2011 Şubat Anneleri

canım geçmiş olsun .. sen merak etme annesi emre zamanını bekliyecek

hepinize selamlar kızlar şimdiye kadar hamilelik neymiş ben anlamamışım ama inanın şu 1 haftadır ne gece uykusu ne gündüz hiçbişekilde yatakta uzun zaman yatamıyorum yürüyemiyorum oğlumun maşşallahı var hiçmi hiç rahat durmuyor hep bi tarafa doğru dikeltiyor kendini kıpırdayabilene aşk olsun gözümden yaşlar akıveriyor yaramaz olcak galiba....salı günü kontrolüm var eğer gelmezse kendi kendine gün kararlaştırıcaz 25i düşünüyorum ama o zamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum ...annelik ne kadar zormuş şimdi anlıyorum ...allah hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah ...
benim merakım benim gibi şikayetleri olan varmı acaba resmen iç organlarım çürümüş gibi ağrıyor ..

malesef bende ayniyim canim..

malesef bende ayniyim canim..

canlaarım benim ya sizin az kaldı artık bebişi kucağınıza alacağınız anı düşünün bir de....doğurunca bizi bırakıp gitmeyinnn

evet öyle heyecanlıyımki yaklaştıkça yerimde duramıyorum...o an geldiğinde ne olacak orasını kestiremiyorum bile ...

Bunu ben de merak ettim, bizde de kan uyuşmazlığı var çünkü, çarşamba randevum var doktora sorarım

sağol canım sorarsan çok memnun olurum :)

[

bizdede kan uyuşmazlığı var canım.yani eşimin kan grubu pozitif benimki negatiff.hamileliğin başından beri doktor takip etti.çok şükür bebek bu durumdan etkilenmemiş.amniyosentez olduğumda iğne vurulmuştum.birde doğumda vurulacağım.geçen haftada bu durumla ilgili bir kan testi yaptı.yine sorun çıkmadı.bu durumun iğnesi var.erken doğuma neden olacağını sanmıyorum yani benimki öyle bişi demedi.
bizde sürekli kontrol altındaydık sorun çıkmadı kan testlerinde hiç ama hiç iğne yapmadı doktorum bilmiyorum neden ?

Ben artik dogsun istiyorum elbetteki hayirlisinida istiyorum.. tek sabaha kadar uyutmasin dogsunda zaten kaç haftadir uyku muyku yok..

bende sana katılıyorum canım kesinlikle artık doğsun istiyorum bu ağırlığa dayanamıyorum çok yoruldum gerçekten

ben üşütmüşüm ıhlamur içilebilirim dimi kızlar zararlı değildir?

selam kızlarrrrr
şöyle en hızlısından bir göz gezdirdimm..hediyelerden bhsedilmişşş..koçişim bana doğum hediyesi olarak araba aldıı..bebek için tek şartım buydu...yoksa daha çooook beklerdi:))))))ama bana değil ona yaradıı:))) eve tıkıldım kaldım çünküüü...annecim oğluma künye yaptırmış ve birrrsürü yelek, kazak filan örmüşş..bide hazor aldığı şeyler varrr..nerdeyse tüm eşyalarını dizdi...
kayınvalideme gelinceeee....henüz bişey yokkk.. ufacık bir parça eşya yokk..doğsunda bakarız diyoooo...herade doğumdada oğluşa bi çeyrek takar diye düşünüyorummm..gerçi bana zararı olmasında ben ona şükredecemm..buraya gelecekler yol paralarını gidişlerini gelişlerini biz ödiycezzz...bakalım neler olcek iştee...aallah evimizdeki mutluluğumuzu bozmasın elimizdekine bereket versin de kim ne yaparsa ypsınnnn..hepsiii geçip gidecekkkk:)) ama insan bekliyooo..evlendiğim günden beri torun isteriz diye tutturmuşlardı...biz düğünümüzü kendimiz yaptıkk..baya borç ödedik..bide onların birçok ihtiyaçlarınıda biz karşıladıkk...destek değil köstek gördük..ben hep durunönce kendimizi doyurabilecek hale gelelimde ondan sonra bebekte yapaız diyodummm..şimdi bebşimolcakk..eşimin tarafından ilk torunnn..ama kimsenin umurunda değilmiş gibi gözüküyoo...üzülüyorum ama takmamaya çalışıyorumm işte

