2011 Şubat Anneleri

manikkcim güle güle kullanın halınızıı karlı alışverişşş....mapuciiii maşallahhtosuncukk olmuşş resmen...bu haftalarda herkesee dr lar bişi söylüyo plesanta yaşlanması suyun azalmasıı....vs gibii...hiç kafanıza takmayın banada demişlerdi erken doğum suyun az sancı çıkmıştıı ama şimdi herşeyim normal...senaysn o ilacı bende kullandım iğnede vuruldum bebeğin ciğerleri için şimdi çok şükür bi sıkıntımız kalmadı.bugn kontrole gittim 2.700 gr olmuş....doğum tarihleride belli olmaya başladı yavaş yavaşş...

aa kızlar bebişler ne çabuk kilo alıyo ööle maşallah benim kızımda 2700 ü geçsin istiyorum artık bakalım noldu.hergün süt muz ceviz badem dayandım valla 15 gündür inş biraz fazla kilo almıştır.
bu arada benim gerginliğim eşim gelince biraz azaldı canım kocacım :)
yemekten sonra da biraz bahçeye inip yürüyüş yaptık hem mideme iyi geldi hemde günlerdir kaynanayla evde olmama iyi geldi.
yemek dediysem kahvaltı yaptık bugün yani dün iyiydi ya bu gün yine fos bende yapmadım zaten ağrılarım gerginliğim hatsafhadaydı.

kızlar bakın doğuranlar bir bir kayboluyor....
hadi onların aniydi erkendi

bundan sonra doğum yapanlar toiğie girip sorularımızı cevaplasın bebişleri anlatsın tııııımammm mm?:95:

insan merak ediyor yahu :95:hangi aşamalar oluyor neler oluyor

hay maşşallah arkadaşım normal doğurabilirmisinki? bende hiç kısmadım belkide kısamadım boğazımı geçen hafta 2kğ dedi doktor...bakalım ne kadar olabilcek bebeğim.haftaya bakacaz.tombiş tombiş olsun anası gibi inşallah...bu kadar aldığım kiloya değer inşallah...

süper baya karlı olmuş...fotoğrafını koy bakalım canım,güle güle kullansın minişimm

saoğlun kzılar benim mobilyalar beyaz kulpları pembe kahveli koymuştum ciciş topiğine foto makinem olmadığı için şimdi çekip gösteremiyorum ama en kısa sürede alıcaz inş:) ama netteki resmini ekliyorum halımın. google ünal ticaret yazarsanız görürsünüz çok hesaplı halılar toptancısı olduğu için piyasaya oranla çok uyguna satıyorlar.Bide bizim bebiş odası biraz büyüktü 3,5 metrekare halı aradım çocuk halıları hep küçücük bide mobilyalarıma uygun sade bişey istedim.Lüx shaggy diye geçiyor böyle parlıyor ışığa göre rengi değişiyor çok hoşuma gitti.Halı almak isteyenler baksınlar bence.
İşte bu kızımın halısı.....Halı resimde görüldüğünden daha beyaza yakın burda çok krem çıkmış....

mobilyam bu buna uysun istedim...

Evet ya kesinlikle katılıyorum bi koşu doğurup gelin bizede anlatın merak ediyoruz valla
Bu arada bende ablama sorup duruyorum ne oldu nasıl oldu diye... Çok şaşırdığım bişey söyledi ablam hemen aktarayım sizede sancılarda acı hissetmiş ama ıkınırken ve bebk çıkarken hiç acı hissetmemeiş halbuki ben bebek çıkarken daha acır sanıyordum.Buna sevindim doğrusu...

Cnm genel anestezi oldum, acımıyor desem yalan olur ilk 3 ay baya baya ağrım vardı, ilk 2 hafta ağrılar yoğun oluyor zaten dr da ağrıkesici veriyor paroldu yanlış hatırlamıyorsam , düzenli alıyosun, oturup kalkarken hatta sağından soluna dönerken ağlarken gülerken karnınıla yaptığın her harekette ağrın oluyor hatta yanma oluyor desem daha doğru ifade etmiş olurum, bide antibyotik kullanıyosun enfeksiyon riskine karşı bana augmentine vermişti, ama tabi aradan zaman geçince dikiş yerlerinin soğukta sızlaması dışında pek bi şikayetin olmuyor

