Slm kizlar benide araniza alir misinizzzbugün itibariyle ben 17+5 haftalik hamileyim imzami nasil yerlestirecegimi bilemedigimden imza kismi bos kusura bakmayin
ayy sorma hem erken diyolar batıl inançlar işte hem de ilk bebekte kız annesi alırmış bütün kıyafetleri falan ne saçma onun ilk torunsa benimde ilk bebek dimi ama ben de özeniyorum eşimde saolsun annemin söölediklerini kural kabul ettiğinden gizli gizli alıyorum bende :))
ayy saç konusunda kısası en rahat ben evlenene kkadar hep uzun saçlıydım evlendim 3 gün sonra bi kestirdim 2 senedir ööle gidiyo valla 4-5 senedir hiç boyada görmüyoo ooohhh ne rahat
ayy saç konusunda kısası en rahat ben evlenene kkadar hep uzun saçlıydım evlendim 3 gün sonra bi kestirdim 2 senedir ööle gidiyo valla 4-5 senedir hiç boyada görmüyoo ooohhh ne rahat
Batıl inanç gördüm ama seninkiler gibi görmedim canım ya,çok tuhaf benim eşim şu anda yaz kış sezonu gelsin çok daha güzeller çıkar diye kandırıyor beni birazda benimde işime geliyor,çünkü kışın diğer güzel gördüklerimide almak istiycem ben biliyorum kendimi o yüzden bekliyorum.
Bende lise bitene kadar hep kısa saçlıydım biliyormusun okulda rahat oluyordu kısa saç şimdi uzatıyorum sürekli arada bir gider uçlarından aldırırım sadece başka türlü kestirmiyorum annemde kestir rahatla diyor yok :))
Batıl inanç gördüm ama seninkiler gibi görmedim canım ya,çok tuhaf benim eşim şu anda yaz kış sezonu gelsin çok daha güzeller çıkar diye kandırıyor beni birazda benimde işime geliyor,çünkü kışın diğer güzel gördüklerimide almak istiycem ben biliyorum kendimi o yüzden bekliyorum.
Bende lise bitene kadar hep kısa saçlıydım biliyormusun okulda rahat oluyordu kısa saç şimdi uzatıyorum sürekli arada bir gider uçlarından aldırırım sadece başka türlü kestirmiyorum annemde kestir rahatla diyor yok :))
kızlar kramplar için muz faydalıymış tavsiye ederim
benim eşime kalsa çocuk doğana kadar bişi almicak sonra 1 günde gidip hepsini alacakmış kaydirigubbakcemile3 Ama sanırım bende alışverişe 6. ayda yada 5. ayın ortasında falan başlarım.Uzun kollular kışlıklar çıksın zaten seneye yaz gelirken bebişler gelişimlerini göstermiş olurlar ona göre en yeni yazlıkları alırım.
kızlar kramplar için muz faydalıymış tavsiye ederim
ayy evet ya bide ailem burda olsa gam yemiycem en azından annemle çıkar alırım diycem ben aslen istanbulluyum ailem orda eşimin işi için konyadayız ben ööle ellerim bağlı oturayım annem doğuma geldiğinde getirsin istiyolar ama insan dayanabilrmi canım
evet ciclerimizi de koydum kızlar zaten çok bişi diil ama insan heycanlanıyo işte
Canım bizim iş yerimiz kızılay'da. Eşimle birlikte çalışıyoruz. Karşı binamızda sürekli gittiğim bir kuaför var orada kestirdim... fönü ve kesimi hoşuma gidiyor oranın.
Şehit adem yavuz sokaktayız biz. YKM'nin 1 sokak arkasında. İzmir caddesi ile Ykm arasında kalan sokak... Kuaförün adı Vishnu
Yasemin ve mimix hoşgeldiniz aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?