2011 Şubat Anneleri

ayy ne tesadüüf bende ctesi insan kılığına döndüm

Çağlayancım bende seni merak etmeye başlamıştım arıycam diyorum bişeyler çıkıyor unutuyorum sürekli gözün aydın ne güzel minyon bir kız.Bende minyonum sözde ama benim kız aldı başını gidiyor babasına çekti galiba

karneyle birlikte canım..neyse,ne güzel sen ayrıldın da rahatladın
canım artık iyice büyüyoruz ya kolay değil işimiz seninde bebiş esnetiyordur kemiklerini
ohhh...mis,kaşıntıların nasıl

melocum canım kaşıntılarım çok fena vücudum hep kabardı kıpkırmızı 5 gündür uyumuyorum gece azıyo yarın cildiye doktoruna gidicem bakalım ama artık sinirlerim bozuldu

bızımkını bas asagı oldugundan berı goremıyoruz bız yuzu popma donukmus

kız mı kız çocukları kendini göstermezmiş bizimki erkek yaa yiğidin malı meydanda olur diyo galiba pipisini bile göstermişti ilk 4 boyutlu ultrasonda :}

kızlar bişi sorcam size sabiha paktunanın eğitim seti için tel açtılar az önce bana 6 kitap 79 tl diyolar ama cesaret edip alamadım alan varmı bu şekilde telle aranıp da???

hellooo kızlar, nasılsınız?
giremedim haftasonu doğru dürüst. bi arkadaşımız güney afrikadaydı bi yıldır,o gelmiş,onla takıldk biraz,sinemaya fln gittik,alışveriş vs...
aa ne dicem burda pazarda bi amca cicikomun pijamalarını geceliklerini satıo,bildiiniz orjinal yani ve 15 liraaa
ee dururmuyum hiç alım 2 tane,haftaya bida bakcm yenileri gelcekmiş:32
yaaa bu arada nolduuuu
ben karnım çatlıycak die böyle kutu kutu kremleri bitirirken nolsa beğenirsiniz.....
k.çım çatlamışşşşşş
ayy gülüorum ama çok üzüldm yaaa,ay bendeki de akıl yaniii,hiç k.çın 3 katına çıkar da çatlamazmı dimi
eşşek kafam ora gelmedi aklıma işte
amaaan canm saolsun be yaw
hee bu arada dün kocama sinir oldum kudurttu beni,hala küsüm ona,eşşek sıpası
akşam saat 10u geçiodu geldiinde sinir etti beni..
aslında çıkmıo dişarı pek ama ettiği laflara uyuz oldum
amann neyse anası babası gelsin toptan saldırcam hepsine,soykırım yapcam eheeeee

kızlar bişi sorcam size sabiha paktunanın eğitim seti için tel açtılar az önce bana 6 kitap 79 tl diyolar ama cesaret edip alamadım alan varmı bu şekilde telle aranıp da???

ben boyle kapıya gelenlerden ve telefonla satıslardan hep bır pımpırıklenırım ıhhh
ısmınıde tutmadım ablanın zaten sabıha paktuna

slm kızlarrr ben geldimmm.........
öncelikle tüm geçmiş olsun dileklerini ileten arkdaşlara çok teşekkür ederim alıntı yapamdım...
doktorumuz hemen çağırdı apar topar hastaneye gittik....
hemen nstye bağladılar çok şükür ki sancı çıkmadı ....
kızım 2.400 olmuşş çok şükür....
suyumuz,eşimiz vs normalmiş....
ama erken doğum riskimiz hala devam ediyormuş...34 haftadan önce doğanlar erken doğum,34-37 haftaları arasında doğanlar erken geç doğum oluyormuş....artık ciğerleri ile ilgili bi sorun kalmadığı varsayılıyormuş ancak yinede doğmasını istemeyiz dedi doktor...çünkü erken doğarsa sarılık olma riski ve kilo problemi olabilirmiş aklımda böyle kaldı...
ara ara belim ağrıyordu normal dedi....
bacak aramdaki tam oramdaki kemiklerim ağrıyordu ara ara normal dedi genişlemeyle alakalıymışşş....bu ağrılarının olması iyi bile dedi....
haftaya çarşamba tekrar gidicez kontrole....bu arada bollllll sıvı tüketipp dinlen dedi
sanırım benim prensesimm anneannesini beklicekk....inş...
buarada moralimm yerine geldi çok şükür ya doktorumu beni çok rahatlatıyorr onu görünce mutlu oluyorum

geçmiş olsun nurcugum aman biraz daha bekler inşallah kızın

Canım gözün aydın sorun olmamasına çok sevindim şöyle 1-2 hafta daha dayansın miniğin :)
Sen yinede dikkat et kendine güzelim. Doktorun konusunda şanslısın benimki tam tersi uyuz karının teki :) Neyse herşey yolundaya önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…