5. sıra hala boş dimi kızlar???
o şanslı ben olabilirim malesef
az önce dr.dan geldik, daha minicik oğlum 1950 gr, muayenede herşey normal çıkmıştı aslında gayet keyifliydik ama dr.um 32 haftadan sonra her kontrolde nts'ye alıyor. birşey çıkmaz ama bakalım dedi. ntsde 30u geçen sancılarım çıktı, işin garibi ben hiç birşey hissetmiyorum. ilaç verdiler, bir iki saat hastanede yattım. ara ara tekrar nts'ye bağladılar her seferinde düzenli sancım geliyor. bu akşam için eve gelmek istedim, zoraki izin verdi. şimdi ilaç kullanıyorum nidilat başladık hastanede, bu akşam ve yarın sabah için de prepar denen bir ilaç verdi. dua edin kızlar ilaçlar işe yarasın. yarın sabah tekrar nts yapacak ve ona göre yatış yaptırabilir. bebeğim en az 20 gün daha dursun başka birşey istemiyorum. ciğerleri için iğneleri de aldırttı, yarın onları da yapacaklar. çok üzgünüm, dualarınıza ihtiyacım var
fazla oturmak bile yasak, sürekli yatıcaksın dedi. yazamazsam merak etmeyin; inşallah olmaz ama doğum falan olursa melocumu arar haber yollarım size.
herkese sevgiler
kızlar ben geldim 12 de dr dan döndük 2700 olmuş oğlum ama dr plasente yaşlanması var dedi 10 gün sonra yine gel bakacaz dedi ona göre karar vercekmiş doğuma bilen varsa sölesin ne oluo bu plasenta yaşlanması kafama takıldı
selam kızlar
bizim de doğum tarihimiz belli oldu
28 ocak 2011 sabahı olacak hayırlısı ile kızım bir süpriz yapıp önceden gelmek istemez ise..
bu arada kızlar battaniyelerini de yıkıyormusunuz bebişlerin?
birde herkesin ağrı şikayeti var benim de ciddi boyutta sağ elim uyuşuyor sinir ediyor beni bazen hiçbişey hissetmiyorum
size de aynısı oluyor mu?
esracım bi ara erken doğuma yolaçan bişey dye duymuştum ama ne tuhaf şeyler çıkıyor yaaa.
kızlar iyi akşamlarrr eskisi gibi giremiyorumm.bire üzerine grip oldumm.resmen burnum sızlıyorrr.bel ve sırt ağrılarım arttı oturamıroumm.iş yerinde son haftam bu haftayı da bi doldursam
bugün doktora gittik nst güzel çıktı bizimki hala yerleşmemiş kafası sağ kasığımın ordaa.2800 olmuşuz.suyumuz iyi plesantamızda iyiymişş.pzt tekrar kontrolümüz var pazartesi günüde bakıcak en erken perşembe alabiliriz sezeryan istersen dedi.ama ben bekleme taraftarıyım biraz daha dedi bakalım pzt dananın kuyruğu kopacak yaniii
Ay Şenaycım. Dikkat et kendine. Umarım minik prens biraz daha bekler.
Canım ben ogluma hamileyken bu haftalarda böyle olmuştu. Hatta dün eşime de dedim. dünkü kontrolde doktorum suyu, plesenta çok berrak çok güzel dedi. Ben de eşime dedim ki bu haftalarda Kaan'da plesenta kireçlenmeye başlamıştı. O zaman doktorum dogumun yaklaştıgının belirtisi demişti.
Maşallah ogluşuna da
Haydi hayırlı olsun saglıkla gelsin inşallah.
maşallah oğluşuna annesi kocaman olmuş
Canım ben ogluma hamileyken bu haftalarda böyle olmuştu. Hatta dün eşime de dedim. dünkü kontrolde doktorum suyu, plesenta çok berrak çok güzel dedi. Ben de eşime dedim ki bu haftalarda Kaan'da plesenta kireçlenmeye başlamıştı. O zaman doktorum dogumun yaklaştıgının belirtisi demişti.
Maşallah ogluşuna da
Haydi hayırlı olsun saglıkla gelsin inşallah.
bişey soracağım şimdi sezeryan olunca 10 gün falan erken oluyorya...bide izne 3 hafta kala çıkyıyoruz mecbur...şimdi senin o 2 haftalık iznin ziyan olmayacakmı haftaya bebek alınırsa???? bu izin olayını çözen varsa açıklarmı bana...bende 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım ama hep sezeryanlar 38+2de falan oluyomuş ozaman 3 hafta kalmadan çıkıyoruz izne değilmi...benim hesaba göre 1-2 hafta ziyan oluyo...:44: kafam karıştı...bilen varsa anlatırmı??*
denizcim burda mı yapmış kimde yapmış?
