2011 Şubat Anneleri

:)) anladım canım bende o bi hafta gerilik tarihi etkilermi diye merak ediyorum da ondan sordum.
bu sabah ben sezeryan olcam diye uyandım da :))
çok gerginim niye bilmiyorum bugün epey sancı çektim gece sanırım ondan ama sezeryan istiyorum gerçi şu 3 haftaya kadar zorunlu sezeryandı dah tam normal doğum demiş diil drum ama

neyse kızlar ben çıkıyım biraz gidip uzanıyım karnım davul gibi patlıycak nerdeyse

selam kızlarr rben geldimm

dün gece 3 e kadar oturdum biraz tv biraz elişi derken zaman geçmiş.geç yatmama rağmen güzel uyudum.saat 7ye 10 varken wc ye kalktım baktım 7 olmuş yatmadım eşime kahvaltı hazırladım onu kaldırdım.artık nadir kahvaltı hazırlayabiliyorum maalesef.o gidince biraz uzandım uyuyakalmışım 8 buçuğa kurmuştum saati kalkıp kahvaltı edip eski kurs arkadaşlarım çağırmıştı beni merak ediyolarmış onların yanına gidicektim
tabi nerdeeee uyuyakalmışım 10 buçuktu kalktığımda ama rüyamda anamla kavga ediyorum ama nasıl bağırmak nasıl bağırmakk sebepte tamamen bizle alakası olmayan saçma bişi okadar bağırıyorumki hatta boğazım acıyo annemde öyle bağırıyoki ağzındaki takma dişler fırlıyo Allahımm o nasıl rüyaydı öyle yaaa

salak gibi uyandımm.neyse gittim arkadaşların yanına oturdum oturdum geldim evdede oturuyorum elişi falan

ütü yapıcam ama içimden gelmiyo çamaşır asıcam şimdi

bende bi temizlik yapıyım diyorum kendimi iyi hissediyorum bişeyim yok amaaaa şimdi iyiyken kendimi yoracam bişi olacak dertsiz başıma dert açarım diyede korkuyorum.rahat rahat geçiriyorum haftaları bi temizlik için kendiimi hasta etmeyim diyorum.eşimde yapma hafta sonu ben yaparım diyo işte bilemedim

günaydin kizlar, agrilar hastaliklar bitmiyo yaaa gecmis olsun hepinize.
beni su uyku sorunu yoruo doghru düzgün uyuyamiyorum, gececek insallah yakinda. ya bi soru siz yorgan kullanacak misiniz bebisinize yoksa tulumla mi uyutacaksiniz

ben yorgan kullanmıcam battaniyesine nevresim geçircem ev çok sıcak bide yorgan ağır kalır ayy kıyamam ezilmesin altında

Saol canım.Toparlayamadım kendimi bir türlü.
Doğum zamanın belli olmuşsun seninde gözünaydın canım ilk doğum zamanı belli olarak doğum yapacak sensin bakalım güzel haberlerini bekliyoruz artık.

okadar kendini sıkıntıya sokuyosun yoruluyosun şu halinle şirketi düşünüyosun bi aferin deseler içim gam yemiyecek değerini bilseler barii

Teşekkür ederim canım. Bir aksilik olmazsa inşallah o tarihte dogum yapacagım.

Darısı sizlere inşallah.

Ama o tarihe kadar kendiliğinden gelir diye de korkmuyor degilim

vayy beee o günlerde geldi çattı görüyormusunuzz

kız bahane verme valla Allah korusun seninkide öyle olur falan

canım yaaa artık heran herşey olabilir.inşallah seninkide beklerde doğal yollardan gelir.bu sancı nasıl bişi yaaa hem hissedilmiyo hem düzenli valla bi aklım yatmadı şu işe

valla ben her şeyi yıkadım battanileri alt açmaları nevresimleri ne varsa yıkadımm oohh mis oldu

kızlar endıselenmeyın ben doktoruma sordum 32.haftadan sonra dogarsa %90-95 saglıklı dogar bebekler ama asıl hedefımız 35.hafta dedı

inşallah tüm bebeklerimiz sağlıkla gelir

yaa bende oğlum nasıl olacak kime benziyecek diye merak ediyorum ama bunun yanında sizinkileride merak ediyorum valla kardeşim gibi oldunuz hepinizin bebeğini merak ediyorummm

