- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
sağol canım nereye dinleniyonn ev temizliği başlıcak. Ben bişi yapmasamda ortada dolanırken yorulurumm.
Melocumm darısı başınaa olsun inşallahhh.yazılılarda elin bol olsun kıssss :))))))))).lansoru ne için kullanıyorduk ağrı kesicimiydii.
Günaydın kızlar nasılsınız ben evdeyim salı gününden beri yatıyorum çok ağır gribe yakalandım bir türlüde atlamadım.
Bugün biraz daha iyi sayılırım ama sürekli yatıyorum kolumu kıpırtadacak halim yok dr.ilaçta vermedi son zamanlarım diye
sizler nasılsınız geçmişe hiç bakmadım doğum yapan arkadaşlar varmı.
bi aynı canım buket111 doğum yaptı oğlu olmuş onunda.geçmiş olsun dikkat et zencefilli ballı süt ve bol limonlu tavuksuyu çorbası beni ayağa kaldırdı.tavuksuyu çorbası penisilin etkisi yaparmış
bugün işte son günümüz raporumuz başladııı.nihayet evde olacağım günlerim geldiiii.darısı sizin başınızaa.
ya kizlar beni yine bi telas aldi benim kiz artik genelde aksamlari kimildiyo gün asiri pek bisey hissetmiyorum bütün gece bisey hissetmedim simdide cook hafif seyler hissediyorum normaldir dimi bukadar az hissetmem? ay su haftalar bi gecsede alsam sipayi kollarima
günaydın kızlar bugün erkenciyiz biz oğluşumla babamızı uğurladık sonra da hiç uyumadık 2 saattir geçmişi okuyoruz:)) bu arada dün doktora gittim doktorum göbeğin aşağıya inmiş bebek kafasını doğum kanalına sokmuş kilosunu boyunu artık doğru ölçemeyiz dedi ve onları bana söylemedi ama ben özellikle kilosunu çok merak ediyorum 15 gün önce 2700 dü şimdi ne oldu nasıl doğacak bilmiyorum ki ? bir de doğum kanalına girmişse yani her an doğabilir mi ? haftaya cuma gel çatı muaynesi yapıcam dedi . normal doğum gibi gözüküyor ama yinede bakalım dedi nst ye girdim sancı falan çıkmadı çok çok hareketliydi bizimsıpa ama aleti bağlıyınca sakinleşti problem yokmuş çok şükür . bir de dediki bizde kan uyuşmazlığı var eşimle eğer bebek son gün olan 5 şubat ta gelmezse bekleyemeyiz alırım sezeryanla dedi böyle bir durum yaşayan varmı ??
çok sıcak ballı zencefilli sütü içip battaniyeyle örtündüm ben ter attım epey sonra banyo yaptığımda iyileşmiştim canım
neyse umarım sen de atlatırsın izin işini ne yaptın şimdi?
Bu söylediğinide yapıyım canım ben tekrardan.
İzine normalde bugün çıkıyordum ben işyerindekiler extradan izin verdiler bu haftayı evde geçirdim.Pazartesi günü dr.gidip çalışamaz raporu alıp işyerine vericem bundan sonrada evdeyim artık bebişimi bekliycem :))
günaydın kızlar nasılsınız ben evdeyim salı gününden beri yatıyorum çok ağır gribe yakalandım bir türlüde atlamadım.
Bugün biraz daha iyi sayılırım ama sürekli yatıyorum kolumu kıpırtadacak halim yok dr.ilaçta vermedi son zamanlarım diye
mide yanması için canım,elim bol da kağıtlar boş kıs ne yapam
ne güzel hayırlı olsun. Bende yarıyıl tatiline kadar bekleyecektim ama kasılmalardan dolayı haftaya çarşamba çıkıyorum. Okulda çocuklar da öğretmenler de hasta, inşallah bana bulaşmadan şu son 2 günü de atlatırım
Günaydın Kızlar Bugün Benim Doğum Günüm.. {Doğum Günüm Demiyim Yaş Günüm Diyim Doğururum Falan} :}
Ama Çok Enteresan Bi Gün Evli Olarak İlk Doğum Günüm, Gün Bi Acaip Başladı, Biraz Hüzünlü Biraz Sıkıcı Gibi, Yaşlanıyorum Diye mi Annemle Kardeşlerimle Değilim Diye mi Bilemedim, Ama Güzel Bi Gün Olur İnşallah Hepimiz İçin..
Rüyamda Çocuğumu 3 Gün Sonra Doğurduğumu Gördüm ki Daha 34. Haftadayız.. Hatta İkinciyi Doğurduğumu Gördüm Düşünün Bendeki Hızı :} Hayırlara Yoruyorum Hayır Olur İnşallah..
Günaydın kızlar nasılsınız ben evdeyim salı gününden beri yatıyorum çok ağır gribe yakalandım bir türlüde atlamadım.
ya kizlar beni yine bi telas aldi benim kiz artik genelde aksamlari kimildiyo gün asiri pek bisey hissetmiyorum bütün gece bisey hissetmedim simdide cook hafif seyler hissediyorum normaldir dimi bukadar az hissetmem? ay su haftalar bi gecsede alsam sipayi kollarima
Günaydın Kızlar Bugün Benim Doğum Günüm.. {Doğum Günüm Demiyim Yaş Günüm Diyim Doğururum Falan} :}
Ama Çok Enteresan Bi Gün Evli Olarak İlk Doğum Günüm, Gün Bi Acaip Başladı, Biraz Hüzünlü Biraz Sıkıcı Gibi, Yaşlanıyorum Diye mi Annemle Kardeşlerimle Değilim Diye mi Bilemedim, Ama Güzel Bi Gün Olur İnşallah Hepimiz İçin..
Rüyamda Çocuğumu 3 Gün Sonra Doğurduğumu Gördüm ki Daha 34. Haftadayız.. Hatta İkinciyi Doğurduğumu Gördüm Düşünün Bendeki Hızı :} Hayırlara Yoruyorum Hayır Olur İnşallah..
Mutlu yıllar canım doğum günün kutlu olsun ailenle eşinle bebeğinle nice mutlu sağlıklı yıllar geçirmeni dilerim. İyiki doğduuuun
günaydın kızlar bugün erkenciyiz biz oğluşumla babamızı uğurladık sonra da hiç uyumadık 2 saattir geçmişi okuyoruz:)) bu arada dün doktora gittim doktorum göbeğin aşağıya inmiş bebek kafasını doğum kanalına sokmuş kilosunu boyunu artık doğru ölçemeyiz dedi ve onları bana söylemedi ama ben özellikle kilosunu çok merak ediyorum 15 gün önce 2700 dü şimdi ne oldu nasıl doğacak bilmiyorum ki ? bir de doğum kanalına girmişse yani her an doğabilir mi ? haftaya cuma gel çatı muaynesi yapıcam dedi . normal doğum gibi gözüküyor ama yinede bakalım dedi nst ye girdim sancı falan çıkmadı çok çok hareketliydi bizimsıpa ama aleti bağlıyınca sakinleşti problem yokmuş çok şükür . bir de dediki bizde kan uyuşmazlığı var eşimle eğer bebek son gün olan 5 şubat ta gelmezse bekleyemeyiz alırım sezeryanla dedi böyle bir durum yaşayan varmı ??
Buyrun Size Yeni Bir Polemik..
Bebek Mevlütünde Ne Giyeceksiniz? :}
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?