2011 Şubat Anneleri

benim canım çok sıkılıyooooo eşime de küstüm sabah zaten yalnızım akşamda ona küsünce yine yalnızım neyse yarın annem gelicek

teşekkür ederiz kaydirigubbakcemile3buyrun birlikte olsunolumunekankayizsmile

bende öle aranıyorum ne yesem diye ama 7 kilo almışım geçen kontrolde doktorum böle giderse evden vinçle alırız doğuma seni dedi onun için akşam aparetiflerini yemiyoruz bebişimle :kedi::kedi:

benim canım çok sıkılıyooooo eşime de küstüm sabah zaten yalnızım akşamda ona küsünce yine yalnızım neyse yarın annem gelicek

gözdecim umarım küskünlüğünüzz tez zamanda biter bizde bugün eşimle incir çekirdeğinin yarısını bile doldurmayacak birşey yüzünden darıldık ve ben dakikalarca ağladım herhalde hamilelik herşeyi etkiliyor ama çok şükür tatlıya bağladık ne kadar şanslısın annen geliyormuşş benim annem çalıştığı için bi 15 tatilde birde yaz tatilinde gelebiliyorr ve benim ankarada kimsemm...çok sık görüşebildiğim arkadaşım bile yokk:gitme:ay yazınca durumumun ne kadar vahim olduğunu farkettimmmafoldumben

benimde eşim işte olduğu için çok canım sıkılıyo canım biran önce bebişlerimiz doğsada bize arkadaşlık etseler sen eşinle niye küstün ne güzel yayında işte ohhh yarında annen geliyomuş ne güzel işte çok şanslısın canım kaydirigubbakcemile2

bende öle aranıyorum ne yesem diye ama 7 kilo almışım geçen kontrolde doktorum böle giderse evden vinçle alırız doğuma seni dedi onun için akşam aparetiflerini yemiyoruz bebişimle :kedi::kedi:

bizde yaklaşık 4 buçuk kilo aldık bizde akşamları sadecee meyve yiyoruzz bende çok korkuyorum kilodann çünkü kilolu hamile kaldımeyvahedigeldismile

ya benim hiç iştahım yok canım hiç bişey yemek istemiyo hamile kalmadan önce çok açıyodum şimdi hiç bişey yiyemiyorum daha hiç kilo alamadım bende bebişim küçük kaldı diye korkuyorum eyvahedigeldismile

oo sizin nöbet az kalmışş biz sabaha kadarr yalnızızz ama sonra 2 gün hiç işe gitmicek babamızzhihoyyyt

siz daha şanslısınız o zaman bizim babamız hergün sabah 9-10 da gidiyo gece 11:30-12:30 geliyo haftaiçi birgün izin :çok üzgünüm: siz iki gün doya doya babanızla vakit geçirisiniz artık

yok aslında bende biraz kapris yapıyorum sanırım.tülleri yıkadım asarken üfleyip püfledi ona tavır yaptım :)) malesef bende seninle aynı durumdayım benimde konyada kimsem yok bi kaç arkadaştan başka bazen bari eşimin ailesinden biri olsaydı bile diyorum yani okadar vahim durumdayım :)) annemde rahatsızlandığım için geliyor çok fazla kalamıyor geride babam ve 2 kardeşim daha var zaten o da çok fazla kalamaz bi yerde bakalım bu sene bol bol gelcek doğumda falan nasıl olcak bilmiyorum :)

bende bir an evvel doğsunlar istiyorum en azından onlar bize neşe kaynağı ayy minikler
:ecrin_bebek:

siz daha şanslısınız o zaman bizim babamız hergün sabah 9-10 da gidiyo gece 11:30-12:30 geliyo haftaiçi birgün izin :çok üzgünüm: siz iki gün doya doya babanızla vakit geçirisiniz artık

canımm ya nöbetin her türlüsü zor valla biz evleneli 2 sene oldu ama hala tam alıştım diyemem işte bizim şöyle bi avantajımız var eşim çok evde oluyor....ama yine de çokk zorrbilmiyorumkismile

canımm ya nöbetin her türlüsü zor valla biz evleneli 2 sene oldu ama hala tam alıştım diyemem işte bizim şöyle bi avantajımız var eşim çok evde oluyor....ama yine de çokk zorrbilmiyorumkismile

canım ya bebişlerimiz hayırlısıyla bi doğsalar onlarla uğraşmaktan saatin kaç olduğunu anlamayız canımızda sıkılmaz en azından o zaman kaçta gelirlerse gelsinler kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…