2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlar dün hiçgiremedim oğluşum anneannesi ve teyzesiyle alışverişe çıktık miniğime şiriin şirin ciciler aldık..çağlayancım geçmiş olsun bugün inş. iisindir..şenaycım oğluşlarımız güzel arkadaş olck inş... benim bilgiler:sat 1 mayıs yaş:26 hamiş kaldığım kilo 65 muhtemel doğum tarihi 5 şubat

videosunu ekliyorum Elvinin teyzeleri size selam veriyor kızım

Dailymotion - ELVİN 18 HAFTALIK ULTRASON - Kadınca Kanalı

ay canım bnm yaa maşallah size yer teyzesi elvini çok şeker ya bu görüntüler
çok sevindim cnm herşeyin yolunda olmasına bende haftaya gidiyorum ozaman inş 19+2 oluyoruz ve bakarlar artık bizimde daha fazla dayanamıcam bu görüntülerden sonra maşallah kilosuda ii bnmde en son 2 hafta önce 179grdı erkekeim inş büyümüştür kocaman olmuştur:) gözün aydın tatlım tekrardan bizlerede dua et inş hayırlı haberlerle dönemlim ayrıntılıdan

melocum maşallah çok tatlı yerim ben onu ayyy bende kızımı görmek istiyorum biran önce ama şafak 10 10 gün sonra kızımla buluşucaz

iyi pazarlar canım gözün aydın ne güzel bebişinle hasret gidermişsin gözün aydın canım kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar,
uzun zamandır yazamıyorum baya ilerlemiş sayfalar cinsiyet ögrenenler gözünüz aydın diyorum.Allah bebeklerinize uzun ömür versin.rahatsızlananlar olmuş geçmiş olsun canlarım bende pek iyi degilim bu aralar dikkat edin kendinize iyi bakın.

tüm annişlere ve bebişlere iyi pazarlar....
meleklerini gören arkadaşlar gözünüz aydın...bizde çarşamba günü görücez inş kızımızı güzel haberlerle dönmeyi umuyoruz....
bugün sabah kızımız babasına ilk tekmesini attızemuszemusbabamız hissedemiyordu bugüne kadar çok şükürr bugünn hissettiiopuyorumnanaktan

cnm ne güzel babasıda hissetmiş artık ohh maşlalah size inş doktordan da güzel haberlerle dönersin cnm bnm şafak 7 bi geçsede gitsem bende oğlumu görsem sağlıklaa heğpimiz sağsalim bebeklerimizi kucaklarız inş

melocum senays merhaba kızlar nasılsınız bnm biraz canım sıkılıyo ya bugün bebişimin hareketini hiç hissetmedim zaten daha çok az bi pıtıtrtı hissediyodum ama bugün daha olmadı inş herşey yolundadır

gözün aydın canımmm
inşallah canım ya hadisenin de iyi haberlerini bekliyoruz
melocum maşallah çok tatlı yerim ben onu ayyy bende kızımı görmek istiyorum biran önce ama şafak 10 10 gün sonra kızımla buluşucaz
neyse canım az kalmış inşallah sen de doya doya görürsün
merhaba arkadaşlar, bebişlerinizle pazar keyfi nasıl gidiyor?
süper bi kahvaltı ardından pazara gittik şimdi yatııyoruz teyzesi siz nasılsınız
canım geçmiş olsun neyin var

inşallah caım..bizde en kısa zamanda tekmeleri hissederizdelikafadulden

sıkma canını sen sıkarsan o da kasılır bebekler büyüdükçe daha çok uyuyorlarmış anne karnında sen dinlen o da dinlenir sonra hareket eder..
ben henüz net bir hareket hiç hissetmedimolumunekankayizsmile

nurberra
melocum senays merhaba kızlar nasılsınız bnm biraz canım sıkılıyo ya bugün bebişimin hareketini hiç hissetmedim zaten daha çok az bi pıtıtrtı hissediyodum ama bugün daha olmadı inş herşey yolundadır

canım bana dün dr hraketleri zaman zaman hissedemeyeceğimi bu durumda endişelenmememi sölyeledi. ..bende bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum..

sıkma canını sen sıkarsan o da kasılır bebekler büyüdükçe daha çok uyuyorlarmış anne karnında sen dinlen o da dinlenir sonra hareket eder..
ben henüz net bir hareket hiç hissetmedimolumunekankayizsmile

haklısın cnm inşallah öyledir.
hareket ble hani bi ufak pıtırtı şeklinde pıt die çok haifi ama içinde hissiyo insan dıştan görünmüyo ama farkediyorum işte bugünde olmayınca farkedemeyince sıkıldım ama üzmiim oğluşumu iidir inş teyzesi
kaydirigubbakcemile5

ayy canım allah razı olsun ya içime su serptin daha belli net bi ahreket yok tabi ama o minik kıpırtılar bile heyecanlandırıyodu beni olmayıncada üzüldüm biraz çok saolyerimseniben

selam kızlar

yarın saatt 9da amniyosentez için doktorun karşısında olacağım

artık strestenmi sıkıntıdanmı nedir bugün hiç keyfim yok birazdan eşimle temizlik yapıcaz zira önümüzdeki bir kaç hafta hiiiçç birşey yapmaya niyetim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…