benim eşimde takıntı var illa bayan olacak diyor orda bayan kuaför varmı ki.Olmazsa oraya giderim fiyatı nasıl kesimin.
merhabalar muhabbetler çok çok güzel çantalarda güzelmiş ama biraz pahalı geldi banada iç çamaşırına gelince ben düşük bel lastiksiz çamaşır aldım 1 beden büyük hamile çamaşırıda aldım bi tane ama havlar sıcak hem iç çamaşırı hem hamile pantalonu çok geliyo giyemiyorum belki havalar soğuyunca ve göbüşümüz büyüdüğünde giyeriz ...
dün arkadaşımın oğlunun doğum gününe gittik 1 yaşına girdi orda beni her gören çok güzelleşmişsin dedi ve bebeği nereye sakladığımı sordular o kadar kilo almama rağmen sevindimm:)
veeee büyük gün yaklaştı yarın bebeğimi görmeye gidicem içim içime sığmıyor yerimde duramıyomm ölesine korkuyorumki kötü haber alırmıyım diye inşallah iyi haberlerle dönerimm ...
ayy ben kendime 4 alt 38 beden bide 1 üst 90 numara aldım onun dışında bütün pijamalarım üstüme oluo ee evlendiğimde 45 kiloyken s alınca hala oluolar yanlızca 2 tane hamile pantolonu aldım mangodan çok memnunum kızlar
mangoda hamile pantolonu mu varmış??? e süper o zaman, o şekilsiz hamile pantolonlarını giymek zorunda kalmıycaz öyleyse:))
lcw dede güzel kıyafetler var
mimix, yasemin1306 aramıza hoş geldiniz.
geçen hafta baktım canım ama hala yazlıklar var, hem de çeşit çok azdı ben gittiğimde. şimdi sonbaharlık bişeyler gelir belki, gene bakıcam ben de.
kızlar merhaba ben arkadaşımdan milupa nın internet sitesine üye olunca birsürüü tanıtıcı mama piberon bez falan gönderiyolrmış ben üye oldum tavsiye ederim gönderirler herhalde denemiş oluruz
Bizim bu sitede okumuştum canım bende senin dediğini ben bez firmalarınada üye olmayı düşünüyorum,promosyon olarak 3-5 tane gönderiyorlarmış.
kızlar ya öğlenden beri adet sancısı gibi sancılar çekiyorum. kasıklarımda ve karnımın ön kısmında hisseiyorum en çok. aslında kabaca hesapladım, eğer hamile olmasaydım bugünlerde regli olacaktım. sizce bu yüzden olabilir mi sancılar? ilk ay olsa anlarım da nerdeyse 4. ay bu. aynı sıkıntıyı yaşayan, doktoruna soran var mı?
bilmiyorumkismile
oda olabilir : :) deneriz
kızlar ya öğlenden beri adet sancısı gibi sancılar çekiyorum. kasıklarımda ve karnımın ön kısmında hisseiyorum en çok. aslında kabaca hesapladım, eğer hamile olmasaydım bugünlerde regli olacaktım. sizce bu yüzden olabilir mi sancılar? ilk ay olsa anlarım da nerdeyse 4. ay bu. aynı sıkıntıyı yaşayan, doktoruna soran var mı?
bilmiyorumkismile[/QUOT
bende 2 gün önce aynı durumdaydım canım adet zamanından olabilir çünkü benimde bu sıralar adet zamanımdı hatta bende sivilce bile çıkıyo adet zamanı yaklaşınca bende çok korktum ama bir gün sonra geçti kontrole gidince dr a sormayı düşünüyorum.
Bizim bu sitede okumuştum canım bende senin dediğini ben bez firmalarınada üye olmayı düşünüyorum,promosyon olarak 3-5 tane gönderiyorlarmış.
Ben adet sancısımı gaz sancısımı bilmiyorum ama bugün sol kasığım ve karnım çok acayip ağrı yapıyor,helede şu merdivenleri koşup çıktıktan sonra arttı.Yalnış yaptım ama ne yapıyım alışamadım daha.Dayanamazsam akşam acile giderim artık bebişime baktırırım iyimi diye bakarlar heralde(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?