canım ya bebişlerimiz hayırlısıyla bi doğsalar onlarla uğraşmaktan saatin kaç olduğunu anlamayız canımızda sıkılmaz en azından o zaman kaçta gelirlerse gelsinler kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
seninle aynı düşüncedeyim canım hayırlısıyla gelsinlerdee bize yoldaş olcaklarr inş...bizde biraz önce telde eşimle onu konuşuyorduk hamilelikte annenin uyku düzeni bebişe yansıyormuş galiba bizimkilerde oturursa gece yarılarına kadar artık naparız bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
canım zaten benim kız bütün gün uyuyo hiç hareket yok gece yatıcaz bizim hanım uyanıyo başlıyo oynamaya bide sabah erkenden kalkıyo 7-8 de başlıyo mahvolduk biz gündüz uyuycak galiba gece ayaktayız nöbet tutturucaklar bize herhalde kaydirigubbakcemile3
canım zaten benim kız bütün gün uyuyo hiç hareket yok gece yatıcaz bizim hanım uyanıyo başlıyo oynamaya bide sabah erkenden kalkıyo 7-8 de başlıyo mahvolduk biz gündüz uyuycak galiba gece ayaktayız nöbet tutturucaklar bize herhalde kaydirigubbakcemile3
ben kahveye acaip düşkünümm eşimde bu durumdan pek hoşnut değil bende onu kızdırıyorumm artık sen nöbetçi olduğunda kendime bi kupa kahve yapıcam kızımada bi biberon kızımla takılcaz bütün gece diyorumkaydirigubbakcemile3
ben kahveye acaip düşkünümm eşimde bu durumdan pek hoşnut değil bende onu kızdırıyorumm artık sen nöbetçi olduğunda kendime bi kupa kahve yapıcam kızımada bi biberon kızımla takılcaz bütün gece diyorumkaydirigubbakcemile3
canım biz çıkıyoruz babamız geldi hele şükür sizede iyi geceler iyi nöbetler dikkat edin kendinize
darısı sana canım bu arada hayırlı gecelergözün aydın canımm...sizin adına sevindikkopuyorumnanaktan
darısı sana canım bu arada hayırlı geceler
çağlayancım sana taze bilgilerimi getirdim...bugün dr teyzemizdeydik bebişimiz çok şükür iyiymiş 3 lü testimizde temizmiş..veeee teyzeleeeriiii yeğeninizin cinsiyeti erkekmişşşşşşşşşşbugün oğluşumu gördüm tam dr cuma vakti girmiştim benim oğlum cuma namazı kılıyordukaydirigubbakcemile3secdeye eğilmiş bir haldeydi... (sat 1 mayıs cinsiyet erkek 20cm 420gr test sonuçlarımız temiz şükür)gerekli başka bilgi varsa söyle janım
çağlayancım sana taze bilgilerimi getirdim...bugün dr teyzemizdeydik bebişimiz çok şükür iyiymiş 3 lü testimizde temizmiş..veeee teyzeleeeriiii yeğeninizin cinsiyeti erkekmişşşşşşşşşşbugün oğluşumu gördüm tam dr cuma vakti girmiştim benim oğlum cuma namazı kılıyordukaydirigubbakcemile3secdeye eğilmiş bir haldeydi... (sat 1 mayıs cinsiyet erkek 20cm 420gr test sonuçlarımız temiz şükür)gerekli başka bilgi varsa söyle janım
çaglagancıgım çok sagol canım.10 günlüğüne adapazarına gittik kayınvalidelere dr gittim orda cinsiyet kesinleşti erkek .bende ayrıntılı ultrason yaptıracagım yakında.sadce dişimde iltihap var antibiyotik kullanıyorum.iyiyiz.sizler nasılsınız burası bayagı kalabalıklaşmış.bu arada civilimden bende ogluşuma tulumlar aldım.
günaydın kızlar..
dün gece kızımla konuşurken bana tepki verdi videoya aldım buraya eklemek istiyorum zemuszemus
Yfrog Video : yfrog.com/n3emos0034z
tıklayın kızlar videoda 1:14 sn bakın:ecrin_bebek:
izliyemiyorsanız indirin
http://img831.imageshack.us/img831/574/emos0034.mp4
Yfrog Video : yfrog.com/n3emos0034z
tıklayın kızlar videoda 1:14 sn bakın:ecrin_bebek:
izliyemiyorsanız indirin
http://img831.imageshack.us/img831/574/emos0034.mp4
Gözünaydın canım,cinsiyetini göstermiş minik paşa,ayy kıyamam ben ona güzel dualar ediyordur annesi sizin için :))
Canım listeye ekleyebilmem için seni
Yaşını,son satını,muhtemel doğum tarihini,hamiş kaldığın kg söylemen yeterli
Günaydın canım,iyi olmana ve geri dönmene çok sevindim.Bebişin cinsiyetinide öğrenmiş ohhh çok güzel haberler aldım bu sabah süper oldu.
Yeni gelen arkadaşlarımız oldu canım,bizler iyiyiz çok şükür dillerimlal ve yasminkamu'nun 3'lü testleri biraz yüksek çıkmıştı şimdi onlar için hepimiz dua ediyoruz güzel şeyler olması için.
Günaydın canım,indirmeyide denedim olmadı,videoda açılmadı ama çok şanslısın kızın artık seninle konuşmaya başlamış ne güzel :))
Günaydın kızlar dün akşamdan beri kasık ağrısı çekiyorum iki taraflı karnımın alt bölgeside çok ağrı yapıyor ne oldu dün akşam böyle hiç anlamadım yürürken acayip ağrı yapıyor,şirkette kimse olmadığı için mecbur geldim bugün işe(
oyyy yerim ben o yazeliiii benim kızımda aynı bi tekmelemeye başladığı zaman durmuyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?