iyi akşamlar arkadaşlarr..........keyifleriniz ve bebişleriniz nasıllzemuszemus
iyi akşamlar canım biz iyiyiz siz anne kız nasılsınız bakıyım kaydirigubbakcemile2
iyi akşamlar arkadaşlarr..........keyifleriniz ve bebişleriniz nasıllzemuszemus
Sanada iyi akşamlar nur Çok şükür iyiyiz bu arada afiyet olsun bebişede sanada
iyiyiz teyzesi kızımla başbaşa oturuyoruzz babamız nöbette:çok üzgünüm:habire bişiler yiyip duruyoz sıkınıtıdan siz napıosunuzz bakalımzemuszemus
teşekkür ederiz kaydirigubbakcemile3buyrun birlikte olsunolumunekankayizsmile
benim canım çok sıkılıyooooo eşime de küstümsabah zaten yalnızım akşamda ona küsünce yine yalnızım neyse yarın annem gelicek
benim canım çok sıkılıyooooo eşime de küstümsabah zaten yalnızım akşamda ona küsünce yine yalnızım neyse yarın annem gelicek
bizimde babamız işte :çok üzgünüm: bizde kızımda nette bişeyler okuyoruz canımız sıkılıyo :bbo:
bende öle aranıyorum ne yesem diye ama 7 kilo almışım geçen kontrolde doktorum böle giderse evden vinçle alırız doğuma seni dedi onun için akşam aparetiflerini yemiyoruz bebişimle :kedi::kedi:
bende öle aranıyorum ne yesem diye ama 7 kilo almışım geçen kontrolde doktorum böle giderse evden vinçle alırız doğuma seni dedi onun için akşam aparetiflerini yemiyoruz bebişimle :kedi::kedi:
aynı kaderi paylaşıyoruz desene bizim babamız taaa sabah gelcek sizinkide öyle mi:sinifsinif:
bizimki 12:30 gibi gelir canım seninki daha zor beklemek çok zor geliyor bide sabaha kadar allah sabır versin canım kaydirigubbakcemile3
oo sizin nöbet az kalmışş biz sabaha kadarr yalnızızz ama sonra 2 gün hiç işe gitmicek babamızzhihoyyyt
gözdecim umarım küskünlüğünüzz tez zamanda biter bizde bugün eşimle incir çekirdeğinin yarısını bile doldurmayacak birşey yüzünden darıldık ve ben dakikalarca ağladım herhalde hamilelik herşeyi etkiliyor ama çok şükür tatlıya bağladık ne kadar şanslısın annen geliyormuşş benim annem çalıştığı için bi 15 tatilde birde yaz tatilinde gelebiliyorr ve benim ankarada kimsemm...çok sık görüşebildiğim arkadaşım bile yokk:gitme:ay yazınca durumumun ne kadar vahim olduğunu farkettimmmafoldumben
benimde eşim işte olduğu için çok canım sıkılıyo canım biran önce bebişlerimiz doğsada bize arkadaşlık etseler sen eşinle niye küstün ne güzel yayında işte ohhh yarında annen geliyomuş ne güzel işte çok şanslısın canım kaydirigubbakcemile2
siz daha şanslısınız o zaman bizim babamız hergün sabah 9-10 da gidiyo gece 11:30-12:30 geliyo haftaiçi birgün izin :çok üzgünüm: siz iki gün doya doya babanızla vakit geçirisiniz artık
canımm ya nöbetin her türlüsü zor valla biz evleneli 2 sene oldu ama hala tam alıştım diyemem işte bizim şöyle bi avantajımız var eşim çok evde oluyor....ama yine de çokk zorrbilmiyorumkismile
canım ya bebişlerimiz hayırlısıyla bi doğsalar onlarla uğraşmaktan saatin kaç olduğunu anlamayız canımızda sıkılmaz en azından o zaman kaçta gelirlerse gelsinler kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
seninle aynı düşüncedeyim canım hayırlısıyla gelsinlerdee bize yoldaş olcaklarr inş...bizde biraz önce telde eşimle onu konuşuyorduk hamilelikte annenin uyku düzeni bebişe yansıyormuş galiba bizimkilerde oturursa gece yarılarına kadar artık naparız bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?