- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
evet canım hayırlı olsun hem bugün konyadaymışsın niye uğramadın :))
maşallah bebişler kocaman olmusss acaba benimki ne kadar oldu.. canım Ankaradasın sanırım.. hangi hastaneye gidiodun ki zekai tahire döndün?
ben yazana kadar sen yazmıssın bile canım.. ben de gazi hastanesinde doğum yapıcam inşallah.. drumu tavsiye ederim ama özel.. Özel den vazgeçmişssin sanırım.
bi arkadaşa bakıp çıktım şekerimm.zaman çabuk geçsin diye oyalanmıyorum koşa koşa sonuca doğru gitmeye çalışıyorum naparsın
Canım ben Lina kadın sağlığı merkezinde Dr.Sema Yıldırım'a gidiyorum... Sema hanım özel hastanede doğum yaptırabiliyor fakat eşim tam teşekküllü bir yer olmasından yana.Hele ki yılbaşında bir hastane macerası yaşadıktan sonra iyice özelden soğudu.Şimdi benim doktorum sezeryan diyor fakat Zekai Tahirdekiler ne derler bilemem diyor.Yeni yasadan dolayı normali zorlayabilirler falan diyor.O nedenle ben yarın Zekai Tahir'e gidip muayene olacağım. bakalım orası ne diyecek.Fakat Zekai Tahirde uzman doktorların doğuma girmeleri yasak.Asistanlar giriyorlar doğuma.Ben doktor girsin istiyorum.Bu nedenle ayarlayabilirsem Gazi'nin doktorlarından birini ayarlayıp doğumu onunla yapmayı düşünmeye başladım.
Sen Gazi'de kime gidiyorsun? muayenehanesine mi gidiyorsun?
demekki hastalarının bir kısmı doğurmuşama gerçekten o kadının adını farklı kişilerden sık duyar oldum.herkes memnun.biraz tuzlu fiyatları ama okadar olacak.
babamdan dolayı gazi hastanesiyle çok haşır neşir oldukartık görmek istemiyorum orayı.
ama iyi bir hastanee
Canım ben Lina kadın sağlığı merkezinde Dr.Sema Yıldırım'a gidiyorum... Sema hanım özel hastanede doğum yaptırabiliyor fakat eşim tam teşekküllü bir yer olmasından yana.Hele ki yılbaşında bir hastane macerası yaşadıktan sonra iyice özelden soğudu.Şimdi benim doktorum sezeryan diyor fakat Zekai Tahirdekiler ne derler bilemem diyor.Yeni yasadan dolayı normali zorlayabilirler falan diyor.O nedenle ben yarın Zekai Tahir'e gidip muayene olacağım. bakalım orası ne diyecek.Fakat Zekai Tahirde uzman doktorların doğuma girmeleri yasak.Asistanlar giriyorlar doğuma.Ben doktor girsin istiyorum.Bu nedenle ayarlayabilirsem Gazi'nin doktorlarından birini ayarlayıp doğumu onunla yapmayı düşünmeye başladım.
Sen Gazi'de kime gidiyorsun? muayenehanesine mi gidiyorsun?
kızlar bana bişeyler oluyo yaa boğuluyorum sanki, nefesim daralıyo, sıcak basıyo ama elim ayağım buz gibi yatsam daha kötü oluyorum. noluyo banaaaa
kızlar bana bişeyler oluyo yaa boğuluyorum sanki, nefesim daralıyo, sıcak basıyo ama elim ayağım buz gibi yatsam daha kötü oluyorum. noluyo banaaaa
Kızlar yi akşamlar döktürmüşsünüz yine sayfalarca:)
yaw bişey sorcam,kafam çok karışık,söyleyeceklerimi istişare edelim hep beraber,herkes fikrini söylesin lütfen,şimdi haftaya perşembe doktorum beni çatı muayenesi için çağırdı,ben şuan 35+5 günlüğüm,haftaya perşembe 36+3 mü olucam? çatı muayenesi için erken değilmi?
