2011 Şubat Anneleri

selam hanımlar.... Gececiler baya fazla...
Bugün 2. detaylı ultrasona girdik. Ne yazıkki kızımı çok fazla göremedim çünkü benim utangaç kızım iki kolunu da yüzüne kapatmıştı
Kızımın tüm organları çok şükür iyi durumda.Hiçbir sorun gözükmüyor. Fakat baş ve gövde çevresi haftasına göre yine ileride.Normalde 35 hafta olan gebelik ultrasona göre 37. hafta çıkıyor. Doktorum bu durumda sezeryan olmam gerekebileceğini söyledi... 27sinde tekrar randevumuz var eğer yine aynı şekilde devam ederse sanızım sezeryan için konuşacağız.
Özelde doğum yapmaktan vazgeçtiğim için sanırım yarın bu sonuçlarla Zekai Tahir'in polikliniğinde de kontrole gideceğim.Bakalım oradaki doktor ne diyecek.Eğer onlar da sezeryanda hem fikir olurlarsa ona göre hareket edeceğim. Bu arada kızım 2826gr olmuş :)

hu huuuuu ben geldiiiimmmmm

bi banyo yaptım biraz elişi yaptım oram buram ağrıdı sizi özledim geldim

ayy valla fenalık basıyo hemen sırtım neyim ağrıyo yaaa bide sağ göğüs kafesimemi dayanıyo napıyosa ayakları orda zaten nasıl sızlıyoo anlatamam

kızlar doktorunuza hediye almayı düşünüyormusunuz?
ben güzel bi hediye almak istiyorum ama ne alacağıma bi türlü karar verebilmiş değilimm:26:

bende düşünüyorum ama daha erken.bi oğluşumu doğurayımm bi kucağıma alayım.bi beni doğurtsun bakalım.ondan sonra ayarlarız bişiler

amaann kendini üzdüğün şeye bak.her hanımın başına gelir bunlar.bende dün bi pilav yaptım tavuklu söylemesi ayıp ayyy lapa olmuş resmen okadar su koymuşumki hatta pişirirken birazını döktüm okadar yanii.eee nolacak atacammı bide çok olmuşmu sana 2 günyedik.ama canım kocam kız hiç bişi demedi.çok güzel olmuş bakma sen görüntüsüne dedi

ne kurabiyeyle uğraşıyon haşla bi makarna olsun.nolacakki.

ayyy senin fotonu gördüm facedede kız o negüzel pozlar.kendinizmi çektiniz.ne güzel aslında bende çektirsem diyorum şöle seninkiler gibi hatıra kalır maşallahh çokgüzelsin

artık çok çabuk yoruluyoruz.söyle sen artık yorma kendini.

evet yaa bu seneki oğlanlar pek fişek gibi maşallahh.durmıuyolar

ayy ben bile özlüyorum senin şu merti seni düşünemiyorum.eşimle bi seviyozki resminden 41 kere maşallahhh.çabucak iyileşsinde gelsinnn

yaa sormaaa bende.artıkın vücudum taşımıyo gibi sanki.her yerim ayrı sinyal veriyo.ayakta kalınca ayaklarım ağrıyo.oturunca sırtım ağrıyo yatınca karnım ağrıyo aayyyy doğursak bi hayırlısıyla

hoşgeldin canım.sona doğru herkes sezeryana doğru yol alıyor gibime geldi.bebeklermi doktorlarmı yapıo bilemedim.ahh bende bi bilsem nasıl olacağını.valla hiçç tasa etmiyom ikiside farketmez doğurayım oğlum gelsinde amaaannn yemişim normalinide sezeryanınıda farketmez

yaaa niye ben gelince herkeş sus pus oluyo

çok konuşup kaçırıyomuyum sizi napıyorum ben yauu:26:

yaa benim internettenmi sitedenmi neden msj yazamıyoruuuuuuuuuuummmmmmmmm

Her ne kadar korksamda aslında normal olmasını isterdim fakat bebeğimin baş ve karın çevresi geniş... Normal doğumda ya beni çok zorlar yada boğulma,sıkışma v.s. gibi riskler olabilir.Bakalım Zekai Tahirde ne diyecekler.Eğer orda da aynı şey söylenirse ona göre doğum için hastane ve doktor arayışına girceğim.
Belki Gazi hastanesinde de doktor ayarlayabilirim sezeryan olursa.

