2011 Şubat Anneleri

gezdik gezdik gezdik oğluşuma ciciler aldık, küvetini,şampuanını,biberonunu vs aldık herşeyini aldık geldik eve dinlenmeye çalışıyorum akşam yemeğe de kaynanamdayız gidene kadar biraz dinleniyim..

bi ara eklerim fotograflarını inşallah..

bu arada kullan at iç çamaşırı joker ve wotsonsda çok daha ucuz havuzlu handa çok pahalıydı almadım..

manuel süt pompası aldığım bebe çeyiz sarayı mağazasına sordum elektrikli ile değiştirebiliyormuşum onu da bi dahaki gittiğimde değiştircem inşallah..

pijama takımı almıştım ama gecelikler çok hoşuma gitmedi ve pahalıydı iki tane emzirme sütyeni aldım..

bir de lohusa şerbet takımları nerdeyse yok süslü bebenin alt kattaki dükkanında bi tepsi ve bardak tokası vardı ama o da normal su bardağı için değil de ince limonata bardağı için yapmışlar ben bi de bardak almıyım diye düşündüm görümcemle kendimiz yapaya çalışcaz becerebilirsek ama aklım onlarda kaldı valla..:S

mikrofiber alt açma takımları vardı benim kaynana gerek yok battaniyelerin var onları kullanırsın dedi tamam yaa tamam dedim annemle haftaya gidicez yine o zaman ben alırım diye ses etmedim :}

kısacası az bişey yoruldum ama deydi oğluşumun birsürü şeyi oldu ve sevinçten sürekli beni tepiyor :}

bu arada rüyamda oğlum olduğunu gördüm demiştim ya tabirlere baktım da hamile kadının rüyasında oğlunun olduğunu görmesi kız doğurmasına delalettir yazıyordu anam dedim 8. aydan sonra bizim oğlan döndü mü yoksa :} neyseki ctesi doktor teyzemize gidicez soralım bakalım hala erkek mi :}

Son düzenleme:
Cnm gözün aydın annenler gelmiş, tam bebiş gelmesine yakın eşinin ayağını kırması kötü olmuş cnm ya kırık uzun zaman alçı ister bide
Cnm ben kağanda dr uma en az kg dan söyleyin diyordum, dr 2750 en düşük ihtimal dedi ama kağan 3400 küsür doğdu, kg aynı olunca yazmak istedim muhtemelen senin dr da içerden ölçüm yapıyordur
Cnm kolay gelsin, temizlikti mamalardı insan çok yorulur helede hamiş hamiş, bebişini görmüşsün gözün aydın, ama ben facede seni hiçte şişman görmedim oldukça zayıfsın bencede takmanı gerektirecek bi durum yok kilo için
Ayy cnm şafak doğan güneş :))) hadi hayırlısı ile kurtuluyorsun, aklına kötü seyler getirme uyuyacaksın uyanacaksın ameliyat bitmiş olacak bebişinide yanına getirecekler , bunu düşün
gecmis olsun cnm, bende yürüyüse cikcam birazdan kendime bi gelem =)

sağolasın cnm bi kaç saat uyudum kendime geldim birazdan pazara çıkıcam bi hava alayım :)

Kızlar çooooooooook mutluyum çok, oğluma köfteli havuçlu çorba yaptım ve yedi :)) kendim yesem bu kadar sevinmem :)) tabi çorbaları hep kayunun annesi getiriyor kayu beğendiği için kağanada bir kase çorba gönderiyor diye yediriyorum ama olsun herşeyin bir başlangıcı vardır :))
Annem pazardan döndü şimdi, ben hazırlanıp bi dolanayım bakalım toka alıcam bişey beğenebilirsem
Geçen haftalarda Ez Combs almıştım belki duymuşsunuzdur onun siyah olanını kullanıyorum bu hafta farklı rengi gelmişse alabilirim, tv de 75 tl pazarda 4.5 tl :)))

iyi günlerde güle güle kullanın cnm aldıklarınızı:)

teşekkür ederim cnm,dr bey saolsn strese sokuo bni kilo konusunda:S
Bu arada mert bebeğin de adı hayırlı uğurlu olsun,gayet hoş olmuş

