aranızda 35.haftada olan var mı 2 gün önce yani 34+5 te doktora gittik 2 600 dedi oğluma bana az geldi.aynı hafta olan varsa yazsın kızlar
aranızda 35.haftada olan var mı 2 gün önce yani 34+5 te doktora gittik 2 600 dedi oğluma bana az geldi.aynı hafta olan varsa yazsın kızlar
kııız aynı ben hem masraf olsun istemiyorum çocuk geliyor birsürü masraf var diye ama bi doğum hediyesi de beklemiyor değilim yanii :}
kaynanama çok kırıldım nişanlıyken sözlüyken doğum günümde bilezikleri getirmişti şimdi bi hırka almış
Merhaba arkadaşlar hepinize öncelikle hayırlı doğumlar nasib etsin allahım dünyanın en güzel duygusuyla tanışmanıza az zaman kalmış hepinizin..geçen sene bu zamanlar bizlerdede bu heyecan vardı ve 1 yıl ne kadar çabuk geçmiş geriye bakınca insan anlıyor..diyeceğim o ki eğer öğrenmek istediğiniz bişey olursa yardımcı olabilirim tecrübeli sayılırız bizler artık..bende sezeryanla doğum yaptım ve çok çabuk kalkıştım sadece 2 gün yattım ve bebeğimin herşeyiyle kendim ilgilendimmm inşallah hertşey gönlünüzce olurr
Apsimisia, eymen ve miraç ismi çok güzel ama asilkan benimde hoşuma gitmedi açıkcası tabi karar senin güzel bebişine güzel bir isim bulursun inşallahh..
kayınvalidelerden hediyelerden bahsedilmiş ne zamandır anlatmayayım diyorum ama içimde kalmasın rahatlayayım..
bende evlendiğimden beri kaynanamdan bi çöp görmedim
hatta bayramda gittiğimizde kayınvalidem eşimle bana, biz bebeğe bi küçük altın takacağız parasını mı verelim yoksa geldiğimizde mi takarız diye açık açık sordu biz de geldiklerinde boş boş gelmesinler diye gelince takarsınız dedik.altı üstü bi küçük altın onu da soruyorlar...
maddi durumları kötü olsa valla hiç ses etmem ama emekli maaşları, kira gelirleri durumları gayet ii yani. zaten çoğu masrafını memleketteki kaynımlar karşılıyor cep telefonundan arabasının benzinine kadar... ama böyle tuhaf huyları var işte.tek yaptıkları oturduğumuz evi almak oldu o kadar.. ben bi yelek bile gelir diye beklemiyorum kızlar o kadar yani...
yazık anneşim de o kadar durumu olmamasına rağmen bayramda bir sürü kıyafetler almış kızıma şimdi geldiğinde de eminim eli kolu dolu gelir.
allahtan eşimle aramız çok çok iyi o yüzden bunları çok kafaya takmıyorum.çok şükür maddi yönden de onlara muhtaç olacak değiliz
ohh anlattım rahatladım biraz
SLM kıızlar bende 21 ocakta sezeryanla bebegimi dünyaya getirecegim inş hepiniz dua edin
meraba kızlar...
aylardır şubat annesı olucamı düşünürken ...35.haftamda doğum yaparak anne oldum oğlum dünyaya geldi...ve ocak annesi oldum..çok kötü bir hafta geçirdim..hastanede ytam 3 gün yattım.serumla sancılarımı kesmeye çalıştılar bebeğimi biraz daha içerde tutmaya çalıştılar ama bebeğim çok sabırsız çıktı ve 10 ocakta dünyaya geldi..ayrıntılarıyla anlatıcam ama şu an çok iyi değilim.bu arada bebeğim 2 575 kilo doğduve gayet sağlıklı...Allah hepinize hayırlı doğumlar göstersin...hepinize iyi gecelerrr
slm kizlaaar,cook uzun zamandır giremedim siteye.Neyse,kısmetse ben p.tesi doğuma giriyorum,dualarınızı eksik etmeyin lütfen,oğluşumuzu kucağımıza alıcaz kısmetse.İlk doğumum sezeryan olduğu ve cok erken hamilelik geldiği için mecburen ikinciyide sezeryanla yapıyoruz,allah hepinize kolay doğum nasip etsin.
Feeble okadar zorki karar vermek deli oldum internetten isim aramaktan. Eymeni babamız istiyo ama benim pek içime sinmedi Miraçı ben istedim babamız ağır bi isim o dedi.Yani şöyle işte bu diyceğimiz bi isim bulamadık yaa çıldırıcam
meraba kızlar...
aylardır şubat annesı olucamı düşünürken ...35.haftamda doğum yaparak anne oldum oğlum dünyaya geldi...ve ocak annesi oldum..çok kötü bir hafta geçirdim..hastanede ytam 3 gün yattım.serumla sancılarımı kesmeye çalıştılar bebeğimi biraz daha içerde tutmaya çalıştılar ama bebeğim çok sabırsız çıktı ve 10 ocakta dünyaya geldi..ayrıntılarıyla anlatıcam ama şu an çok iyi değilim.bu arada bebeğim 2 575 kilo doğduve gayet sağlıklı...Allah hepinize hayırlı doğumlar göstersin...hepinize iyi gecelerrr
slm kizlaaar,cook uzun zamandır giremedim siteye.Neyse,kısmetse ben p.tesi doğuma giriyorum,dualarınızı eksik etmeyin lütfen,oğluşumuzu kucağımıza alıcaz kısmetse.İlk doğumum sezeryan olduğu ve cok erken hamilelik geldiği için mecburen ikinciyide sezeryanla yapıyoruz,allah hepinize kolay doğum nasip etsin.
ben çarşamba 34%4 de gidicem canım yazarımaranızda 35.haftada olan var mı 2 gün önce yani 34+5 te doktora gittik 2 600 dedi oğluma bana az geldi.aynı hafta olan varsa yazsın kızlar
ayyy bi tane daha maşallah ya...bir de kızlara aceleci derler oğlanlar geldimeraba kızlar...
meraba kızlar...
meraba kızlar...
sağol canım sorarsan çok memnun olurum :)
bizdede kan uyuşmazlığı var canım.yani eşimin kan grubu pozitif benimki negatiff.hamileliğin başından beri doktor takip etti.çok şükür bebek bu durumdan etkilenmemiş.amniyosentez olduğumda iğne vurulmuştum.birde doğumda vurulacağım.geçen haftada bu durumla ilgili bir kan testi yaptı.yine sorun çıkmadı.bu durumun iğnesi var.erken doğuma neden olacağını sanmıyorum yani benimki öyle bişi demedi.
bizde sürekli kontrol altındaydık sorun çıkmadı kan testlerinde hiç ama hiç iğne yapmadı doktorum bilmiyorum neden ?
bende sana katılıyorum canım kesinlikle artık doğsun istiyorum bu ağırlığa dayanamıyorum çok yoruldum gerçekten
İlk defa gece net'e girdim ama kimse konuşmuyor nereye gittiniz kızlar aşağıda bir sürü isim gözüküyor...
bak bak ben demedimmiiben geldim herkes kaybolduuu huu huu komşular nerdesinizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?