2011 Şubat Anneleri

ii geceler kızlar,nasılsınız?
bir arkadaşımız daha doğum yapmış,kumralperi cnm allah bağışlasn,sana da geçmiş olsn...
doğum heddiyelerinden bahsedilmiş,benm annem bana bir bilezik alacakmış,babam da oğluma bir yarım altın takacakmış.
eşimin ailesini hiç bilmiorum,pek umutlu da dğlm zaten,bişey beklediğim de yok esasen,çok durmasınlar çabuk gitsinler bana yeter,bi beklentm yok....
eşim de bilezik sözü vermişti,ama ben şimdi bileziği boşver yatırım olsn bana ev al die tutturdum,bakalım ne yapıcaz,gözüme kestirdiim bir kaç ev var ama.. nasip kısmet tabi,bi de kredi çekmek grekicek fln..durumu iyi değerlendirmemiz lazım,hesapsz iş yapmayalım..

bugün ben çok yoruldm. akşam misafirimiz vardı. gündüz çarşıya indik hava güzel diye yürüyerek gittik,çerez aldk,ordan yürüyerek pazara gittik,pazar yaptık.
sonra ben don ve atlet olayımı hallettim sonundaaa!!..
bi gec elik daha alıcaktm,bu sefer onu beğenemedim ama.. neyse sonra markete geçtk ordan bi kaç parça bişi alıp,,yine yürüyerek eve döndük.
eve varır varma ben mutfağa girdm,kocam temizliğe koyuldu,yemek hazırladım,misafire pasta börek yaptım vs derken saat 8i fln buldu,misafirlerimiz geldi,saolsnlar pek kaldırmadılar beni oturduğm yeden ama artk kafam götürmüo sanırım çok yoruldm,belim kasıklarım,heryerim ağrıyo.

kızlar inanın,artık şu son ay okadar sıkıntı veriyorki,bebeğin hareketleri bile zevk yerine eziyet haline geldi,rahimime ara ara ağrı saplanıyor kıvranıyorum,çok kötü bir ağrı buu,sonra belime kayıyor,büyük abdestim bile sancılı,parmaklarım desen kırılmışş gibi( uyku zaten haram zıkkım olmuş,sabaha kadar dön dur yatakta,Allahım hepimizi bir avazda kurtarsın ben sıkılmaya başladım artıııııkkkkkk

mapuci sıkma canını bebeğin olduktan ve büyüdüğü her anı izlemekten keyf alacağın zamanlar bu hamilelik günlerini unutturacak sana hayırlı doğumlar dilerim

benimkide tam kasığıma artık neresini soktuysaa ordan bişi batıyooo oturunca kapırdanıyo ayaklarımı uzatmak zorunda kalıyrumm

mapuci sıkma canını bebeğin olduktan ve büyüdüğü her anı izlemekten keyf alacağın zamanlar bu hamilelik günlerini unutturacak sana hayırlı doğumlar dilerim

çok teşekkür ederim,pek bişeyde kalmadı ama artık çok zor geçiyor son günler,inşallah dediğin gibi olur herşey

kızlar ben kaçar,kasıklarımda fena bi baskı var,yatayım biraz,bacaklarımı havaya fln kaldırayım,dinleneyim,umarım uyuyabilirim..
kendinize dikkat edin,iyi geceler...

Fazla değil 1 hafta sonra arka arkaya doğum haberleri almaya başlarız,galiba doğuran uzunca bir süre ortalıktan yok olacak,forum bize kalacak sedaa:))) haftaca gerideyiz bir çoğundan:)

bebeğini kapan bizi unuutuyo vallaaa bende doğurayım oğlumu kucağıma alayım hiç birinizi tanımıcaammmm

şaka şaka bebikleri biraz büyütelim kendine gelsin herkes eminim kaldığımız yerden yeni yeni konularla devam edeceğizz.

