2011 Şubat Anneleri

Çatı oluşuyor demek istemiştim canım doğum için :))

:kedi: şimdi anladım canım

Çatlaklar bende başladı bende badem yağı,
Normal arko yağlıkrem
Sürmeye başladım.
Ama çalıştığım için herzaman yapamıyodum.
Evde kalmaya başladığımda düzenli olarak sürmeye niyetliyim.

Yok cnm normal ultrason a soktular zaten benim girdiğim ultrason 3d sanırım baya her yeri çok net belliydi.

Hediye Çekilişine Katılmak İçin Son Gün : 30 EYLÜL güzel anneler katılmak isteyenleri hediye çekiliş topiğine bekliyorum

günaydın hazel28 tşk ederim..a.s

Günaydın kızlarrr
Sancısı olan arkadaşlar olmuş bendede oldu dün arada normal bunlar son ay daha fazla artacak hele bazen bıçak saplanması gibi oluyor bir saniyelik ama kötü
geçmiş olsun çok ayakta kalmayın

amniyosentez sonucum 10 gün sonra belli olacak canım.. ancak 10 gün sonra inşallah güzel haberler veririm size... sağol canım

inşallah güzel haberler verirsin canım

normal canım ben 2. bebeğim olduğu halde tam olarak hissedemiyorum.
dr amcamız benim biraz yağ dokumun fazla olduğundan dedi
ama en geç 2-3 hafta içinde hissedersin

sen iste mutlaka
cd istiyorum de
yoksa kendilerinden vemeyebilirler

bende öyleyim canım şöyle candan 1 tane dostum yok:gitme:

Yfrog Video : yfrog.com/n3emos0034z

tıklayın kızlar videoda 1:14 sn bakın:ecrin_bebek:

izliyemiyorsanız indirin
http://img831.imageshack.us/img831/574/emos0034.mp4

ayyyy çok güzel sürmelii
daha ileriki aylarda bir sağa bir sola kayacak resmen bir tarafın sivrilecek çok güzel çoookkk

Yfrog Video : yfrog.com/n3emos0034z

tıklayın kızlar videoda 1:14 sn bakın:ecrin_bebek:

izliyemiyorsanız indirin
http://img831.imageshack.us/img831/574/emos0034.mp4

ayy süper bişey yaa gecen akşam banada olmuştu inanamadım bakakaldımm inşallahh hep hissederiz ebişlerimizi :dance:

günaydın caglayann bende üşüttüm gece sanırım karnımın sağ tarafı agrıyor mecbur idare edicez artık amaçalışmaktan çok sıkıldımmmm fisfisfis

günaydınn hazell..:dance:

Günaydın elif bende çok sıkıldım canım,hele bugün işle alakam yok hiç öyle oturuyorum masamda,öğlen izin almaya çalışıcam inş.alabilirim yoksa dayanamıycam bugün

canım ihmal etme aradı bi doktorunu görüş gel derse hemen git bir görün inşallah önemli bişey değildir gerçi nette okumuştum rahim büyüdüğü için arada kasık ağrılarımız olacak çok normalmiş canım

çağlayancım geçmiş olsun canım.ben 2 haftadır kasık ağrısı çekiyorum malesef ( sağ tarafımda özellikle .kan idrar yaptırdım bişey çıkmadı.drum ilk gebelikte normal olacağını söyledi.okulda yürüyüşüm değişti bide öyle nöbet bile tutuyorum kimse idare etmiyo.3 nöbetim kaldı şükür.kasık ağrısı hayatımın günlük parçası oldu :))

18 eylülde detaylı ultrasonumu yaptırdım.çook şükür herşey yolundaydı.22 cm 372 gram olmuştu kuzum maşallah.3d de güzel görüntü verdi ama 4d ye gelince yüzünü sakladı.bugün 3de tekrar 4d çekimim var..

sonuç bekleyen arkadaşlarr inşallah güzel haberlerle geleceksinizz.
sürmeli maşallah ne güzel attırıyor öyle yazel :)).darısı bizim başımıza bakalım ne zaman görcezz

maşallah canım bebişinde kocaman olmuş benimde 6 ekimde ayrıntılı ultrason sana cd verdiler canım

kızıma isim buldum iki isim olucak ilk ismi tabiki doğuma kadar değişmezse ERVA olucak

canım maşallah ismide anlamıda çok güzel bende ömrüm ela koyucam kızıma heralde artık herkes iki ism koyuyo bide nette nilda ve belinay isimlerini gördüm kafam karıştı onlarda çok güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…