valla hiç dışarı çıkmıyorum,dışarısı nasıl bilemiycem de,kalorifer feci yanıyo heralde bizim ,yada bana öyle gelio....ankara soğuktur tabi buraya göre...ıspanak yıkamam lazım benim de şimdi,sular soğuk gerçekten,neyse biraz ılık yaparım ben onu:))
canımm umarım tahlil sonuçların ii çıkar...bak ben de yalnızım benim de cnm sıkılıo ama napiim,bişeyler buluyorum artık kendime uğraşacak başka türlü vakit geçmiyo,ben şimdi mutfağa gidicem oyalanıcam biraz oralarda...annen terslememiştir de sana öyle gelmiştir..geçenlerde benim de öyle oldu,sanki annemin bütün dedikleri battı,veee ben eşim gelene kadar bütün gün ağladım,hormonlar yüzünden yaa,sıkma canını...ben de artık doğsun istiyorum,bütün hareketlerim kısıtlandı...
slm kızlar ben geldim geçmişi okumadım henüz.
kızçem atak yapmış 2650 gr olmuş 15 günde nerdeyse 500 gr almış
kafayı kanaldan çıkarmış zilli kız.
sezeryan istiyorumdedim doktora zaten ööle olcak hala risk devam ediyo dedi valla içim rahatladı zorunlu olunca sorumluluk benden gitti sanki :))
haftaya geldiğinde tarihi belirleyelim dedi 38-39 arası alırız dedi:)))
benim doktrun ameliyat günü perşembe günleri sanırım 27 ocakta olcak
ayy çok heycanlı nst de sancı neyim çıkmadı.
annemin rahatsızlığından bahsettim epey önemlşi bişieymiş meğer kontrol altında tutmak lazım dedi bacak hareketeleri yapmamı sööledi artık tehlikede geçti yürüyüş falan yap dedi böölle benden kızlar şimdi geçmişe bakıyım acık
canım dün kontrole gittim anca bugün girebildim allaha şükürler olsun iltihaptan şuan kurtuldum ilacıda bıraktık inşallah bir daha tekrarlamaz drumuzda bizde çok sevindik o sevinçle eşime bugün artık biraz gezmek hava almak istiyorum dedim akşama kadar gezdim sonra bütün gece inlemekten eşimi bile uyutmadım kendimde uyuyamadım şimdide bulantım var sanırım yürümek bana iyi gelmedi çok ağrım var şuan drumda herşey iyiye döndü diye randemuzu 2 hafta sonraya verdi
bu arada sende bebişini görmüşsün canım gözün aydın maşallahgerçekten ne ile besledin formülü bende istiyorum benim oğluşumda 2500 gr dı ağzını açıp kapatıyodu açıkmıştı sanırım yavrucuğum öyle görünce başladım ağlamaya doğurmak istedim hemen allahım çok tatlıydı ya allah bebişlerimizi sağsalim kucaklarımıza almamızı nasip etsin
doğum tarihi belli olan arkadaşlar gözünüz aydın ne güzel çok az bir zaman kaldı ya ben bişeyi anlamadım ben dr. daha randevuya gittiğimde siz bebişlerinizi kucaklarınıza alıcaksınız benim dr. randevuyu çok geçemi verdi acaba?
sürmelicim mertin iyileşmeye başlamasına çok sevindim inşallah hemen kendini toplayıp evine döner
şenaycım sanada çok geçmiş olsun canım inşallah oğluşun biraz daha bekler canım
Merhaba arkadaşlar
ayy geçmişi okudum maşallah ne konusmussunuz bu arada bebeklerini görenler olmuş hepsine
maşallah
sezeryan tarihleri belli olan arkadaşlarada gözünüzaydın az kaldı kavuşmaya çok heycanlı
hasta olan arkadaşlarada geçmiş olsun dikkat edin kendinize son zamanlar geldi
sen neredesin maviiiii,yoksun ortalarda
canım perşembe den buyana pek giremiyorum misafir geliyo ben misafirlige gidiyom falan işte bugun evdeyim
bende bir kaç gündür senin gibi koşturuyorum galiba bu akşamda abimle yengem gelicek
kızlar doktorum dün balık yağı tabletini vurgulayıp durdu,son ayda bebeğin beyin gelişimi için alınması gerekiyormuş,size böyle birşey dendimi?
banada balık yagı ile ilgili bişe demedi ama zaten balık bile yemedik ya dogru dürüst hamilelik boyunca aslında kullanılabilir faydası varsa
bende bir kaç gündür senin gibi koşturuyorum galiba bu akşamda abimle yengem gelicek
kızlar doktorum dün balık yağı tabletini vurgulayıp durdu,son ayda bebeğin beyin gelişimi için alınması gerekiyormuş,size böyle birşey dendimi?
bende pek balık tüketmedim,zaten hamsi yiyemiyorum,yediğim tek balık var oda palamut,doktorumda karadenizdeki balıkların durumu perişan dedi,balık yağını ısrarla önerdi durdu,gerçi neredeyse doğuracam daha alıpta kullanmadım bile,sevmiyorum hap ilaç kullanmayı ya:) bu arada haftaya çatı muayenem var :S senin doktor herhangi bişey dedimi çatı muayenesiyle alakalı,daha erken değilmi çatı muayenesi için ya,su kesesinin patlama ihtimali olabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?