canım,sakın korkulara negatif düşüncelere kapılmaki hemen kolayca atlat geçsin bitsin dünyalar güzeli bebeğin sağlıkla gelsin
hep iyiyi düşünki iyi olsun tamammı?
hepimiz korkuyoruz tabii ilk kez yaşıyoruz ama inan pozitif olursan kolayca geçecek unutma:))
slm kızlar ben geldim geçmişi okumadım henüz.
kızçem atak yapmış 2650 gr olmuş 15 günde nerdeyse 500 gr almış
kafayı kanaldan çıkarmış zilli kız.
sezeryan istiyorumdedim doktora zaten ööle olcak hala risk devam ediyo dedi valla içim rahatladı zorunlu olunca sorumluluk benden gitti sanki :))
haftaya geldiğinde tarihi belirleyelim dedi 38-39 arası alırız dedi:)))
benim doktrun ameliyat günü perşembe günleri sanırım 27 ocakta olcak
ayy çok heycanlı nst de sancı neyim çıkmadı.
annemin rahatsızlığından bahsettim epey önemlşi bişieymiş meğer kontrol altında tutmak lazım dedi bacak hareketeleri yapmamı sööledi artık tehlikede geçti yürüyüş falan yap dedi böölle benden kızlar şimdi geçmişe bakıyım acık
ohh çok sevindim,zaten aklım sendeydi dünden beri,Allaha şükür geçti gitti iltihabın,şurada bir kaç haftan kaldı doğuma,tamamlasan gerisi sorun değil zaten,çokda yormuşsun kendini iyice dinlen yat uzan,kendinide öyle herşey için üzme ya,bebeğin ağız açıp kapayışına bile üzülmüşsün,bak benim minikde her seferinde bize elini yumruk yapıyor artık ne demek istiyosa,ben üzülüyomuyum:)
bende bir kaç gündür senin gibi koşturuyorum galiba bu akşamda abimle yengem gelicek
kızlar doktorum dün balık yağı tabletini vurgulayıp durdu,son ayda bebeğin beyin gelişimi için alınması gerekiyormuş,size böyle birşey dendimi?
bende pek balık tüketmedim,zaten hamsi yiyemiyorum,yediğim tek balık var oda palamut,doktorumda karadenizdeki balıkların durumu perişan dedi,balık yağını ısrarla önerdi durdu,gerçi neredeyse doğuracam daha alıpta kullanmadım bile,sevmiyorum hap ilaç kullanmayı ya:) bu arada haftaya çatı muayenem var :S senin doktor herhangi bişey dedimi çatı muayenesiyle alakalı,daha erken değilmi çatı muayenesi için ya,su kesesinin patlama ihtimali olabiliyormuş
slm kızlar umarım herkes iyidir ben 2 gündür pek giremiyorum geçmişede pek bakamadım ama umarım herkes iyiyidir,ben bu gün eşim gittikten sonra öğlene kadar uyumuşum sanırım şu bir haftanın uykusuzluğunun acısı çıktı.gözlerim kombalak kadar olmuş:))dün akşam misafir vardı vallahi artık misafir falan ağırlayamazmışım onu anladım çok yoruldum dün belimin ağrısına duramadım hatta bi ara öyle bir ağrı girdiki kasıklarıma doğuruyorum zannettim eşimi aricaktım nerdeyse.okadar hazırlık yaptım birde hiçbirşey yemedilerdoğru düzgün hepsi olduğu gibi dolapta duruyor keşke yapmasaydım.ondan önceki günde sinemaya gitttik eyvah eyvaha çok güldüm çok komik bir film olmuş bence hepiniz doğumdan önce son kez bir gidin derim,zaten bende onu düşünerek gittim yoksa kıpırdamazdım yerimden eşim bak bunlar son gezmelerin deyince kaldırdım kendimi yattığım yerden.iyikide gitmişim güzel oldu benim için ama uzun süre oturmak zor tabi akşam eve gelince ah belim oh ayağım deyip durdum.benden 2 günlük havadisler bunlar bu arada bebişede ya yarın yada öbürsü gün bakıcaz,özledim valla oğlumu en son 2900 dü şimdi 3 ü geçmiştir sanırım bi 10 gün oldu bakmayalı benim oğlan geçenlerde 10 günde 500 gr almıştı şimdi yine öyle olduysa sanırım bi 3400 falan olmuuştur,böle giderse normal doğum bhayal olcak gibi ama bellide olmaz dediğiniz gibi 4 ü geçik normal doğuranlar var bakalım hayırlısı.
bende daha olmadım çatı muaynesini eeşim erkenden yapmaya gerek yok 39.haftada falan bakarız dedi,elle alttan muayne ediyorlar normal doğum amusaitmi çatın diye üstünede beyaz bir örtü örtüyorlar yani doktor gözüyle bakmıyor sadece eliyle kontrol ediyor.
canım bende hemen hemen haftada 1 balık tuketıyorum
ama doktorum bana 5. aydan itibaren takviye olarak ferrum forte,multıbıonta ve balık yağı verdı ve doğurana kadar hergun 1 er tane içiyorum.yani bir zararı yok faydası var.
selam şekerler ben geldim..
kızlar şu miğde yanmasına bişey söleyin nolluuurrr geceden berii öldümmm öldümm dirildim hala daha da geçmiooo yanma ağrı bulantı hepicuğu bi arada
canım senın drun eşin değil mi? ay ne şanslısınnnn.. normal doğum taraftarımısınız ikinizde???
