videosunu ekliyorum Elvinin teyzeleri size selam veriyor kızım
Dailymotion - ELVİN 18 HAFTALIK ULTRASON - Kadınca Kanalı
günaydın ,
gözünaydınn mısracım
bizde seni özledik canımm
msndede yoksun :gitme:
İyi pazarlar kızlar.
Dün dr a gittik,4 lü test sonucumuz çok iyiymiş.
Bebişinde keyfi pek yerindeydi,el salladı ,taklalar attı sonrada sırtını dönüverdi :)))
--------------------------------------------------------------------------------
günaydın ,
gözünaydınn mısracım
iyi pazarlar canım gözün aydın ne güzel bebişinle hasret gidermişsin gözün aydın canım kaydirigubbakcemile2
mısra gözün aydın cnm
tüm annişlere ve bebişlere iyi pazarlar....
meleklerini gören arkadaşlar gözünüz aydın...bizde çarşamba günü görücez inş kızımızı güzel haberlerle dönmeyi umuyoruz....
bugün sabah kızımız babasına ilk tekmesini attızemuszemusbabamız hissedemiyordu bugüne kadar çok şükürr bugünn hissettiiopuyorumnanaktan
gözün aydın canımmmİyi pazarlar kızlar.
Dün dr a gittik,4 lü test sonucumuz çok iyiymiş.
Bebişinde keyfi pek yerindeydi,el salladı ,taklalar attı sonrada sırtını dönüverdi :)))
--------------------------------------------------------------------------------
inşallah canım ya hadisenin de iyi haberlerini bekliyoruzay canım bnm yaa maşallah size yer teyzesi elvini çok şeker ya bu görüntüler
çok sevindim cnm herşeyin yolunda olmasına bende haftaya gidiyorum ozaman inş 19+2 oluyoruz ve bakarlar artık bizimde daha fazla dayanamıcam bu görüntülerden sonra maşallah kilosuda ii bnmde en son 2 hafta önce 179grdı erkekeim inş büyümüştür kocaman olmuştur:) gözün aydın tatlım tekrardan bizlerede dua et inş hayırlı haberlerle dönemlim ayrıntılıdan
neyse canım az kalmış inşallah sen de doya doya görürsünmelocum maşallahçok tatlı yerim ben onu ayyy bende kızımı görmek istiyorum biran önce ama şafak 10 10 gün sonra kızımla buluşucaz
süper bi kahvaltı ardından pazara gittik şimdi yatııyoruz teyzesi siz nasılsınızmerhaba arkadaşlar, bebişlerinizle pazar keyfi nasıl gidiyor?
canım geçmiş olsun neyin varmerhaba kızlar,
uzun zamandır yazamıyorum baya ilerlemiş sayfalar cinsiyet ögrenenler gözünüz aydın diyorum.Allah bebeklerinize uzun ömür versin.rahatsızlananlar olmuş geçmiş olsun canlarım bende pek iyi degilim bu aralar dikkat edin kendinize iyi bakın.
tüm annişlere ve bebişlere iyi pazarlar....
meleklerini gören arkadaşlar gözünüz aydın...bizde çarşamba günü görücez inş kızımızı güzel haberlerle dönmeyi umuyoruz....
bugün sabah kızımız babasına ilk tekmesini attızemuszemusbabamız hissedemiyordu bugüne kadar çok şükürr bugünn hissettiiopuyorumnanaktan
melocum senays merhaba kızlar nasılsınız bnm biraz canım sıkılıyo ya bugün bebişimin hareketini hiç hissetmedim zaten daha çok az bi pıtıtrtı hissediyodum ama bugün daha olmadı inş herşey yolundadır
sıkma canını sen sıkarsan o da kasılır bebekler büyüdükçe daha çok uyuyorlarmış anne karnında sen dinlen o da dinlenir sonra hareket eder..
ben henüz net bir hareket hiç hissetmedimolumunekankayizsmile
nurberra
melocum senays merhaba kızlar nasılsınız bnm biraz canım sıkılıyo ya bugün bebişimin hareketini hiç hissetmedim zaten daha çok az bi pıtıtrtı hissediyodum ama bugün daha olmadı inş herşey yolundadır
canım bana dün dr hraketleri zaman zaman hissedemeyeceğimi bu durumda endişelenmememi sölyeledi. ..bende bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?