Nasılsa promosyon,her üye olduğumuz siteyi bildirelim o zaman birbirimize gelenler gelmeyenlere haber verirler öyle birşey olursa,denedikten sonrada bakarız artık hangisi bize göre :))
bende 2 gün önce aynı durumdaydım canım adet zamanından olabilir çünkü benimde bu sıralar adet zamanımdı hatta bende sivilce bile çıkıyo adet zamanı yaklaşınca bende çok korktum ama bir gün sonra geçti kontrole gidince dr a sormayı düşünüyorum.
geçmiş lsun senaysın ve çağlayan dikkatedin
yakın zamanda gidip sorarsan bana da yazar mısın ltfn canım. bende sivilce pek olmadı ama bu kramplar çok şiddetli bu sefer
sağol canım, valla dikkat ettikçe daha çok problem çıkıyor sanki;(((((((((
kızlar merhaba ben arkadaşımdan milupa nın internet sitesine üye olunca birsürüü tanıtıcı mama piberon bez falan gönderiyolrmış ben üye oldum tavsiye ederim gönderirler herhalde denemiş oluruz
bu arada kızlar bebek odası aldım demiştim bazı arkadaşlar sormuş şimdi bulamadım sayfaları:)
halı,perde,lamba,beşik.dolap ,çamaşırlık ve askılık hepsi 2500 tl.10 ay taksit.kampanya varmış beşiğin şimdi ve daha sonra kullanılacak yatağı ve uyku seti hediye.
kızlar ya öğlenden beri adet sancısı gibi sancılar çekiyorum. kasıklarımda ve karnımın ön kısmında hisseiyorum en çok. aslında kabaca hesapladım, eğer hamile olmasaydım bugünlerde regli olacaktım. sizce bu yüzden olabilir mi sancılar? ilk ay olsa anlarım da nerdeyse 4. ay bu. aynı sıkıntıyı yaşayan, doktoruna soran var mı?
bilmiyorumkismile
Ben adet sancısımı gaz sancısımı bilmiyorum ama bugün sol kasığım ve karnım çok acayip ağrı yapıyor,helede şu merdivenleri koşup çıktıktan sonra arttı.Yalnış yaptım ama ne yapıyım alışamadım daha.Dayanamazsam akşam acile giderim artık bebişime baktırırım iyimi diye bakarlar heralde(
bende üye olmuştum hamileliğimin 4. haftasında .Hamileliğimin 12 haftasında indirim kuponları ve birkaç numune gönderdiler. Bebek doğunca ve çocuk yaşı ilerdikçede göndereceklermiş sanırım.
canım gerçi aynı şehirde değiliz ama hangi firmadan aldın.... süpermiş fiyatlar...mdf mi malzemesi... ayy denk gelsede bende alıversem böyle hepsini birden opuyorumnanaktan
güle güle kullan canım yeni saçlarını. Bende kestiricem ama doğru dürüst bir yer bilmiyorum. Bende ankaradayım nerde kestirdin. Doktorum 20. haftadan sonra boyaya izin verdi tabi organik olursa.O zaman alıp kendim evde boyayacağım. Çok beyazım var öyle dolaşıyorum.
çook özeniyorum alışveriş yapanlara sanki kocama gidelim dersem yok erken der gibime gelio kırılmamak için duruom öle
kızlar merhaba ben arkadaşımdan milupa nın internet sitesine üye olunca birsürüü tanıtıcı mama piberon bez falan gönderiyolrmış ben üye oldum tavsiye ederim gönderirler herhalde denemiş oluruz
manik aklınla bin yaşa alkisalkisalkis bende bildiğim bir kaçına üye oldum az önce..ama aklıma başka gelmedi...
milupa, molfix, prima ya üye oldum .. huggiesin sitesi sorunlu... canbebenin sitesi sorunlu..
manikk kullanıcısından alıntı
bende üye olmuştum hamileliğimin 4. haftasında .Hamileliğimin 12 haftasında indirim kuponları ve birkaç numune gönderdiler. Bebek doğunca ve çocuk yaşı ilerdikçede göndereceklermiş sanırım.
kızlar ya öğlenden beri adet sancısı gibi sancılar çekiyorum. kasıklarımda ve karnımın ön kısmında hisseiyorum en çok. aslında kabaca hesapladım, eğer hamile olmasaydım bugünlerde regli olacaktım. sizce bu yüzden olabilir mi sancılar? ilk ay olsa anlarım da nerdeyse 4. ay bu. aynı sıkıntıyı yaşayan, doktoruna soran var mı?
