2011 Şubat Anneleri

selam şekerler ben geldim..

kızlar şu miğde yanmasına bişey söleyin nolluuurrr geceden berii öldümmm öldümm dirildim hala daha da geçmiooo yanma ağrı bulantı hepicuğu bi arada

korkum doğum değil keşke doğumdan korksam korkum bebeğimi kaybetmek bu düşünceyi kafamdan atmaya çalışıyorum bir an önce geçse zaman alsam kollarıma oğlumu

gözdecim gözün aydın canım kızını görmüşsün maşallah onada kocaman olmuş doğum tarihinde belli gibi neredeyse ayyy çok heyecanlı ya belirsizce beklemek daha zor böyle

çok sağol canım benim allaha şükürler olsun iltihaptan kurtuldum inşallah hiç kimse yaşamaz çok zor dinleniyorum şimdi ama zaman yaklaştıkça duygusallık artıyor galiba oğluşum karnımı açtı ne bişeyler ya anne demek istedi galiba aç karna gitmiştim dr tahlil için acaba seninkide elini yumruk yapıp çıkınca size sorucam mı demek istiyoki :))) ayy hayırlısıyla artık kucaklarımıza bi alsak bebişlerimizi son haftalar hiç geçmiyormuş canım ya oğluşumu sağsalim biran önce kollarımda istiyorum artık

canım benim hamileliğimin başında dr yazmıştı balıktan tiksiniyodum yiyemiyordum hergün 1 tane iç dedi tadı kötü değil kapsül aslında devam etmem gerekiyordu ama ben ilaçlardan sıkılıp onuda bıraktım ama içmeye tekrar başlıyım diyorum

canım gerçekten çatı muayesi için erken değil mi benim drum doğumu tetikler sancılarına göre son hafta bakıcam dedi 38-39. hafta falan canım

maşallah bebişine canım kocaman oldular ya canım sizler neler yiyip içiyosunuz böyle ya benim oğlum sizlere bakınca küçük gibi geliyor 2500 du dünki kontrolde heralde en fazla 3000 le doğum yaparım galiba

canım senın drun eşin değil mi? ay ne şanslısınnnn.. normal doğum taraftarımısınız ikinizde???

tabi kesin faydası vardır ama benim eşim gerek duymadı,bende pek öle hap falan içmeyi sevmiyorum yani haftada 2 kezde düzenli tüketince yeterli diye düşündük.
bu arada avize yapımının linkini koymuştum ama link çalışmıyor kadınlar kulübünün sitesinden buldum yine el emeklerimiz diye bi topikti ama daha kolay bulmak için googla bebek odası yada yatak odası için avize yapımı kadınlar kulübü yaz hemen çıkıyor.yapımı çok basit maliyetide çok ucuz hemde çok zevkli ben yaptım ama süslemesi bitmedi biter bitmez koyucam topiğe

kızlar şu miğde yanmasına bişey söleyin nolluuurrr geceden berii öldümmm öldümm dirildim hala daha da geçmiooo yanma ağrı bulantı hepicuğu bi arada

canım madensuyu,süt yada yoğurt iyi geliyor geçende dr bana gaviscon şurup yazdı yanınca 1 ölçek içiyorum hemen kesiyor

selam kızlar ben geldim

ütümü yaptımm makinadaki çamaşırları astım bi posta daha attım makinaya yatak odasının tozunu aldım buhar makinasını kurdum bakalım ben çok rahatsız oluyorum bana iyi gelecekmi.burnum tıkanıyo her gece önce bir iki saat havalandırdım odayı hergün havalandırıyorum ama.

ortalığıda bi süpüreyim istiyodum ama ona mecalim kalmadı.artık oda yarına.

saatte 4 oldu pöff şimdide yemek derdi amaaann hiç bitmiyo yaaa

geçmişi okudum aklımda kaldığınca

hediyelerden bahsedilmiş.annemde doğumda sana bilezik alacam didi ama bakalım eşim zaten yüzük alacak hani şu üzerinde kelebek çiçek olan pırlantalılardan nasıl bulacak bilmiyorum onlar bi ara özel tasarımdı artık pek göremiyorum ama ben karışmam
bende hiç balık yağı hapı mapı kullanmadım zaten benim doktorum öyle çok hap vermiyo tahlillere falan bakıyo ona göre düşme olursa anca vitamin veriyo.ben hamileliğim boyunca çok balık yedim haftada mutlaka iki bazen üç kere artık bıktım son bu ay bıraktım balık yemeyi.somon yedim ben hamsi çupra ve levrek yedim yeteerrrr daha napiimm

bende daha çatı muayenesi olmadım.nstye bile girmedim 1 hafta sonra kontrole gitcem ozaman bi nst yaparız dedi doktor.çatı muayenesi hakkında bişi demedi.

biz şuanda normal doğum gibi düşünüp öyle gidiyoruz.bakalım bundan sonra belli olur ak koyun kara koyun

esracım öyle düşünceleri aklına getirme.bende çok korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum o ihtimalleri.Allah a emanet bizim yapabileceğimiz çok bişi yok.Allah büyük hepimizin yardımcısı olsun

canım senın drun eşin değil mi? ay ne şanslısınnnn.. normal doğum taraftarımısınız ikinizde???