birde son günlerde inşallah gece doğurmam diyorum ama gündüz de eşim işte olur diyorum ama gecede beni geriyoo ne bilim böle bissürü şey geliyo aklıma

bende öle istedim son anda bakalım hayırlısı hepimiz için

doğruya sende konaktasıın...oooh gün yapalıım orda. ama sen bi hafta öndesin benden...ama belli olmaz..dediğin gibi birlikte doğururuz... sata göre kaçıydı senin doğum...:87:

doğruya sende konaktasıın...oooh gün yapalıım orda. ama sen bi hafta öndesin benden...ama belli olmaz..dediğin gibi birlikte doğururuz... sata göre kaçıydı senin doğum...:87:

gayette esmerim ama aptal sarışın moduna girdim tam yazmışın 28 şubat diye hala kaçı diyom sana....şu hamilelik beynimin yarısını kullandırtmıyo artık bana ama nasıl oluyo daha geç?? kız çocuk olsa anlarımda erkekler önce geliyo diye biliyordum

sat göre bende 28 şubatt

ocakları görünce panik yaptımm...içimi rahatlattınızzzz saolun kızlarrr..

sata göre 28 şubatt..ama geçen dr ultrasondan sonra 3 mart gözüküyo dedi...ama ben erken olacağını düşünüyorum biraz...

bu arada ablalarımım bebeikleri hep adet tarihlerine yakın olmuşş..24 mayıs benim son adetim.. 24 üyle 28 i arası bekliyorum bennnn:)))

kızlar merhaba,size şuan babamlardan yazıyorum 1,2 saate eve geçerim,bugün doktor kontrolümüze gittik,bebeğimin kilosu 3,200 olmuş :18: hatta 3400 fakat hata payınıda hesapladı doktorum ve 3,200 kg dedi,oda şaşırdı tekrar tekrar ölçtü,başını kemiklerini ..boyu 50 cm,15 gün içinde çok fazlaca gelişmiş,kadın dudağını ısırıp durdu,enine boyunaymış,bu arada başını doğum kanalına doğru ortalamış hatta biraz girmiş,çok çişli bi bebekmiş böbreklerinde çiş varmış:)) suyu eşi çok iyi..haftaya perşembe günü çatı muayenesi ve nst yapacak doktorum,14 şubatta doğması gerekiyodu,gelişimi iyi olduğu için şubatın ilk haftası doğacak dedi,bugünde,ocak sonuda gelebilirmiş dedi,çünkü gelişim olarak önde gidiyomuş,doğmaya pek bi meraklı benimki,eğer şubat gibi gelirse kilo olarak beni zorlarmış,normal doğumu zorlaştırırmış,şimdilik bu kadar

yanlız değilsin tatlımmm..bana da bişeyler oluyooo:))
bakalım ne zaman doğacaklar yaa..dr öyl söylyince bende şaşırdım ama üstünde de durmadım pekk...erken gelmesinde velettt:))

oohh maşallahh maşallaahhh kız ne yiyon ne içiyon ayyy topak topak bi bebik olacak ne güzelll tam mıncıklamalık kıyamam ben onaaaa.maşallah sağlıklı olsunda.

geçmiş olsun canımm....sanırım artık hepimiz aynıyız gecelerr çok zor geçiyor....
Uyku Seti Alan Arkadaşlar Ayrıca Nevresim Takıımı da Alıyor musunuz?
ben aldım canım....bir nevresim takımı bi uyku seti....
çok geçmiş olsun şenaycım....benimde öyle olmuştu ama çok şükür bu hafta bişi çıkmadı....sende boll bol dinlen kendini yorma...birde magnezyum vermişti doktorum bana sancıları engelliyormuş....umarım bekler oğluşunnn....
maşalllah oğluşuna....canım 2 hafta önce gittiğimde banada demişti doktorum yaşlanmaya başlamış diye ama normalmiş sanırım....anormal bi durum olsaydı dün gitttiğimdede bişi derdi herhalde...sıkma canını....
doğum tarihiniz belli olmuş...hadi bakalım hayırlısı...umarım sağlıkla sıhhatle sorunsuz bi şekilde alırız bebişlerimizi kucaklarımıza....
Slm kızlar izne ayrıldım evde oturmak ne güzel bişeymiş ya:)
sezeryan tarihim de belli oldu 27 Ocak.
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğarlar inş.bebişlermiz.
ohh canım bol bol dinlen....evininn tadını çıkar....doğum tarihinzde belli olmuş hadi bakalım hayırlısı inşş....
doğum tarihleri yavaş yavaş belli olmaya başlamış. benimde sezeryan tarihim 28 ocak
oo maşallah ya bu gidişle şubata kimse kalmıycak sanırım....

maşallah kızına mapucii....tontişş bi bebek olucak hemen mıncıklarsın artık Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inş....

