2011 Şubat Anneleri

valla hap kullanmayı bende hiç sevmiyorum. bana catı muayenesi için bişey demedi yarın dr gitcem soracam bende dr göre degisiyormus canım bazıları doguma gittiginde bakıyomus önce olursa dogumu tetikler diye . bazısı da önceden 37. hafta da bakıyormus ya benim kızın yerimi daraldı nedir 3-4 gündür hareketi azaldı ya artık sona yaklaştıkça iyice evham yapar oldum...

canım ben balık yağını ilk 3 ay kullandım 15 tabletim kalmıştı onuda şimdi içiyorum doğuma kadar faydası olur diye beyin gelişimi için kilo alması için epey faydalıymış

ilk zamanlar kullanılması daha mantıklı gibi geliyor bana,son ayda kullanılmasının faydası nedirki,bana son ayımda bahsetti balık yağından,peki aldığın bu hapın büyüklüğü nedir tadı nasıl,balık yağı hapı denilince itiyo beni ıyy

benim de haftaya çatı muayenem yani 36.hafta bitince....balık yağıyla ilgili bana da bişey demedi dr..haftada bir yemeye çalıştım ama pek faydası olacağını sanmıyorum o kadarcık şeyin...

gülcan sen şuan 34.haftada gözüküyosun nasıl haftaya 36.haftan biticek,gebelik çizelgende yalnışlıkmı var,çünkü ben şuan 35 haftalığım haftaya 36 olmuş olucam

bazen azalıyor bazende yerinde durmuyolar normal yaa,ama yerleride artık iyice daraldı,içime doğuyor ben galiba sezeryan olucam,rahimim esnek çıkıcak normal doğurmaya,fakat bebeğin iriliğinden sezeryan önerilecek gibi geliyor bana,çünkü daha günüm var bebeğin kilosu 3.200,doktor 4 kgya yaklaşır dedi,sırf irilikten sezeryan olmak istemiyorum ya :S

iyide canım kilolu olursa catın müsait olmassa zorlanırsan daha kötü olur. ama geçen ocak annelerinden birisi 4 kilonun üstünde normal dogum yaptı maşallah olabilirde yani hayırlısı bakalım ne olacak bende merak ediyorum su dogum nasıl olcak diye püffff

canım benim kullandığım hapın kokusu tdı filan yok jel gibi şeffaf bi hap bende kullandım ilk aylar içinde 15 tane kalmıştı eşimde iç iç diye diretti faydası olurmuş oğluşuna gerçi doktor doğuma kadar içdemişti ama içen yok

CAnım ben 5.aydan beridir balık yağı vitamını içiyorum.

maşallahhhh,yalnız doktorun tavrı hoşuma gitti benim gibi düşünüyor,doğum konusunda fikrini alayım dedim sezeryanmı yoksa normal doğumumu daha çok önerir diye,kadın çatını muayene ederiz tüm tetkikleri yaparız uygunsan mutlaka normal doğur,ama rahimde açılma yoksa yada az açılma varsa suni sancıyı dayayıp kadını hırpalamanında anlamı yok olmuyosa olmaz zorlamanın alemi yok dedi,

bu arada ikimizden başka kimse konuşmuyor,şansımamıdır nedir nezaman foruma girip yazsam herkes susuyor,normalde vızır vızır yazarlar:) bayada kişi var forumda ama herkes susuyor

canım vallahi benim açık ama iş yerindeyim ve sürekli bakamıyorum zaman zaman okuyorum ve yazıyorum

cnm34+5 yani 35.haftadayım...bu cuma 35.hafta bitecek,haftaya cuma da 36.hafta bitecek ve o gün çatı muayenesi yapacakmış dr...

