2011 Şubat Anneleri

Ay Şenaycım. Dikkat et kendine. Umarım minik prens biraz daha bekler.

Canım ben ogluma hamileyken bu haftalarda böyle olmuştu. Hatta dün eşime de dedim. dünkü kontrolde doktorum suyu, plesenta çok berrak çok güzel dedi. Ben de eşime dedim ki bu haftalarda Kaan'da plesenta kireçlenmeye başlamıştı. O zaman doktorum dogumun yaklaştıgının belirtisi demişti.

Maşallah ogluşuna da

Haydi hayırlı olsun saglıkla gelsin inşallah.

esracım bi ara erken doğuma yolaçan bişey dye duymuştum ama ne tuhaf şeyler çıkıyor yaaa.

ya hiç sorma annemde benleydi doğumhaneye çıktık nst için ebe 22 yaşındaki erkek kardeşimin ebesi düşün annemle çok samimiler ona dedik dr böle söledi die amaan bu drlarda herşeyi abartıo dedi madem yaşlanmış hani sancı nie yok oda haklıs geldi ya erken doğması değilde bu kilo kaybı ve az besin gitmesi kafamı kurcaladı

bişey soracağım şimdi sezeryan olunca 10 gün falan erken oluyorya...bide izne 3 hafta kala çıkyıyoruz mecbur...şimdi senin o 2 haftalık iznin ziyan olmayacakmı haftaya bebek alınırsa???? bu izin olayını çözen varsa açıklarmı bana...bende 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım ama hep sezeryanlar 38+2de falan oluyomuş ozaman 3 hafta kalmadan çıkıyoruz izne değilmi...benim hesaba göre 1-2 hafta ziyan oluyo...:44: kafam karıştı...bilen varsa anlatırmı??*

aminn amin canım hepimizinki inşallah

maşallah oğluşuna annesi kocaman olmuş

peki bi sorun çıkmışmıydı noldu sonuç olarak

Kızlar hergün ayrı bir heyecan ve endişeyle açıyorum formumuzu acaba kim doğurdu kim ne yaptı die resmen.
Oğlum nasıl bir tip olucak çooook merak ediyorum. Babasını da bana da benzesin istiyorum. Hayırlısıyla kucağımıza alalım aslında başka da birşey istemiyorum.

canım bende bu cuma itibarı ile izne çıkıyorum 37. haftam dolmuş oluyor ve 2 hafta sonra da 28 inde sezeryan olucam.
izin işimi bende çözmüş değilim valla ama bu şekilde çıkacam.

denizcim burda mı yapmış kimde yapmış?
birde sana sordum kayndı sanırım alışverişini nereden yaptın-

yok canım o samsunda yapmış doğumunu..ama benden çok korkuyodu doğumdan..doğumdan sonra ilacın etkisi geçince çok az bi ağrı hissetmiş o kadar..konakta soracam doktoruma bende..
ben alışverişimi belsanın altında bebek magazası var ordan yaptım..bi kaç parcada e-bebekten aldım..beşiğini, uyku setini, vb eşyalarını eşimin memleketinden aldım..rastlantı sonucu orda kraftın park beşiklerini 150 ye buldum..anında kaptım:)
sürekli geziyorum..çok fazlada bişey almak istemiyorum..hediye çok gelir diye..izmitin piyasasınıda pek bilmiyorum...hoşumuza giden bişey olunca atlıyoruz eşimle..

canım cok geçmiş olsun yaaa..20 gün daha dayanır kuzumuzz..dualarımız seninle ve bebişinlee:)

Canım malesef yanıyor. Yapacak bir şey yok...

peki bi sorun çıkmışmıydı noldu sonuç olarak

Yok canım olmamıştı. Hatta oglumda 39+2'de dogum yapmıştım ki acil sezeryana alınmıştım. yoksa beklesek 40. haftayı geçerdi. dogmaya niyeti yoktu yani :)

kızlar şu bebek odası için avize yapımına baktınız mı??süper yaa..ben deniycem...hem çok basite benziyo hemde şıkk..geçen bizden biri paylaşmıştı topiimizde...

bende yapıyom böyle temizlik sonra felç.... yatıyom kalkamıyom bile belim kopuyo... yılbaşından sonraki hafta sonu tövbe etmiştim temizlik yapmamaya..bakalım ne kadar dayanacam böyle...ev sinyaller vermeya başladı 1 hafta temizlemeyince...kesin dayanamam bu haftada yaparım kociim gelmeden....sonra yine 2 gün sızlanırım...akıllanmam ben:87:

Ya kızlar doktor banada plesanta yaşlanmaya başlamış dedi ama ben normal süreç herhalde diye hiç tınmadım.Hatta bize 37. haftadan itibaren bebişi bekleyebiliriz deyince onuda genel bişey sandım.Yani plasentanın yaşlanmaya başlamsı doğumun yakın olduğu anlamınamı geliyor.Kağan kaçıncı haftada doğdu Burcucum?

Ne Burcu'su manikcim? 39+2'de dogmuştu, Biraz önce de yazdım sezeryana alınmasam dogmaya hiç niyeti yoktu. :)

Bir şey olmuyor merak etmeyin arkadaşlar :)

Dogumdan bir gün önce 3300 gr demişti doktorum.

Dogdugunda 3600'dü :)

Zaten ultrason ölçümleri 200 gr aşagı-200gr yukarısı olurmuş...

maşallah canım ozaman ben hiç korkmıım nasıl olsa 37. haftanın içindeyim artık gelirsede 2700 gelcek bugün bile doğsa aşağı yukarı bunada şükür

maşallah canım ozaman ben hiç korkmıım nasıl olsa 37. haftanın içindeyim artık gelirsede 2700 gelcek bugün bile doğsa aşağı yukarı bunada şükür

Evet canım. Şu an dogsa 2500-2900 arası dogar ki o da normal.

Bana dogum yakın dediği halde 5 gün kala girdim doguma. Beklesek hala da gelmezdi :)

Slm kızlar izne ayrıldım evde oturmak ne güzel bişeymiş ya:)
sezeryan tarihim de belli oldu 27 Ocak.
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğarlar inş.bebişlermiz.

doğum tarihleri yavaş yavaş belli olmaya başlamış. benimde sezeryan tarihim 28 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…