FAYGEN beni unutmayın ben de konaktayım senin doktorum kimdi

Gebelik Çizelgesi Yapımı

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..[/QUOTE]

nasıl yapılcagını anlamadım :26:

canım çok geçmiş olsun ama 5. sırayı vermeyelim emre beye daha dursun yerinde minik paşa inş sende üzme kendini yat uzan iyice dinlen dualarımız seninle hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canımm

inşallah toparlanırsın canım inş 20 gün bekler bebeğin geçmiş olsun

sağolun kızlar; yarın izini başlatıcaz melocum.

bugünkü bu gerginlik geçmiycek sanırım bende ancak yarın kızmı görünce sanırım.
kızımda sanki beni sakinleştirmek ister gibi küçük küçük dokunuşlar yapıyo ama yinede bi tuhafım bugün.
mapuci kız naptın sen bu kıza bööle formülünü ver arkadaşım bende besliyim ööle 15 gün önce kaçtı şimdi ne olmuş??

senay canım geçmiş olsun ya okudum yazını i,nşaşalh hayırlı sağlıklı bi şekilde gelir bebklerimiz
senle bebişlerimiz aynı gidiyo kilo olarak sanırım biraz minikler ya boy iide kilo az geliyo banada diğer arkadaşların kilolarını okuyunca sağlıklı olsunlarda oda öenmli değil tabiki
az önce ocak annerlinden birini doğumunu okudum okadar güzelki artık sabırsızlanıyorum bende kucağımıza alıp koklayalım inşallah sağlıkla buarada benm minğimde 33+2de 1906gr çıktı

mapuci maşallah bebişine cnm kocaman olmuş ne yiyiosun biraz anlatırmısın ya bende yiyim üzülüyorum sanki oğluma bakamıyomuşum gibi

Son düzenleme:
deniz1984,tombii; zug
Kızlar doğum tarihi belirlemişsiniz gözünüz aydın

manikk; cnm kağan 38.haftasını bitirince doğdu

aynen cnm başımın altında 3 yastık, gövdemin üstünden belime kadar 1 yastık bacak aramda 1 yastık öyle uyuyorum, 3 yastıkla yatınca reflüm olsada ağzıma kadar çıkmadı bundan sonra böyle artık... bir yandanda karnım kasılıyor ama neyseki düzenli sancı değil öyle günde 8-10 sefer olup geçiyor
Cnm bende nidilat kullandım kağanda, merak etme kağanda hiç zararını görmedim, inş zamanında gelir kuzucuk sen stres yapma ama, ciğer iğneside aldırtmış onları vurulunca doğsada problem olmaz cnm Allahın izniyle içini ferah tut,belli olmaz belki zamanınıda bekleyebilir ilaçlarla geçmiş olsun
Gözün aydın cnm bebişini görmüşsün, plesanta yaşlanması son haftalarda normal diye biliyorum ayrıntılı bilgim yok bu konuda
Cnm battaniyeleride yıka
Cnm gerilme kramp tarzı bişi olabilirmi? benim bi kaç sefer karnıma kramp girdi midemin yırtıldığını yada bi kaç dk sonra doğuracağımı düşündüm o kadar kötü oluyor
şuan 34.haftanın sonlaındayım.2011 şubat ayı içinde oğlumu kucağıma alacağım inşl.16 yıllık hasret bitecek.Allah bütün isteyenlere bu duyguyu tatmayı nasip eder inşl..
Uzun zamandır beklenen bebişinizi sağ sağlim kucağınıza almanız dileği ile
Heh şöylee tebrik ederim arkadaşım, canını sıkarsan senin canın sıkılıyor, sen canını sıkma onun canı sıkılsın boşveeeeermek lazım
Cnm çok geçmiş olsuın
maş kuzuya, cnm 37. haftada almaya gerek yok bence en az 38i doldursun, haftasına ne kadar yaklaşırsa çene kasları o kadar güçleniyor ve emmesi o kadar kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…