evet canım eşim kadındoğumcu,vallahi şanslıyım ama bende çok korkuyorum normal doğumda.eşim kesinlikle bir sorun olmadığı sürece normal doğum taraftarı,bende en başında öyleydim ama zamna yaklaştıkça korkmaya başladım hatta her an cayabilirim ama eşim izin vermiyor bakalım nolcak.ama benim beeiş biraz iri belki o yüzden sezeryan olabilirim eşim 4 ü geçerse belki sezeryana alırım zorlamaya gerek yok dedi tabi bu açılmalarada bağlı hakkımızda hayırlısı bekliyoruz bakalım daha 25 günümüz var

korkum doğum değil keşke doğumdan korksam korkum bebeğimi kaybetmek bu düşünceyi kafamdan atmaya çalışıyorum bir an önce geçse zaman alsam kollarıma oğlumu

ayyy Allah korusun düşünmemeye çalış böle kötü şeyleri
git oğlunun kıyafetlerine bak elle tut
ben her akşam eve gidince kızımın odasına girip kıyafetlerini seviyorum delilik belki ama ne yapayım deli oluyorum çok hoşuma gidiyor sende aklında atmaya çalış tatlım

gaviscon ve renni die bi şurup var cnm onlardan birini içebilirsin...ben de de olmuştu,ölüyorum sanmıştım...geçmiş olsun...

vallahi canım az öncede onu dedim ekstra hiçbir vitamin ilaç falan kullanmadım herşeyin doğalını tazesini yemeğe çalıştım meyvemi muhakak yedim benim oğlum biraz obur sanırım yoksa sizinkiler normal seyirinde devam ediyor yani biz çok iştahlıyız

bende biraz uğraş sonunda bebeğime kavuşucam işaallah ama rabbim herkese nasip etsin iaşlah kucağımızada alırız ama evlatlıkalmayla ilgil.i bişey buldum çok hoş sizde okuyun okulda birinci sınıf ögrencileri, bir aile fotografı üzerinde tartışıyorlardı. F...otograftaki küçük çocugun saç rengi ailenin öteki bireylerinin saç renginden degişikti... Ögrencilerden biri o erkek çocugunun belki de evlat edinilmiş olabilecegini söyledi. Onun bu sözünü duyan başka bir küçük kız ögrenci, birden sesini yükseltti;
- Ben evlat edinme konusunda her şeyi bilirim, çünkü bende evlatlıgım!...
Arkadaşı sordu;
- Madem biliyorsun, bize de anlatsana... Evlat edinilmek ne demektir...?
Küçük kız ögrenci kendinden emin bir biçimde bilgisini özetledi;
- Annenin karnında degil, yüreginde büyümüşsün demektir... güzel ama işallah rabbim isteyen herkese hen karnında hem yüreğinde büyütmeyi nasip eder

valla hani eşler doğuma giriyo falan ya seninki mecburen giriyo o an istediğini söyleyebilirsin serbest yaniii senin yüzüündeeennn diye bağırabilirsinde yani.ben eşime diyorum gir doğuma bütün hıncımı çıkarayım senden diye ama kabul etmiyo dayanamazmış anam biz dayanıyoz ama onlar bakarken dayanamıyolar peefff

canım madensuyu,süt yada yoğurt iyi geliyor geçende dr bana gaviscon şurup yazdı yanınca 1 ölçek içiyorum hemen kesiyor

gaviscon ve renni die bi şurup var cnm onlardan birini içebilirsin...ben de de olmuştu,ölüyorum sanmıştım...geçmiş olsun...

sağolun kızlar.. yasemincim süt içiorum o an ii gelio evet ama sonrası yine tam gaz devam.. ilaç konusunda da kendım alsam mı acaba yoksa dr randevum ctesi olmazsa ctesiye kadar bekleyeyım o zamana kadar cıldırmazsam tabiii

hadi bakalım hayırlısı.. bende cok tırsıyorum keske doğurabilsekte normal olsa ama çok zorr hele sunni sancı olayı tam bi felaketmiş durum oraya gelirse paşa paşa kesilirim daha ii gibi gelio büyük konuşmak gibi olmasında

diyo zaten şakayla allah seni kahretmesin hep senin yüzünden diye bağırma sakın benim ebelerin yanında rezil etme diye,bende çok canım yanrsa bağırıcam işte diyorum.allah bi avazda kurtarsın hepimizi inş:)bu lafı son zamnalarda ne çok duyar oldum özellikle yaşlı teyzelerden

ya zaten suni sancı verince doğum dahada zor oluyomuş ıkınman gerektiği yerrlerde ıkınamıyormuşsun falan filan,ben epidural normal olayım diyorum ondada durum aynıymış mecbur yine bağıra çağıra bol ıkınmalı bir doğum bizi bekliyor

kızlar size doyum olmaz ama benim çıkmam gerek daha yemek yapmadım öğlene kadar uyursam böle olur işte:)birazdanda eşim gelir daha gidip pijama falan alıcam kendime almamıştım loğusa pijaması onu alayımda çantama yerleştireyim artık başkada bişey kalmadı zaten.

epidural normal doğum yapmayı düşünen var mı acaba ? hizmet hastanesinde yapmayı düşünüyorum ama anestezi doktoru hakkında bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…