2011 Şubat Anneleri

kızlar geçmişi okumadan yazıyorum.bugün dr kontrolümüz vardı.bebişim 400 gr almış ve 2600gr olmuş.yanakları aynı ben:)tombiş bişey.dr gelişimi çok güzel dedi.sadece sağ böbreğindeki büyüme dewam ediyormuş bide boynuna kordon dolanmış.böbrek büyümesi için doğumdan sonra mutlaka takip ettirin dedi.kodon içinse senin yapabileceğin bişey yok sadece hareketlerini takip et dedi.bebeği erken almamızı gerektirecek kadar sıkı dolanmamış dedi.canımız sıkıldı yaa.hele eşim kafayı yiyeycekti.morali bozuldu.niye böyle sıkıntılar oluyor dedi durdu.allah başka dert vermesin başkaları ne sıkıntılar yaşıyor dedim biraz sakinleşti.çocuk gibi dewamlı moral veriyorum.sanki hamile o

herkese hayırlı akşamlar

Kizlarrr kizim geri dönmüs çok sükürrrr bidaha dönermi dedim çok küçük bi ihtimal dedi ohhh
nstye bagladilar sanci cikmadi...

Ay cok sevindimm doktoru opesim geldi valla:)) Artik sancimin gelmesini bekliyecegim kizima iyi bakacagim..

Buarada kizlar merti sehir disindaa akademi hastanesine yolluyacaklarmis.Genis arastirma ve kontrol altinda olcakmis. Bi yandan zor olacak bize surekli gidip gelemiyecegiz ama olsun mert iyilessinde. Bi yandan çok iyi olacak çünkü çok iyi ve büyük bir hastane. Hemencik iyilesecegine eminimm.

banada yaptılar erken dogum olacak diye ama bilmiyorum zararı olurmu biraz erken alacak herhalde

inşallah zararı olmaz çarşamba doktora gidince sorayım bakalım.sen şimdi kaçıncı haftadasın.iğneyi kaçıncı haftada yaptılar.benim 33.haftada yaptılar şimdi 34+3 deyim.

kızlar kayra ismi nasıl sizce...

Kayra ismi çok güzel anlamıda bir okadar güzel bizde ilk başlarda hep Kayra ismini düşündük oğlum için ama sonra telaffuzu biraz zor geldi bana birde okadar çok Kayra varki her yeni doğan 5 çocuktan biri Kayra valla. Okul zamanı sınıflar Kayrayla dolacak bir zamanlar Mert furyası vardı şimdi Kayra :) Ama anlamı çok güzel

Gözün aydın Sürmeli :) Mertin tam olarak neyi vardıki ah yavrum ya doğduğundan beri hastanede kuzum küçücük haliyle ama olsun Allah dermansız dert vermesin inşallah biran önce iyileşirde evine gelir.

oohhh gözünaydın,çok sevindim kızını o fındık burnundan öpüyoruummm

gözünaydın canım,çok sevindim akıllı kızın dönmüş,benim sıpam hala ters,hayırlısı...

Mert içinde bencede iyi olmuş çabucak iyileşip gelir evinize inşallah...

ikinizinde iyi olmasına çok sevindim bende p.tesi gidicem nst ye baglıcaklar ciğerlerin gelişimi 35.haftada tamamlanıyormu acaba

kızlar kayra ismi nasıl sizce...

bizde kayra düşündük önce eşimle kayra koyacaktık ama anneme söyletemedim bi türlü dili dönmedi birde çok yakın bir arkadaşımızın oğlunun adıydı vazgeçtik bizde

anlamı da kendide çok güzel bir isim bencede

merhaba kızlar
hasta olan hamilelerimize geçmişler olsun
bebişlerini görenler gözünüz aydın
biz iyiyiz çok şükür arada kasıklarımda ğarılar oluyor buradan okuyorum dr a gidenler yazmışlar normalmiş
bizim görüş günü haftaya pazartesi
bu arada iyice ağırlaştım canım bişey yapmak istemiyor ya
yarına 3 yazılı var soru hazırlanacak bulaşık duruyor offfff iş yapmaktan nefret ediyorum
bu hafta acayip yoğun bir hafta yazılı haftası sonra notları falan girerim haftaya son zaten
arada giremezsem merak etmeyin doğum falan yaparsam eşime öğrettim yazacak buraya
allahım yinede gününde gelsin bebişim
daha doğrusu herşeyin hayırlısını versin Rabbim
şimdilik öptüm mucakkkk

canım birisinde daha duymustum kordon dolanması ıcın dru bol su içip sol tarafına yat demıstı ne kadar dogru bılmıorum ama soluna yatmanda yarar olabılcenı dusunuorum.. sıkıntı etme ınsallah sorun cıkartmaz. masallah kocaman olmus kuzucunda benım kı nasıl oldu acabaaa

kız valla şu normal doğum azmin yokmu hayranım sana.. bende bi bahane olsa bebişim inmese ters felan olsada sezeryan olsam daha mı ii olur acaba diorum
normalide tabiki isterim ama hiç cesaretim yok seninkinden ecik versen ya

ay mertcikte kuzum minicik canıyla sıkıntılarına bak.. inşallah tez zamanda iileşirde gelir evinize..
bi gelişme olmadımı hiç?

