2011 Şubat Anneleri

benim eşimde takıntı var illa bayan olacak diyor orda bayan kuaför varmı ki.Olmazsa oraya giderim fiyatı nasıl kesimin.

yok canım bayan sadece manikür pedikürcüler var... saçımı kesen ve fönü çekenler erkek hep. burda bi sürü kuaför var ama hiç birinde saç kesen bayan yok...
Tek bildiğim saç kesen bayan batıkentte var benim eski kuaförüm.Eğer batıkente yakınsan onu tavsiye ederim.

kızlar ben çıkıyorum eşim erken geliyomuş bugün öpüyorum hepinizi kendinize ve bebişlere iyi bakın

kızlar merhaba ben arkadaşımdan milupa nın internet sitesine üye olunca birsürüü tanıtıcı mama piberon bez falan gönderiyolrmış ben üye oldum tavsiye ederim gönderirler herhalde denemiş oluruz

içini rahat tut yeşimcim, inş. çok güzel haberlerle döneceksin. yarın yüzümüzü senin haberlerin güldürecek canım.

mangoda hamile pantolonu mu varmış??? e süper o zaman, o şekilsiz hamile pantolonlarını giymek zorunda kalmıycaz öyleyse:))

mimix, yasemin1306 aramıza hoş geldiniz.

geçen hafta baktım canım ama hala yazlıklar var, hem de çeşit çok azdı ben gittiğimde. şimdi sonbaharlık bişeyler gelir belki, gene bakıcam ben de.

vala ben aldım dayanamadım canım keten tarzı alıp okulada giyicem

kızlar ya öğlenden beri adet sancısı gibi sancılar çekiyorum. kasıklarımda ve karnımın ön kısmında hisseiyorum en çok. aslında kabaca hesapladım, eğer hamile olmasaydım bugünlerde regli olacaktım. sizce bu yüzden olabilir mi sancılar? ilk ay olsa anlarım da nerdeyse 4. ay bu. aynı sıkıntıyı yaşayan, doktoruna soran var mı?
bilmiyorumkismile

kızlar merhaba ben arkadaşımdan milupa nın internet sitesine üye olunca birsürüü tanıtıcı mama piberon bez falan gönderiyolrmış ben üye oldum tavsiye ederim gönderirler herhalde denemiş oluruz

Bizim bu sitede okumuştum canım bende senin dediğini ben bez firmalarınada üye olmayı düşünüyorum,promosyon olarak 3-5 tane gönderiyorlarmış.

Ben adet sancısımı gaz sancısımı bilmiyorum ama bugün sol kasığım ve karnım çok acayip ağrı yapıyor,helede şu merdivenleri koşup çıktıktan sonra arttı.Yalnış yaptım ama ne yapıyım alışamadım daha.Dayanamazsam akşam acile giderim artık bebişime baktırırım iyimi diye bakarlar heralde (

Bizim bu sitede okumuştum canım bende senin dediğini ben bez firmalarınada üye olmayı düşünüyorum,promosyon olarak 3-5 tane gönderiyorlarmış.

ben primaya üye oldum hamileliği ilk öğrendiğim ay. şimdilik bişey gelmedi kızlar.
doğum zamanını mı bekliyolar acaba?

bu arada kızlar bebek odası aldım demiştim bazı arkadaşlar sormuş şimdi bulamadım sayfaları:)
halı,perde,lamba,beşik.dolap ,çamaşırlık ve askılık hepsi 2500 tl.10 ay taksit.kampanya varmış beşiğin şimdi ve daha sonra kullanılacak yatağı ve uyku seti hediye.

iyi akşamlar herkese,çıkıyorum ben buarada anneme gidiyorumm,,nerler yapmıştır neler,başımızdan eksik etmesin rabbim onları:Saruboceq:

geçmiş lsun senaysın ve çağlayan dikkatedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…