2011 Şubat Anneleri

yakın zamanda gidip sorarsan bana da yazar mısın ltfn canım. bende sivilce pek olmadı ama bu kramplar çok şiddetli bu sefer

geçmiş lsun senaysın ve çağlayan dikkatedin

sağol canım, valla dikkat ettikçe daha çok problem çıkıyor sanki;(((((((((

yakın zamanda gidip sorarsan bana da yazar mısın ltfn canım. bende sivilce pek olmadı ama bu kramplar çok şiddetli bu sefer

sağol canım, valla dikkat ettikçe daha çok problem çıkıyor sanki;(((((((((

doğrudur ben geceleri vantilatör altındayatıyorum sıcaktan neyseki bişey olmadı pek dikkat etmiyorum valla

kızlar yaaa
ben çok ayakta kaldığım zaman sırtım ağrıyo kürek kemiğim
vucudun ağırlık merkezi falan değişiyo ondandır diye düşünüyorum
benim gibi olan var mı
sert biyere yaslanınca geçiyo

kızlar merhaba ben arkadaşımdan milupa nın internet sitesine üye olunca birsürüü tanıtıcı mama piberon bez falan gönderiyolrmış ben üye oldum tavsiye ederim gönderirler herhalde denemiş oluruz

Canım ben de üye oldum.1 hafta falan oluyo ama hala göndermediler.

bende üye olmuştum hamileliğimin 4. haftasında .Hamileliğimin 12 haftasında indirim kuponları ve birkaç numune gönderdiler. Bebek doğunca ve çocuk yaşı ilerdikçede göndereceklermiş sanırım.

canım gerçi aynı şehirde değiliz ama hangi firmadan aldın.... süpermiş fiyatlar...mdf mi malzemesi... ayy denk gelsede bende alıversem böyle hepsini birden opuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun adet zamanıda olabilir, ayaklarını üşütüyorsan ondan da olabilir... bende de oluyor.. doktoruma sorduğumda normal demişti.. panik yapma.. ayaklarını sıcak tutmaya çalış.. bişey olmaz alllahımın izniyle..:Saruboceq:

geçmiş olsun canım.. bende henüz alışamadım... sizler mesela heyacanlısınız... bende o heyecan bile yok nedense...senaysn ye de yazdım ayaklarını sıcak tutmaya çalış... ayaklar üşüdüğünde vücut gaz yapıyor.. oda karın ve kasık ağrısı.. bende de oluyor.. doktoruma sorduğumda normal dedi..

panik yapma canım.. ama çokda dert edersen için rahat olsun git doktoruna..

kızlar iyi şeyler düşünelim herşey iyi olsun.. negatif düşünceleri uzak tutalım kendimizden ki çekmeyelim vereliniortak iyi bakın kendinize

manik aklınla bin yaşa alkisalkisalkis bende bildiğim bir kaçına üye oldum az önce..ama aklıma başka gelmedi...

milupa, molfix, prima ya üye oldum .. huggiesin sitesi sorunlu... canbebenin sitesi sorunlu..

bende üye olmuştum hamileliğimin 4. haftasında .Hamileliğimin 12 haftasında indirim kuponları ve birkaç numune gönderdiler. Bebek doğunca ve çocuk yaşı ilerdikçede göndereceklermiş sanırım.

herkase merhaba...
aramıza yeni katılan arkadaşlara öncelikle hoşgeldiniz diyorum..
bugün yoğun bir gün geçirdim..okula gidip gelmek beni yordu..umarım okul açılana kadar enerjimi kontrol edebiliyor olurum..bu aralar çok çabuk yoruluyor ve ayakta uzun süre kalamıyorum...

bebişlere yeni ciciler alan arkadaşlar güle güle giydirsinler..bende netten sipariş verdim..elime henüz geçmedi..dayanamadım bir kısmını aldım.kışlık için de 6. veya 7. aylarda sipariş veririm diye düşünüyorum...

bebek odası almayacam..park yatak alıp yatak odasına koymayı düşünüyorum..
bu alış veriş sürecinde herkese kolay gelsin...,,

hepinizi öpüyorum..iyi akşamlar..

canım gerçi aynı şehirde değiliz ama hangi firmadan aldın.... süpermiş fiyatlar...mdf mi malzemesi... ayy denk gelsede bende alıversem böyle hepsini birden opuyorumnanaktan

canım çilek ten aldım 5 yıl garantili.şuan ramazan ayı boyunca %50 ye varan indirimler var kaçırmayın bence hatta çileğin sitesine bakın fiyatlar ordada var ama bayilerde ayrıca indirim yapıyolar.ben beğendiğim takımın bütün parçalarını hatta en büyüklerini istedim 2850 tuttu 2500 e indirdi.siteyi ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar. Ancak girebildim. Sayfaları okuyamadım.Birazdan göz gezdirecegim :)

Bugün 4 boyutlu ultrasonda kızımızı gördük :) Çok şekerdi. Oglum gibi onun da boncuk boncuk gözleri varrrrrr :) Maşallah prensesimiz 252 gr olmuş :)