bilmiyorumkismile
Ben adet sancısımı gaz sancısımı bilmiyorum ama bugün sol kasığım ve karnım çok acayip ağrı yapıyor,helede şu merdivenleri koşup çıktıktan sonra arttı.Yalnış yaptım ama ne yapıyım alışamadım daha.Dayanamazsam akşam acile giderim artık bebişime baktırırım iyimi diye bakarlar heralde(
benim saçlarımda kısa önleri uzun arkaları kısa bir model bu model çok havalı duruyor hem düz hemde dalgalı kullanabiliyorsunuz.benimde ense traşım geldi aslındakaydirigubbakcemile3 tatile çıkmadan önce kestirmek istiyorum
bende bugün dayanamadım 3 tane çıtçıtlı badi aldım uzun kollu lcw den.cinsiyeti bilmediğim için iki sinede uyacak şeylerden aldım yarın koyarım resimlerini
ama heyecanlı heyecanlı eşime gösterdim beklediğim tepkiyi vermedi bozuldum bende
neymiş annanesi babannesi alırmış niye alıyormuşum
olduuu başka derdinnn hiç bişi demedim ama modum düştü tabiiii
valla söylediğiniz iyi oldu hemen vakit kaybetmeden üye oldum bende
bak şunlara bende üye olayımmmm :CüvCüv:
ooo kimseciklerde yok burdaaaa yalnız kaldımmm
Merhaba arkadaşlar. Ancak girebildim. Sayfaları okuyamadım.Birazdan göz gezdirecegim :)
Bugün 4 boyutlu ultrasonda kızımızı gördük :) Çok şekerdi. Oglum gibi onun da boncuk boncuk gözleri varrrrrr :) Maşallah prensesimiz 252 gr olmuş :)
Çaglayancım yarın listeye ekler misin? 3'lü test sonucumuz da iyi çıktı Allah'a şükür. Organ taraması yapıldı. Her şeyi normal.
benim saçlarımda kısa önleri uzun arkaları kısa bir model bu model çok havalı duruyor hem düz hemde dalgalı kullanabiliyorsunuz.benimde ense traşım geldi aslındakaydirigubbakcemile3 tatile çıkmadan önce kestirmek istiyorum
bende bugün dayanamadım 3 tane çıtçıtlı badi aldım uzun kollu lcw den.cinsiyeti bilmediğim için iki sinede uyacak şeylerden aldım yarın koyarım resimlerini
ama heyecanlı heyecanlı eşime gösterdim beklediğim tepkiyi vermedi bozuldum bende
neymiş annanesi babannesi alırmış niye alıyormuşum
olduuu başka derdinnn hiç bişi demedim ama modum düştü tabiiii
valla söylediğiniz iyi oldu hemen vakit kaybetmeden üye oldum bende
bak şunlara bende üye olayımmmm :CüvCüv:
ooo kimseciklerde yok burdaaaa yalnız kaldımmm
ben ilk gebeliğimde (martta düşük yapmıştım) üye olmuştum bi kaç hafta önce bana hamilelikle ilgili broşürden az büyük bi kitapçık geldi 2-3 tane gaz giderici çay 2-3 tane süt yapıcı çay 1 er tane şu promosyon poşetler olurya onda bebe şampuanı pişik kremi falan yolladı milupa başkada bişi yok
bende de hala oluyo canım hatta ben normalde hiç tatlı sevmem sadece adetten 1 gün önce ve adet günü tatlıya düşerim iki gündür tatlıya düştüm hatta tatlı yerken akllımdan geçti ve tam adet günüm bugün çok garip yaa
canım dikkat et artık kendine bende hala tam anlamıyla farkına varamıyorum ama artık havalardan da sanırım hızlı hareket edince nefesim daralıyo o zaman diyoorruumm haa ben hamileyim diyee
ya nolcak bu kocalr bilmem ama benim kocam bugün rekor kırdı iftardan sonra dışarı çıktık bi bebek mağzası açıktı girdik (tabi zorla soktum) bu dışarı çıkarken bebeklerin sarıldığı polar battaniyeler varya onlardan beğendi kendi bunu alalım dedi hemen bi tanede penye battaniye aldık tabi hepsi pembiş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?