SEDACcım hoşgeldin metehan doğsun bir takım tel kırma da ben isteyeceğim senden

aa ne demek yaparız tabii.bebiklerimize çeyiz yaparız annelerine ciciler yaparız

yaa benim internettenmi sitedenmi neden msj yazamıyoruuuuuuuuuuummmmmmmmm

geldi geldi mesajınn devam et

hayırlısı olsun.gazide güzel hastane.ablamın gittiği doktor vardı kadın doğumcu ablam çok memnun kalmıştı.birde bayan var aydan biri diye ama o bayan olduğu için çok kalabalık oluyo işte kadınlar onu tercih ediyo ya bayan diye.

gözün aydın gözdecim.. inşallah bir an önce toparlanırda yanınızada geliverir anneciğin..

henüz doğurmadım canım beklemedeyım.. ilgilendiğin için cok saol.. paylaştıgın bilgiler içinde teşekür ederiz.. bebişinide kocaman öpüyorum..

bu karara nasıl varabildin pekiiii.. cok korkuyorum yanlış bi karar vermekten.. İnşallah hakkında hayırlısı budur canım.. cok kolay bi doğum diliorum..

maşallah fatmacım valla senın 9 ayda aldığın kiloyu ben 5. ayımda bır ayda almıstımmm

aynı hataya benım komsumda düştü.. 5 aylık bi bebeği var hamileliği boyunca 9 kilo aldı doğumdan sonra 6 kilosu zaten gitti ama sütlencem die 4 ayda 15 kilo aldı inanabiliomusunnnn

höönnkkk 4 kilomuuuu nassıı becerdin kızzz

ben 2 günde 2 kilo almışımm oohhh 1 göbemeeeee 1 popomaaaa 2 belimeeeee ohhh ohhh

taamm 14.5 kilo almışımmm ohh yandan yandannn :86:

pişman değilim bidaha olsa bidaha alırım

yedim yiyorum yiceeemmmm

sadecaım tek rakibim thy ve sensinnn
bende 15 kiloya dayandım valla inanamıorum kendımeee

canım iyileşme süreci bünye meselesi gibi görünüyor.. bi arkadaşım normal doğum yaptı 2 aay kendıme gelemedım derdi.. bi arkadasımda sezeryanla yaptı hemen ayaklandım 1 ayda da tamamen iyileştim dedi..

ay ne güzel yaaa.. şöle doğum hikayelerini duyunca ne bekliorum diorum gidip kızıma kavuşasım geliooo maşallah canım darısı başımızaa

göğüs ucu sıkıntısı bende de var ve çok üzülüyorum emziremiycem dieee.. gercekten sonradan cıkıomu yaaa:2:

şenaycım geçmiş olsun canım.. nst ye bağlayıncamı cıktı sancı yoksa bi şakayetlemi gitmıstın.. NST ye ne zaman bağlanmaya başlanıoo şikayete göremi yoksa belirli bi haaftaya gelincemi kızlar ben henüz hiç girmedim de daha

amanıınn bi minik daha gelmiş.. hayırlı olsun canım..
sarılığı sıkıntı etme hemen hemen her bebek geçirio inşallah bi an önce geçer çok geçmiş olsun.. yalnız bebeğin prematüre grubuna giriomu ki 37. haftadan sonra normal die biliorum seninkide 37 bitiomustu bir gun sonra..

ayy canım benım yaaa.. baya acı bi tecrübe olmus senın ıcın inşallahhhhhhh bu sefer öle olmaz..
Rabbım korkularınla yüzleştirmesin seni rahat gir inşallah rahat cıkarsınn..

maşallah bebişler kocaman olmusss acaba benimki ne kadar oldu.. canım Ankaradasın sanırım.. hangi hastaneye gidiodun ki zekai tahire döndün?