Bebeğini görmüşsün gözün aydın cnm

Gözün aydın bebişini görmüşsün cnm, uyku için eğer uykun gelmiyorsa ılık bir duş alıp bir bardak süt içebilirsin, eğer wc ye kalkmaktan uyuyamıyorsan ona yapıcak bişi yok maalesef bende baya uyanıyorum wc ye
Güle güle kullanın cnm çok karlı bir alışveriş olmuş
hadi kolayladın burcum iyi yapmışsın hazırlıklı olmak gerek

10cm olmalı diye duymuştum ama sendeki ne kadar burcu

Melocum çok merak ettim ölçücem aynadan bakarak yazarım birazdan

slmm kızlarr nasılsınızz ayy benn cok kötüyümmm hasta oldumm evde oturdugum yerdeee yaaa boğazım başım kulaklarımın arkası sızım sızım sızlıyorr sağlık ocağına gittim ama ilaç yazdı antibiyotikk onuda kullanmka istemiyorum zaten iki şişe 1000 mg antibiyotiği yeni bitirrdim ama dayanamıcam sanırımmm saolsun kayınalidemm bakıyorr elimi sıcaksudan soğuk suya sokmuyorr o olmasa napardımm bilmem

selam kızlarrr,ben geldm yine
gittik kontrolümüzü olduk
sıpa yine korkuttu yaa,dr bakıo bakıo çok incelmiş rahimağzı heralde gelio bu fln yaptı böyle:26:
ama emin olaalım haydeee yine çatala burcu hanım:S E alıştım da artık oraya her kontrolde bişi çıkıo açıoz bacakları yani
ayy çıbığı soktu yine:S
Neyse ki yanlış sinyalmişşş,3.6 cm çıktı
anlamıorum neden böle oluo karından bakılınca herkes her an doğurcamı sanıo yaw:44:
neyse... nst ye de bağlandık,o daiiydi allaha şükür,yarn sbh da kan idrar fln vericem.
33+3 teyz ama 34 35 haftalık gbi görünüo ddi,aslında kilosu da çok diil 2,160 ama nie öle ddi anlamadım:44:
2 hafta snra bida gtcz,hee açmışken çatıma da bak ddm yok ddi tetikler doğumu şimdi rahimağzına dokunmak ddi. bende baktrm da kurtulym diodum

anacm 3 kiloları görmüşsünüz maşallah bebişlere eee annelerine de kolay gelsn

Melocum ölçtüm 15 santim kesi yeri ya %50 daha fazla, dr haklı sanırım..

Son düzenleme:

çok güzel bişi çıkmamış :))bende merakediom kaç kilo oldu die bu çatı muhabbetide geriyor insanı yaw bakalım napcaz

Melocum ölçtüm 15 santim kesi yeri ya %50 daha fazla, dr haklı sanırım..

burcu sezeryan yerin nasıl kapatıldı yapıştırmamı ? dikişmi?

benim dr yapıştırma yapıcam dedi iyimidir acaba yapıştırma fıkrı olan varmı

Cnm gözün aydın maşallah bebişine

Geçmiş olsun cnm inş çabucak atlatırsın, ben üst üste 5 kutu antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım kağanda enf. nun geçmesi için, belki için rahatlar diye söylüyorum

burcu sezeryan yerin nasıl kapatıldı yapıştırmamı ? dikişmi?

benim dr yapıştırma yapıcam dedi iyimidir acaba yapıştırma fıkrı olan varmı

Cnm estetik dikiş benimki, ipi kendiliğinden düğüm yerlerinden eriyip koptu dikiş aldırmadım yani

teşekkürler kızlar:)
bu arada söylemişmiydim bilmiorum,benm annem kardeşimi de beni de normal doğumla doğurmuş,ve hiççç dikişi yok biliomusunuz az da sayılmazdk ikimiz de ben 3300 kardeşim 3500 doğmu.
ay anne nası yaptın nası kesmeden çıktık biz dedim
lastik gbi açılıverdi walla pırt die çıkardm işte,lastik gbi de yine kapanıverdi kendi kendine dio
kızım rahat olcaksn ddi,kendini psikolojk olarak rahatlatrsan kendiliğinden açılıo ddi
çok ilginç dmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…