Çaglayancım yarın listeye ekler misin? 3'lü test sonucumuz da iyi çıktı Allah'a şükür. Organ taraması yapıldı. Her şeyi normal.

benim saçlarımda kısa önleri uzun arkaları kısa bir model bu model çok havalı duruyor hem düz hemde dalgalı kullanabiliyorsunuz.benimde ense traşım geldi aslındakaydirigubbakcemile3 tatile çıkmadan önce kestirmek istiyorum

çook özeniyorum alışveriş yapanlara sanki kocama gidelim dersem yok erken der gibime gelio kırılmamak için duruom öle

bende bugün dayanamadım 3 tane çıtçıtlı badi aldım uzun kollu lcw den.cinsiyeti bilmediğim için iki sinede uyacak şeylerden aldım yarın koyarım resimlerini
ama heyecanlı heyecanlı eşime gösterdim beklediğim tepkiyi vermedi bozuldum bende
neymiş annanesi babannesi alırmış niye alıyormuşum

olduuu başka derdinnn hiç bişi demedim ama modum düştü tabiiii

kızlar merhaba ben arkadaşımdan milupa nın internet sitesine üye olunca birsürüü tanıtıcı mama piberon bez falan gönderiyolrmış ben üye oldum tavsiye ederim gönderirler herhalde denemiş oluruz

valla söylediğiniz iyi oldu hemen vakit kaybetmeden üye oldum bende

manik aklınla bin yaşa alkisalkisalkis bende bildiğim bir kaçına üye oldum az önce..ama aklıma başka gelmedi...

milupa, molfix, prima ya üye oldum .. huggiesin sitesi sorunlu... canbebenin sitesi sorunlu..

bak şunlara bende üye olayımmmm :CüvCüv:

ooo kimseciklerde yok burdaaaa yalnız kaldımmm

galiba bazılarına sadece üye olmak yetmiyoo

aktiflik falanda istiyolar galiba hediye göndermek için öylemiki?

ben ilk gebeliğimde (martta düşük yapmıştım) üye olmuştum bi kaç hafta önce bana hamilelikle ilgili broşürden az büyük bi kitapçık geldi 2-3 tane gaz giderici çay 2-3 tane süt yapıcı çay 1 er tane şu promosyon poşetler olurya onda bebe şampuanı pişik kremi falan yolladı milupa başkada bişi yok

bende de hala oluyo canım hatta ben normalde hiç tatlı sevmem sadece adetten 1 gün önce ve adet günü tatlıya düşerim iki gündür tatlıya düştüm hatta tatlı yerken akllımdan geçti ve tam adet günüm bugün çok garip yaa

canım dikkat et artık kendine bende hala tam anlamıyla farkına varamıyorum ama artık havalardan da sanırım hızlı hareket edince nefesim daralıyo o zaman diyoorruumm haa ben hamileyim diyee

ya nolcak bu kocalr bilmem ama benim kocam bugün rekor kırdı iftardan sonra dışarı çıktık bi bebek mağzası açıktı girdik (tabi zorla soktum) bu dışarı çıkarken bebeklerin sarıldığı polar battaniyeler varya onlardan beğendi kendi bunu alalım dedi hemen bi tanede penye battaniye aldık tabi hepsi pembiş :))

Evridiki gözünaydın canım,testlerinde güzel çıkmış.Bu ultrason deneyimi nasıl birşey anlatsana bize gelince benim daha çok var bebişimi görmeye azıcık senin anlattığınla hayal kurarım :))

Hayırlı olsun canım cicilerin,boşver eşini takma sen hepsi aynı benimde eşim aynı mesela,bir süre halası var,bir tane teyzesi var annanesi var onlar alır diyor,geçen akşamda büyük teyzesine gittik oda alma boşver zaten hediye gelicek şimdi sana bebek doğunca onları kullanırsın dedi.Onunda pek hoşuna gitti ama ben kimin ne alıp getireceğini nerden biliyim hem benim almış olmamla onlar aynımı ama onlara anlatamıyorsun işte.
Resimlerini eklede görelim,minişin :))

Gizli gizli almaya çalışıyordun bak içinden gelince kendi dayanamayıp almış,siz en iyisi böyle arada gezmelere çıkın bebiş mağazalarını baksana dayanamayacak eşin alıcak ne beğenirse :))

Günaydın güzel anneler geçmiş olsun dilekleriniz için saolun hepiniz.Dün gece çok kötü geçirdim karın ve kasık ağrısı mahvetti beni,birde nasıl karnım ağrıyor,karnım artık büyümeye başladıya bu göğsümün altında hemen sağdan ve soldan tam böyle karının orta yerine doğru baskılı bir ağrı var,acaba üşüttüm mü yoksa bu bebiş büyüdüğü için karnım ondan mı böyle ağrıyor bilemedim bir türlü tecrübeli anneler bir yorum yaparsa çok sevinicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…