2011 Şubat Anneleri

çağlayancım sana taze bilgilerimi getirdim...bugün dr teyzemizdeydik bebişimiz çok şükür iyiymiş 3 lü testimizde temizmiş..veeee teyzeleeeriiii yeğeninizin cinsiyeti erkekmişşşşşşşşşşbugün oğluşumu gördüm tam dr cuma vakti girmiştim benim oğlum cuma namazı kılıyordukaydirigubbakcemile3secdeye eğilmiş bir haldeydi... (sat 1 mayıs cinsiyet erkek 20cm 420gr test sonuçlarımız temiz şükür)gerekli başka bilgi varsa söyle janım

maşallah delikanlıyaa....bizede duaetseymiş o minicik elleri ve tertemiz yüreğiyle...gözün aydın canım bu arada

çaglagancıgım çok sagol canım.10 günlüğüne adapazarına gittik kayınvalidelere dr gittim orda cinsiyet kesinleşti erkek .bende ayrıntılı ultrason yaptıracagım yakında.sadce dişimde iltihap var antibiyotik kullanıyorum.iyiyiz.sizler nasılsınız burası bayagı kalabalıklaşmış.bu arada civilimden bende ogluşuma tulumlar aldım.

günaydın kızlar..
dün gece kızımla konuşurken bana tepki verdi videoya aldım buraya eklemek istiyorum zemuszemus

Gözünaydın canım,cinsiyetini göstermiş minik paşa,ayy kıyamam ben ona güzel dualar ediyordur annesi sizin için :))
Canım listeye ekleyebilmem için seni
Yaşını,son satını,muhtemel doğum tarihini,hamiş kaldığın kg söylemen yeterli

Günaydın canım,iyi olmana ve geri dönmene çok sevindim.Bebişin cinsiyetinide öğrenmiş ohhh çok güzel haberler aldım bu sabah süper oldu.
Yeni gelen arkadaşlarımız oldu canım,bizler iyiyiz çok şükür dillerimlal ve yasminkamu'nun 3'lü testleri biraz yüksek çıkmıştı şimdi onlar için hepimiz dua ediyoruz güzel şeyler olması için.

günaydın kızlar..
dün gece kızımla konuşurken bana tepki verdi videoya aldım buraya eklemek istiyorum zemuszemus

Yfrog Video : yfrog.com/n3emos0034z

tıklayın kızlar videoda 1:14 sn bakın:ecrin_bebek:

izliyemiyorsanız indirin
http://img831.imageshack.us/img831/574/emos0034.mp4

Günaydın canım,indirmeyide denedim olmadı,videoda açılmadı ama çok şanslısın kızın artık seninle konuşmaya başlamış ne güzel :))

Günaydın kızlar dün akşamdan beri kasık ağrısı çekiyorum iki taraflı karnımın alt bölgeside çok ağrı yapıyor ne oldu dün akşam böyle hiç anlamadım yürürken acayip ağrı yapıyor,şirkette kimse olmadığı için mecbur geldim bugün işe (

alla alla bende oluyordu neyse tşk ederim canım

geçmiş olsun cnm
keşke drnu arasaaydın bi

oyyy yerim ben o yazeliiii benim kızımda aynı bi tekmelemeye başladığı zaman durmuyoooo

izliyebildinmi canışım
çok güzel bir duygu dimiopuyorumnanaktanboshayallersmileboshayallersmile

Sonunda izledim çok güzeldi surmeli inş.bende kısa zamanda görürüm böyle tepkileri,akşamları kıpır kıpır ama sadece daha ben hissediyorum bazende babasına gösteriyor kendisini :))

Günaydın kızlar
Sürmeli, önce makyajlarını takip ediyordum,
Şimdi de anne olacağını duydum :1shok:
Şubat annişleri arasında seni görmek çok güzel.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah prensesini canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…