- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
burcu kaan nasıl:26:
yemekten sonra uyumuşuz kocişle telefonun sesine kalktık.bu yemek sonrası uykuları alışkanlık olmaya başladı pekte tatlı oluyoo
ahh bide aklıma bişi düştü.şimdi evde kapitone varya şeytan diyo diş bugurunda vermek için diş şeklinde süsler yap diye.hani 2010 şubat annesi yapmışya topiği de var.ayy manyakmıyım neyim teee diş buguruna kadar bi o kaldı yani.boş durmak bana yaramıyo. halbuki elimde işte var.tel kırmadan oda takımı yapmam lazım sipariş parasınıda aldım arada böyle manyak manyak işlerim oluyo iştee
Cnm aklına ne geliyorsa şimdiden yap bence çünkü bebek gelince pek vaktin olmayacak
Kızlarrrrrrr doktordan geldik.
Dogum tarihimiz 20 ya da 21 Ocak. Doktorum genel cerrahla görüşüp bildirecek.
Haftaya salı nstye girecegim. Acil bir şey olmazsa bu iki tarihten biri olacak :)
Kızımız da büyümüş. Maşallah 2880 gr olmuş.
olmaz doktor ben şubat annesiyim deseydin
oooo kızında kocaman olmuş maşallahh.ayy ben heyecanlandım çok az kaldııı.hadi bakalım hayırlısı olsun.
Haftaya salı nstye girecegim. Acil bir şey olmazsa bu iki tarihten biri olacak :)
aaa çok heycanlandım şimdi seni görünce
aramızda 3 gün var senle sezeryan olursa benimde o zaman belki 24 falan der çrş bi gelse netleşse artık herşey ayyyy
Kızlar iyi akşamlar,
Yarın kontrole gidiyorum,35. haftam bitti 36ya geçicem artık günlerde azaldı hayırlısı, kaç gündür hastane çntası hazırlıcam hep bişi çıkıyor erteliyorum, ama herşey hazır tek yerleştirmesi var o kadar,
Kağana hikaye kitabı almıştım cts günü, kayulu olduğu için çok sevdi, aynı hikayeyi defalarca sayfa çevirip anlattığım için olsa gerek bugün bana kitabın sayfalarını çevirip kendi anlattı :)) tabi her sayfasını bi kaç basit kelimeyle, ama çok hoşuma gitti ya aşkımmmmmm benim :))
Kızlar iyi akşamlar,
Yarın kontrole gidiyorum,35. haftam bitti 36ya geçicem artık günlerde azaldı hayırlısı, kaç gündür hastane çntası hazırlıcam hep bişi çıkıyor erteliyorum, ama herşey hazır tek yerleştirmesi var o kadar,
Kağana hikaye kitabı almıştım cts günü, kayulu olduğu için çok sevdi, aynı hikayeyi defalarca sayfa çevirip anlattığım için olsa gerek bugün bana kitabın sayfalarını çevirip kendi anlattı :)) tabi her sayfasını bi kaç basit kelimeyle, ama çok hoşuma gitti ya aşkımmmmmm benim :))
Cnm maş kuzuna, gözün aydın tarihte belli olmuş hadi hayırlısıKızlarrrrrrr doktordan geldik.
orası öyle tabi ama ona varana kadarrr daha çookk var Allahım sağlıkla o günleri görmeyi nasip etsin inşallahh
ama dediğin gibi yatarken aklıma geldi şimdi vaktim varken araştırayım nasıl yapılır nasıl olur geniş geniş bakiimm bitane deneyim diye geçmişti aklımdan evde sıkılıyorum saracak yer arıyorum napim
ne güzel heyecanlar bunlar kağan hergün yeni birşeyle hem seni hem bizi şaşırtıyor hergün yeni bişi öğreniyor maşallahh.kağancık buranın minik maskotu oldu gibi bişi.kardeşi gelince annesi daha kağanın ne hikayeleri çıkar kimbilir
Kagan'a kocaman bir maşallah annesi
bu arada hrkse mrb
ezel niye yok bugüüüünnnnn izliycek bişi bulamdım tvde bugün biraz kasılmalrımlarım ve kasık ağrılarım fazla çrş günü kontrol var ayy uzun geldi alışınca haftada bire :)))
zaten bundan sonra yine haftada 1 olcak sanırım
hoşgeldin cnm geçmiş olsun yat dinlen inş. iyi gelir atlatırsın
selam canım..
geçmiş olsun dikkat et kendine.. yüzdük yüzdük kuyruğındayız artık.. uyu iyi gelir belki hatta bende uyusam pc başında uyuklamaya başladım
ayy yarın bebişini görcen demek bende özledim fıstığımı 4 hafta oldu cteside ben görücem inşallh
sanada geçmiş olsun canım yat biraz dinlen iyi gelir inşallah hemen düzelirsin. gözün aydın canım sende yarın oğluşunu görücekmişsin yarın benimde dr. kontrolüm var çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerle döneriz canım
canımcım aynı durumdayız ballı zencefilli süt biraz iyi geldi bana
teşekkürler kızlar...çok şükür bi sıkıntı çıkmadı....şenaycım sanada çok geçmiş olsun inş dinlenmekk iyi gelir yorgunluktanda olmuş olabilirr.....
merhaba kızlar
hasta olan hamilelerimize geçmişler olsun
bebişlerini görenler gözünüz aydın
biz iyiyiz çok şükür arada kasıklarımda ğarılar oluyor buradan okuyorum dr a gidenler yazmışlar normalmiş
bizim görüş günü haftaya pazartesi
bu arada iyice ağırlaştım canım bişey yapmak istemiyor ya
yarına 3 yazılı var soru hazırlanacak bulaşık duruyor offfff iş yapmaktan nefret ediyorum
bu hafta acayip yoğun bir hafta yazılı haftası sonra notları falan girerim haftaya son zaten
arada giremezsem merak etmeyin doğum falan yaparsam eşime öğrettim yazacak buraya
allahım yinede gününde gelsin bebişim
daha doğrusu herşeyin hayırlısını versin Rabbim
şimdilik öptüm mucakkkk
Offff bir sürü alıntı yaptım, heps gitti yaAklımdakileri yazayım bari
Şenay geçmiş olsun.
Sürmeli, nur45 gözünüz aydın...
Burcucum, Apsimisia teşekkürler. Darısı sizlere inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?