa affola alıntı yapamıyorum malesef

Son düzenleme:

iyi günler mapuci :) hepimiz aynı sorunlarla boğuşuyoruz artık ağrılarımız hep aynı. Bezi bende molfix aldım bir paket 1 numara aldım çantayada 15 tane koydum yeter herlade demi

ayy canım ya ınana ıcıme su serptın ben ondan cok tırsıyordum rahatlattın benı :94:

benim doğum yapacağım hastanede kapıya böyle tüllü ortasında bebek olan kapı süsleri varya onlardan asıyolar hemen eltim iki doğumunuda orda yaptı bende daha önce iki kez falan yattım hastanede biliyorum erkek bebeklere mavi kız bebeklere pembe asıyolar kapıya :) aa odanın içinde bişe yok tabi. Ben aldığım kapı süsünü evdeki bebek odasının kapısına astım.

çağlayancım gözün aydın kızın sağlıklıymış bende geçen cumartesi gittim kilosu az çıktı diye önce çok üzüldüm ama sonra yeterki sağlıklı olsun dedim. sağlıklı olsunlarda küçük doğsunlar bakar büyütürüz inşallah. Hastalığın için çok geçmiş olsun dikkat et kendine bencede git eve yat dinlen bak hastalık vücudunu halsiz düşürürse daha kötü olur Allah korusun.

bizde dün annemle camları sildik perdeleri yıkadık oğlumun yatağını yanımızada aldık her eksiğimiz tamam tek eksiğimiz bebişimizin gelmesi ayy zaman yaklaştıkça heyecan artıo

yaaa ben daha hastane çantamı bile hazırlayamadım...listelerinizi yazsanıza kızlar zahmet...zaten moralim bozuk kocişim 1 haftalık göreve gitti ve yazık aklı bende kaldı garibimin..telefonlada ulaşamıyacak bana..bi tane telefon bulmuş yazık önemli bişey olursa burdan ara dedi durdu... bide taksi numaraları bıraktı....yazık o yokken doğuracam diye korkuyo...:98: dedim artık bekleriz biz seni..doğurmam tutarım kendimi dedim ama....şaka bi yana allah korusun bende korkuyorum çaktırmadan:18: olmaz inş öyle bişi...bebeklerimiz zamanında ve sağlıklı doğar inş...

Kızlar Bebeğim Dönmüş Peki Biz Şimdi 4 Boyutlu Ultrason Çektirmek İstesek Bebeğimizin Yüzünü Görebilir miyiz? Çektiren Var mı Bebeği Döndükten Sonra? Ya da Bilginiz Var mı

canım ben bebek için bi hastane çıkışı bide 7 li zıbın takımı koydum 15 tane fln bebek bezi ıslak mendil ,ağız mendilleri ,kalın battaniye
kendime normal doğum için bi gecelik,iç çamaşır, atlet , sütyen ,terlik,hasta bezi koydum
belki sezeryan olur durumuna hazırlık olarak bi takım pijama ,el yüz havlusu, yedek iç çamaşır ,çorap, lohusa hırkası, bide sezeryandan sonra terleme çok oluo die sırta koymak için havlu

hıms yazıda sezeryanda akciger ve alerji sorunları yasanıyor diye yazılmış kacıncı haftada alınırsa yasanır acaba

canım bunun belli bi haftası yok sanırım.benim bi arkadaşım kendi istediği için sezeryan oldu 38+3 de aldı doktoru normal doğumda basınçla bebiş ciğerlerdeki suyu atabiliyomuş sezeryanda basınç olmayınca su kalmış ciğerlerde 3 kilo soğmasına rağmen küveze girdi çocukcağzı

Kızlar Bebeğim Dönmüş Peki Biz Şimdi 4 Boyutlu Ultrason Çektirmek İstesek Bebeğimizin Yüzünü Görebilir miyiz? Çektiren Var mı Bebeği Döndükten Sonra? Ya da Bilginiz Var mı

canım önceki şekli nasıldı şimdi nasıl

kızlar ben geldimmmm

kuafördeyim arkadaşımın yanında ağdamı yaptırdım kaş bıyık saçlarımı yaptırdım makyaj felan insan kılığına döndüm yani :)))) kocam eve gidince tanımayacak beni

herkes iyidir umarım biraz geçmişe bakayım gelirim

kaynanam btün evi sildi viledayla zaten halı malı yok ona rağmen ev almış gidiyodu geçen ben silmiştim.bugün bi haller oldu annem gelcek dedim diye sanırım annemden acaip çekinir. arada geliyolar kadına.valla bende kılımı kıpırdatmadım bi ara tansiyonum yine 13 tü yattım kalktım size geldim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…