kızlar ben geldimmmm
kuafördeyim arkadaşımın yanında ağdamı yaptırdım kaş bıyık saçlarımı yaptırdım makyaj felan insan kılığına döndüm yani :)))) kocam eve gidince tanımayacak beni
herkes iyidir umarım biraz geçmişe bakayım gelirim
baş aşağıda bizimkinin yüzünü net gördük canım
Selam kızlar biz geldik kızımla dr.amcamıza gittik kızım çok iyiymiş ama birazcık minyon tipli olacakmış 2.570 gr olmuş.
Haftaya çatı muayenesi için tekrardan gidicem.Grip içinde birşey yapamam işi bırakıp eve gidip dinleneceksin bol bol c vitamini ve ıhlamur iç dedi.İlaç vermek istemiyorum dedi.Çok daha fazla ilerlerse gel hemen dedi.
Geçmişe hiç bakamadım kızlar inş.hepiniz iyisinizdir bugün buradaki işleri bitirip tekrardan izne ayrılıcam
karneyle birlikte canım..neyse,ne güzel sen ayrıldın da rahatladınCanım geçmiş olsun. Son haftalarda en sık duydugum şey buydu. Ne zaman dogum iznine ayrılıyorsun?
Bana kalsa hiç gelmem de bunun sonrası var diyordum. Neyseki bugün başladık artık. Darısı sizlere inşallah...
canım artık iyice büyüyoruz ya kolay değil işimiz seninde bebiş esnetiyordur kemiklerininasılsınız hanımlar ben uyuşukluktan ölücem sanırım hiçbişi yapasım yok akşama kadar el ensede yatasım varya sizin göbüşler ne alemde ben dün farkettimde benim göğsümün altından itibaren şişti amA dün sanki aşşağılara gelmiş 2 gündürde vajinamda sanki kesik var çok sızlıyor bide kemiklerim acıyordu ikisi birleşince anam ağladı akşamlar dahada artıyor
buarada
çağlayancımgeçm,ş olsun dinlenmeden geçmiyor grip malesef sendeded şuan o durum imkansız galiba bol bol ıhlamur iç canım bebişinede maşallah kocaman olmuş minyon olsun canım sen sonra onu iyice beslersin gerçi zayıflık iyidir :))
gözdecimgözünüz aydın çok sevindim annenin iyi olmasına umay hanım anneannesini bekliyecek galiba
melocum sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine kimsenin lafınada kulak asma sen keyfinemi gidiyorsun karnı burnunda okulka
nurcum geçmiş olsun canım inş azıcık daha bekler bebişin gerçi hayırlısı neyse o olsun kendine dikkat et doktora gittin sanırım inş güüzel haberlerle gelirsin
unuttuğum arkadaşlar varsa affola alıntı yapamıyorum malesef
ohhh...mis,kaşıntıların nasılkızlar ben geldimmmm
kuafördeyim arkadaşımın yanında ağdamı yaptırdım kaş bıyık saçlarımı yaptırdım makyaj felan insan kılığına döndüm yani :)))) kocam eve gidince tanımayacak beni
herkes iyidir umarım biraz geçmişe bakayım gelirim
benim son 6 haftadır başı hep aşağıda canım korkma
bızımkını bas asagı oldugundan berı goremıyoruz bız yuzu popma donukmus
ayy yerim ben onuu çok nazlıymıış
canım önceki şekli nasıldı şimdi nasıl
kızlar bişi sorcam size sabiha paktunanın eğitim seti için tel açtılar az önce bana 6 kitap 79 tl diyolar ama cesaret edip alamadım alan varmı bu şekilde telle aranıp da???
slm kızlarrr ben geldimmm.........
öncelikle tüm geçmiş olsun dileklerini ileten arkdaşlara çok teşekkür ederim alıntı yapamdım...
doktorumuz hemen çağırdı apar topar hastaneye gittik....
hemen nstye bağladılar çok şükür ki sancı çıkmadı ....
kızım 2.400 olmuşş çok şükür....
suyumuz,eşimiz vs normalmiş....
ama erken doğum riskimiz hala devam ediyormuş...34 haftadan önce doğanlar erken doğum,34-37 haftaları arasında doğanlar erken geç doğum oluyormuş....artık ciğerleri ile ilgili bi sorun kalmadığı varsayılıyormuş ancak yinede doğmasını istemeyiz dedi doktor...çünkü erken doğarsa sarılık olma riski ve kilo problemi olabilirmiş aklımda böyle kaldı...
ara ara belim ağrıyordu normal dedi....
bacak aramdaki tam oramdaki kemiklerim ağrıyordu ara ara normal dedi genişlemeyle alakalıymışşş....bu ağrılarının olması iyi bile dedi....
haftaya çarşamba tekrar gidicez kontrole....bu arada bollllll sıvı tüketipp dinlen dedi
sanırım benim prensesimm anneannesini beklicekk....inş...
buarada moralimm yerine geldi çok şükür ya doktorumu beni çok rahatlatıyorr onu görünce mutlu oluyorum
slm kızlarrr ben geldimmm.........
öncelikle tüm geçmiş olsun dileklerini ileten arkdaşlara çok teşekkür ederim alıntı yapamdım...
doktorumuz hemen çağırdı apar topar hastaneye gittik....
hemen nstye bağladılar çok şükür ki sancı çıkmadı ....
kızım 2.400 olmuşş çok şükür....
suyumuz,eşimiz vs normalmiş....
ama erken doğum riskimiz hala devam ediyormuş...34 haftadan önce doğanlar erken doğum,34-37 haftaları arasında doğanlar erken geç doğum oluyormuş....artık ciğerleri ile ilgili bi sorun kalmadığı varsayılıyormuş ancak yinede doğmasını istemeyiz dedi doktor...çünkü erken doğarsa sarılık olma riski ve kilo problemi olabilirmiş aklımda böyle kaldı...
ara ara belim ağrıyordu normal dedi....
bacak aramdaki tam oramdaki kemiklerim ağrıyordu ara ara normal dedi genişlemeyle alakalıymışşş....bu ağrılarının olması iyi bile dedi....
haftaya çarşamba tekrar gidicez kontrole....bu arada bollllll sıvı tüketipp dinlen dedi
sanırım benim prensesimm anneannesini beklicekk....inş...
buarada moralimm yerine geldi çok şükür ya doktorumu beni çok rahatlatıyorr onu görünce mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?