Çatı oluşuyor demek istemiştim canım doğum için :))
normal canım bu haftalarda yada 22. haftaya kadar hissedersin maşallah bebişinde büyümüşrenkli ultrasona mı girdin cd verdiler mi? bende 6 ekimde ayrıntılıya giricemde acaba renkli ultrasona mı sokacak cd verecek mi çok merak ediyorum eyvahedigeldismile
aslında diğer adınıda DURU düşündüm ama daha eşime sormadım
Hepinize Günaydınlar güzel Anneler...Gününüz sağlıklı ve mutlu geçsin.Testleri sorunlu çıkan arkadaşlarım üzülmeyin negatif düşünmeyin.Siz olumlu düşünün herşeyin çok güzel olacağını düşünün ki bebeğinize pozitif güzel enerjileriniz gitsin iyi düşünün iyi olsun Allah yardumcınız olur.Kendinize çok iyi bakın canlarım....
günaydın nesli81.. allah nasip ederse benim kızımın adıda duru yağmur olacak.. adaş ve arkadaş olacaklar inşallah a.s
amniyosentez sonucum 10 gün sonra belli olacak canım.. ancak 10 gün sonra inşallah güzel haberler veririm size... sağol canım
Selam arkadaşlar nasılsınız bebişlerinizde iyidir umarım. Test sonuçları riskli çıkan arkadaşlar hayırlısıyla amniyosentez sonuçlarınızı bekliyoruz inş. bişi çıkmıcaktır kendinizi sıkıntıya sokmayın. Ben en son 14 eylülde gittim 3 lü testimiz iyi bebekte iyi 271 gr. olmuş daha çok küçük:) Ultrasonda çok hareketli ama ben daha duymuyorum normal mi duymamam:)
normal canım bu haftalarda yada 22. haftaya kadar hissedersin maşallah bebişinde büyümüşrenkli ultrasona mı girdin cd verdiler mi? bende 6 ekimde ayrıntılıya giricemde acaba renkli ultrasona mı sokacak cd verecek mi çok merak ediyorum eyvahedigeldismile
gözdecim umarım küskünlüğünüzz tez zamanda biter bizde bugün eşimle incir çekirdeğinin yarısını bile doldurmayacak birşey yüzünden darıldık ve ben dakikalarca ağladım herhalde hamilelik herşeyi etkiliyor ama çok şükür tatlıya bağladık ne kadar şanslısın annen geliyormuşş benim annem çalıştığı için bi 15 tatilde birde yaz tatilinde gelebiliyorr ve benim ankarada kimsemm...çok sık görüşebildiğim arkadaşım bile yokk:gitme:ay yazınca durumumun ne kadar vahim olduğunu farkettimmmafoldumben
Yfrog Video : yfrog.com/n3emos0034z
tıklayın kızlar videoda 1:14 sn bakın:ecrin_bebek:
izliyemiyorsanız indirin
http://img831.imageshack.us/img831/574/emos0034.mp4
Yfrog Video : yfrog.com/n3emos0034z
izliyemiyorsanız indirin
http://img831.imageshack.us/img831/574/emos0034.mp4
Günaydın kızlar dün akşamdan beri kasık ağrısı çekiyorum iki taraflı karnımın alt bölgeside çok ağrı yapıyor ne oldu dün akşam böyle hiç anlamadım yürürken acayip ağrı yapıyor,şirkette kimse olmadığı için mecbur geldim bugün işe(
Hepinize Günaydınlar güzel Anneler...Gününüz sağlıklı ve mutlu geçsin.Testleri sorunlu çıkan arkadaşlarım üzülmeyin negatif düşünmeyin.Siz olumlu düşünün herşeyin çok güzel olacağını düşünün ki bebeğinize pozitif güzel enerjileriniz gitsin iyi düşünün iyi olsun Allah yardumcınız olur.Kendinize çok iyi bakın canlarım....
izliyemiyorsanız indirin
canım izledim videonı maşallahçok güzel benim kızımda kıpır kıpır ama dışardan bu kadar net belli olmuyor inşallah biran önce bizimkilerde bizi böyle tekmelerler kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar dün akşamdan beri kasık ağrısı çekiyorum iki taraflı karnımın alt bölgeside çok ağrı yapıyor ne oldu dün akşam böyle hiç anlamadım yürürken acayip ağrı yapıyor,şirkette kimse olmadığı için mecbur geldim bugün işe(
18 eylülde detaylı ultrasonumu yaptırdım.çook şükür herşey yolundaydı.22 cm 372 gram olmuştu kuzum maşallah.3d de güzel görüntü verdi ama 4d ye gelince yüzünü sakladı.bugün 3de tekrar 4d çekimim var..
Günaydın elif bende çok sıkıldım canım,hele bugün işle alakam yok hiç öyle oturuyorum masamda,öğlen izin almaya çalışıcam inş.alabilirim yoksa dayanamıycam bugün
kızıma isim buldum iki isim olucak ilk ismi tabiki doğuma kadar değişmezse ERVA olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?