kızlar ya göbeğimin alt kısmında ve kasıklara doğru damar atmasına benzer güçlü atışlar hissediyorum sizce neden olabilir? bebek henüz bu kadar kuvvetli olamaz değil mi? böyle bişey yaşayan varmı aranızda?
merhabalar muhabbetler çok çok güzel çantalarda güzelmiş ama biraz pahalı geldi banada iç çamaşırına gelince ben düşük bel lastiksiz çamaşır aldım 1 beden büyük hamile çamaşırıda aldım bi tane ama havlar sıcak hem iç çamaşırı hem hamile pantalonu çok geliyo giyemiyorum belki havalar soğuyunca ve göbüşümüz büyüdüğünde giyeriz ...
dün arkadaşımın oğlunun doğum gününe gittik 1 yaşına girdi orda beni her gören çok güzelleşmişsin dedi ve bebeği nereye sakladığımı sordular o kadar kilo almama rağmen sevindimm:)
veeee büyük gün yaklaştı yarın bebeğimi görmeye gidicem içim içime sığmıyor yerimde duramıyomm ölesine korkuyorumki kötü haber alırmıyım diye inşallah iyi haberlerle dönerimm ...
canım sen dal gibiymişsin maaşallah... ben 80 kiloyla hamile kalınca hamile pantolonlarında bile zorlanıyorum.. bacaklar dar gelyo bel bol kaydirigubbakcemile3
Hissettiğin yer sanki böyle orada tik varmışta hızlı hızlı mı atıyor çok yorulunca oluyordu bende canım ama bu aralar yok.Ama bebiş yapmıyor onu kaslarından muhtemelen kaynaklı :))
İçini ferah tut canım oda içinde üzülmesin,yarın güzel haberlerini bekliyoruz,bakalım ne kadar büyümüş annesinin kuzusu :))
kızlar göbişlerin konulduğu yere bende resim ekledim bi baksanıza çokmu 17+4 için bana biraz büyük gibi geliyo da
hıc buyuk degıl gayet tatlı ve sevımlı bır gobişşşşşşş
gözdeati yok kız sana öle gelio bence çok tatlı herkesin göbişi
selam kızlar bende bugün gittim kuaföre saçlarımı kestirdim... artık bakması zor oluyordu... kendimi kuaföre emanet ettim önler çene hizasında arkalar daha kısa modern bişey kesti... bakalım şimdi yapılı hali çok hoş ama yıkanıp kendim şekil verince nasıl olacak çok merak ediyorum
artık iice çıksın göbişler şööle gerine gerine gezelim bari :))
şimdide kızıma annemden ve kocam gizli aldığım üç beş şeyi koycam bilginize :))
güle güle kullan canım yeni saçlarını. Bende kestiricem ama doğru dürüst bir yer bilmiyorum. Bende ankaradayım nerde kestirdin. Doktorum 20. haftadan sonra boyaya izin verdi tabi organik olursa.O zaman alıp kendim evde boyayacağım. Çok beyazım var öyle dolaşıyorum.
gizli gizli neden alıyorsun canım,yoksa seninkilerde benimkiler gibi daha erken acele etme mi diyorlar :))
Bende kestirmek istiyorum ama kıyamıyorum saçlarıma ama çokta aşırı dökülüyor bakalım kel kalmazsam kestiricem inş.havalar bir soğuca az daha :))
artık iice çıksın göbişler şööle gerine gerine gezelim bari :))
şimdide kızıma annemden ve kocam gizli aldığım üç beş şeyi koycam bilginize :))
Hissettiğin yer sanki böyle orada tik varmışta hızlı hızlı mı atıyor çok yorulunca oluyordu bende canım ama bu aralar yok.Ama bebiş yapmıyor onu kaslarından muhtemelen kaynaklı :))
İçini ferah tut canım oda içinde üzülmesin,yarın güzel haberlerini bekliyoruz,bakalım ne kadar büyümüş annesinin kuzusu :))
güle güle kullan canım yeni saçlarını. Bende kestiricem ama doğru dürüst bir yer bilmiyorum. Bende ankaradayım nerde kestirdin. Doktorum 20. haftadan sonra boyaya izin verdi tabi organik olursa.O zaman alıp kendim evde boyayacağım. Çok beyazım var öyle dolaşıyorum.
Slm kizlar benide araniza alir misinizzzbugün itibariyle ben 17+5 haftalik hamileyim imzami nasil yerlestirecegimi bilemedigimden imza kismi bos kusura bakmayin
zaten o kadar merak ediyorumki kaç cm kaç gr oldu kuzum diye 1 ay oldu nerdeyse görmeyeli çok heyecan verici...
gizli gizli neden alıyorsun canım,yoksa seninkilerde benimkiler gibi daha erken acele etme mi diyorlar :))
Bende kestirmek istiyorum ama kıyamıyorum saçlarıma ama çokta aşırı dökülüyor bakalım kel kalmazsam kestiricem inş.havalar bir soğuca az daha :))
Benim saçlarım kendi renginde onun için boya gibi derdim yok çok rahatım o konuda,ama saç dökülmesinden dertliyim bakalım ne olacak böyle gidiyoruz işte
Bende çok özeniyorum alışveriş yapan diğer topikteki annelere ama eşim erken diyor 6 ayda başlayacakmışız almaya,hayır cinsiyet'te artık belli gidip alıversek herşeyini acayip rahatlıycam ama önümde en büyük engel eşim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?