hadi gözünaydın canım....bende eğer sezeryan olacağım kesinleşirse o tarihlerde olsun istiyorum hayırlısı bakalım....
iyi haberlerine sevindim canım....dinlenmek çok önemli sanırım...bakalım bizde erken doğum paniğinden sonra ikinci kontrolümüze çarşamba günü gidicez bakalım ne dicek doktor teyzemiz

kıyamamm ya benimde gece uyku muyku kalmadı....sinirler zaten laçka....umarım en hayırlı zamanda sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi....

ben üşütmüşüm ıhlamur içilebilirim dimi kızlar zararlı değildir?

ıhlamurun hiçbir zararı yok canım çok çok geçmiş olsun bol bol meyvede yemeye çalış...

Hayırlı akşamlar,40 mevlidinden bahsetmişsiniz,yorum yapmasam duramam ben şimdi:)
Bizde mevlid kavramı yok,kırkında okunmasıda şart değil,normal bi şekilde annem bebeği 40. gününde yıkar çıkar aradan,bende kendimi hazır ve iyi hissettiğimde güzelce yemeklerimi yapar akraba eş dost vs çağırırım,oturulur Kuran okunur ve sohbet dinlenir,kılık kıyafete gelince sonuçta Kuran okunacak,ortama yakışacak güzellikte birşeyler giyilir abartı olmadan.

hediye konusuna gelince,o tam bir muamma:) eşim ne alır yada alırmı bilmem,ama çiçek yaptırır kesin:) artık alırsa bir hedaaye yazarım buradan:)

Ne ekersek onu Biçicez .. Cenabı hak sanada Seninki gibi hayırlı gelin verir İnşallah

bugün benim dgum günüm.bakalımeşim çarşıya gitti şöyle kocaman bir çikolatalı pasta alacak galiba bekliyorum sabırsızlıkla dışarıya çıkmak artık hiç canım istemiyor

sudenurcum doğum günün kutlu olsun eşinle bebişinle nice mutlu yıllara herşey gönlünce olsun canım

canım gözün aydın hem bebişini görmüşsün hemde doğum tarihin belli olmuş ne güzel bebişinede maşallah kocaman olmuş

şenaycım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine kalkma ayağa biraz daha beklesin emre bey erken gelip üzmesin annesini bu arada sancılarında düzene girmiş çok sevindim canım habersiz bırakma bizi buket arkadaşımızda doğum yaptı bir erkeğimiz daha dünyaya geldi

SLM kıızlar bende 21 ocakta sezeryanla bebegimi dünyaya getirecegim inş hepiniz dua edin

Allah yardımcın olsun maşallah az kalmış bebişle kavuşmaya darısı bize. Allah sağlıkla hayırla kavuştursun hepimizi evlatlarımıza inşallahhh..

kesinlikle var önerim...asilkan değişik geldi...zor öğrenir bence herkes...pek hoş değil bence..ama tabi sen bilirsin...benim oğlum olsaydı ya efe koyardım yada mert....bence hem kısa hem güzel isimler

aranızda 35.haftada olan var mı 2 gün önce yani 34+5 te doktora gittik 2 600 dedi oğluma bana az geldi.aynı hafta olan varsa yazsın kızlar

Apsimisia, eymen ve miraç ismi çok güzel ama asilkan benimde hoşuma gitmedi açıkcası tabi karar senin güzel bebişine güzel bir isim bulursun inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…