2011 Şubat Anneleri

vallahi onu eşimde sordu nasıl öle söyleyebiliyor diye,vallahi canım tabi karar yine senin ama eğer gerçekten 36 haftalıksan erken sanki çünkü daha forumda hiç çatı muaynesi olan yok farkettiysen ben şu an 36+4 üm eşim 39.haftada bakarız diyor.

canım eşim normal doğum tarihine göre bir hafta öncede doğabilir bir hafta sonrada diyor ama bu bebeğin gelişiminin önde gitmesiyle alakalı birşey değil diyor yani anlayacağın bebek 38 haftalık görünüyorsa ultrasonda ama sen normal doğum tarihine göre 36 haftalıksan bebeğin illaki 38 haftalık çıktı diye erken doğuracaksın diye bişey yokmuş.benimkide baş çevresi 2 hafta önde görünüyor sonuçlara göre.yani anlayacağın ölçümler tahmini ölçümler hiçbirzaman kesinliği yok.

hadi yaaa.. ama çok rahat doğum yapanları okuyorum burda epidurallee.. tek umudumduuu tühhh:18:

gçmiş olsun canım.. vuslata ramak kala ne bu hastalık dikkat et kendınede bebişinede..

Kızlar ben kaçar öpüyorum sizide miniklerinizide.. iyi gecelerr

anladım canım ..zaten hata payı var ultrasonda ..gerçi ben çok doktor değiştirdim dolayısıyla makine :))ama ne zaman geleceğine bebiş karar veriyor o zaman biz bilemiyoruz :))

canım çatıı muaynesinin yapılması tehlikeli birşey değilmiş ama erken yapılmasının bir gereği yokmuş.ama sen yinede doktorun ne diyorsa onu yap istersen,sonra adamı sinirlendiripte kaçırtmayalımtabiher doktorun yaptığı iş bir değil kimisi için erkendir kimisi için değil sonuç oolarak hepsi 6 yıl okumuş bunun için hepsinin görüşü farklı olabiliyor.o senin doktorun başından beri onun takibindesin senin için herşeyin en iyisini o bilir tabi

canım hastalar için kolay oluyorda doktorlar bebek çıkmadığı için ve hasta ıkınamadığı için 9 doğuruyorlar normal olarak...

anladım canım ..zaten hata payı var ultrasonda ..gerçi ben çok doktor değiştirdim dolayısıyla makine :))ama ne zaman geleceğine bebiş karar veriyor o zaman biz bilemiyoruz :))

tabi canım ona bakarsan 35 haftalıkta doğuran var 30 haftalıkta hatta 41 haftalıkta.kimiside 1 hafta geç geliyor.

ayy hafu saol valla eşinede sanada
o zaman 1 hafta geri olması da doğal olarak değiiştirmez doğum tarihini.
zaten drumda anlmalı diil bu gerilik hata payı var sonuçta demişti.minik olcak galiba ozaman 27 ocak olabilir benim sezeryan o zaman 38+5 olcak zatiii

benımde bebeğim 35 haftalık ve bı hafta önde dedi doktor bıde kılosu çok düşük 2 kılo çıktı...

ne demek canım ,bu arada bizim evlilik tarihimizde 27 ocak bizde belki bebiş bize süpriz yaparda 27 ocakta ben geldim der falan diyoruz.hayırlısı olsun canım sizin için ne güzel az kalmış artık.

ii geceler arkadaşlar,biraz geç geldim bugün geçmişi de okuyamadım,var mı yeni haberler?doğuran falan? yoktur heralde bundan sonrakiler heralde şubatta gelecekler beklendiği üzere:)) sırt ve bel ağrılarımdan pek giremiyorum bu aralar.. ee sizler nasılsınız?

İyi geceler hatunlar,
Uykum yokkk, başım feci ağrıyoooooooor, bişey farkettim eşimle birbirimizi göremediğimiz süre ne kadar uzarsa telefon konuşmalarımızda bir o kadar uzuyor, akşam 11 gibi konuşmaya başlamıştık yeni bitirdik,şaka maka nerden baksan 2.5 saat konuşmuşuz pes dedim saate bakınca , bende henüz 12 fln sanıyodum, tabi bana feci bir başağrısı olarak geri döndü, şu kulaklıkla konuşma olayına bir alışabilsem iyi olacak, nasılsa daha marta kadar annemdeyim lazım edecek
Eşim ben mart başı eve giderim temizletirim alışverişi yaparım öyle dönüp alırım sizi evimize beraber döneriz dedi, banada mantıklı geldi bakalım zaten 2 çocukla birden kaç aydır girilmemiş evin temizliğini üstlenmem zor olacaktı,
Eeee gece kuşları nerdesiniz yaa bu gece kendim çalıp kendim söylicem sanırım

kızlar bana bişeyler oluyo yaa boğuluyorum sanki, nefesim daralıyo, sıcak basıyo ama elim ayağım buz gibi yatsam daha kötü oluyorum. noluyo banaaaa

