süper biraz biraz oturtunca adresini verde okuyalım canım. hayırlı olsun :))
teşekkürler kızlar
kızım kahvaltısını yaptı hala çıkarmadı şükür:)
bugün dr kontrolüm varya unutmayayım diyorum ama soracaklarımı hep unutuyorum bu haftalara özel bişey varmı şuan 15+2 yim ben yada ne sorsamki acaba?
birde ben şuan ilaç olarak elevit ve ferrumfort kullanıyorum sizler ne kullanıyorsunuz?
bende günlük tutmayı düşünüyorum kızlar annem ben ve kardeşlerime hamileyken hepimiz için ayrı ayrı günlük tutmuş ben 4 yaşına gelene kadar falanda ara ara ilk konuştuğun kelime ilk adımın falan diye yazmış çocukluğumdan beri okumak bana okadar zevkli gelirki bende kızıma aynısını yapmayı düşünüyorum.onun için şööle güzel bi günlük almayı planlıyorum hatta içine ultrason fotoğraflarını da yerleştiririm diyorum
too be ne güzel olmuş ellerine sağlık:))))))))))))
mercimeğin annesi bi kaç bişi yazdım ekledim bak bakalım
bende günlük tutmayı düşünüyorum kızlar annem ben ve kardeşlerime hamileyken hepimiz için ayrı ayrı günlük tutmuş ben 4 yaşına gelene kadar falanda ara ara ilk konuştuğun kelime ilk adımın falan diye yazmış çocukluğumdan beri okumak bana okadar zevkli gelirki bende kızıma aynısını yapmayı düşünüyorum.onun için şööle güzel bi günlük almayı planlıyorum hatta içine ultrason fotoğraflarını da yerleştiririm diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?