2011 Şubat Anneleri

Sürmeli Allah Mert bebeğin yardımcısı olsun canım ya İnşallah her şey yolunda gider. Dualarımız sizinle...

Canım tekrar tebrik ederim. Sen şimdi en güzel duyguları yaşıyorsun :) Sen sıranı savdın, sıra bizlerde inşallah :)

Bak yine ben yapamadım açılışı :)

Günaydın canım.

Ya dünden bu yana kızımın hareketleri iyice azaldı. Ufaktan dokunuyor sadece. Dün saglık ocagındaki aile hekimimiz aradı.Dogumdan önceki son kontrolünüzü yapalım dedi. Saat 15.00'da gidicem bakalım...

Son düzenleme:
günaydın benimde bebeğimde hareketler azaldı.kızlar hepsi burada comda ana dizi var 30 tl ye aldım sizce nasıl.biberon ısıtıcı var bekonun 13 tl ye düşmüş ihtiyacı olan varsa alsın ben bebeğendim

ohhh birim ben birimmm
benim kizda bazi günler sakin oluyo hareketleri takip et zaten randevunda varmis durumdan haberdar et bizi emi

günaydın benimde bebeğimde hareketler azaldı.kızlar hepsi burada comda ana dizi var 30 tl ye aldım sizce nasıl.biberon ısıtıcı var bekonun 13 tl ye düşmüş ihtiyacı olan varsa alsın ben bebeğendim

senin suyun az degil miydi yanlis mi hatirliyorum, sen dahada iyi takip et hareketleri..
abuuu annem esimede banada bisi almayi yasakladi biz gerektiginden fazl aldik galib alisveris isimiz bitmistir almiyorum daaa bisi

ayyyyyy tüylerim diken diken oldu...gözlerim yaşardı walla...işte olmasam zangır zangır ağlardım...bi hoş oldum...ne mutlu sana canım...allah hepimize nasip etsin o duyguyu sağlıklı sıhhatli...kaderi güzel olur inşallah bebeğinin canım....

Amin canim insallah.
Ay evet ya uzak ama hadi benim kizimda hasta olurda bilemezlerse. Ondan korkuyorum.
Hastaneye giderken rahat birseyler giyecegim ben.

Kayinvalidemin kayinbabasida traktore bindirmis cabuk dogursun diye.

İlk defa açılışı ben yapıyorum sanırım :)

Günaydın herkese. :)

Günaydin canim

Insallah canim cok sagol

Gunaydin.

günaydın kızlar... c.tesi kontrole gidecektim ama sancım oldu nts ye aldılar... bebeğim 2500 gr. mış sancıların daha minik sancılar diyo dr. ama ara ara çok şiddetli sancım oluyo... izne ayrılamadım çok yoruluyorum ondan mı acaba yoksa neden sancım çok oluyo..

calistigin icin olabilir tabi, hep oturmak iyi degil yatarak dinlenmen lazim aslinda, neyse nstde cok bisey cikmadiysa korkulacak bisi degildir

Günaydın Kızlar Ve Güzel Bebişleri..

Bebeğimin Yatağı Geldi Dün Gece Sipraişini Vermiştik 2 Gün İçinde Getirdiler Öyle Güzel Oldu ki Biran Önce Doğsun İstiyorum Artık :}

Dün Gece Ne Sağa Döndüm Rahat Ettim Ne Sola Uyuyamadım Gözlerim Kapanıyor ve Kayınvalideme Misafir Gelecek Ona Gidicem Birazdan :S

Kizlar $aka gibi yaa 37 haftamda bitti

Artik korkmayami ba$liyorum nee

bende 3 haftadır kontrole gitmedim.cuma günü nst bakacaklar.her hafta gidiyorum.erken dogum tehlikesi bendede var.eşimin izni yok onun için pzt ye aldık.gidecektik beraber.otobüsle gidiyoruz arabamız olmyınca.bende tek başıma gidemiyorum.geçen düşüyordum.itekliyorlar kimsede vicdan kalmamış.yer mer zaten vermiyorlar.

kıssslaar.... şekerimmi çıkmış ne...açlık 87 çıktı...1.saat 157 çıktı... çokmu??? hiç böyle çıkmamıştı hep 140 çıkardı en fazla...3 çeyrek simit kaşar ve duble çay içmiştim... tecrübeliler akıl verirmi?? doktora söylemem gerekmi sizce:18:

günaydın güzel anneler,tatlı bebişler
geçmişi okuyayım dedim ama gene bitiremedim
umarım herkes iyidir

kızlar bende alışverişlerimi bitirdim sayılır
valizim de hazır
ama bişey soracağım
bebeğin bezlerini,alt açma bezini,ıslak mendilini falan nerden aldınız
ben hepsini gidip e-bebek ten alayım dedim ama orası pahalı dedi birkaç kişi

bir de emzik silikon olmalı değil mi?

şekerli kızlar burda değilmişiniz??? el cevap lütfen!!!!

Canım onları bir marketten de alabilirsin. Ben bezi de ıslak mendili de prima aldım.

Biberon ve emzik ise silikon damaklı nuk aldım...

e-bebek gerçekten pahalı biraz.

Açlık normal ama tokluk yüksek. Doktoruna haber ver bence...

günaydın şekerlerrr:)))

geçmişe şööyle bir gö gezdirdimm..aklımda kalanları yazıyımm

sürmelicim mert bebişe allah sağlık sıhhat versin inş.dualarımız sizinle

gözdecim güzel haberlerle gel emi:)

faygen cim ben şu ana kadar sadece şeker yüklemesi yaptırdım..sonucu tam bilmiyorum bile..dr iyi dedi..daha da bakmadımmm...yaneee hiiiç bi fikrim yokkkkçok mu rahatımmmm

umarım herkes iyiiidrrr...iyi bir gün geçirim emiii.....hadi 5. bebişimizi bekliyoruzzzz..yok mu doğurannnnn

selam kızlarr ben geldim

dün gece 12 ye geliyordu yattığımda maşallah diyim yattım uyudum sabaha kadar uyumuşum 4te bir tuvalet için uyandım ayyy nazar değmesin iki gündür uyuyorumm güzel

kahvaltı etmedim daha acıktım ama işte oyalanıyorum.

son zamanlarda pek uzun süre kalamıyorum pc başında.gördüğüm kadarıyla genelimiz aynı durumdayız.sırtım belim falan ağrıyor her ne kadar laptop ta olsa karşısında oturmak zor oluyor.

yavaş yavaş doğumlar doğum riskleri artmaya başladı hadi bakalım hayırlısı

bu saydıklarını heryerde bulabilirsin.ben realden aldım bezii primanın yeni doğanını aldım bi paket.ıslak mendili de annem almış bir sürü kendim iiçin normal bi marka bebek içinde unibaby nin ıslak pamuk diye yazan kimyasal olmayanları tercih ettim

emziği bebedorun silikon damaklı aldım oda denemek için malum bebekler emzik seçiyo onu almazsa sırayla deniycem markaları ikinci sırada avent var ama

birde molfiksin alt açmasından aldım bitane attım çantaya hastanede kullanırım diye.şu kullan at olanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…