birde sana sordum kayndı sanırım alışverişini nereden yaptın-
5. sıra hala boş dimi kızlar???
o şanslı ben olabilirim malesef
az önce dr.dan geldik, daha minicik oğlum 1950 gr, muayenede herşey normal çıkmıştı aslında gayet keyifliydik ama dr.um 32 haftadan sonra her kontrolde nts'ye alıyor. birşey çıkmaz ama bakalım dedi. ntsde 30u geçen sancılarım çıktı, işin garibi ben hiç birşey hissetmiyorum. ilaç verdiler, bir iki saat hastanede yattım. ara ara tekrar nts'ye bağladılar her seferinde düzenli sancım geliyor. bu akşam için eve gelmek istedim, zoraki izin verdi. şimdi ilaç kullanıyorum nidilat başladık hastanede, bu akşam ve yarın sabah için de prepar denen bir ilaç verdi. dua edin kızlar ilaçlar işe yarasın. yarın sabah tekrar nts yapacak ve ona göre yatış yaptırabilir. bebeğim en az 20 gün daha dursun başka birşey istemiyorum. ciğerleri için iğneleri de aldırttı, yarın onları da yapacaklar. çok üzgünüm, dualarınıza ihtiyacım var
fazla oturmak bile yasak, sürekli yatıcaksın dedi. yazamazsam merak etmeyin; inşallah olmaz ama doğum falan olursa melocumu arar haber yollarım size.
herkese sevgiler
bişey soracağım şimdi sezeryan olunca 10 gün falan erken oluyorya...bide izne 3 hafta kala çıkyıyoruz mecbur...şimdi senin o 2 haftalık iznin ziyan olmayacakmı haftaya bebek alınırsa???? bu izin olayını çözen varsa açıklarmı bana...bende 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım ama hep sezeryanlar 38+2de falan oluyomuş ozaman 3 hafta kalmadan çıkıyoruz izne değilmi...benim hesaba göre 1-2 hafta ziyan oluyo...:44: kafam karıştı...bilen varsa anlatırmı??*
peki bi sorun çıkmışmıydı noldu sonuç olarak
Canım malesef yanıyor. Yapacak bir şey yok...
Yok canım olmamıştı. Hatta oglumda 39+2'de dogum yapmıştım ki acil sezeryana alınmıştım. yoksa beklesek 40. haftayı geçerdi. dogmaya niyeti yoktu yani :)
ya peki kilosu nasıldı bebişin
Kızlar iyi geceler,ben bugün evi dip köşe temizledim,hızımı alamadım banyoya girip çamaşır suyu cifle bir güzel ovaladım,sonra banyomu yaptım,banyoyu kurulayıp viledayla bir güzel sildim,sonra mutfağa girip bir dünya bulaşık ve yemek yaptım,çamaşırları astım,derkenn sonrasında nemi oldu,anaaaaammm bir ağrı bir ağrı,ayaklar kalça bel feryat ediyor,şu sıralar magnezyum hapınıda almayınca,3,4 ay öncesine döndüm,çok ağrılarım oldu,biraz iyiyim şimdi,aslında kalkıp uyumam lazım yarın kontrolüm var,bebişimle buluşucam bakalım doktor teyzemiz neler dicek çok merak ediyorum ama eşim korku filmi açıp izleyelim diye tutturdu,hatta ayarlıyo şuan :S neyse biraz onunla takılim sonra ben kaçarım uyumaya:)) tatlı uykularrr
Maşallah ogluşuna da
Ya kızlar doktor banada plesanta yaşlanmaya başlamış dedi ama ben normal süreç herhalde diye hiç tınmadım.Hatta bize 37. haftadan itibaren bebişi bekleyebiliriz deyince onuda genel bişey sandım.Yani plasentanın yaşlanmaya başlamsı doğumun yakın olduğu anlamınamı geliyor.Kağan kaçıncı haftada doğdu Burcucum?
Dogumdan bir gün önce 3300 gr demişti doktorum.
Dogdugunda 3600'dü :)
Zaten ultrason ölçümleri 200 gr aşagı-200gr yukarısı olurmuş...
maşallah canım ozaman ben hiç korkmıım nasıl olsa 37. haftanın içindeyim artık gelirsede 2700 gelcek bugün bile doğsa aşağı yukarı bunada şükür
selam kızlar
bizim de doğum tarihimiz belli oldu
28 ocak 2011 sabahı olacak hayırlısı ile kızım bir süpriz yapıp önceden gelmek istemez ise..
bu arada kızlar battaniyelerini de yıkıyormusunuz bebişlerin?
birde herkesin ağrı şikayeti var benim de ciddi boyutta sağ elim uyuşuyor sinir ediyor beni bazen hiçbişey hissetmiyorum
size de aynısı oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?