2011 Şubat Anneleri

teşekkürler kızlar
kızım kahvaltısını yaptı hala çıkarmadı şükür:)
bugün dr kontrolüm varya unutmayayım diyorum ama soracaklarımı hep unutuyorum bu haftalara özel bişey varmı şuan 15+2 yim ben yada ne sorsamki acaba?
birde ben şuan ilaç olarak elevit ve ferrumfort kullanıyorum sizler ne kullanıyorsunuz?

Blog..bende acmayi düsünüyorum ama isten gücten bi türlü firsat bulamiyorum... dogum iznine ayrilinca cesaretimi toplarim belki...
ben gecen hafta gittim yani 16+4te ev cinsiyetini ögrenemedim terbiyeli benim kuzum bacagini acmadi )

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün havalar serinledi yaa ohh artık uyuyabiliyorum çok hoş dün üşümüşüm biraz ama üşümeyi özlemişim valla.

çağlayancım valla eşim şaşırtı beni ama sanırım bu ayda 1 falan olcak :) neyse napalım bununla da idare etcez artık

çok geçmiş olsun canım kızına.öp o miniği benim için.bende her seferinde doktora gidince unutuyorum bende küçük bi not defteri edindim bu sefer yazdım soracaklarımı bakalım benimde yarın kontrolum var.bende ilaç olarak elevit ve bi de kan hapı kullanıyorum ama maltofer diye

bende günlük tutmayı düşünüyorum kızlar annem ben ve kardeşlerime hamileyken hepimiz için ayrı ayrı günlük tutmuş ben 4 yaşına gelene kadar falanda ara ara ilk konuştuğun kelime ilk adımın falan diye yazmış çocukluğumdan beri okumak bana okadar zevkli gelirki bende kızıma aynısını yapmayı düşünüyorum.onun için şööle güzel bi günlük almayı planlıyorum hatta içine ultrason fotoğraflarını da yerleştiririm diyorum

bende hamile oldugumu ögrendigimden beri ara ara günlük tutuyorum hergün olmasada biseyler yaziyorum...

merhaba kızlar
nasılız bugün bakalım
bugün hava çok güzel burada yağmur yağdı ve serin

mercimeğin annesi bi kaç bişi yazdım ekledim bak bakalım

bloğun çok hoş olmuş

canım bebişinin cicileri çok güzel
bende arada tutuyorum
tam günlük değilde önemli günleri doktora gittiğimiz günleri felan
ama şimdi bebekler için annen güncesi diye kitaplar var onlardan almayı düşünüyorum içini bebeğin özel günlerini yazarak dolduruyorsunuz resimde yapıştırabiliyorsunuz

Ben de primaya üye oldum canım... promosyon gönderiyoruz diyorlardı.İş yeri adresimi verdim bakalım gelecek mi

gece bende uyurken sürekli dönüyorum biraz bölük pörçük oluyor uykum bazende çok güzel uyuyorum ama ağrılarım oluyor benimde

bende milupaya üye olmuştum hala birşey gelmedi bende arkadaşımdan duymuştum üye olunca ufak tefek promosyonlardan gönderiyorlarmış en azından deneyip bakarız ona göre alırız iyi olur aslında prima ve diğerleri böyle gönderiyormu bilmiyorum,

bendende şeffaf su gelmişti doktora gittim kese suyu normal sen akıntıyla karıştırdın dedi bana akıntı oluyormuş arada oluyor zaten

birde kızlar hastane çıkışı alacak arkadaşlar sarı almamak lazımmış 2010 ağustos annelrei öneriler kısmında okudum doktorlar öyle söylüyorlarmış bebek sarılık olunca sarı kıyafetlerden anlaşılmıyormuş
yani ilk zamanlar sarı giydirmemek gerek demekki

kızlar ben ilk hamileliğimde üye olmuştum ve primadan,canbebeden,huggies ten ve birkaç yerden daha numune gelmişti.
toobee çok bğendim canım bloğunu bende hamile günlüğü tutuyorum drum ilk kontrolümde vermişti onun üzerinde ultrason foto yapıştırma yeride var çok güzel oluyor onu vereceğim büyüyünce bebeğime:)

ya ben bu bebişe hep ablasından kalanları kullanacağım acaba haksızlıkmı ediyorum üzüldüm şimdi acaba bende bir tane daha hastane çıkışı alsammı benimki fıstık yeşiliydi ve çok güzeldi hala saklıyorum çok giyilmiyor zaten ilk 3 ayda kullanılanların hepsi yepyeni kalıyor bebiş hemen büyüyor
inşallah bugün cinsiyetinide öğrenirimde alırım bişeyler acıdım şimdi bebişe

yaaa şimdi farkettim listede benim üstümdekininde altımdakininde kızı olacakmış ozman benimkininde kız olması muhtemel

ya ben daha hicbisey almadim bi annem izindeyken almis bi iki parca kiyafetoyhhh son dakika denk getirip iki ayagim pabuca girecek öfff. ben biseyler almadan önce ebeye danismak istiyorum az olsun iyisi olsun yikar yikar giydiririm cin mali kiyafetler flnda almak istemiyorum. istemiyorumda bakalim

kızlar selamlar herkese...

ben biraz geç geldim işime,bahanemde bebeğime alışveriş yapmak istedimopuyorumnanaktan vee bir ufak hastane çıkış seti dedi ama az parçalı organik takım aldım,bir tulum ve yanıonda hediye ettikleri bir önlük,kızlar en kısa zamanda ekleyteceğimçok güzeller...

too_be siteni çok beğendim canım,çok güzel olmuş,göbişte maşallah büyümüş
Ben aklıma yatıpta içime sinen bir günlük bulamadım kırtasiyelerde,sizin aldığınız günlükler nasıl kızlar,defter gibimi ben daha özel birşey olsun istiyorum ama öyle bana göre birşey yok.
Blog işinide bu akşam konuşıyım bakalım eşimle ne diycek,tuğba açarsam yardımlarını beklerim artık canım :))

Fatmacım bende bu tür çantalardan almayı düşünüyorum birde nıvea'nın ki var bu sitede onada baktın mı ben nıvea alıyım diyorum ama karar veremedim sence hangisi daha iyidir içindeki ürünlerle kıyaslama yaparsan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…