selam kızlar, bu aralar pek okuyamıyorum sizi. umarım herkesin keyfi yerindedir.
bugün kontrolden iyi haberlerle döndük; salı sancı ve kasılmalarım başlamıştı ve farkedilmeseydi doğum başlayacaktı. 4 günlük ilaç istirahatten sonra bugün nts'de kayde değer sancım çıkmadı. gene ilaçlara devam, tuvalet ve yemek dışında kımıldamak yasak hep yatıcam ama en azından oğlum biraz daha sabredecek içerde ben dikkat edersem.
doğuran var mı bilmiyorum, inşallah hepimizin bebekleri en doğru zamanda sağlıkla gelirler.
hepinize selamlar kızlar şimdiye kadar hamilelik neymiş ben anlamamışım ama inanın şu 1 haftadır ne gece uykusu ne gündüz hiçbişekilde yatakta uzun zaman yatamıyorum yürüyemiyorum oğlumun maşşallahı var hiçmi hiç rahat durmuyor hep bi tarafa doğru dikeltiyor kendini kıpırdayabilene aşk olsun gözümden yaşlar akıveriyor yaramaz olcak galiba....salı günü kontrolüm var eğer gelmezse kendi kendine gün kararlaştırıcaz 25i düşünüyorum ama o zamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum ...annelik ne kadar zormuş şimdi anlıyorum ...allah hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah ...
benim merakım benim gibi şikayetleri olan varmı acaba resmen iç organlarım çürümüş gibi ağrıyor ..
hepinize selamlar kızlar şimdiye kadar hamilelik neymiş ben anlamamışım ama inanın şu 1 haftadır ne gece uykusu ne gündüz hiçbişekilde yatakta uzun zaman yatamıyorum yürüyemiyorum oğlumun maşşallahı var hiçmi hiç rahat durmuyor hep bi tarafa doğru dikeltiyor kendini kıpırdayabilene aşk olsun gözümden yaşlar akıveriyor yaramaz olcak galiba....salı günü kontrolüm var eğer gelmezse kendi kendine gün kararlaştırıcaz 25i düşünüyorum ama o zamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum ...annelik ne kadar zormuş şimdi anlıyorum ...allah hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah ...
benim merakım benim gibi şikayetleri olan varmı acaba resmen iç organlarım çürümüş gibi ağrıyor ..
malesef bende ayniyim canim..
Bunu ben de merak ettim, bizde de kan uyuşmazlığı var çünkü, çarşamba randevum var doktora sorarım
Ben artik dogsun istiyorum elbetteki hayirlisinida istiyorum.. tek sabaha kadar uyutmasin dogsunda zaten kaç haftadir uyku muyku yok..
hadi gözünaydın canım....bende eğer sezeryan olacağım kesinleşirse o tarihlerde olsun istiyorum hayırlısı bakalım....selamm arkadaşlarrr bugün doktor amcaya gittik ilk defa nst ye baglandım herşey yolunda bebegim 3040 gr tahmini tabiki
veee
27 OCAK 2011 de bebegim dünyaya gelecek hayırlısıyla inşallah
sezeryan olacak tabiki o zamana kadar kendiliğinden gelmezse
iyi haberlerine sevindim canım....dinlenmek çok önemli sanırım...bakalım bizde erken doğum paniğinden sonra ikinci kontrolümüze çarşamba günü gidicez bakalım ne dicek doktor teyzemizselam kızlar, bu aralar pek okuyamıyorum sizi. umarım herkesin keyfi yerindedir.
bugün kontrolden iyi haberlerle döndük; salı sancı ve kasılmalarım başlamıştı ve farkedilmeseydi doğum başlayacaktı. 4 günlük ilaç istirahatten sonra bugün nts'de kayde değer sancım çıkmadı. gene ilaçlara devam, tuvalet ve yemek dışında kımıldamak yasak hep yatıcam ama en azından oğlum biraz daha sabredecek içerde ben dikkat edersem.
doğuran var mı bilmiyorum, inşallah hepimizin bebekleri en doğru zamanda sağlıkla gelirler.
sağol canım sorarsan çok memnun olurum :)
[
bizdede kan uyuşmazlığı var canım.yani eşimin kan grubu pozitif benimki negatiff.hamileliğin başından beri doktor takip etti.çok şükür bebek bu durumdan etkilenmemiş.amniyosentez olduğumda iğne vurulmuştum.birde doğumda vurulacağım.geçen haftada bu durumla ilgili bir kan testi yaptı.yine sorun çıkmadı.bu durumun iğnesi var.erken doğuma neden olacağını sanmıyorum yani benimki öyle bişi demedi.
bizde sürekli kontrol altındaydık sorun çıkmadı kan testlerinde hiç ama hiç iğne yapmadı doktorum bilmiyorum neden ?
bizdede kan uyuşmazlığı var benim negatif eşimin pozitif 2 kez kan testi yaptırdı doktorumuz doğumdan sonrada anti-d aşı vurcakmış
bende sana katılıyorum canım kesinlikle artık doğsun istiyorum bu ağırlığa dayanamıyorum çok yoruldum gerçekten
ben üşütmüşüm ıhlamur içilebilirim dimi kızlar zararlı değildir?
tabiki çok doğru söylüyorsunuz hepimiz anne olacağız ve birer evlat yetiştireceğiz,ben kayınvalidemi kendi annem gib görmeye çalışıyorum sağolsun oda bana kızı gibi davranıyor yeri geliyor temizliğimi yapıyor yeri geliyor yemeğimi yapıyor yeri geliyor bazı söyledikleri acıtıyor ama yinede insanın nasıl kendi annesi acı söylesede unutuveriyor onada aynı şekilde davranmaya çalışıyorum unutuyorum veya öle demek istememiştir ben yanlış anlamışımdır diye kendimi kandırıyorumama olsun yinede rahatlıyorum,sonuç olarak eşimi çok seviyorum onu doğuranda o anne olduğu için onuda seviyorum bana eşim gibi mükemmel bi koca yetiştirdiği için.
bugün benim dgum günüm.bakalımeşim çarşıya gitti şöyle kocaman bir çikolatalı pasta alacak galiba bekliyorum sabırsızlıkla dışarıya çıkmak artık hiç canım istemiyor
selamm arkadaşlarrr bugün doktor amcaya gittik ilk defa nst ye baglandım herşey yolunda bebegim 3040 gr tahmini tabiki
veee
27 OCAK 2011 de bebegim dünyaya gelecek hayırlısıyla inşallah
sezeryan olacak tabiki o zamana kadar kendiliğinden gelmezse
selam kızlar, bu aralar pek okuyamıyorum sizi. umarım herkesin keyfi yerindedir.
SLM kıızlar bende 21 ocakta sezeryanla bebegimi dünyaya getirecegim inş hepiniz dua edin
Allah yardımcın olsun maşallah az kalmış bebişle kavuşmaya darısı bize. Allah sağlıkla hayırla kavuştursun hepimizi evlatlarımıza inşallahhh..
Ya ben hala oğluma isim bulamadım şurda bikaç hafta kaldı doğuma
O kadar şu olsun bu olsun dedim ya eşim itiraz etti ya benim içime tam sinmedi..
Asilkan nasıl sizce ? Demiralp, Uğuralp, Onuralp, Melih, Miraç , Eymen, Egemen .. bikaç tane daha vardı unuttum bunlar arasında gidip geldik ama tamam bu çok güzel dediğimiz olmadı hiç karar da veremiyoruz . Yardım edin kızlar ya başka önerisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?