ya kızlar ben evde yalnız olmayı özledim
tam 3 hafta oldu bizde kayananam aslında görünüşte bişi yok ama ben artık iyice gıcık oluyorum sürekli bakışları üsttümde beni izliyo önceden de bööleydi ama artık kıl oluyorum

canım erzincan yazdığını görünce dayanamadım..ben üniversiteyi erzincanda okudum..muhteşem bir 4 yıl geçirdim orda ve orayı çok seviyorum..eşin oralı sanırım..
anılarım canlandı bir an..güzel bir yer..

haklısın canım...bizde yumurta kırdık.. kahvaltılık yedik..

yaaa niye ben gelince herkeş sus pus oluyo

çok konuşup kaçırıyomuyum sizi napıyorum ben yauu:26:

geçmişe bakmaktan yazmaya vakit mi kalıo tatlım.. tam bi saat 10 dk dır geçmişteyim..

ben yazana kadar sen yazmıssın bile canım.. ben de gazi hastanesinde doğum yapıcam inşallah.. drumu tavsiye ederim ama özel.. Özel den vazgeçmişssin sanırım.

valla Allah seni inandırsın sırf evde yalnız kalma süremi daha uzun tutmak için kendi anneme bile ısrar etmiyorum gel diye.eşim habire soruyo anneni çağıralım yoksa dyim benimkine o gelsin yemek yapsın sen ayakta kalınca yoruluyon falan diye.yaa 1 ay var daha eee doğumdan sonrada artık Allah ne verdiyse.kendi annem bile olsa yalnızlık gibi olmuyoo.

evet canım eşim erzincanlı bende çok beğendim erzincanı çok düzenli şirin bi şehir.insanları da genel olarak iyi özellikle de erkekleri :))

gerçekten çok zor yaa ben evlenmeden önce anneme bile derdim gelip ööle uzun süre kalma bende diye sonuçta kendi evin kendi hayatın.saolsun benim anneme ısrar etsende kalmazdı zaten eseriklidir gelemez ööle uzun süre bi yerde kalmaya :) çatlak bi hatundur kendisi.
ama kaynanam nasıl sıkılmıyo hiç bilmiyorum biz daha evlenmemiştik evi döşediler annemler döndüler ben o zaman işten izin alamamıştım kaynanamda gelmişti annemler döndükten sonra 15 gün kaldı düşünsene daha gelin gelmemiş olan eve tv falanda yok şimdide ööle mal mal oturuyo bütün gün töbe töbe insan bari bi hırka örer

kızlar ben kaçıyorum..bel ağrılarından rahat yazamıyorum..herkese ii geceler..rahat uykular..sizi ve bebişlerinizi öpüyorum..
hoşçakalın:)))))))))))))))

gözdecim seni cok ama cook ii anlıorum.. ya ben ne yapayım benim ki tam 2 aydır bende.. artık bağırasım varrr.. sıkıldım gidecem gidecem dio anca lafta karı kazık caktı.. bide sürekli başını beklicenn çişe kalksam nereye dio karı yaaa

Evet evet.. işte oo benim drumda Aydan Hoca.. sedacım tercih edilmesinin tek sebebi bayan olması deil.. çok güler yüzlü sıcacık birisi.. başka bayan dr da var ama gayet sakin.. çok kalabalıktı evet ama 1 ay oldu muayenehanesi var önceden hastanede en az 2 saat rötarlı girerdim randevuma ama gecen dakikasında girdim.

ben şimdi 35. haftayamı giriyorum kızlar :26: ayyy zaman ilerledikçe benim beynim durmaya başladı yaaaa.bi salaklaştım ben sankii

bide habire bişi yiyesim geliyooo.

bu oğlan şimdiden beni dengesiz yaptı

demekki hastalarının bir kısmı doğurmuş ama gerçekten o kadının adını farklı kişilerden sık duyar oldum.herkes memnun.biraz tuzlu fiyatları ama okadar olacak.

babamdan dolayı gazi hastanesiyle çok haşır neşir olduk artık görmek istemiyorum orayı.

ama iyi bir hastanee

ben şimdi 35. haftayamı giriyorum kızlar :26: ayyy zaman ilerledikçe benim beynim durmaya başladı yaaaa.bi salaklaştım ben sankii

bide habire bişi yiyesim geliyooo.

bu oğlan şimdiden beni dengesiz yaptı

evet canım hayırlı olsun hem bugün konyadaymışsın niye uğramadın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…