maşallah canım bebişinde kocaman olmuşbenimde 6 ekimde ayrıntılı ultrason sana cd verdiler canım
selam kızlar nasılsınız....bugün 3 de kontrolüm var..dua edin iyi haberlerle geleyim
herkese güzel haftasonu diliyoruzzzzzzz :)))
bugün senden mutlusu yok canım bebişini görüceksin hasret gidericeksin inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin darısı benim başıma kaydirigubbakcemile2
selam kızlar nasılsınız....bugün 3 de kontrolüm var..dua edin iyi haberlerle geleyim
Ayy çok heyecanlı saatler olmalı senin için şu aralar,bebişini göreceksin ne kadar güzel benim daha 1 hafta var ben onu çok özledim
canım maşallah ismide anlamıda çok güzel bende ömrüm ela koyucam kızıma heralde artık herkes iki ism koyuyo bide nette nilda ve belinay isimlerini gördüm kafam karıştı onlarda çok güzell
slm cnm bnmde daha 10günüm varve bende çokkk ösledim ya ayrıntılıya giricez bide çok merak ediyorum inşalalh oğllumun herşeyi sağlıklı ve iidir hepimizin bebeişleri inş sende ayrıntılıya gircektin dimi cnm 20.haftanda gel demişti bana doktorum 19+1 degitsem erken olmuyo değilmi sonuçta 20.haftada olmuş oluyorum ama bilemedim
bugün senden mutlusu yok canım bebişini görüceksin hasret gidericeksin inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin darısı benim başıma kaydirigubbakcemile2
Ayy çok heyecanlı saatler olmalı senin için şu aralar,bebişini göreceksin ne kadar güzel benim daha 1 hafta var ben onu çok özledim
güzel haberlerle dön inşallah cnm mutluluğun tavan yapmış bi şekilde bebişnlee:)
Erva kulağa çok farklı geliyor,
Anlamı nedir canım :cüvcüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?