Erva kulağa çok farklı geliyor,
Anlamı nedir canım :cüvcüv:
günaydın kızlar..
dün gece kızımla konuşurken bana tepki verdi videoya aldım buraya eklemek istiyorum zemuszemus
aslında bir iki anlamı var erkek ismi olarak da kullanılıyormuş arapçada ama kız olarak da iyi ahlaklı kız ve birde peygamber efendimizin halasının adıymış ilk sahabelerden banada çok hoş geldi ilk duyduğumda hatta şöyle birley var ben bu ismi bi yerde okumadım rüyamda gördüm o yüzden araştırdım hoşuma gitti
Anlamıda çok güzelmiş gerçekten,
Rüyanda gördüysen ikinci bi isim ilave etsende bunu değiştirme canım.
Hem çok farklı, hemde çok anlamlı.
evet canım ikinci bi ismi olucak eşime söyledim oda beğendi ilk ismi ERVA ama diğerine karar veremedim
Günaydın kızlar dün akşamdan beri kasık ağrısı çekiyorum iki taraflı karnımın alt bölgeside çok ağrı yapıyor ne oldu dün akşam böyle hiç anlamadım yürürken acayip ağrı yapıyor,şirkette kimse olmadığı için mecbur geldim bugün işe(
Hepinize Günaydınlar güzel Anneler...Gününüz sağlıklı ve mutlu geçsin.Testleri sorunlu çıkan arkadaşlarım üzülmeyin negatif düşünmeyin.Siz olumlu düşünün herşeyin çok güzel olacağını düşünün ki bebeğinize pozitif güzel enerjileriniz gitsin iyi düşünün iyi olsun Allah yardumcınız olur.Kendinize çok iyi bakın canlarım....
Daha zamanınız var, onuda bulursunuz tatlım.
Bizde ural bora düşünüyoruz eşimle :kedi:
Kulağa farklı ve güzel geliyor sanki.
İki ismi olmayan çocuk kalmayacak sanki :1shok:
Galiba sen benim SAT'daşımsın canım :1shok:
Çizelgen benimle aynı gidiyor.
Sanada günaydın:CüvCüv:
Canım geçmiş olsun.Bende de dün aynı ağrılar vardı gece uyuyamadım bir türlü.Anlamda veremedim.Büyüyoruz artık iyice ondan olabilir diye düşündüm.Canım sende evham yapma dikkat et kendine güzel anniş....
aslında diğer adınıda DURU düşündüm ama daha eşime sormadım
Galiba evet canım.Doğumumuz da aynı gün olur belki :))):sm_cool:
Aynen dün gece bende uyuyamadım bir türlü sana sola harekette edemedim ama sanırım bebiş benim aşağıya gittikçe oluyor bunlar bazen onu çok iyi hissediyorum aşağıda ama bu haftalarda çatıda oluşmaya başlarmış onunda etkisi olabilirmiş.
Benim tahmini doğumum 13 şubata denk geliyor,
Evlilik yıldönümümüz de 14 şubat kaydirigubbakcemile3
İnşallah oğluşum 1 gün rötar yapar sempatiksalakcinni
İnşallah uzun sürmez çağlayancım :gitme:
Geçmiş olsun :Saruboceq:
Çat ne deme acaba :uhm:
Kızlar karnınızda çatlaklar başladımı ?
Başladıysa ne yapıyorsunuz :uhm:[/QUO
ben bol bol bağdem yağı sürüyorum karnıma kalçalarıma ve göğüslerime hiç çatlak oluşmadı daha...
Çağlayancım ben de bilgilerimi vereyim.SAT 09.05.2010 yaş .28 hamiş kal.kg: 68 cinsiyet: kız ismimize henüz karar veremedik.:))) 30 eylül ayrıntılı ultrasonumuz var biliyorsun bunu çünkü sende orada olacaksın :)))) muhtemel doğum tar 12 şubat .Sanırım bilgiler bu kadar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?