2011 Şubat Anneleri

Slm kızlar izne ayrıldım evde oturmak ne güzel bişeymiş ya:)
sezeryan tarihim de belli oldu 27 Ocak.
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğarlar inş.bebişlermiz.

doğum tarihleri yavaş yavaş belli olmaya başlamış. benimde sezeryan tarihim 28 ocak

ohh ohh doğum tarihleride geliyoooo...şubat annişleri hep ocağa kaymışşşş..

valla benim oğluşum en son gelecek olanlardan:))) tabi siz doğurursunuz daha da foruma takılmazsınız bn burda yanlız yanlız kendim yazar kendim okurum....dr 28 şubat didi banaaaa

canım ben normal şartlarda acaip pimpirikli bi insanımdır herşey planlı olmalı falan.tatile gideceğimiz yeri bile 6 ay önceden araştırıp rezervasyonunu yaptırırım şimdi aniden bi gece özellikle gelecek olması beni çok geriyo ööle bööle diil yani epey gerilmeye başladım bu durumdan.
birde benim gittiğim hastanede icabcı diye bi uygulama var her hafta başka kadın doğumcu orda nöbetçi oluyo gündüz bile apar topar gitsen doğuma o zamanın nöbetçisi kimse o giriyo doğuma.ee bu da beni geriyo sonuçta ben riskli gebelik geçirdim kim gelirse aynı muameleyi yapmıycakki bana geçmişimi bilmiycek bi kere ondan bende sezeryan olsun istiyorum artık.daha doğrusu içimdekini dile getirmeye başladım :))

canım hiç sıkma sen kendini biliyosun stres de çok önemli bak benim kıza tam 17 haftadır bekliyo senin minişin 20 gün daha bekler ama sen dinlen mutlaka

canım bende bu cuma itibarı ile izne çıkıyorum 37. haftam dolmuş oluyor ve 2 hafta sonra da 28 inde sezeryan olucam.
izin işimi bende çözmüş değilim valla ama bu şekilde çıkacam.

işte böyle olursa 1 haftan yanıyo...çünkü 3 haftayı aktaramıyorsun diye biliyorum ben...yanlışmıyım????

Ne Burcu'su manikcim? 39+2'de dogmuştu, Biraz önce de yazdım sezeryana alınmasam dogmaya hiç niyeti yoktu. :)

Bir şey olmuyor merak etmeyin arkadaşlar :)

ay pardon ya birden kaan diye okuyunca burcuya gitti aklım demekki benim düşündüğüm gibi normal süreç gerçi ben zaten 38. haftanın sonunda gelsin istiyorum ama:)

kızlar endıselenmeyın ben doktoruma sordum 32.haftadan sonra dogarsa %90-95 saglıklı dogar bebekler ama asıl hedefımız 35.hafta dedı

ben bırakmam seni...bende normalde mart annesi olucam..sata göre 3mart ama kesin sezeryan gözüyle baktığımdan şubat sonu diyorum kendi kendime...doktorumun bunlardan haberi bile yok...1-2 hafta sonra yavaş yavaş tarih belirir heralde dimi?

zug, ebrugül gözünüzaydın arkadaşlar. Şimdiden hayırlı dogumlar...

teşekkür ederim.

önceden işyerinden çok fazla yazamıyordum. sadece okuyordum. şimdi evdeyim. elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum burayı.

tombiii genede 38 den sonra bekletmiyolarmış sezeryanda senin 39+2 ye denk geliyo neden ööle dedi doktor.
benim bebeiğin gelişmi 6 gün geri çıkıyo da acaba ona göremi tarih veriyo diye merak ettim

sezeryan tarihleri belli olmaya başlamış 38.haftada olucak galiba çoğumuzun doğumu

Ay kızlar ya artık oturmak ta zorlaştı ve bende sürekli bir baş dönmesi var hep yatmak istiyorum.Hamileliğim boyunca böyle olmamıştım çok rahat geçirdim son zamanlar zorlamya başladı beni

ayyy ne güzellll...oleyyy..kız belki senle aynı günlerde yaparız doğumu...alırım oğluşu kucağıma gelirim baskına odana:))))
benim sat 28 şubat ama geçen kontrolumde doğum iznimi ayarlrken funda hanım bi 3 mart kaçırdı ağzındannnn...

Bende çalışmak mı iyi çalışmamak mı bilemedim. Sabahları yataktan kalkmak ve akşam yatmak zor o kesin ama. Hayırlısıyla gün saydığımız şu günleri evde geçirsem daha da mı yavaş gelir acaba? Bilemedim. Neyse bu hafta sonuna kadar buradayım. Sonra ki hafta Çarşambadan sonra da 37.haftama girmiş olacağım (36+0 & 36+6) ki bu da geriye sezeryan için çok az bir zaman kaldığını gösterir

Slm kızlar izne ayrıldım evde oturmak ne güzel bişeymiş ya:)
sezeryan tarihim de belli oldu 27 Ocak.
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğarlar inş.bebişlermiz.

doğum tarihleri yavaş yavaş belli olmaya başlamış. benimde sezeryan tarihim 28 ocak

kızlar sezeryanı kendınız m ıstedınız yoksa zorunlu mu nasıl karar verdınız ben ıkı dogum seklıne de aynı yakınlık ve uzaklaıktayım karar veremıorum yaaa:26:

merak etme canım yalnız deılsın benımde sata gore 1 mart gelıoda benım basından berı dusuk ve erken dogum tehlikem vardı o yüzden şubatta olur demıstım ole bole bugune geldık artık prensesımın paşa gonlu ne zaman arzu ederde gelır bılmıorum..

şenaycım sıkıntı etme sıkıntı daha cok tetıkler bak erken doğumu sen bısey hıssetmıosan daha vaktı vardır bol bol yat o zaman yuzdun yuzdun kuyrugundasın akıllıdır mınıgın bekler dogru zamanı ınsallah merak etme annesı

tombiii genede 38 den sonra bekletmiyolarmış sezeryanda senin 39+2 ye denk geliyo neden ööle dedi doktor.
benim bebeiğin gelişmi 6 gün geri çıkıyo da acaba ona göremi tarih veriyo diye merak ettim

canım vallahi bende 38 de alındığını biliyorum normalde ama benimki son ana kadar bekliyor hiç te sormadım ama bu pazartesi 17 sinde kontrolum var sorarım
benim herşeyi normal gidiyor dr 28 ocak ta alalım dedi bende hiç merak etmedim
hihihi

bu arada bebeğin gelişimi de normal gidiyor dedi dr belki iyice tombik olsun diyemi ki?
5 ocak ta 2800 gram idi

17 ocakta bakalım kaç kılo olacak gıdınce yazarım

sat göre bende 28 şubatt

bende ölesine sordum dr a dedim sezeryan olursa 29 ocak dedi en uygunu dedi bakalım artık ama inş normal olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…