Slm kızlar izne ayrıldım evde oturmak ne güzel bişeymiş ya:)
sezeryan tarihim de belli oldu 27 Ocak.
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğarlar inş.bebişlermiz.
doğum tarihleri yavaş yavaş belli olmaya başlamış. benimde sezeryan tarihim 28 ocak
Evet canım. Şu an dogsa 2500-2900 arası dogar ki o da normal.
Bana dogum yakın dediği halde 5 gün kala girdim doguma. Beklesek hala da gelmezdi :)
doğum tarihleri yavaş yavaş belli olmaya başlamış. benimde sezeryan tarihim 28 ocak
slm kızlar aynı uyku problemi bendede var gece de 10 kere kalkıyorum wc için uykum bölünüyor az kaldı biraz daha dayanalım bakalım.
Gözdecim neden korkuyorsun normal doğumdan bende tam tersi sezeryandan korkuyorum doğum anında tamam iyi hiçbirşey hissetmedin sonrasındaki iyileşme sürecin dikişlerin daha zor değilmi o süreç
canım hiç sıkma sen kendini biliyosun stres de çok önemli bak benim kıza tam 17 haftadır bekliyo senin minişin 20 gün daha bekler ama sen dinlen mutlaka5. sıra hala boş dimi kızlar???
o şanslı ben olabilirim malesef
az önce dr.dan geldik, daha minicik oğlum 1950 gr, muayenede herşey normal çıkmıştı aslında gayet keyifliydik ama dr.um 32 haftadan sonra her kontrolde nts'ye alıyor. birşey çıkmaz ama bakalım dedi. ntsde 30u geçen sancılarım çıktı, işin garibi ben hiç birşey hissetmiyorum. ilaç verdiler, bir iki saat hastanede yattım. ara ara tekrar nts'ye bağladılar her seferinde düzenli sancım geliyor. bu akşam için eve gelmek istedim, zoraki izin verdi. şimdi ilaç kullanıyorum nidilat başladık hastanede, bu akşam ve yarın sabah için de prepar denen bir ilaç verdi. dua edin kızlar ilaçlar işe yarasın. yarın sabah tekrar nts yapacak ve ona göre yatış yaptırabilir. bebeğim en az 20 gün daha dursun başka birşey istemiyorum. ciğerleri için iğneleri de aldırttı, yarın onları da yapacaklar. çok üzgünüm, dualarınıza ihtiyacım var
fazla oturmak bile yasak, sürekli yatıcaksın dedi. yazamazsam merak etmeyin; inşallah olmaz ama doğum falan olursa melocumu arar haber yollarım size.
herkese sevgiler
kızlar ben geldim 12 de dr dan döndük 2700 olmuş oğlum ama dr plasente yaşlanması var dedi 10 gün sonra yine gel bakacaz dedi ona göre karar vercekmiş doğuma bilen varsa sölesin ne oluo bu plasenta yaşlanması kafama takıldı
selam kızlar
bizim de doğum tarihimiz belli oldu
28 ocak 2011 sabahı olacak hayırlısı ile kızım bir süpriz yapıp önceden gelmek istemez ise..
bu arada kızlar battaniyelerini de yıkıyormusunuz bebişlerin?
birde herkesin ağrı şikayeti var benim de ciddi boyutta sağ elim uyuşuyor sinir ediyor beni bazen hiçbişey hissetmiyorum
size de aynısı oluyor mu?
canım bende bu cuma itibarı ile izne çıkıyorum 37. haftam dolmuş oluyor ve 2 hafta sonra da 28 inde sezeryan olucam.
izin işimi bende çözmüş değilim valla ama bu şekilde çıkacam.
Ne Burcu'su manikcim?39+2'de dogmuştu, Biraz önce de yazdım sezeryana alınmasam dogmaya hiç niyeti yoktu. :)
Bir şey olmuyor merak etmeyin arkadaşlar :)
ohh ohh doğum tarihleride geliyoooo...şubat annişleri hep ocağa kaymışşşş..
valla benim oğluşum en son gelecek olanlardan:))) tabi siz doğurursunuz daha da foruma takılmazsınız bn burda yanlız yanlız kendim yazar kendim okurum....dr 28 şubat didi banaaaa
zug, ebrugül gözünüzaydın arkadaşlar. Şimdiden hayırlı dogumlar...
valla benim oğluşum en son gelecek olanlardan:))) tabi siz doğurursunuz daha da foruma takılmazsınız bn burda yanlız yanlız kendim yazar kendim okurum....dr 28 şubat didi banaaaa
ben bırakmam seni...bende normalde mart annesi olucam..sata göre 3mart ama kesin sezeryan gözüyle baktığımdan şubat sonu diyorum kendi kendime...doktorumun bunlardan haberi bile yok...1-2 hafta sonra yavaş yavaş tarih belirir heralde dimi?
tombiii genede 38 den sonra bekletmiyolarmış sezeryanda senin 39+2 ye denk geliyo neden ööle dedi doktor.
benim bebeiğin gelişmi 6 gün geri çıkıyo da acaba ona göremi tarih veriyo diye merak ettim
tombiii genede 38 den sonra bekletmiyolarmış sezeryanda senin 39+2 ye denk geliyo neden ööle dedi doktor.
benim bebeiğin gelişmi 6 gün geri çıkıyo da acaba ona göremi tarih veriyo diye merak ettim
ayyy ne güzellll...oleyyy..kız belki senle aynı günlerde yaparız doğumu...alırım oğluşu kucağıma gelirim baskına odana:))))
benim sat 28 şubat ama geçen kontrolumde doğum iznimi ayarlrken funda hanım bi 3 mart kaçırdı ağzındannnn...
canım vallahi bende 38 de alındığını biliyorum normalde ama benimki son ana kadar bekliyor hiç te sormadım ama bu pazartesi 17 sinde kontrolum var sorarım
benim herşeyi normal gidiyor dr 28 ocak ta alalım dedi bende hiç merak etmedim
hihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?