slm kızlar umarım herkes iyidir ben 2 gündür pek giremiyorum geçmişede pek bakamadım ama umarım herkes iyiyidir,ben bu gün eşim gittikten sonra öğlene kadar uyumuşum sanırım şu bir haftanın uykusuzluğunun acısı çıktı.gözlerim kombalak kadar olmuş:))dün akşam misafir vardı vallahi artık misafir falan ağırlayamazmışım onu anladım çok yoruldum dün belimin ağrısına duramadım hatta bi ara öyle bir ağrı girdiki kasıklarıma doğuruyorum zannettim eşimi aricaktım nerdeyse.okadar hazırlık yaptım birde hiçbirşey yemedilerdoğru düzgün hepsi olduğu gibi dolapta duruyor keşke yapmasaydım.ondan önceki günde sinemaya gitttik eyvah eyvaha çok güldüm çok komik bir film olmuş bence hepiniz doğumdan önce son kez bir gidin derim,zaten bende onu düşünerek gittim yoksa kıpırdamazdım yerimden eşim bak bunlar son gezmelerin deyince kaldırdım kendimi yattığım yerden.iyikide gitmişim güzel oldu benim için ama uzun süre oturmak zor tabi akşam eve gelince ah belim oh ayağım deyip durdum.benden 2 günlük havadisler bunlar bu arada bebişede ya yarın yada öbürsü gün bakıcaz,özledim valla oğlumu en son 2900 dü şimdi 3 ü geçmiştir sanırım bi 10 gün oldu bakmayalı benim oğlan geçenlerde 10 günde 500 gr almıştı şimdi yine öyle olduysa sanırım bi 3400 falan olmuuştur,böle giderse normal doğum bhayal olcak gibi ama bellide olmaz dediğiniz gibi 4 ü geçik normal doğuranlar var bakalım hayırlısı.

bu arada balık yağından bahsetmişsinmiz ben hiç balık yağı falan kullanmadım eşimde herşeyin doğalı faydalı dedi oda balık yağı kullanmalısın gibi bişey demedi o yüzden haftada 2 kez balık tükettim düzenli olarak hatta bazen 3 kez balığı çok sevdiğim için hiçte zorlanmadım yerken,ekstra bir vitaminde kullanmadım sadece düzenli olarak demir hapını kullanıyorum ilk aylardada folic kullandım hepsi bu.

arkadaşlar çatı muayenesi olan var mı .varsa nasıl yapılıyor anlatabilir mi ben çok korkuyorum.hem ben sezeryan istiyorum çatı muayenesi yapmasalar olmaz mı acaba

arkadaşlar çatı muayenesi olan var mı .varsa nasıl yapılıyor anlatabilir mi ben çok korkuyorum.hem ben sezeryan istiyorum çatı muayenesi yapmasalar olmaz mı acaba

eğer sezeryan ıstıyorsan doktorun zaten bu muayeneyı yapmaz
yapmasına gerek yok canım
bende sezeryan olacağımdan sadece nts ye bağladı o kadar catı muayenesi falan yapmadı bence sana da yapmaz.

kızlar şu bebek odası için avize yapımına baktınız mı??süper yaa..ben deniycem...hem çok basite benziyo hemde şıkk..geçen bizden biri paylaşmıştı topiimizde...

denizciğim onu ben burdan bulup paylaşmıştım ama sanırım sen ve benden başka kimsenin ilgisini çekmedi.ben dün yaptım ama daha bitmedi henüz biter bitmez fotosunu koyucam topiğimize.

canım bende hemen hemen haftada 1 balık tuketıyorum
ama doktorum bana 5. aydan itibaren takviye olarak ferrum forte,multıbıonta ve balık yağı verdı ve doğurana kadar hergun 1 er tane içiyorum.yani bir zararı yok faydası var.

aşağı yukarı 20 li günlere düştük kızlar kimimiz korkuyor kimimiz heyecanlı ama benim içime öle bi vesvese girdiki nasıl kurtulacam bilmiyorum:2: hep bebeğime bişi olcak düşüncesi geçio kafamdan piskolojim çok bozuldu kızlar :85:

canım,sakın korkulara negatif düşüncelere kapılmaki hemen kolayca atlat geçsin bitsin dünyalar güzeli bebeğin sağlıkla gelsin
hep iyiyi düşünki iyi olsun tamammı?
hepimiz korkuyoruz tabii ilk kez yaşıyoruz ama inan pozitif olursan kolayca geçecek unutma:))

sevinç öksürük için sıcak zencefilli abllaı süt içipyatıyorum ben sonra ter boşanıyor ve acayip iyi geliyor

bende daha olmadım çatı muaynesini eeşim erkenden yapmaya gerek yok 39.haftada falan bakarız dedi,elle alttan muayne ediyorlar normal doğum amusaitmi çatın diye üstünede beyaz bir örtü örtüyorlar yani doktor gözüyle bakmıyor sadece eliyle kontrol ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…