bende pek balık tüketmedim,zaten hamsi yiyemiyorum,yediğim tek balık var oda palamut,doktorumda karadenizdeki balıkların durumu perişan dedi,balık yağını ısrarla önerdi durdu,gerçi neredeyse doğuracam daha alıpta kullanmadım bile,sevmiyorum hap ilaç kullanmayı ya:) bu arada haftaya çatı muayenem var :S senin doktor herhangi bişey dedimi çatı muayenesiyle alakalı,daha erken değilmi çatı muayenesi için ya,su kesesinin patlama ihtimali olabiliyormuş
canım ben balık yağını ilk 3 ay kullandım 15 tabletim kalmıştı onuda şimdi içiyorum doğuma kadar faydası olur diye beyin gelişimi için kilo alması için epey faydalıymış
benim de haftaya çatı muayenem yani 36.hafta bitince....balık yağıyla ilgili bana da bişey demedi dr..haftada bir yemeye çalıştım ama pek faydası olacağını sanmıyorum o kadarcık şeyin...
valla hap kullanmayı bende hiç sevmiyorum. bana catı muayenesi için bişey demedi yarın dr gitcem soracam bende dr göre degisiyormus canım bazıları doguma gittiginde bakıyomus önce olursa dogumu tetikler diye . bazısı da önceden 37. hafta da bakıyormus ya benim kızın yerimi daraldı nedir 3-4 gündür hareketi azaldı ya artık sona yaklaştıkça iyice evham yapar oldum...
gülcan sen şuan 34.haftada gözüküyosun nasıl haftaya 36.haftan biticek,gebelik çizelgende yalnışlıkmı var,çünkü ben şuan 35 haftalığım haftaya 36 olmuş olucam
bazen azalıyor bazende yerinde durmuyolar normal yaa,ama yerleride artık iyice daraldı,içime doğuyor ben galiba sezeryan olucam,rahimim esnek çıkıcak normal doğurmaya,fakat bebeğin iriliğinden sezeryan önerilecek gibi geliyor bana,çünkü daha günüm var bebeğin kilosu 3.200,doktor 4 kgya yaklaşır dedi,sırf irilikten sezeryan olmak istemiyorum ya :S
ilk zamanlar kullanılması daha mantıklı gibi geliyor bana,son ayda kullanılmasının faydası nedirki,bana son ayımda bahsetti balık yağından,peki aldığın bu hapın büyüklüğü nedir tadı nasıl,balık yağı hapı denilince itiyo beni ıyy
bende bir kaç gündür senin gibi koşturuyorum galiba bu akşamda abimle yengem gelicek
kızlar doktorum dün balık yağı tabletini vurgulayıp durdu,son ayda bebeğin beyin gelişimi için alınması gerekiyormuş,size böyle birşey dendimi?
iyide canım kilolu olursa catın müsait olmassa zorlanırsan daha kötü olur. ama geçen ocak annelerinden birisi 4 kilonun üstünde normal dogum yaptı maşallah olabilirde yani hayırlısı bakalım ne olacak bende merak ediyorum su dogum nasıl olcak diye püffff
maşallahhhh,yalnız doktorun tavrı hoşuma gitti benim gibi düşünüyor,doğum konusunda fikrini alayım dedim sezeryanmı yoksa normal doğumumu daha çok önerir diye,kadın çatını muayene ederiz tüm tetkikleri yaparız uygunsan mutlaka normal doğur,ama rahimde açılma yoksa yada az açılma varsa suni sancıyı dayayıp kadını hırpalamanında anlamı yok olmuyosa olmaz zorlamanın alemi yok dedi,
bu arada ikimizden başka kimse konuşmuyor,şansımamıdır nedir nezaman foruma girip yazsam herkes susuyor,normalde vızır vızır yazarlar:) bayada kişi var forumda ama herkes susuyor
gülcan sen şuan 34.haftada gözüküyosun nasıl haftaya 36.haftan biticek,gebelik çizelgende yalnışlıkmı var,çünkü ben şuan 35 haftalığım haftaya 36 olmuş olucam
bazen azalıyor bazende yerinde durmuyolar normal yaa,ama yerleride artık iyice daraldı,içime doğuyor ben galiba sezeryan olucam,rahimim esnek çıkıcak normal doğurmaya,fakat bebeğin iriliğinden sezeryan önerilecek gibi geliyor bana,çünkü daha günüm var bebeğin kilosu 3.200,doktor 4 kgya yaklaşır dedi,sırf irilikten sezeryan olmak istemiyorum ya :S
arkadaşlar çatı muayenesi olan var mı .varsa nasıl yapılıyor anlatabilir mi ben çok korkuyorum.hem ben sezeryan istiyorum çatı muayenesi yapmasalar olmaz mı acaba
kızlar şu bebek odası için avize yapımına baktınız mı??süper yaa..ben deniycem...hem çok basite benziyo hemde şıkk..geçen bizden biri paylaşmıştı topiimizde...
bu arada balık yağından bahsetmişsinmiz ben hiç balık yağı falan kullanmadım eşimde herşeyin doğalı faydalı dedi oda balık yağı kullanmalısın gibi bişey demedi o yüzden haftada 2 kez balık tükettim düzenli olarak hatta bazen 3 kez balığı çok sevdiğim için hiçte zorlanmadım yerken,ekstra bir vitaminde kullanmadım sadece düzenli olarak demir hapını kullanıyorum ilk aylardada folic kullandım hepsi bu.
denizciğim onu ben burdan bulup paylaşmıştım ama sanırım sen ve benden başka kimsenin ilgisini çekmedi.ben dün yaptım ama daha bitmedi henüz biter bitmez fotosunu koyucam topiğimize.
aşağı yukarı 20 li günlere düştük kızlar kimimiz korkuyor kimimiz heyecanlı ama benim içime öle bi vesvese girdiki nasıl kurtulacam bilmiyorum:2: hep bebeğime bişi olcak düşüncesi geçio kafamdan piskolojim çok bozuldu kızlar :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?