şu çalışarak hamileliği geçiren sizlere helal olsun valla canım yaa.. insan yeri gelio canı bişi yapmak istemio ama siz mecbursunuz hele ki bide bunun yanında ev işi hele bide senin bi miniğin daha var Allah yardımcın olsun valla.. neyse ki coğu bitti azı kaldı sabır canım..

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım
Ahhhh ahhh şimdiki aklım olsaydı inanki ev hanımı olurdum asla çalışmazdım ama başladık bikere 12 yıllık çalışmışlığım var bırakılmıyor işte
Çok zor çok
1 hafta sonra bayram olacak bana dediğin gibi az daha sabırrrr :)

slm arkadaşlar uzun zmandır giremiyorum girsemde yazmaya vaktim olmuyo öle bi okuyup çıkıyorum
bugün kontrol vardı bizimde oğluşum başı aşağıda ayakları kaburgalarımda tekmeleyip duruyo çok şükür:)
ama kilosu az gibi geldi bundan sonra daha çok ona yarıcak şeyler yememe gerek bildiğiniz etkili bi yiyecek varmı ben mısır süt muz bunları biliyorum ama başka varsa sizden de öğreneyim kızlar

buarada çok şükür herkeste herşey normal sanırım geçmişi çok okuyamasamda ii gididyo herşey
bizimde bugün doğum ücretlerini konuştuk hemşirelerle normal doğum 540 sezeryan350 niyeyse normalin fiyatı fazla sanırım doktorlar normale teşvik etsin diye bide hemşireler ısrarla normali istememi sölediler kendimi öle hazırlamam gerekmiş ama korkuyorum neyse hayırlısı olsun sağlıklı olalımda hangiis olursa artık

Son düzenleme:
kızlar kızım 2.400 olmuş....normal mi kilosu yoksa miyon mu olcak acaba geldiğimden beri aklıma takılıyor....:26:

maş kuzuna cnm, doğumdan sonrada böbreğin takibini yaptırırsınız, kağandada kordon dolalıydı çok şükür sorunsuz doğdu, inş seninkide böyle olur,bu konuda dua etmekten başka yapabileceğin hiç bişi yok cnm, sende sağ sağlim al kucağına inş.

Dönmesine çok sevindim cnm, gözün aydın, ya mert üşütmüştü dimi ondan hastanedeydi, ama niye bu kadar uzun sürdü, şimdide başka hastaneye yatıracakmışsınız cnm tam olarak nesi var minişin, inş. Hemencecik atlatır ya bebekler hasta olunca çok üzülüyorum, bazen biz sabredemezken onlar küçücük vücutları ile o kadar hastalık yükünü çekiyorlar
Kız ilahi valla bi çatlak ancak bu kadar komedi şekilde anlatılabilir  neyse cnm görünen yere değilmiş çok takma
Cnm her şeyi,n yolunda gitmesine sevindim, bahsettiğin ağrılardan bende bol miktarda var
melocum canım kaşıntılarım çok fena vücudum hep kabardı kıpkırmızı 5 gündür uyumuyorum gece azıyo yarın cildiye doktoruna gidicem bakalım ama artık sinirlerim bozuldu
Cnm benim genelde bacaklarımın yanları kabarıp kızarıyor dr olabilir demişti, ama sende daha yaygınsa çok rahatsız edici olur gerçekten, inş faydası olacak bir şeyler önerir
Cnm Allah kavuştursun, inş eşin yokken doğum olmaz cnm, sen içini ferah tut
Ohh rahatlamışsın valla ne güzel sefan olsun cnm iyi olmuş
Cnm inş bi kaç güne geçer, sen milletin dediklerini düşünme onlar sadece şu anı düşünüyorlar sen sonrasınıda düşünüyorsun
Cnm gözün aydın bebişini görmüşsün, kaşar peyniri, kırmızı et tavuk eti , köfte, bakliyatlar yani bol protein cnm

Bebeğini görmüşsün gözün aydın cnm, normalde sezaryende bir süre geçince hikaye oluyor cnm hakkında hayırlısı olan olsun inş
Cnm gözün aydın çok sevindim, sende dr unu mutlaka bilgilendir bu konuda

Cnm sen kimin yanında rahat edecek isen o gelsin bence
Cnm maalesef kaynananla geçinmek istiyosan görmeyeceksin duymayacaksın,anca öyle olur, eğer benim gibi bunu yapamazsan dediklerini duyup yaptıklarını görürsen mesafe koyacaksın, maalesef böyle, evet senin çocuğun ama anlatamazsın, sen böyle dersen çocuğu sevmemi kıskanıyor der, olay dahada büyür, hazırlıkları tamamlamışsın gözün aydın

Günaydın kızlar... c.tesi ilk defa nts ye bağladılar... 20dk. çok heycanlandım... kızımız uyuyodu ama çok tatlıydı dudakları felan... dr. anneye benziycek dedi...
Bebeğini görmüşsün cnm gözün aydın
Cnm sıkma canını doğumdan sonra vericez merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…