selam kızlar ben geldimm.ay ne uyumuşum ne uyumuşumm.yeni kalktımm.birazdan kahvaltı edicem biraz ayılayım dedim
doom günün kutlu olsun mutlu ol senelerceeeeenice yıllaraaa..
bizdede kan uyuşmazlığı var canım.yani eşimin kan grubu pozitif benimki negatiff.hamileliğin başından beri doktor takip etti.çok şükür bebek bu durumdan etkilenmemiş.amniyosentez olduğumda iğne vurulmuştum.birde doğumda vurulacağım.geçen haftada bu durumla ilgili bir kan testi yaptı.yine sorun çıkmadı.bu durumun iğnesi var.erken doğuma neden olacağını sanmıyorum yani benimki öyle bişi demedi.
hoşgeldiinn çok çok geçmiş olsunne uzun sürdü yaaaa geçemedi bitürlü şu hastalık.çok dikkat et kendine
amaaann dur bi o eksik kalsınbakarızz ozaman nasıl olucaz kilomuz olacakmı atacakmıyızzzz tek derdimiz o olsunn
ya kizlar beni yine bi telas aldi benim kiz artik genelde aksamlari kimildiyo gün asiri pek bisey hissetmiyorum bütün gece bisey hissetmedim simdide cook hafif seyler hissediyorum normaldir dimi bukadar az hissetmem? ay su haftalar bi gecsede alsam sipayi kollarima
Muck Muck Muck Teşekkür Ederim Canım Benim.. Yaa Deme Öyle Bikaç Mevlüde Gittim Hatun Baya Bildiğin Askılı Mini Bi Elbise Giymişti Annem de Mevlüdünde Saten Pijama Takımını Giyersin Nişanda Bohça İçin Alınanları Öyle Gördüm Ben Hep Diyor Ahanda Dedim Yeni Bir Polemik :}
benim oğlum da 2 gündür fazla hareket etmiyor sadece akşamları hissediyorum bir de tekmeleri zayıfladı gibi ara sıra güçlü tekme atıyor korkmaya başladım sizce doktora gitmeli miyim?
kızlar nası yani gelişimi öndeyse erken mi doğacak demek oluyor?
ama çok farklılık gösteriyor
bi hafta bazı değerler 38.haftayı gösteriyor
diğer hafta başka bi değer önden gitmiş
iice kafam karıştı
iyi geceler hanımlar
ben akşam döndüm eve,muayene oldum bebeğim 3 kg üzerinde çıktı,yani 2 doktorumunda ölçümü aynı çıktı,yine haftaca önde ilerliyor,sordum kendisine istanbuldaki doktorum haftaya perşembe beni çatı muayenesi için çağırdı erken değilmi dedim? oda ben genelde 39. hafta yaparım ama doktorun risk almak istemediği için tedbirli davranmak istemiştir,bebeğin takibinde gidişatı iyi bildiği için bu muayeneyi yaptırmak istemesi normal,bebek gelişken olduğu için duruşunu pozisyonunu göz önüne alarak riske atmak istememiştir,ol çatı muayenesi kötü bişey değil dedi,doğumu tetiklemezmiş,çatı muayenesinde su kesesinin patlayabilmesi diye bişey yokmuş,rahim tıkaçla kapalıymış,ve açılma olmadığı sürece asla su kesesi yırtılmazmış,ve öyle kolay değil korkma yaptır dedi,sonra karnımı iyice elledi biraz sert bu ayı zor çıkarır ama şubat ilk hafta gelir dedi,yani farklı bişey yok,kafamdaki şüphelerimden kurtuldum en azından,ben buradaki doktoruma güvenmeye devam edicem:)
Muck Muck Muck Teşekkür Ederim Canım Benim.. Yaa Deme Öyle Bikaç Mevlüde Gittim Hatun Baya Bildiğin Askılı Mini Bi Elbise Giymişti Annem de Mevlüdünde Saten Pijama Takımını Giyersin Nişanda Bohça İçin Alınanları Öyle Gördüm Ben Hep Diyor Ahanda Dedim Yeni Bir Polemik :}
neeyy saten pijamamıııışimdi bu mevlüt ne zaman olacak oda önemli
40 mevlüdü diyosan pijamalık halinmi kalırr.ben giymem vallaa.askılı mini bi elbisede giymemm
şöyle g üzel bi elbise giyerim normal.kuran okutulmuyomu mevlütte mini etek saten gecelikte neymiş giyerim üsturuplu bi elbise ne bilim bana ters geldi o seçenekler
benim oğlum da 2 gündür fazla hareket etmiyor sadece akşamları hissediyorum bir de tekmeleri zayıfladı gibi ara sıra güçlü tekme atıyor korkmaya başladım sizce doktora gitmeli miyim?
