2011 Şubat Anneleri

hosbuldummmmmm bende mart annesı olabılrım ama sezeryan olunca subat dedıgı ıcın dr um subata ısınıyorum:)))

Son düzenleme:

Hissettiğin yer sanki böyle orada tik varmışta hızlı hızlı mı atıyor çok yorulunca oluyordu bende canım ama bu aralar yok.Ama bebiş yapmıyor onu kaslarından muhtemelen kaynaklı :))

İçini ferah tut canım oda içinde üzülmesin,yarın güzel haberlerini bekliyoruz,bakalım ne kadar büyümüş annesinin kuzusu :))

kızlar göbişlerin konulduğu yere bende resim ekledim bi baksanıza çokmu 17+4 için bana biraz büyük gibi geliyo da

teşekkürleeeer çağlayancım, daha güzelleri senin olsun.

güle güle kullan canım yeni saçlarını. Bende kestiricem ama doğru dürüst bir yer bilmiyorum. Bende ankaradayım nerde kestirdin. Doktorum 20. haftadan sonra boyaya izin verdi tabi organik olursa.O zaman alıp kendim evde boyayacağım. Çok beyazım var öyle dolaşıyorum.

artık iice çıksın göbişler şööle gerine gerine gezelim bari :))

şimdide kızıma annemden ve kocam gizli aldığım üç beş şeyi koycam bilginize :))

gizli gizli neden alıyorsun canım,yoksa seninkilerde benimkiler gibi daha erken acele etme mi diyorlar :))

Bende kestirmek istiyorum ama kıyamıyorum saçlarıma ama çokta aşırı dökülüyor bakalım kel kalmazsam kestiricem inş.havalar bir soğuca az daha :))

ne gusell...ben kestırmıstım pısman oldum uzatyorum ancak saclarım sarı ve dıplerden koyular geldıı öcüü gıbı dolasıyorum ortalarda..oo yenı cıcılermıı gorıcesss...evet evet erken dıyolardır dımı ama dayanamıyorkı ınsan:))

artık iice çıksın göbişler şööle gerine gerine gezelim bari :))

şimdide kızıma annemden ve kocam gizli aldığım üç beş şeyi koycam bilginize :))

çook özeniyorum alışveriş yapanlara sanki kocama gidelim dersem yok erken der gibime gelio kırılmamak için duruom öle

Slm kizlar benide araniza alir misinizzz bugün itibariyle ben 17+5 haftalik hamileyim imzami nasil yerlestirecegimi bilemedigimden imza kismi bos kusura bakmayin

zaten o kadar merak ediyorumki kaç cm kaç gr oldu kuzum diye 1 ay oldu nerdeyse görmeyeli çok heyecan verici...

Benim saçlarım kendi renginde onun için boya gibi derdim yok çok rahatım o konuda,ama saç dökülmesinden dertliyim bakalım ne olacak böyle gidiyoruz işte

Bende çok özeniyorum alışveriş yapan diğer topikteki annelere ama eşim erken diyor 6 ayda başlayacakmışız almaya,hayır cinsiyet'te artık belli gidip alıversek herşeyini acayip rahatlıycam ama önümde en büyük engel eşim :))

Canım bizim iş yerimiz kızılay'da. Eşimle birlikte çalışıyoruz. Karşı binamızda sürekli gittiğim bir kuaför var orada kestirdim... fönü ve kesimi hoşuma gidiyor oranın.
Şehit adem yavuz sokaktayız biz. YKM'nin 1 sokak arkasında. İzmir caddesi ile Ykm arasında kalan sokak... Kuaförün adı Vishnu

Slm kizlar benide araniza alir misinizzz bugün itibariyle ben 17+5 haftalik hamileyim imzami nasil yerlestirecegimi bilemedigimden imza kismi bos kusura bakmayin

Hoşgeldin imzanı kendi profil kısmındaki çizelge yere yapıştırman gerekiyor :))

zaten o kadar merak ediyorumki kaç cm kaç gr oldu kuzum diye 1 ay oldu nerdeyse görmeyeli çok heyecan verici...

Keşke oraya gittiğimizde 10dk yerine 1 saat falan kalabilsekde doya doya baksak kuzulara,şimdi sen gideceksin ya benide heyecan sardı bak.Küçük insan diye bir site bu hafta 18.hafta ya irice bir patates büyüklüğünde oluyorlarmış ayy inş.doğduklarınıda böyle güzel görürüz inş.:Saruboceq:

ayy sorma hem erken diyolar batıl inançlar işte hem de ilk bebekte kız annesi alırmış bütün kıyafetleri falan ne saçma onun ilk torunsa benimde ilk bebek dimi ama ben de özeniyorum eşimde saolsun annemin söölediklerini kural kabul ettiğinden gizli gizli alıyorum bende :))

ayy saç konusunda kısası en rahat ben evlenene kkadar hep uzun saçlıydım evlendim 3 gün sonra bi kestirdim 2 senedir ööle gidiyo valla 4-5 senedir hiç boyada görmüyoo ooohhh ne rahat

günaydın kızlar bugün carfourdan bir tane emzik aldım gözüme takıldı.0-3 ay...bakalım yavaş yavaş ancak alırız eşyalarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…