:))))bizde bir süreliğine unuturuz burayı dimi,o minik bebeklerle ilgilenmek onu izlemek ne güzel bişeydir

parmaklarım şiştiii kalçam çok kötü ağrıyor,bebek oynadıkça sancı giriyor belime karnıma,ben gidiyorum,biraz uzanim,zaten deli okan bayülgn başlamış azcık izlim uyuyim hayırlı geceler kızlar

iyi geceler kızlar herzamnki gibi biz gene gece nöbetine kaldık sanırsam yatıyorum yatağa yuvarlan allah yuvarlan saat kaç olursa artık uyuyamayınca yatmakta sıkıntı veriyor yatıncada belim falan ağrıyor artık,kendim uyuyamıyorum dönmekten eşimide uyutmuyorum bari kalkayımda adam rahatça uyusun dedim.bu arada doğuranlar artmaya başladı ayy negüzel allah sağlıkla bizede bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin,doğum yapan annelerede hayırlı olsun allah bebeklerine uzun sağlıklı ömürler versin.
bu arada size geçen gün söylediğim bebekleriniz için yapabileceğiniz basit lambayı ben yaptım bakın bakalım olmuş mu?benim oğlumun şimdilik odası olmadığı için eşimin çalışma odası için yaptım çekyatların ve perdelerin engine uysun die pembei morlu,ama bebeklerine oda yapan anneler yapabilir çok hoş duruyor.bu arada nasıl yapıldığını öğrenmek için googleden bebek odası yada yatak odası için avize yapımı die aatabilirsiniz kk da gördüm bende çok hoşuma gitti denedim.benimki biraz yamuk oldu amaaltını düzgün kesememişim

Eklentiler

• $100_5949.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 24
  • $100_5951.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 19
  • $100_5952.webp
    39 KB · Görüntüleme: 25
hafuu bizde uyuyamayanlardanız

gece bekçiliği yapsaydım ek gelir olurdu bedavadan uyanık kalıyoz

lamba ne güzel olmuş görmüştüm buna benzer bişiler mağazalarda.eline sağlık

hafuu bizde uyuyamayanlardanız

gece bekçiliği yapsaydım ek gelir olurdu bedavadan uyanık kalıyoz

lamba ne güzel olmuş görmüştüm buna benzer bişiler mağazalarda.eline sağlık

valla yönetimle bi konuşsak mı ne?uyuyamayınca sinirlerim bozuluyor ağlayasım geliyor valla,biri benle devamlı konuşsun istiyorum eşimide rahat bırakmıyorum devamlı konuşturmaya çalışıyorum ama o hı noldu bişey mi demiştin diyince anlıyorum ki yine oğlumla bize pc göründü:84:
teşekkür ederim ama ben pek beğenmedim daha bi kaçkere bozar yaparım ben onu yamuk oldu biraz bi tane daha yapıcam yada onuda koridora asmayı düşünüyorum

canım ne güzel olmuşş yaaaa..ben daha yapamadımm..yani daha malzemeleri bile alamadımmm..bakalım senin gibi becerebilecekmiyimm:)))

canım ne güzel olmuşş yaaaa..ben daha yapamadımm..yani daha malzemeleri bile alamadımmm..bakalım senin gibi becerebilecekmiyimm:)))

yaparsın canım kolay ben yapalı baya olduda süslemesi gecikti malzmelri yeni tamamladım ama yapımı çok zevkli hatta 2 saate bi gidip geldim kurudumu die ama anca 2 günde kuruyo hatta millet 3 gün tutmuş.benimki biraz durmaktan yumuşadı.bide yamuk kestim canım sıkıldı ama bi tane daha yapıcam heralde o daha güzel olur.

3 şubat özel bir gün sanırsambende 27 ocakta doğurmak istiyorumevlilik yıldönümümüz:92:

evet rahmetli babamın doğum günü onun 52sinde öğrenmiştim zaten hamile olduğumu.Allah ailemizden bir erkek aldı bir erkek verdii.

bende o tarihte olmasını çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…