2011 Şubat Anneleri

selam kızlar.moralim bozuldu oglumun eşyalarını yerleştirdim acayip bir mobilya kokusu sinmiş silmiştim.tektar çıkarttım bakalım kokusu gidecekmi baştanmı yıkasa ki

sude mobilya yenimi alınmıştı? eğer yeniyse keşke bir kaç gün kapakları açık yada çekmeceleri açık havalandırsaydın acele etmeseydin,neyse olan olmuş bence tekrar yıkama giyisileri havalandır sürekli,yıkamana gerek yok

ellerine sağlık canım çok güzel olmuşş

burcucum mert bebek sağlıkla gelsin inşallah :)
Adı gibi MERt olsun

burcu canım ana dizini güle güle kullan
bende kızımda almıştım çok kullanışlı
mama yedirmek için falan baş tarafı kalkıyor oturur pozisyondada kullanabiliyorsun

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

ben de netten bebek şekeri sipariş edecektim ama bu anlatılanları duyunca vazgeçtim.malzemesini alıp yapacağım yer de bulamadım.ne yapacağımı bilmiyorum.doğumada şurda ne kaldı

ben gitti gidiyordan vereceğim siparişi
evridiki ordan aldı bir sorun çıkmadı

canım ben facebooktan bi yer var orayı vereyim kapıda ödeme yapılabiliyor
Erenelif Bebeknikah Şekerleri
şuanda kampanyadalar hatta

erken olcak ha geldi ha gelecek derken sona kaldı seninki bak annesi

fotolarını eklemişmiydin canım ben görmedimde

canım geçmiş olsun eşine
artık ikinizde karşılıklı yatarsınız kırık hemen iyileşmiyor
dikkat edin birbirinize

maşallah nurcum bebişi görmüşsün herşey yolundaymış

exex güle güle kullanın cicileri
banada bir arkadaş senin kesin oğlun olacak dedi bu hafta
bu saatten sonra istemem herşeyimiz pembe dedim
ay alıştırdım kendimi oğlan falan istemiyom artık 2 kız annesi olacam inşallahhh

benim hesabımada ankaradan girmişler hemen şifremi değiştirdim

hadi ben yemek yapmaya gidiyorum şimdi arada bakarım
umarım herkese cevap yazmışımdır
ayy çok heyecanlıyım okulda son 2 günüm çokta mutluyum ayrıcanaaa

hepinize merhaba kızlar...pazartesi 7de doğuma giriyorum dualarınızı bekliyorum öyle çok heyecanlıyımki anlatamam ...

valla son 2 gündür bende de var.sen kaçıncı haftadasın
37. Hafta bitiyo bugün.8 gunüm kaldı oglusuma kavuşmama.
cnm magnesium eksikliğinden olabilirr banada cok sık kramp giriyor magnesium kullanıordum onu kestimm doğuma yakın bırkın diolarreğer doğuma kadr kullanırsak doğum kasılmalarını hissedemiyormuşuzz

canım benim kramp değil bildigin uyusma ama çok tuhaf kasıktan diz kapağıma kadar olan bölüm uyuşuyor

sağol canım bakayım ikisine de sana da kolay gelsin

ayy çok heycanlııı.. sen şimdi ayılana kadar bize biri haber verebilcekmi canım yaa eşim yada bi tanıdığın yazsa buraya senin ve bebişin sağlık ve kilosuyla ilgili çok ii olur en azından merakımız gider :)

gözdecim en erken senin kızı beklioduk riskinden dolayı ha geldi ha gelecek derken maşallah gününüde doldurcak bu gidişle hayırlısı bakalım ne kadar durursa içerde o kadar iyi.

maşallah canım kızına.. sen kendın sezeryan düşünmüomuydun ben mi yanlış hatırlıorum.. neyse hakkında hangi doğum şekli hayırlısıysa o olsun..

vayy bee yaratıcılığa bak kayunun annesi heee
bu çobuklar ne hala sokuyo bu anne babalarııı canları sağ olasıcalarrr

hadi ben yemek yapmaya gidiyorum şimdi arada bakarım
umarım herkese cevap yazmışımdır
ayy çok heyecanlıyım okulda son 2 günüm çokta mutluyum ayrıcanaaa

oohh gözünaydın sonunda kurtuluosun demek fatmacım hadi 2 gün daha sıkı verdişini

37. Hafta bitiyo bugün.8 gunüm kaldı oglusuma kavuşmama.

canım benim kramp değil bildigin uyusma ama çok tuhaf kasıktan diz kapağıma kadar olan bölüm uyuşuyor

ayy ne güzel.hayırlısıyla kavuşursun inşallah darısı başımıza

ne heyecan ne heyecan yerimde duramıyorum istek heves endişe mutluluk hepsi bi arada...
sezeryan olucak riskli bi hamilelik geçirdim tehlikeye atmak istemedik...

ayy canım öyle hepsi bir arada olur elbette... inşallah saglıkla kucagına almayı nasip etsin haberlerini bekliyoruz

ben oğlum hareket etmiyor diye doktora gittim bugün. normalde pazartesi günü gidecektim. sezeryan için gün verdi 22 şubatta alırız dedi oğlum nerdeyse benim doğduğum kiloya ulaşmış kocaman kocaman yanakları vardı bakmaya doyamadım 10 günde 450 gr almış 2800 olmuşuz ...
bu arada bi sorun çıkmadı çok şükür... doktorun yanında sürekli tekme attı utandırdı beni oğluşum.

maşallah oğluşuna tombik olcak demekki gününde belli simdi şafak saymaya başla .)

maşallah canım senin prens biraz kilolu tombalak bişey olacak belli

bu arada yarın doktor kontrolüm var 10 gün ne çabuk geçmiş,çatı muayenesi ve nst yapılacak,sanırım kontroller artık haftada 1 e düşer,çokta merak ediyorum doktorun diyeceklerini,inşallah güzel bir enerjiyle dönerim,forumda pek sakin bugün,herkese hayırlı akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…