2011 Şubat Anneleri

Benim saçlarımda 5 cm cik kadar çokkkkkk memnunum,uzun saç hiç sevmiyorum bunalıyorum
Ben bebişe hiçbişey almadım çok erken olduğunu düşünüyorum

Batıl inanç gördüm ama seninkiler gibi görmedim canım ya,çok tuhaf benim eşim şu anda yaz kış sezonu gelsin çok daha güzeller çıkar diye kandırıyor beni birazda benimde işime geliyor,çünkü kışın diğer güzel gördüklerimide almak istiycem ben biliyorum kendimi o yüzden bekliyorum.
Bende lise bitene kadar hep kısa saçlıydım biliyormusun okulda rahat oluyordu kısa saç şimdi uzatıyorum sürekli arada bir gider uçlarından aldırırım sadece başka türlü kestirmiyorum annemde kestir rahatla diyor yok :))

ayy saç konusunda kısası en rahat ben evlenene kkadar hep uzun saçlıydım evlendim 3 gün sonra bi kestirdim 2 senedir ööle gidiyo valla 4-5 senedir hiç boyada görmüyoo ooohhh ne rahat

bende ortaokul ve lisede kısacık kullandım hep... üniversitede uzattım o gün bu gündür uzundu... Ama artık dayanamadım.. hem sıcaklar hemde uzun saçın bakımının zorluğu çok geldi... Dedim nasıl olsa kökü bende. :) şubata kadar en az 10cm uzar...

evet ciclerimizi de koydum kızlar zaten çok bişi diil ama insan heycanlanıyo işte

benim eşime kalsa çocuk doğana kadar bişi almicak sonra 1 günde gidip hepsini alacakmış kaydirigubbakcemile3 Ama sanırım bende alışverişe 6. ayda yada 5. ayın ortasında falan başlarım.Uzun kollular kışlıklar çıksın zaten seneye yaz gelirken bebişler gelişimlerini göstermiş olurlar ona göre en yeni yazlıkları alırım.

ayy evet ya bide ailem burda olsa gam yemiycem en azından annemle çıkar alırım diycem ben aslen istanbulluyum ailem orda eşimin işi için konyadayız ben ööle ellerim bağlı oturayım annem doğuma geldiğinde getirsin istiyolar ama insan dayanabilrmi canım

bence yavaş yavaş alınmalı ne sakıncası varki...güzel ucuz gördüklerimizi kaliteli nasıl olsa alınacak...hepsini aynı anda almak belki agır olur maddi açıdan...belki exstra bişeyler çıkar...hazır dursun

Son ay'a kaldığında çok ağırlaşmış olacaksın ama o zaman şimdi bile hareketlerimiz kısıtlı o zaman ben kendimi düşünemiyorum.Onun için 7.ay geldiğinde ben herşeyini bitirmeyi istiyorum inş.

kızlar kramplar için muz faydalıymış tavsiye ederim

1 tane muz ve maden suyu canım ikisinde faydası çokmuş :))

Ben kesinlikle dayanamam içim içimi yer onlara baktıkça,oraya yazdım ama burayada yazıyım elbiselere bayıldım çok güzeller canım.Ben daha elbise sezonu açmadım yaza artık alırız öyle cicilerini :))

benim eşimde takıntı var illa bayan olacak diyor orda bayan kuaför varmı ki.Olmazsa oraya giderim fiyatı nasıl kesimin.

benim esimde bisey alma taraftari degil hatta mobilyayi sen doguma gidince ben alayim ehmen dio hee oldu diyorum ebnde deli mi ne =)
ya kizlar sol kasigimda böyle baski gibi bisey var sanci fln degil kalkinca cok iyi hissediorum kalkmakta zorlaniyorum normal mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…