korkum doğum değil keşke doğumdan korksam korkum bebeğimi kaybetmek bu düşünceyi kafamdan atmaya çalışıyorum bir an önce geçse zaman alsam kollarıma oğlumu
selam şekerler ben geldim..
kızlar şu miğde yanmasına bişey söleyin nolluuurrr geceden berii öldümmm öldümm dirildim hala daha da geçmiooo yanma ağrı bulantı hepicuğu bi arada
gözdecim gözün aydın canım kızını görmüşsün maşallahonada kocaman olmuş doğum tarihinde belli gibi neredeyse ayyy çok heyecanlı ya belirsizce beklemek daha zor böyle
çok sağol canım benim allaha şükürler olsun iltihaptan kurtuldum inşallah hiç kimse yaşamaz çok zor dinleniyorum şimdi ama zaman yaklaştıkça duygusallık artıyor galiba oğluşum karnımı açtı ne bişeyler ya anne demek istedi galiba aç karna gitmiştim dr tahlil için acaba seninkide elini yumruk yapıp çıkınca size sorucam mı demek istiyoki :))) ayy hayırlısıyla artık kucaklarımıza bi alsak bebişlerimizi son haftalar hiç geçmiyormuş canım ya oğluşumu sağsalim biran önce kollarımda istiyorum artık
canım benim hamileliğimin başında dr yazmıştı balıktan tiksiniyodum yiyemiyordum hergün 1 tane iç dedi tadı kötü değil kapsül aslında devam etmem gerekiyordu ama ben ilaçlardan sıkılıp onuda bıraktım ama içmeye tekrar başlıyım diyorum
canım gerçekten çatı muayesi için erken değil mi benim drum doğumu tetikler sancılarına göre son hafta bakıcam dedi 38-39. hafta falan canım
maşallahbebişine canım kocaman oldular ya canım sizler neler yiyip içiyosunuz böyle ya benim oğlum sizlere bakınca küçük gibi geliyor 2500 du dünki kontrolde heralde en fazla 3000 le doğum yaparım galiba
gaviscon ve renni die bi şurup var cnm onlardan birini içebilirsin...ben de de olmuştu,ölüyorum sanmıştım...geçmiş olsun...
evet canım eşim kadındoğumcu,vallahi şanslıyım ama bende çok korkuyorum normal doğumda.eşim kesinlikle bir sorun olmadığı sürece normal doğum taraftarı,bende en başında öyleydim ama zamna yaklaştıkça korkmaya başladım hatta her an cayabilirim ama eşim izin vermiyor bakalım nolcak.ama benim beeiş biraz iri belki o yüzden sezeryan olabilirim eşim 4 ü geçerse belki sezeryana alırım zorlamaya gerek yok dedi tabi bu açılmalarada bağlı hakkımızda hayırlısı bekliyoruz bakalım daha 25 günümüz var
canım madensuyu,süt yada yoğurt iyi geliyor geçende dr bana gaviscon şurup yazdı yanınca 1 ölçek içiyorum hemen kesiyor
gaviscon ve renni die bi şurup var cnm onlardan birini içebilirsin...ben de de olmuştu,ölüyorum sanmıştım...geçmiş olsun...
evet canım eşim kadındoğumcu,vallahi şanslıyım ama bende çok korkuyorum normal doğumda.eşim kesinlikle bir sorun olmadığı sürece normal doğum taraftarı,bende en başında öyleydim ama zamna yaklaştıkça korkmaya başladım hatta her an cayabilirim ama eşim izin vermiyor bakalım nolcak.ama benim beeiş biraz iri belki o yüzden sezeryan olabilirim eşim 4 ü geçerse belki sezeryana alırım zorlamaya gerek yok dedi tabi bu açılmalarada bağlı hakkımızda hayırlısı bekliyoruz bakalım daha 25 günümüz var
diyo zaten şakayla allah seni kahretmesin hep senin yüzünden diye bağırma sakın benim ebelerin yanında rezil etme diye,bende çok canım yanrsa bağırıcam işte diyorum.allah bi avazda kurtarsın hepimizi inş:)bu lafı son zamnalarda ne çok duyar oldum özellikle yaşlı teyzelerdenvalla hani eşler doğuma giriyo falan ya seninki mecburen giriyoo an istediğini söyleyebilirsin serbest yaniii senin yüzüündeeennn diye bağırabilirsinde yani.ben eşime diyorum gir doğuma bütün hıncımı çıkarayım senden diye ama kabul etmiyo dayanamazmış anam biz dayanıyoz ama onlar bakarken dayanamıyolar peefff
ya zaten suni sancı verince doğum dahada zor oluyomuş ıkınman gerektiği yerrlerde ıkınamıyormuşsun falan filan,ben epidural normal olayım diyorum ondada durum aynıymış mecbur yine bağıra çağıra bol ıkınmalı bir doğum bizi bekliyorsağolun kızlar.. yasemincim süt içiorum o an ii gelio evet ama sonrası yine tam gaz devam.. ilaç konusunda da kendım alsam mı acaba yoksa dr randevum ctesi olmazsa ctesiye kadar bekleyeyım o zamana kadar cıldırmazsam tabiii
hadi bakalım hayırlısı.. bende cok tırsıyorum keske doğurabilsekte normal olsa ama çok zorr hele sunni sancı olayı tam bi felaketmiş durum oraya gelirse paşa paşa kesilirim daha ii gibi gelio büyük konuşmak gibi olmasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?