Yarı Kırkında Yani 20sinde Yapılırmış Eskiden Mevlüt ve Hep Kadınlar Loğusa Yatağında Bebekleri Yanında Yatarlarmış Mevlütte Annem de Eskiden Biz Öyle Biliyorduk Diyor Şaşırdım Bende Sizin Gibi
Yarı Kırkında Yani 20sinde Yapılırmış Eskiden Mevlüt ve Hep Kadınlar Loğusa Yatağında Bebekleri Yanında Yatarlarmış Mevlütte Annem de Eskiden Biz Öyle Biliyorduk Diyor Şaşırdım Bende Sizin Gibi
ben ilk defa duydum 20 sinde mevlüt demek eskiden öyle yapılıyormuş ama şimdi öyle yapan duymadım. bence 40 ından sonra yapın hem sezeryan falan olsa 20 günde kendine gelemezsinki. bana kalsa başıma o kadar insanı toplamam da kayınvalidem istiyor. ev batacak o kadar yemek yenilcek içilcek falan çoluk çocuk gelir millet te zaten ama napalım bi gün katlancaz sonra nasıl o ev toplancaksa bebekle falan kimsede yardım etmez vallahi annem gelirse bi o yardım eder sagolsun neyse hele o gün bi gelsin de inşallah ay bende ne konustum beee...
Ya ben hala oğluma isim bulamadım şurda bikaç hafta kaldı doğuma
O kadar şu olsun bu olsun dedim ya eşim itiraz etti ya benim içime tam sinmedi..
Asilkan nasıl sizce ? Demiralp, Uğuralp, Onuralp, Melih, Miraç , Eymen, Egemen .. bikaç tane daha vardı unuttum bunlar arasında gidip geldik ama tamam bu çok güzel dediğimiz olmadı hiç karar da veremiyoruz . Yardım edin kızlar ya başka önerisi olan varmı
Ya ben hala oğluma isim bulamadım şurda bikaç hafta kaldı doğuma
O kadar şu olsun bu olsun dedim ya eşim itiraz etti ya benim içime tam sinmedi..
Asilkan nasıl sizce ? Demiralp, Uğuralp, Onuralp, Melih, Miraç , Eymen, Egemen .. bikaç tane daha vardı unuttum bunlar arasında gidip geldik ama tamam bu çok güzel dediğimiz olmadı hiç karar da veremiyoruz . Yardım edin kızlar ya başka önerisi olan varmı
Çağlayan geçmiş olsun canım ne kadar uzun sürdü yaa bu havalar insanı mahveder zaten.Hem hamiellih hem hastalık berbat.Biran önce iyileşirsin inş.Seni çok özledik.aaa bir oğluşumuş daha mı oldu ayyy allah analı babalı büyütsün inş.şimdiki durumları nasıl gelebiliyormu buket siteye
Denemediğim şey kalmadı canım.Tavuksuyu içtim.Ballı zencefil yedim.Süte kattım ıhlamur içiyorum ama atlatamıyorum nedense bağışıklık sistemim kötü çöktü galiba bu havalardan...
eşim tarafındada 40ı çıktıktan sonra yani bebekte annede kendini topladıktan sonra beşik yapıyolar
yani bebeğin odasında bebeğin tüm cicilerini seriyolar gelin çeyizi gibi.işte alınanlar örülenler oyuncaktan tutta kıyafete kadar ne varsa sonra eş dost akraba çağırılıyor hepsi hediyesiyle geliyor.kuran okutuluyor bebek görülüyor falan.tek tek geleceklerine toptan geliyolar sanırım.
benimde gözüm yemiyo aslında ama eşimin tarafı akrabalar hep birlikte yardım ediyolar.eşimin kuzenine yapoılmıştı herkes gitti yardım etti ikramlar hazırlandı falan.ben karışmam valla yapsınlar ben hazır yerimm
Günaydın kızlar nasılsınız ben evdeyim salı gününden beri yatıyorum çok ağır gribe yakalandım bir türlüde atlamadım.
Bugün biraz daha iyi sayılırım ama sürekli yatıyorum kolumu kıpırtadacak halim yok dr.ilaçta vermedi son zamanlarım diye
sizler nasılsınız geçmişe hiç bakmadım doğum yapan arkadaşlar varmı.
herhalde en erken ben yapıcanm mevlüdü hem evde uzun süreli yatılı misafir istemiyorumm çünkü kaynanam bende olunca hepsi bende kalmak isteyecek hemde kaynanam rahatsız okadar merdiven inip çıkmasın ikide bir kaynanama kal desem kayınpederde kalır ee ben rahat edemem bizde böyle düşündük ilk haftası mevlüt yapıcaz inş ben bişey yapmıyacam zaten görümceler tatlıyı açmışlar sadece şekeri kalmış onuda o gün yapıcaklar pilavı kaynım yapıcak ahçıdırda kendisi yemek işi ona ait ee annemde 2 gün izin alıcak ben odamda oğluşumla keyif yapmayı planlıyorum inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?