2.sorum,gelişimi haftaca önde giden bebekler zamanından erkenmi doğar? mesela 35 haftalık olan bebek ölçümlerde 37,38 haftalık gibi çıktığında,bu o bebeğin daha erken doğacağını gösterir?
benim adet sata göre doğum 14 şubat,doktor gelişim iyi şubatın ilk haftası doğar dedi,salı günü kontroldede ocağın son haftası doğabilir şubatı beklemez dedi,hiç bişey anlamadım bu işten
35 haftalık bebek 38 haftalık çıkıyorsa gelişiminin iyi olmasından dolayı,ozaman ben 2 hafta sonramı doğurucam doktorun mantığıda sanki bu yönde,siz ne diyosunuz? biraz karışık dimi :S
evet fiyatı baya tuzlu hemde özel muayenehaneye geçince bi hayli tuzlandı da ama yapcak bişi yok yüzdüm yüzdüm bu saatten sonra bırakamam.. hem işinin ehli aslında hakedio.
aydan Biri canım benım drum.. cok memnunum.. önceden hastaneye gidiodum kontrollere ama hoca yenı muayenehane actı daha bır kez gıttım gecen ay bıde ctesi kontrolum var bakalım.. hem özel bı hastanede doğum yaptırıo hemde gazi de.. ama özel hastane henuz cok yeni oldugu için tedirginim o yüzden gazide yapcam doğumumu inşallah.
yaw bişey sorcam,kafam çok karışık,söyleyeceklerimi istişare edelim hep beraber,herkes fikrini söylesin lütfen,şimdi haftaya perşembe doktorum beni çatı muayenesi için çağırdı,ben şuan 35+5 günlüğüm,haftaya perşembe 36+3 mü olucam? çatı muayenesi için erken değilmi?
2.sorum,gelişimi haftaca önde giden bebekler zamanından erkenmi doğar? mesela 35 haftalık olan bebek ölçümlerde 37,38 haftalık gibi çıktığında,bu o bebeğin daha erken doğacağını gösterir?
benim adet sata göre doğum 14 şubat,doktor gelişim iyi şubatın ilk haftası doğar dedi,salı günü kontroldede ocağın son haftası doğabilir şubatı beklemez dedi,hiç bişey anlamadım bu işten
35 haftalık bebek 38 haftalık çıkıyorsa gelişiminin iyi olmasından dolayı,ozaman ben 2 hafta sonramı doğurucam doktorun mantığıda sanki bu yönde,siz ne diyosunuz? biraz karışık dimi :S
içerden baskı yapıyo senin kuzu galiba.bende akşam öyleydimm.elim ayağım buz gibiydi ama ev sıcaktı içim böle bi tuhaftı.bi duş aldım falan geçtii.heyecanlanma dahada daralırsın.ferahlamaya çalış biraz
canım bende aynı senin durumundayım ama elim ayağım buz değilde sanki haşlanıyor,hatta rahimden beynime doğru bir sıcak afakan çıkıp iniyor acaip bişey
valla canım bu soru benimde kafamı karıştırıyo benimde 1 hafta geri çıkıyo 1 hafta geçmi doğurcam diyorum kendi kendime ama dra sordum 1 hafta geri dedi ölçüm yaparken haftaya geldiğinde 37+4 de tarihe bakalım 38-39 gibi alırız dedi sanırım o irilik ve minyonlukla alakalı bişi olsa gerek
en başından beri ne çıkıyosa o bence önemli olan
canım ben bugün SAT'a göre 34+6 idim fakat USG'de 35 hafta çıkıyor.Ama baş ve gövde çevresi 37 hafta ile uyumlu yani önde gidiyor.Detaylı ultrasonun sonucunda bir rapor veriyorlar ya ilk detaylıda doğum tarihi 16 şubat gözüküyordu (sat'a göre 18 şubat) Bugün ölçümlere göre tahmini doğum tarihi 8 Şubat yazıyordu.
bu arada kızlar hepinize iyi akşamalr.ben geçmişi okuyordum kusura kalmayın konuya biraz bodoslama dalar gibi oldumda
canım şimdi yazdıklarını yardımcı olmak amaçlı eşime sordumda cevapları şöyle
çatı muaynesi için kesinlikle erken şimdi olmasın dedi.sakın yaptırmasın dedi.gelişimi önde gidiyorsa bebek önce doğmaz önemli olan senin son adet tarihinle beraber gebeliğinin ilk 3 ayındaki ultrason sonucuna göre ne zaman doğacağıdır.
benimde son adet tarihime göre şubatın 6 sında görünüyor doğum benim bebeğinde gelişimi 2 hafta önce çıkıyor sonuçlara göre yani önde çıkması erken doğuracağın anlamına gelmiyor canım.umarım yardımcı olabilmişimdir.
hızır gibisin canım valla.. eşinde sende iyiki varsın en azından merakımızı gideriosun..
sende epidural normal düşünüodun dimi? eşindne dolayı bilgin vardır.. gercekten sakin bi doğum mu oluo yani ağrısızz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?