2011 Şubat Anneleri

maşallah canım bebişinde kocaman olmuş benimde 6 ekimde ayrıntılı ultrason sana cd verdiler canım

sağol canım darısı sana inşallah.ben görüntüleme merkezinde çekim yaptırdım.40 dk sürdü.cd ve dvd biz istemeden verdi.renkli çekimde güzel poz vermeyince bu hafta tekrar çekim var daha kısa olur tabiki.yine dvd alırız :))

Selam kızlar... bebişime aldıklarımın resimlerini koydum topic'e :)) aldıkça yine koyacağım.
Yarın ankarada ümitköy sosyete pazarına gitmeyi düşünüyorum... orada ihraç fazlası ucuz ürünler oluyormuş.Bi bakıcam.

bugün senden mutlusu yok canım bebişini görüceksin hasret gidericeksin inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin darısı benim başıma kaydirigubbakcemile2

inşallah canım hem mutluyum hem tedirginim acaba bir sorun var mıdır falan diye hayırlısı inşallah..:CüvCüv:

Ayy çok heyecanlı saatler olmalı senin için şu aralar,bebişini göreceksin ne kadar güzel benim daha 1 hafta var ben onu çok özledim

slm cnm bnmde daha 10günüm var ve bende çokkk ösledim ya ayrıntılıya giricez bide çok merak ediyorum inşalalh oğllumun herşeyi sağlıklı ve iidir hepimizin bebeişleri inş sende ayrıntılıya gircektin dimi cnm 20.haftanda gel demişti bana doktorum 19+1 degitsem erken olmuyo değilmi sonuçta 20.haftada olmuş oluyorum ama bilemedim

kızlar düşünüdüğünüz isimler çok güzel ve anlamlı maşşalah hepsini siimleriyle büyüsünler :)

Ben 22.haftamda gitmiş olucam canım,ama 19+1 de gitmenle 20 haftada gitmen arasında tam bir hafta var ben olsam 20 haftada giderim neden dersen bir haftada bebişin dahada gelişmiş olur o yüzden.Hem bir sonraki randevu tarihinde uzar erken gidersen :))

bugün senden mutlusu yok canım bebişini görüceksin hasret gidericeksin inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin darısı benim başıma kaydirigubbakcemile2

Ayy çok heyecanlı saatler olmalı senin için şu aralar,bebişini göreceksin ne kadar güzel benim daha 1 hafta var ben onu çok özledim

güzel haberlerle dön inşallah cnm mutluluğun tavan yapmış bi şekilde bebişnlee:)

amin kızlar inşallah dua edin :sinifsinif:

Erva kulağa çok farklı geliyor,
Anlamı nedir canım :cüvcüv:

erva benim yeğnimin ismi ervoşum diyorum ben ona dünya tatlısı bende çok beğendim kesinlikle koy ben abim koymamış olsaydı koyardım heralde bi doğsalardı hayırlısıyle işallah bende su istiyorum ama tek su olmaz önüne bişey koymak lazım ama bulamadım

selam kızlar nasılsınız....bugün 3 de kontrolüm var..dua edin iyi haberlerle geleyim

Ay ne güzel bebişini göreceksin benim randevum taaaa 12 ekim'de... valla aradaki zaman ömür gibi geliyor insana... Umarım güzel haberlerle gelirsin...bebişn de sana el sallar ultrasonda inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…