Cnm öncelikle bu durumda eğer yardımcı olabilecek biri varsa önce tansiyonnu ölçtür, ya tansiyondur yada yemeği fazla kaçırmaktan olmuş olabilir, ben dr a benzer şikayetlerden bahsettiğimde az az sık sık porsiyonlar halinde yiyeceksin, zaten bebek vücuda bir yük bide fazlaca yersen baskı oluyor vücuduna fenalaşma hissi artık son haftalarda normal oluyor dedi, inş. seninkide bunun gibi yemekle alakalıdır, tansiyonla alakalı olmasında

Cnm sağolasın, anneme doğum fotocularının resimlerini göstermiştim bizde çekeriz bunlardan bi zorluğu yok diye düşündük, açıkçası fotoları çeken annem olduğu için çok rahattım ve evdeydim belkide bu yüzden rahatlığım yüzümede yansımış olabilir :) ama benim içime sindi resimler, babamız gelsin bi kaç tanede onunla çekilicez :) foto çekebilecek birisi ( eşin :)) ve vaktin olursa ortaya güzel şeyler çıkıyor :)

Cnm ne güzel anlatmışsın yaaa, kendi doğumuma döndüm bir an, yeniden bir bebeği koklamak nasıl olacak acaba...

gözdecim ben de evimde yalnız olmayı çok severim,sanırım bu evimi çok seviyor olmamdan kaynaklanıyor,misafiri çok severim ama dediğin gibi 3 hafta ev halkından başka biriyle yaşamak beni de bunaltırdı.
ben şimdi 35. haftayamı giriyorum kızlar :26: ayyy zaman ilerledikçe benim beynim durmaya başladı yaaaa.bi salaklaştım ben sankii

bide habire bişi yiyesim geliyooo.

bu oğlan şimdiden beni dengesiz yaptı
seda bunun bilimsel açıklamasını mehmet öz yaptı canım 36.haftaya kadar beynimizin kullandığımız kısmının %5ini kullanmıyormuşuz 36 dan sonra normale dönüyormuş
canım bunları ben de doktoruma sormuştum gelişim durumu ve doğum tarihinin ilişkisi yokmuş önde giden bir çocuk 41.haftada da doğabiliyor dedi
doğum tarihini de sezeryan düşünerek söylemiştir

nabzımda 120 bu arada. bebişlerin yapmadığı bi bu kaldıydı ben bi duşa gireyim sonrada uzanmaya çalışayım bari geçecek gibi değil..
nasıl oldun canım ya 120 çok fazla
ben de seni merak ediyorum bi kaç gündür yazmadın doğru dürüst ben mi atladım bilmiyorumgrip için zencefilli ballı süt çok iyi geliyor aklında olsun

ben burdayım tek gece kuşu kalmışım

saat 4buçukta içimde beni boğacak gibi bir sıkıntıyla uyandım,karnımda acıkmış.döndüm döndüm olmadı.saat 5 de kaltım kendime zencefilli ballı süt yapım onu içtim sonra yatsam sersem olacam zaten okula gideceğim için bilgisayarı açtım
birazdan kahvaltımızı hazırlarım,çayımızı demlerim eşimle mis gibi bir kahvaltı edip okuluma gideyim

bugün yoğun bir gün tüm okulda benim fen sınavım yapılacak ortak sınav ve artık son sınavım.onları da okudum mu 1 yıl sonraya kadar işlerim bitmiş olacak

Ooff yatamiyorum kizlar bende bogurlerim feci agriyo. Ellerim ayaklarimda yaniyor. dua ediyorum bi an once dogurayim diyeee

Günaydııınnn..

Kaynananam Gelcek Arkadaşıyla Yasin Okuycaz Bi Allah Kabul Ederse..

Yarın Doğum Günüm Buyrun Gelin Diyemiyorum Hediye İster Gibi, Hamileyim Diye de Onlar Bişey Diyemiyor Yarın Kocişle Başbaşa mı Geçecek ne :}

Yaaaa O Fotolardan Ben de Görmek İstiyorum Ben de Doğurmadan Çektirmek İstiyorum Değişik Pozlar Bizimle de Paylaşsan Be Güzelim :}

Ohh Ne Güzel Geçmişi Okumuşsun Teşekkür Ederim, Allah çocuklarımızı Bilere Bağışlasın İnşallah

Herkese günaydın,bugün gebzede eşimin işi var oraya gidecek,dedimki hazır gitmişken bende geleyimde diğer doktoruma bir görünim,acaba bebeğin kilosu boyu sağlığı buradaki doktorumun ölçtüğü gibimi çıkacak bir göriyim emin olurum en azından dedim,oda tamam dedi,kalktım gece 2 gibi duş alıp yatağa girdim,sanırım bir yere gitmenin psikolojisimidir nedir yarım yamalak uyudum uyku bile denmez,zaten hep öyle olurum ne zaman ertesi günü bir yere gitmek için duş alsam yatamam,neyse demin kalktım üzerimi giyindim,eşim uyuyor şuan,ama nedense ben birden vazgeçtim gitmekten,üzerimi çıkarıp yatağa geri girip uyumayı planlıyorum,eşim farketmeden:) bakalım bizimki ne dicek kalkınca bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…