- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
çokk geçmiş olsun canım....
kızlar mevlütlerden falan konuşmuşsunuz....ben 40nde mevlüt okutmuycam ankarada kimsemiz yok malum.....normalde bizdede adettir ama burda kimse olmadığı için yapmıycaz...kayınvalidem isteseydi 40 çıkınca oraya gidip orda okuturuz diye düşünüyodum ama o da öle bişi düşünmüyomuşmanisa kız bebeklere 6 ay kınası yapılır o zaman mevlütte okutulur temmuz gibi manisada 6 ay kınası yaparız inş....ama benim bildiğim mevlütlerde çok şık ve üsturuplu şeyler giyilir....yanı saten pijama falan hiç duymadım....mini etekte biraz abes geldi bana çünkü Kuran okuncak tesbih çekilcek şöyle kokoş bişeyler giymek en mantıklısı.....
kaynanamın tarafı meraklıdır kucakta bebek dolandırmaya kaynanamda odandan çıkma gelip beşiğinde görsünler kış çocuğu hastalık kapar o kapmassa sen kaparsın kimseyle öpüşmek filan yok yani allahtan kaynanam bu konuda iyidir herzaman diyorum bu kadından nasıl o 5 tane görümcek çıkmış aklım almıyor
evet bencede en erken sen yapcaksın galiba :)) zaten 1 haftada iyileşemezsen yatarsın ogluşunla onlarda koştursun erkenden kurtulursun inşallah.))
ben buldummm
gelinliğimi tıkıştırıp biyere kaldırmıştım çıkarayım onu giyeyim benoğlumada minicik damatlık alırıkk kocayıda at kapı dışarı artık lazım olmaz zaten
oyyy kıyamammm atamammm onu bennnn
tabi kış çocugu herkes mıncıklamasın herkes kucagına almaya çalışır bide böyle yüzüne yakından eğilip bakarlar ya... senide kimse öpmesin senden bebege geçer kaynanan iyi düşünmüş bak bendemi erken yapsam da odadan çıkmasam hahaha
bak iyi fikirdeeee o gelinliğe sığabilicezmi acepgeçenlerde yeni evlenen bi arkadaş düğün mevlüdü yaptı anam kız gelinliği giyindi kuaförde saç makyaj full altınları takmış mevlüt yaptııı eğer ozaman yi olursam usturuplu bi elbise giyerim olur biter oğluşumada mevlüt takımı aldıkk onuda süslerimmm miss gibi oluruzzz
öff hi,ç sorma bişi desen denmez demesen olmazz
eşimin bi akrabası var o diğer bebeği hiiç kucağından indirmezdi öperdi falann ayy yaa ben hiç sevmem.azcık büyüsün bikaç aylık olsun mıncıklasın sevsin bişi demem ama el kadar bebeyi öyle zıplatmaları hiç sevmem.ben bikere bile kucağıma almamıştım o bebeği.benimkinide öyle yaparsa nasıl olur bilmem.sevmesinler demiyorum tabi ama azcık büyüsün
neeyyyydüğün mevlüdümüü ayy Allahım daha neler duycaz.gelinliğine doyamamış demekkii.valla ben 3 kere giymiştimmmm gelinliği.şimdi nerde diye sorsan valla bilmem.evin biyerinde ama nersinde
ben severim aslında giyinmeyii hele öyle akraba heleki eşimin akrabaları falan toplanılınca giyinip süslenmeyi severim ne yalan söliimmm.pek bi incelerler çünki.abartmadan şık olmaya çalışırım.tabi mevlüttede aynı şey olacak bakalım ozamana bi gelelim sağlıklada yaparız bişiler
Çiçeğim Geldi Kocaman..
Canım Kocamdan Evin İçi Mis Gibi Koktu.. Hiç Beklemiyordum Masraf Yapmayalım Dedim Hediyeye Ne Gerek Var Dedim Çiçeği Geldi.. Akşama da Yemek Yapmıyormuşum Başbaşa Yemeğe Çıkıyormuşuz..
Vay Bee Yaş Günüm Güzel Olmaya Başladı
Çiçeğim Geldi Kocaman..
Canım Kocamdan Evin İçi Mis Gibi Koktu.. Hiç Beklemiyordum Masraf Yapmayalım Dedim Hediyeye Ne Gerek Var Dedim Çiçeği Geldi.. Akşama da Yemek Yapmıyormuşum Başbaşa Yemeğe Çıkıyormuşuz..
Vay Bee Yaş Günüm Güzel Olmaya Başladı
ayyy ayyyy ne güzelllll....yanlız akşam baş başa olamayacaksınızzz bebişinizde sizinle olacak.ne güzellll...ohh sende hiç bişi yapma dinlen süslen püslen akşama.afferim bu kocalara bende gidip gelip çiçeğimi kokluyorum kadın milletini sevindirmek bu kadar kolay aslında
kızlar eşleriniz doğum hediyesi aldımı yadfa alıcakmı ?
benimki oğluşa künye alırken bana bilezik almış kaynanam beğenmemiş ince diye ki bence gayet iyiydi altın takmayı sevmem pek ben değiştirme dedim ama kaynanamm kızmış oda değiştirmiş yani doğum hediyemi almışşgerçi benim hediyem yolda geliyor ondan daha güzel hediye yok ama düşünmesi yeter
bugün benim dgum günüm.bakalımeşim çarşıya gitti şöyle kocaman bir çikolatalı pasta alacak galiba bekliyorum sabırsızlıkla dışarıya çıkmak artık hiç canım istemiyor
bugün benim dgum günüm.bakalımeşim çarşıya gitti şöyle kocaman bir çikolatalı pasta alacak galiba bekliyorum sabırsızlıkla dışarıya çıkmak artık hiç canım istemiyor
benimkide pırlanta yüzük alacak.hatta doğum günümde alacaktı ama ben aldırmadım.arada çok zaman yok doğumda alırsın diye.hem masraf olmasın istiyorum hemde hediye istiyorumbenimkide bi tuhaf iş işte.kaynanama anneler gününde zamanında bi yüzük almış böyle üstünde çiçek kelebek falan var renkli pırlanta.bende çok beğenmiştim.sende anne ol sanada alsın oğlun demişti zamanındaaa.
şimdide zamanı geldiii sanmıyorum o yüzükten bulabileceğini ama bakalımmm
hakkaten yaa bi çiçek yeter işte ne çabuk kanıyoruz kanmaya hazırız galiba:}
evet başbaşa olmıcaz zaten ben alışverişe gittiğimde şey diyorum artık ben yanımda erkek olmadan çıkmam dışar tek başıma :} oğluşum kocam ve ben yaş günümü kutlıcaz :}
vay bee bu arada bugün bi şok oldum 16 kilo almışım :{
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?