geldim burcucum saolasın iiz kızımla kayınvalidemlerdeydik 10 gün kadar eşimin işlerinden dolayı
valla takma kafana kiloyu boşver verirsin
ayyy benim kız da çıkmaya çalışıyo ama yanlış yerlerden dur kızım orası değil exit diyom
exex güle güle ii günlerde kullanın canım inş
valla ben de hep oğlan olduğunu görüyodum rüyamda daha cinsiyeti belli olmadan kıza yoruyodum ben de ama sn şimdi bilyon ya oğlan olcağını bilinçaltın gösteriyodur canım

Cnm hayrolsun inş. , aldıklarınızı güle güle kullanın

mapuci benim kızlara yazdığım bilgiden bahsetmişsin, eşimin hesabına girilmiş diye şifresini değiştirdik şu an girilebiliyor, yani dediğin gibi şifre değiştirmekle alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum

Cnm maş kuzuna,hakkınızda hayılısı olsun inş.

inşallah öyledir yoksa hep mavi şeyler giydirmek zorunda kalcam kızıma :}

ah bu bebikler aslında pek uyanıklar ya ben eminim artık,bazen resmen dalga geçiolar die düşünüorm yani

nyse kızlar ben akşam yimeemi bari pişiriim hiiiç mecalim yok ama tembellik de nereye kdr dimi...
kendinize ii bakın,görüşmek üzere...

iyi günlerde güle güle kullanın cnm aldıklarınızı:)

teşekkür ederim cnm,dr bey saolsn strese sokuo bni kilo konusunda:S
Bu arada mert bebeğin de adı hayırlı uğurlu olsun,gayet hoş olmuş
sağolasın cnm
Kızlar nasıl bakıyorsunuz tam olarak facebook hesabınızın nerelerden açıldığına

Cnm kontrol için hesap - hesap güvenliği 'nden bakıyorsun girenlere, mesela ben mail bildirimi ile hesabıma girenleri gönder diye işaretledim hesabıma girince mail olarak bana bildirim geliyor, tanımadığın yerden giriş yapılmış ise aktiviteyi sonlandır diyorsun böylece ordan giriş yapılamıyormuş

Son düzenleme:
Kızlar ben hazırlanayım hazır oğlan uyuyorken bi hava alıp geleyim, hadi öpüldünüz

senin adına sevindim canım çok şükür iyiymiş kızın dr cok anlayışlı ve iyi biri galiba

Kızlar hesap kontrol etme ile ilgili gönderiyi facedede paylaştım orda daha ayrıntılı anlatıyor göremezseniz ordan bakabilirsiniz, hadi çıktım ben

senin adına sevindim canım çok şükür iyiymiş kızın dr cok anlayışlı ve iyi biri galiba
çok şükür kızımızın herşeyi normal...evet kesinlikle doktorumu tek geçerim...buket111 arkadaşımızda benim doktorumda doğum yaptı o da çok memnun kalmış öyle yazmıştı inş bizde sağ salim kucağımıza alırız prensesimizi....bebek bekleyen herkesde tabi

Nur_45 gözün aydın canım faceyle uğraşmaktan yazamadım,sen şimdi sabırsızlanıyosundur bebeğini gördükçe:)

İnşallah Allah hepimizin bebegini saglıkla kucagımıza almayı nasip eeder canım sabırsızlanıyoruz artık

selam kızlar.moralim bozuldu oglumun eşyalarını yerleştirdim acayip bir mobilya kokusu sinmiş silmiştim.tektar çıkarttım bakalım kokusu gidecekmi baştanmı yıkasa ki

sağol canım özel msj kısmı yerine telf numarası bakmıştım ben ondan ulaşamadım.sen sipariş vermeden mi özel msj yazdın.çünkü almaya kalkınca kart numarası falan yazıyorsun siparişi vermiş oluyorsun.ayyyy ben de hiç anlamam bu işlerden.çevrede bulamayınca mecbur kaldım.şu sipariş işlemini sırasıyla anlatsana zahmet olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…